Як залучити гроші в своє життя — 7 простих способів залучення великих грошей + секрети їх отримання

Для багатьох залучення грошей асоціюється з змовами, ритуалами і молитвами. Але як залучити великі гроші в будинок насправді? Які способи реально працюють?

Здрастуйте, шановні читачі! З вами Денис Кудерин.

Сьогодні я розповім, як залучити гроші в своє життя з допомогою простих, але дуже ефективних способів і методик. Відразу попереджаю, що ці методи діють тільки в тому випадку, якщо ви дієте самі: це реальні практики, які потребують послідовного і свідомого втілення в життя.

Усіма цими питаннями хоча б один раз в житті задавався будь-яка людина, тепер всі відповіді на них ви отримаєте в цій статті.

Вперед, друзі!

Технологія залучення грошей фен шуй

1. Гроші і успіх чи можна їх отримати без особливих зусиль

Як залучити гроші в свій будинок і своє життя? Як навчитися працювати менше, а отримувати більше? Як розпоряджатися своїм життям самостійно, не витрачаючи дорогоцінний час на важкий, рутинний або нецікавий працю? Практично кожної людини цікавлять ці питання.

Для початку необхідно зрозуміти, що гроші – не просто матеріальні об'єкти. Насамперед, це енергія, яка має здатність до матеріалізації в руках тих, хто вміє залучати її. Існують спеціальні технології, які можуть здійснити процес трансформації енергетичної фінансової субстанції у фізичну.

Перш ніж зрозуміти, як притягнути гроші в своє життя, необхідно з'ясувати, чи хочете ви цього насправді чи тільки говорите про це. Справа в тому, що значна частина подій і обставин у нашому житті – відображення, або прямий наслідок наших підсвідомих переконань.

Якщо на словах ви хочете стати багатшими, але внутрішньо боїтеся або соромтеся цього, відчуваючи підсвідоме почуття провини, то грошова енергія буде уникати вас!

Для початку слід змінити своє ставлення до фінансового благополуччя і багатства.

Грошові мантри, молитви, ритуали, сприяють збагаченню – все це дійсно працює, але перше, що потрібно змінити в собі – ставлення до грошей. Перестаньте думати, що це зло, щось брудне або гріховне, краще думайте про фінанси як про еквіваленті внутрішньої свободи та незалежності.

Гроші відкривають перед кожною людиною безліч дверей: в яку з них ми увійдемо, залежить від ступеня нашого розвитку, виховання, здібностей та уподобань.

Кіт фен-шуй

Фінансове благополуччя – спосіб радикально поліпшити якість свого життя. Справа не стільки в можливості краще харчуватися і стежити за своїм здоров'ям, але і в зміні ставлення до власного часу. Грошова незалежність дає нам шанс краще пізнати світ і скористатися наданими їм можливостями.

Але можна мати гроші, не роблячи жодних зусиль?

Якщо під зусиллями розуміється важка робота «від дзвінка до дзвінка», то так можна: зовсім не обов'язково працювати до знемоги, щоб стати незалежним у фінансовому плані.

Однак якщо під зусиллями розуміти зміни, що доведеться внести у своє життя, то без них обійтися не вдасться. Щоб отримувати стабільний і постійний дохід, потрібні внутрішні трансформації. Ні, вам не доведеться продавати душу дияволу» або зраджувати своїм моральним принципам: потрібні зміни позитивного плану.

А що треба зробити, щоб вони відбулися, читайте далі.

2. Чому ваш гаманець досі порожній — 5 причин безгрошів'я

Перш ніж зрозуміти, як залучити гроші в свій гаманець, необхідно з'ясувати, чому цього не сталося досі, і які помилки ви робите. Іншими словами, якщо ви маєте менше, ніж хотілося б, значить, на шляху між вами та фінансової енергією існують блоки, які треба усунути.

Розглянемо основні причини, які зазвичай заважають людям мати гроші і успіх прямо зараз:

  1. Обмежують переконання. Якщо ви народилися в небагатій родині, і у вашому оточенні фінансове питання завжди був джерелом суперечок, сварок та іншого негативу, значить, підсвідомо ви будете асоціювати гроші з негативною енергією. Це в корені неправильна установка, і її обов'язково потрібно усувати.
  2. Звичні моделі і шаблони поведінки. Людина не повинна бути рабом навколишніх обставин, звичок і невірних уявлень про реальність. Змінивши звички обмежений у фінансах людини, ви поступово перестанете бути таким. Для початку, наприклад, можна перестати купувати дешеві і нездорові продукти, перейти на харчування корисної для здоров'я їжі з іншої цінової категорії.
  3. Відсутність розвитку. Отримання знань – не тільки читання книг і вивчення теорії. Знання, яке не можна застосувати на практиці, марно. Для повноцінного розвитку потрібні тренінги і практичні вправи: саме вони розвинуть навички та досвід, необхідні для досягнення реального (матеріального) результату.
  4. Неправильне оточення. Щоб стати багатим, недостатньо перейняти звички заможних людей, треба навчитися мислити, як фінансово незалежні і успішні люди. Для цього потрібно більше спілкуватися з такими людьми. Можливо, вам доведеться повністю змінити звичний коло спілкування. Якщо у вашому оточенні постійно присутні люди, які звикли скаржитися на долю, безгрошів'я, бідність, вам складно буде залучити потрібну енергію. Фінанси люблять впевнених в собі оптимістів, позитивно налаштованих людей, енергійних і не звикли скаржитися.
  5. Відсутність подяки. Навчіться дякувати Богові (Всесвіт, Вищий розум) за те, чим володієте, і за те, що ви можете отримати.

Оскільки думки матеріальні, перестаньте думати про бідності й убогості, а тим більше говорити про це. Думайте краще про те, як зміниться ваше життя, коли здійсниться те, про що ви мрієте. Але попереджаю, що мрії самі по собі не втіляться в життя: ви повинні стати свого роду провідником між бажаним і дійсним.

3. Як залучити гроші в своє життя — 7 простих способів

Отже, якщо ви твердо вирішили зайнятися залученням грошей у своє життя, будьте готові до змін прямо з цього моменту. Я розповім, як можна досягти фінансового благополуччя, використовуючи реальні і перевірені методики.

Грошовий віяло

Спосіб 1. Підвищення рівня своєї фінансової грамотності

Хочете дізнатися, як залучити великі гроші, знайти фінансове благополуччя і стабільний дохід? Тоді вам потрібно почати з підвищення рівня фінансової грамотності*. Дамо визначення цього терміну:

Фінансова грамотність — це сукупність теоретичних знань і практичних навичок у сфері ефективного заробітку грошей, їх розподілу та інвестування. Фінансова грамотність безпосередньо пов'язана з розумінням функціонування грошей, фінансових ринків та ощадних та інвестиційних інструментів.

Кажучи більш звичною мовою, фінансова грамотність – це знання про те, як поводитися з грішми, продуктами і послугами, щоб вони працювали на примноження капіталу, а не на його зменшення.

Одне з найперших правил фінансової грамотності — «Плати спочатку собі!»

Це означає, що з усіх отриманих доходів ви обов'язково відкладаєте мінімум 10% і інвестуєте ці кошти.

Заощаджену суму можна розподілити наступним чином: частина покласти на накопичувальний рахунок у банку, на частину купити валюту (долари, євро), а на решту грошей придбати акції на фондовому ринку відомих і надійних компаній. Це так звані «блакитні фішки».

На російському ринку їх можна купити на біржі ММВБ. До «блакитним фішкам» відносяться акції наступних компаній: Ощадбанк, Газпром, Лукойл, Норільський Нікель.

до Речі, велика кількість людей зрозуміли, як стати багатими, завдяки використанню правила «Плати спочатку собі». Якщо ви зможете відкладати по 50% від своїх доходів і жити на кошти, що залишилися, то через 5-10 років ви зможете вже не працювати, а жити на відсотки від інвестицій.

Тому, прагніть до підвищення своєї фінансової та інвестиційної грамотності, тоді ви набагато швидше досягнете своїх життєвих цілей і будете користуватися авторитетом у друзів і знайомих як експерт в області грамотного управління грошима.

Читайте також статтю про те, куди вкласти гроші, щоб вони працювали ефективно, а не лежали в панчосі під матрацом.

Центральне агентство фінансових досліджень в стверджує, що громадяни нашої країни у своїй більшості мають не дуже високий рівень фінансової грамотності.

Далеко не всі знають, як правильно працювати з фінансовими і микрофинансовыми организациями, що таке мобільний або Інтернет-банкінг, куди інвестувати власні накопичення.

За один день в цьому питанні, звичайно, не розібратися. Але послідовно і систематично вивчаючи інформацію, а головне, засвоюючи її на практиці, можна значно підвищити рівень своєї економічної підготовки та обізнаності.

принаймні, це дозволить вам оперувати грошима, не боячись їх втратити і не відчуваючи підсвідомого страху перед процедурами, пов'язаними з фінансовими операціями.

Для підвищення свого рівня фінансової грамотності і вміння керувати грошима, обов'язково пограйте в «Грошовий потік» — це знаменита на весь світ гра Роберта Кійосакі   інвестора і бізнесмена, якою створив її для навчання людей ефективного управління своїми грошима.

Спосіб 2. Контроль своїх витрат

Контролювати витрати потрібно обов'язково, і бажано робити це з залученням сучасних інформаційних технологій. Звучить складно, але насправді звичайний мобільний телефон може допомогти оптимізувати ваші фінансові витрати.

Навчившись фіксувати свої витрати, ви наочно побачите, яких витрат можна уникнути, яка видаткова стаття потребує особливої уваги. Знаючи про те, як і куди йдуть ваші фінанси, ви станете господарем і зможете направити їх в потрібне русло.

Не тільки витрати, але і доходи вимагають обліку. Якщо у вас не одне джерело доходу, а кілька, то фіксуючи фінансові надходження протягом декількох місяців, ви зрозумієте, яка з статей прибутку стоїть на першому місці у співвідношенні витрачений час/ефективність і зможете коректувати свою діяльність згідно з отриманою інформацією.

Спосіб 3. Зміна роботи для збільшення доходів

Зміна роботи або основного роду діяльності – реальний спосіб змінити власне фінансове становище або придбати розуміння того, як швидко заробити багато грошей.

Значна кількість дорослих і розумних громадян витрачають свій час на збільшення прибутків інших людей, інакше кажучи, «працюють на дядю», наплювавши на власний розвиток і благополуччя.

Фінансова грамотність

Всім, кого не влаштовує оплата їх праці або не дає спокою думка, що дарма вони втрачають свій час, слід проявити рішучість і змінити роботу.

Навіть якщо ви все життя виконували чиїсь розпорядження і діяли строго за затвердженим керівництвом робочого плану, ви можете зупинитися прямо зараз і запитати себе: чи варто моє життя тих грошей, які мені платять?

Навчіться цінувати свою працю по-достоїнству: працюючи за копійки на ненависній роботі, ви не будете ні благополуччя, ні до незалежності.

Навпаки: ви ще глибше занурилися в болото рутини, з якого з віком все важче вибратися.

Почніть працювати на себе. Сучасний розвиток інформаційних технологій дозволяє отримувати дохід практично з усього, що ви вмієте і любите робити.

Спочатку вам буде важко і незвично, що ніхто не керує, не нараховує вам зарплату, але через деякий час ви зрозумієте головну істину, що стосується питання залучення грошей.

Вона звучить наступним чином:

Отримувати реальні доходи можна тільки тоді, коли працюєш на себе!

Робота на себе – не обов'язково відкриття власного бізнесу. Можна продовжувати займатися справою, що і до зміни роботи, але робити це самостійно, без посередників у вигляді численного і багатоликого начальства.

Навіть водопровідники або електрики можуть працювати самі на себе: благо, засоби інформації дозволяють організувати для своїх послуг саму широкомасштабну рекламу.

Спосіб 4. Інвестиції часу створення пасивного доходу

Пасивний дохід – те, про що мріють багато, але мають одиниці.

Пасивний дохід – такий вид отримання прибутку, при якому від вас не вимагається безпосередньої участі у робочому процесі. «Ми сидимо, а гроші йдуть».

Пасивний дохід мають не тільки ті, хто вигідно здає в оренду дісталася у спадок квартиру. Будь-яка людина може мати прибуток без регулярного праці. Для цього потрібно правильно інвестувати свій час (або фінанси) в успішний бізнес-проект.

Знову ж таки, це не означає, що вам треба стати бізнесменом в прямому сенсі цього слова. Можна отримувати гроші за свої знання, вигідно реалізуючи їх. Але роблячи це не щодня з 8 до 18 в офісі або біля верстата, а періодично – за бажанням або натхнення.

Пасивний дохід

Можна створити свій Інтернет-ресурс і далі заробляти на своєму сайті.

Ще хороші способи   створити свій відеокурс, систему гри в лотерею, а потім вигідно продати ці ідеї зацікавленим людям (бажано таким способом, щоб кожна зроблена покупка приносила вам деякий дохід: саме так працюють успішні представники інфобізнес).

Можна вкласти свої гроші в Інтернет-проекти або цінні папери: грамотні інвестиції також можуть принести вам стабільний прибуток.

Спосіб 5. Відкриття свого бізнесу

Відкрити свій бізнес не так складно, як здається.

Тисячі людей стають приватними підприємцями і залучають грошові потоки у власну кишеню, забезпечуючи всім необхідним і себе, і своїх близьких.

Робочих бізнес-ідей безліч, правда для реалізації деяких з них потрібні солідні фінансові вкладення. Без частки ризику у цій сфері діяльності обійтися не можна, головне – ризикувати розумно і грамотно. Але навіть підприємницькі ризики можна звести до мінімуму і почати свій бізнес з нуля.

Як і в будь-якій іншій сфері   в бізнесі, потрібно спочатку навчитися правильно вести справи, зрозуміти принципи залучення клієнтів і управління.

Спосіб 6. Заробіток в Інтернеті

Заробити в Інтернеті сьогодні може навіть школяр або студент на канікулах. Почати можна з малого – наприклад, з фріланса або заробітку на кліках, потім поступово перейти до більш вигідною мережевий діяльності.

Ви в курсі, що власний сайт при грамотному розкручуванні (просування) приносить від $1000 до $5000 щомісяця?

Звичайно, для досягнення такого рівня пасивного доходу потрібні місяці наполегливої праці і грошові вкладення, але це набагато вигідніше, ніж працювати 5 днів на тиждень і отримувати набагато менші доходи при незрівнянно більш високих моральних, часових і енергетичних витратах.

Заробіток в Інтернеті сьогодні доступний всім. Інформаційні і комунікаційні технології скасували фактор відстаней: тепер ваші знання можна перетворити в грошовий еквівалент незалежно від вашого місцезнаходження.

На відстані можна викладати іноземні мови, надавати юридичні послуги, навіть консультувати людей з медичних питань.

Для багатьох сьогодні робота в Інтернеті на дому стала основним джерелом доходу і можливістю подорожувати, адже тепер ви не прив'язані до місця, а оплата вашої праці відбувається за результат.

Спосіб 7. Використання езотеричних технологій

Езотеричні технології ефективно працюють тоді, коли ми в них віримо. Замовляння на залучення грошей і ритуали на гроші не замінять реального бізнесу і практичних дій, але можуть стати гарною підмогою для початкового імпульсу до діяльності або набуття впевненості в собі.

Нехай буддійські мантри, нерозмінні монети і руна «Феу» роблять свою справу, але майте на увазі: основну роботу вам все ж доведеться виконувати самостійно.

Ось вам найпростіший ритуал на залучення грошей, який проводиться в повню:

Необхідно дістати всі паперові купюри, монети, кредитні картки зі свого гаманця або портмоне і покласти вмістилище для грошей в розкритому вигляді на підвіконня під місячні відблиски. Вранці ви повертаєте гроші назад в гаманець, увечері знову повторюєте ритуал. В цілому процедура проводиться три рази.

Інший простий спосіб   візуалізація.

У момент, коли у вашій душі панує гармонія і радість, знайдіть час для усамітнення, розслабтеся і уявіть собі велику банкноту – наприклад, 5 000 рублів або $100. Попередньо можна вивчити купюру, щоб візуалізація пройшла успішніше.

Представивши банкноту, візуалізуйте, як вона множиться, як гроші заповнюють ваш гаманець, ваші кишені і місця для зберігання фінансів у вашому домі. Подумайте, на які потреби ви будете витрачати ці гроші, уявіть собі повний фінансовий комфорт... Запам'ятайте це відчуття і, вийшовши з медитації, приступайте до звичайних справах.

4. Відео про залучення грошей від експертів

Рекомендую вам подивитися цікаве і дуже здорове відео, про те, як залучити гроші. Воно називається «Енергія грошей».

Подивившись цей фільм, ви дізнаєтеся багато нового про грошову енергії, способи її матеріалізації та залучення грошей у власну життя:

5. Висновок

Тепер ви знаєте, що наше фінансове благополуччя залежить тільки від нас самих. Способів залучити гроші безліч, і ми самі вирішуємо, потечуть грошові потоки в нашу сторону або обійдуть стороною.

Від нас вимагається, по суті, небагато – не лінуватися і користуватися всіма можливостями, які нам постійно надає реальність. І не забувайте про позитивний настрій і здоровий оптимізм!
І пам'ятайте, що гроші — це енергія і подібне притягує подібне.

Як казав один мій знайомий:

Гроші липнуть до грошей, а до голій попі нічого крім банного листа не липне. :)

Дізнавайтесь більше про гроші, любіть їх і вони неодмінно полюблять вас!


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Діловий світ » Як залучити гроші в своє життя — 7 простих способів залучення великих грошей + секрети їх отримання