Бізнес Молодість [БМ]   обман для лохів, секта або спільнота успішних підприємців? Вся правда у нас! (повний огляд + реальні відгуки учасників)

Що таке Бізнес Молодість - обман або можливість стати успішним? Варто новачкові проходити курси БМ? Які реальні відгуки про проект зараз пишуть в Інтернеті?

Здрастуйте, дорогі читачі! Вас вітає Віталій Циганок.

Сьогодні поговоримо про компанії Бізнес Молодість. В Інтернеті про цю компанію є багато неоднозначних відгуків, як позитивних, так і негативних.

Я з радістю поділюся з вами своїм особистим досвідом навчання в Бізнес Молодості і розповім, допомогло мені це навчання і як вплинуло на результати мого бізнесу.

Бізнес молодість вся правда секта обман або бізнес-школа

1. Що ж таке Бізнес молодість насправді?

Ефективна і прибуткова підприємницька діяльність вимагає спеціальних знань і відповідної освіти. Практичні навички бізнесу – це, безумовно, добре, але без ґрунтовної теоретичної бази складно сподіватися на стабільний та постійний розвиток.

Ще більш небезпечно починати з нуля власну справу без відповідної підготовки.

Ось чому продуктивні і надійні тренінги, курси та школи бізнесу користуються такою популярністю: люди бажають бути готовими до вступу в бізнес і не хочуть в складних ситуаціях діяти навмання.

Тепер факти: «Бізнес Молодість» (БМ) – найбільший у РФ проект з розвитку підприємництва (малого/середнього бізнесу).

Проект являє собою співтовариство ділових людей у віці 18-35 років: учасники намагаються створити соціально незалежний пласт, керівники і організатори займаються програмою наставництва і платним навчанням усіх бажаючих основам підприємницької діяльності.

Тренінг бізнес молодості

Історія створення проекту

Рік заснування проекту – 2010. Керівники – Петро Осипов і Михайло Дашкієв. Вік батьків-засновників на момент створення проекту не перевищував 24-х років. Обидва молодих людини на момент зустрічі вже мали деякий досвід у бізнесі, хоча прийшли туди різними шляхами.

За легендою, зустріч майбутніх компаньйонів трапилася в ресторані: поговоривши, початківці комерсанти вирішили, що їх погляди на способи розвитку бізнесу багато в чому збігаються, і задумали створити спільний проект, який не має аналогів у вітчизняній бізнес-практиці.

Перший семінар відбувся у 2010 році. Зараз у компанії (за їхніми відомостями) – близько 150 тис. щорічних слухачів. Проект веде роботу в 209 містах РФ, а також в Ізраїлі та інших державах. Віддалено або особисто Дашкієв та Осипов вчать молодь (і не тільки) вести бізнес і вірити у власні сили.

Місія проекту

Запустити свого роду ланцюгову реакцію по всій країні, коли один учасник надихає своїм успішним прикладом ще двох, ті двоє – ще чотирьох і т. д. в геометричній прогресії.

У проекту «Бізнес-Молодість» є офіційний сайт, розташований за адресою molodost.bz, власний канал на youtube. На сайті представлені робітники «кейси» – кращі внутрішні бізнес-проекти, які отримали підтримку від БМ і розкручені в рамках початкового навчання або майстер-груп.

Поточний оборот компаніїбільше мільярда рублів на рік.

Для одних «Бізнес Молодість» – секта і розлучення, для інших – реальний спосіб зробити перші кроки в бізнесі.

В Інтернеті можна зустріти статті-викриття проекту «Бізнес-Молодість», але факт в тому, що семінари, курси та інші продукти молодих та енергійних людей користуються попитом.

Реальні відгуки про діяльність БМ (щоб не бути голослівним) я наведу нижче у відповідному розділі.

Основні напрямки діяльності школи БМ

Головні напрямки роботи:

  • консультативна та практична допомога слухачам в питаннях запуску власного бізнесу без первинних фінансових вкладень;
  • робота по збільшенню ефективності вже існуючих бізнес-проектів учасників семінарів та тренінгів;
  • створення конкурентоспроможного спільноти молодих підприємців.

Курси проекту «Бізнес-Молодість» дозволяють всім охочим отримати допомогу в реалізації своїх власних ідей і комерційних задумів. Петро Осипов і Михайло Дашкієв регулярно вдосконалюють свою систему і привертають в проект нових слухачів семінарів і тренінгів.

Ключові бізнес-курси проекту (Інтенсив, Цех, Коучинг)

Тут я розповім про популярних тренінгових програмах.

Розбір бізнесу Петро Осипов

Найбільш популярні курси проекту БМ:

  1. Інтенсив – прискорений дводенний курс, навчальний створення власного бізнесу без початкових вкладень. В ході навчання слухач отримує покрокову інструкцію: як почати бізнес, як отримати прибуток в перший тиждень роботи.
  2. Коучинг (Цех) – головний продукт БМ. 2-х місячний докладний курс по створенню та розвитку власного комерційного проекту. Поетапна програма включає 8 занять, після яких кожен слухач отримує практичне домашнє завдання. В кінці курсу проводиться атестація учасників.
  3. Майстер-клас (група) – елітний курс, куди потрапляють кращі учні за результатами атестації коучингу. Основні напрямки роботи майстер-груп – розвиток і грамотне структурування свого бізнесу, курс на отримання стабільного пасивного доходу. Раніше ми вже писали про те, що таке пасивний дохід і як його створити.
  4. Реальний Директ – онлайн-курс по оптимізації і налаштування ЯндексДирект для збільшення клієнтського потоку (10 занять, на які можна підписатися в мережі на сайті компанії). Про контекстну рекламу і способи заробітку на ній у нас на сайті є популярна стаття.

На всіх щаблях Бізнес Молодості навчання не є безкоштовним, більше того – повний пакет обійдеться для учасників в круглу суму. У курсів висока конверсія – потрапивши на перші заняття за програмою Інтенсив, більше половини учасників йде далі.

Для наочності представлю основні продукти БМ у вигляді таблиці:

Назва курсу Ціна, руб. Цільова аудиторія
1 Інтенсив Від 10 000 Люди, що цікавляться бізнесом, підприємці-початківці
2 Цех Від 20 900 Початківці бізнесмени
3 Майстер-група Від 23 000 Власники бізнесу, слухачі, добре атестовані на курсах коучингу
4 Реальний Директ Від 15 000 Власники бізнесу в мережі, підрядники, новачки, які хочуть запустити ефективну рекламну кампанію

Варто навчання витрачених грошей? На це питання я відповів в наступному пункті статті.

2. Мій особистий досвід участі в програмах Бізнес Молодості

Почну з кількох слів передісторії.

До моменту проходження тренінгів Бізнес Молодості «Інтенсив» і «Цех» (лютий—березень 2015) я з другом займався створенням сайтів під замовлення. Але цей напрямок вже гнітило нас, тому ми хотіли його залишити і відкрити новий бізнес.

Я багато чув про БМ, дивився виступи його засновників Опипова і Дашкіева, запрошених ними спікерів.

А тепер найцікавіше

Гроші на проходження тренінгу я взяв у кредит! Сам тренінг коштував 25 000 рублів.

Правильно це чи ні, питання неоднозначне.

Семінар БМ

Для таких людей як я, такий крок (взяти кредит на тренінг)   величезна мотивація до рішучих дій і бажанням швидше повернути свої інвестиції.

Хоча, далеко не всі у нас схвалюють кредити і взагалі вважають Бізнес Молодість сектою і обманом, даремно витраченими грошима.

Але я все ж зважився, і чесно, не пошкодував у підсумку.

Перше завдання на тренінгу у нас було заробити 10 000 рублів за тиждень будь-якими законними способами. Малося на увазі, що можна перепродати будь-які товари, надати послуги, застосовуючи навички, якими володіє учасник тренінгу.

Так як я вже мав досвід створення сайтів, то просто запропонував свої послуги учасникам тренінгу, які також як і я в Ставрополі проходили тренінг.

У підсумку я заробив 20 000 рублів і майже відбив витрати на своє навчання.

Повернувши кредит, я зрозумів, що у мене з'явилися нові ідеї для розвитку мого другого напрямку в бізнесі   сайту «.ru». На ньому ви зараз і читаєте цю статтю.

Після проходження тренінгів БМ (через рік після навчання), доходи проекту істотно зросли, розширилася команда.

Зверніть увагу!

Відразу скажу, що це не реклама самої компанії або її навчальних програм, а мої результати я пов'язую не тільки з навчанням у БМ.

Але деякі фішки, які я використовую по сей день, я дізнався саме завдяки навчанню в цій бізнес-школі.

Як би там не говорили прихильники Михайла Дашкіева і Петра Осипова, я не став би говорити, що школа Бізнес Молодість — це єдиний спосіб почати свою справу або розвинути існуючий проект. Є тисячі підприємців у яких добре йдуть справи навіть у кризу і вони жодного разу не чули про БМ.

Однак, якщо вам потрібен заряд мотивації і зрозумілий покроковий алгоритм дій, то сміливо звертайтеся в цю компанію.

Тут великим плюсом є те, що люди займаються різним бізнесом і ви можете запозичити їх фішки, впровадивши їх у свій проект.

3. Реальні відгуки учасників БМ – історії успіху і невдач

Тут я зібрав кілька реальних відгуків про проект Бізнес Молодість у відеоформаті і не тільки.

У цьому розділі ви знайдете як просто відгуки студентів проекту, так і цікаві на мій погляд кейси успішних учасників:

  1. Позитивні відгуки. Дуже докладний і цікавий відгук учасниці навчальних програм "Інтенсив" і «Коучинг».
  2. Відгуки на офіційному сайті БМ на офіційному сайті БМ також зібрано велику кількість відгуків   також можете ознайомитися з ними. Швидше за все негативних там не знайти, але загальна кількість повідомлень, просто вражає.
  3. Негативні відгуки. В Інтернеті ви можете зустріти і ось такі негативні відгуки. Як до цього ставитися   вирішувати тільки вам.

Я також рекомендую вам ознайомитися з наступними видеоотзывами реальних людей, які пройшли навчання в БМ у вигляді кейсів.

Наводжу кілька цікавих кейсів Бізнес Молодості

1) Бізнес-кейс Павла Коломина «Організація оригінальних побачень»:

2) Бізнес-кейс Влади Чижевської "Морешоу   організація дитячих свят":

3) Бізнес-кейс Христини Брежнєвої "ChrisBer'y   дизайн одягу":

Дані кейси виглядають досить переконливо.

Але стверджувати, що всі факти і цифри, наведені в них, реальні, я б не поручився.

4. Навчатися чи ні в БМ – 5 порад новачкові як прийняти правильне рішення

Участь у проекті «Бізнес Молодість»   справа, безумовно, добровільне. Для сприйнятливих людей, творчих, схильних до виправданого ризику та які не звикли сидіти на місці, будь-який новий досвід буде, звичайно, корисний.

Від себе особисто хочу дати кілька порад:

  1. для початку Вивчіть всі відгуки і всю інформацію про БМ, яку вдасться відшукати. Можливо, навички і знання, які вам пропонують Осипов і Дашкієв, вам просто не потрібні на увазі специфіки власного бізнесу та особливостей особистої психології (надмірно впевнені в собі люди можуть просто не сприйняти з повною серйозністю рекомендації молодих і зухвалих комерсантів).
  2. Поговоріть з тими, хто вже пройшов курси БМ – можливо, такі є серед ваших знайомих або родичів. Можна зв'язатися з рядовими учасниками проекту віддалено – через соціальні мережі чи форуми.
  3. Тренінги також підуть на користь людям, які вже мають власний бізнес і бажаючим його розкрутити. Це справедливо у випадку, якщо немає своїх ідей по збільшенню рентабельності комерційного проекту або запуску нових напрямків вашого бізнесу.
  4. Можна поспілкуватися безпосередньо з представниками проекту «Бізнес-Молодість» на їх особистому сайті. Розумному та уважній людині така бесіда скаже багато про що.
  5. Обов'язково слід врахувати фактор фінансів – якщо ви ними володієте в потрібній кількості і бажаєте придбати корисні навички, тоді вперед.

І хоча внутрішня статистика свідчить, що успішний бізнес вдалося відкрити кожному третьому учаснику курсів і тренінгів, не варто очікувати від навчання дива.

Деякі зусиль доведеться докласти і вам: без цього комерційні успіхи неможливі в принципі. Слідуючи цим п'яти кроків особисто я прийняв рішення пройти навчання. А чи потрібно воно вам?   не знаю. Тут все індивідуально.

Часто інтуїція більше допомагає, ніж здоровий глузд.

5. Висновок

Сподіваюся, що ця стаття допоможе вам прийняти вірне рішення. Тепер ви знаєте про БМ трохи більше, а я в свою чергу постарався висвітлити різні аспекти Бізнес Молодості.

Висновок тут тільки один

У будь-якій компанії події або людини є свої переваги і недоліки.

Бізнес молодість у цьому плані — не виняток. Тут є як успішні приклади підприємців, так і тих, хто повністю розчарувався в навчанні.

Підійде таке навчання вам? — не факт. Я думаю, що тільки спробувавши можна сказати ваше це чи ні.

Тепер ви зробите правильні висновки і приймете правильне для вас рішення з приводу навчання у цих хлопців.

Вшанування студентів Бізнес молодості

Відео, повідомлення та свідоцтва успішних кейсів на офіційному ресурсі – це, звичайно, непогано, але я не раджу вам вірити в ці приклади беззастережно.

Кожен факт потребує реальних доказів: якщо такі є, значить, все в порядку – справа стоїть вкладень. Якщо докази відсутні, то сліпо довіряти такій компанії немає ніяких підстав.

Якщо є бажання поділитися власним досвідом щодо діяльності проекту «Бізнес-Молодість» — не соромтеся.

Залишайте нижче коментарі, відгуки, діліться власним досвідом проходження навчання та отриманими результатами!


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Бізнес для підприємців » Бізнес Молодість [БМ]   обман для лохів, секта або спільнота успішних підприємців? Вся правда у нас! (повний огляд + реальні відгуки учасників)