Позика експрес — як взяти позику до зарплати 100% без відмови + кращі пропозиції щодо експрес-позиках

Що таке моментальні позики і як їх отримати без відмови? Як оформити онлайн-заявку на отримання позики експрес? Які МФО пропонують кращі позики до зарплати?

Здрастуйте, дорогі читачі інтернет-журналу "BigEnergy"! На зв'язку Павло Шевельов.

Ми продовжуємо серію статей про позики і сьогодні спробуємо розібратися з тим, що з себе представляють позики експрес.

Мій досвід роботи в мікрофінансової компанії дозволяє відповісти на це питання досить докладно.

Якщо вам терміново потрібні гроші або ви плануєте брати позики в майбутньому, то ця стаття для вас!

Вперед, друзі!

Позика експрес

1. Що таке позика експрес?

Іноді виникає ситуація, коли певна сума грошей потрібна терміново і чекати схвалення заявки в банку немає часу. Рідні та близькі теж не можуть дати в борг. У таких випадках вас виручить експрес-позику.

Можливо ви вже чули про цю формі фінансової допомоги.

Позику експрес — це швидкі гроші, які можна отримати вже через півгодини після оформлення заявки.

Для отримання такого кредиту ви не повинні збирати великий пакет документів. Позичальник може використовувати кошти виключно на свій розсуд, так як експрес-позика не є цільовим кредитом.

При цьому залучення поручителів або надання застави в більшості випадків не потрібні.

Інші переваги миттєвих позик:

  • термін погашення може варіюватися від кількох днів до одного року і навіть більше (в залежності від умов, які висуває компанія-кредитор).
  • найчастіше при першому зверненні сума обмежується 5 000 — 7 000 рублів.
  • заявка на отримання швидкого позики обробляється всього за кілька хвилин.
  • при необхідності ви можете подати заявку на збільшення терміну погашення.
  • позичальнику надається можливість погашати позику різними способами — багаторазовими внесків або разовим платежем.
  • при отриманні грошей немає необхідності відвідувати офіс — кошти можуть перераховуватися на карту або електронний гаманець.

2. На яких умовах надаються позики до зарплати?

Величина процентної ставки визначається різними фінансовими компаніями індивідуально. Зазвичай цей показник становить 1-3% в день. Однак якщо ви звертаєтеся в одну і ту ж кредитну організацію не в перший раз, то можете розраховувати на зниження процентної ставки.

Наприклад

Ви звернулися в мікрофінансову компанію і оформили позику під 2,4% в день. У зазначені терміни ви успішно повернули всю суму, але буквально через 2 місяці вам знову знадобилася допомога МКО.

Щоб не витрачати час на пошуки інших компаній, що ви вирішили звернутися туди ж знову. На етапі схвалення заявки менеджер зв'язався з вами і повідомив, що тепер ви можете отримати позику під 2%, як добросовісний позичальник.

За аналогічним принципом формується розмір моментального позики, що готова надати фінансова компанія.

Якщо при першому зверненні максимальна сума рідко перевищує 7 000 рублів, то при повторному співпраці ви можете легко отримати до 20 000 — 30 000 рублів.

3. Як оформити моментальний позику — покрокова інструкція для новачків

Ви зможете отримати необхідну суму грошей всього за кілька хвилин, якщо будете робити все правильно. Нижче представлена покрокова інструкція по оформленню позики експрес.

Крок 1. Вибираємо компанію

Банки відносяться до оцінки своїх майбутніх клієнтів більш прискіпливо, тому на розгляд заявки потрібно більшу кількість часу. Однак у разі схвалення ви зможете отримати експрес-кредит на максимально вигідних умовах.

Мікрофінансові компанії більш лояльні у прийнятті підсумкового рішення. У цьому випадку ви отримаєте відповідь буквально через 5 хвилин і в 90% випадків він буде позитивним.

Як вибрати кредитну компанію

Будьте готові до високих процентних ставок, які є своєрідним захисним механізмом щодо зниження ризиків від співпраці з ненадійними клієнтами.

Крок 2. Вибираємо умови кредитування

Якщо компанія пропонує вам співпрацю в рамках різних програм, то виберіть для себе найбільш вигідні умови. Звертайте увагу на розмір ставки і термін кредитування.

Обов'язково ознайомтеся з тим, які санкції будуть застосовані по відношенню до вас, якщо ви не зможете вчасно внести черговий платіж.

Крок 3. Оформляємо онлайн-заявку

Визначившись з компанією і програмою кредитування, можете зайнятися оформленням заявки в режимі онлайн. Для цього необхідно зайти на офіційний сайт фірми-кредитора і заповнити відповідну форму.

Форма анкети з'явиться після того, як ви натиснете на кнопку «Оформити позику експрес» або «Отримати кредит».

У заявці слід вказати детальну інформацію про себе. Не допускайте помилок при заповненні паспортних даних, так як це може призвести до того, що ви отримаєте відмову.

Крім надання особистої інформації, може виникнути необхідність вказати дані про розмір позики і терміни, в які ви готові повністю погасити заборгованість.

Всі ці моменти будуть враховуватися кредитними менеджерами при схваленні заявки.

Крок 4. Чекаємо відповіді

На вивчення надісланої заявки буде потрібно від 5-ти до 7-ми хвилин. За такий короткий проміжок часу співробітники компанії не зможуть перевірити кредитну історію, тому досвід минулого співпраці з банками не буде враховуватися.

Про результати розгляду заявки ви зможете дізнатися по телефону або в онлайн-режимі. У деяких випадках відповідь приходить на e-mail позичальника.

Крок 5. Отримуємо гроші

У разі схвалення поданої заявки гроші ви зможете отримати вже через 20 хвилин. Якщо з різних способів отримання ви вибрали карту банку або електронний гаманець, то для отримання коштів вам навіть не доведеться виходити за поріг своєї квартири.

Отримання грошей

Однак попередньо вам доведеться зареєструватися в одній з платіжних систем — Яндекс.Гроші, Webmoney, Qiwi. На нашому сайті є окрема стаття, присвячена позикою на Ківі-гаманець.

Якщо ви вибрали отримання грошей готівкою, тоді слід відправитися в найближче відділення і забрати там всю суму.

4. Як погасити експрес позику — 5 способів закриття кредитного рахунку

Є безліч різних способів погашення позики. Ви обираєте той, який підходить найбільше.

Різні варіанти погашення експрес-позики:

  1. За допомогою банківської карти. Оплату можна робити з картки будь-якого банку. Єдина обов'язкова умова — бути зареєстрованим у системі інтернет-банкінгу. Всі дії виконуються в режимі онлайн, що дуже зручно, так як немає ніякої необхідності покидати межі власного будинку. Детальніше про позику на карту читайте в одній з попередніх статей.
  2. Поштовим переказом. Менш раціональний спосіб, який все одно має право на існування. З недоліків такого варіанту слід відзначити великий період доставки, який може досягати 10-ти днів, а також додаткова комісія в розмірі 1-3%.
  3. При використанні електронного гаманця. Дуже зручний варіант. Попередньо ви повинні зареєструватися в будь-якій електронній платіжній системі. На перевірку персональних даних та активацію гаманця може знадобитися деякий час, що не зовсім зручно. На нашому сайті є окрема стаття, присвячена темі позику онлайн.
  4. Через термінали самообслуговування. Такі термінали можна легко відшукати практично у всіх громадських місцях — магазинах, супермаркетах, метро. Для проведення платежу досить ввести реквізити компанії-кредитора і внести необхідну суму. Будьте уважні, тому що при проведенні цієї операції з платника стягується комісія!
  5. Готівкою у відділенні компанії. З точки зору економії цей спосіб є найбільш раціональним, тому що при проведенні платежу з вас не буде стягуватися ніяка комісія. Крім цього, ви зможете особисто проконтролювати, що гроші дійшли до адресата. Єдиним недоліком може стати трата часу, яка обумовлена відвідуванням найближчого відділення компанії.

5. Кращі експрес-позики — огляд ТОП-7 компаній з надання послуг кредитування

Серед фінансових компаній, які пропонують експрес-позики є не тільки МКО, але і звичайні банки. Більш докладно з найвигіднішими пропозиціями ви можете ознайомитися нижче.

1) Центрофинанс

ЦентрофинансДана компанія працює з позичальниками віком до 64 років. При цьому на момент укладення договору клієнту фінансової організації повинно бути не менш 25-ти років. Таким чином компанія намагається знизити можливі ризики від співпраці з ненадійними клієнтами.

У разі схвалення кандидатури вже через півгодини з моменту подачі заявки ви зможете отримати гроші. Позика експрес від Центрофинанс надається у розмірі від 1 000 до 50 000 рублів. Природно, що при першому зверненні максимальна сума кредиту обмежена.

2) Хоум Позику

ХоумзаймКомпанія Хоум Позику не надає кредити на великі суми, але оформляє їх у великій кількості. Більше 88% поданих заявок схвалюється цим кредитодавцем. Максимальна сума позики навіть при повторному зверненні не може перевищувати 14 000 рублів.

Надані кошти позичальник повинен повернути не пізніше, ніж через два тижні. У разі виникнення форс-мажорних ситуацій, унаслідок яких клієнт компанії не може погасити борг вчасно, слід обов'язково повідомити представників фірми. Багато програми включають в себе опцію пролонгації.

За кожен день користування коштами компанії ви будете платити від 1 до 2%. При оформленні співпраці гроші можуть бути доставлені додому кур'єром.

3) Срочноденьги

Терміново грошіОдна з компаній, яка пропонує досить високі суми під мінімальні відсотки. Дуже рідко щоденна ставка перевищує 1%. На відміну від інших компаній, Срочноденьги надає позики навіть пенсіонерам у віці до 70-ти років.

В цій компанії ви можете отримати до 30 000 рублів при мінімально можливій 1 000 рублів. Незалежно від розміру позики, повернути всю суму доведеться вже через 16 днів. Якщо вийде зробити це раніше зазначеного терміну, то на позичальника не буде накладено ніяких штрафних санкцій.

4) Банк Хоум Кредит

Банк хоум кредитЦе один з небагатьох банків, який готовий запропонувати своїм клієнтам позику експрес. Швидкість розгляду заявки та видачі коштів буде не такою високою, як в МКО, однак тут можна отримати кредит на більш вигідних умовах.

Банк Хоум Кредит пропонує від 10 000 до 30 000 рублів, які можна отримати вже в день звернення. Кошти надаються на термін від 12 до 60 місяців під 19,9% річних. Погашати кредитну заборгованість ви зможете різними способами: готівкою, за допомогою карти або навіть через банки-партнерів.

5) Express Money 24

Експрес мані 24Компанія Express Money 24 пропонує позики експрес під щоденну процентну ставку 2%. Сума кредитування варіюється від 1 000 до 50 000 рублів, які ви повинні повернути через 112 днів. При цьому мінімальний період кредитування складає 7 днів.

Дана організація не встановлює жорстких вікових обмежень для своїх клієнтів і тому надає кредити всім позичальникам, які досягли 18-річного віку. На моменту погашення клієнту фінансової компанії має бути не більше 65-ти років.

6) Гроші на будинок

Гроші на будинокОсобливістю цієї кредитної компанії є дуже низька процентна ставка, яка становить лише 0,39% в день. Саме тому процедура оцінки потенційного кандидата тут відбувається досить жорстко.

Термін кредитування може досягати 364 днів при мінімальному, а мінімальний період видачі позики 7 днів. У цій компанії ви можете отримати від 3 000 до 40 000 рублів, але тільки за умови, що вам від 18-ти до 72-х років. У компанії Гроші на будинок ви можете оформити позику оналайн.

7) Східний Експрес-Банк

Східний експрес банкТут ви можете оформити експрес-кредит до 50 000 рублів. Кошти надаються строком на 12-26 місяців під річну ставку 16%.

Особливістю банківської позики є те, що погашення заборгованості може здійснюватися рівними платежами. Завдяки цьому можна чітко планувати свій бюджет. Час розгляду заявки, поданої на сайті, не перевищує 5-ти хвилин, а кошти ви отримуєте на руки вже в день звернення.

Дня наочності я склав порівняльну таблицю різними кредитних організацій:

Компанія Сума (рублів) Ставка Термін кредитування
1 Центрофинанс 10 000 — 50 000 2,3% в день 31-93 дня
2 Хоум Позику 1 000   14 000 1-2% в день 1-14 днів
3 Срочноденьги 1 000 — 30 000 1% в день 1-16 днів
4 Банк Хоум Кредит 10 000 — 30 000 19,9% річних 12-60 днів
5 Express Money 24 1 000 — 50 000 2% в день 7-112 днів
6 Гроші на будинок 3 000 — 40 000 0,39% в день 7-364 дня
7 Східний Експрес Банк 10 000 — 50 000 16% річних 12-26 місяців

6. Корисні поради щодо оформлення експрес-позик

Рішення про оформлення позики експрес повинно бути зваженим. Кілька разів подумайте, перш ніж поставити свій підпис під договором про співпрацю.

Якщо ви переоціните свої фінансові можливості, то це може призвести до великих труднощів. Нижче представлений ряд корисних порад щодо оформлення позик експрес.

Порада №1. Оформляйте експрес-позику тільки в разі крайньої необхідності

Шалені відсотки є основною причиною, по якій ви повинні декілька разів подумати, перш ніж підписувати договір.

наприклад, якщо позика надається під щоденну ставку 2%, то вже через місяць вам доведеться заплатити 60% від загальної суми кредиту.

Високі відсотки

Позику експрес підійде тільки в тому випадку, якщо ви хочете вкласти ці кошти в яке-небудь справу і через деякий час гроші повернуться з лишком. При іншому розкладі краще звернутися за допомогою до друзів і знайомих.

Порада №2. Вибирайте надійну компанію-кредитора

Привабливі відсоткові ставки — це ще не привід погоджуватися на співпрацю з кредитною компанією. Якщо умови однієї фірми сильно відрізняються від інших пропозицій на ринку, то це повинно вас насторожити.

Зверніть увагу на те, як довго компанія надає свої послуги. Відвідайте різні тематичні форуми, щоб ознайомитися з відгуками реальних клієнтів.

Порада №3. Думайте про погашення заздалегідь

Якщо ви вирішили взяти кредит, то будьте ласкаві справно виконувати всі умови договору. Ще до того, як ви оформили співпрацю, подумайте як будете повертати всю суму з урахуванням накопичених відсотків.

Якщо ви не впевнені у своїх силах, то краще відмовтеся від такого співробітництва. В іншому випадку ви тільки погіршить своє фінансове становище.

Порада №4. Уважно читайте умови договору

Особливу увагу приділяйте тими пунктами договору, які написані дрібним шрифтом. Все, що зазначено в цьому документі, має юридичну силу.

Також звертайте увагу на ті пункти, в яких описано механізм нарахування штрафів у разі порушення графіка платежів. Поцікавтеся у співробітників компанії — які санкції можуть бути застосовані до вас у разі невиконання умов договору.

Порада №5. Розрахуйте витрати по кредиту заздалегідь

За допомогою звичайного калькулятора порахуйте скільки вам обійдеться користування засобами фінансової компанії. Також для цих цілей можна використовувати спеціальний кредитний калькулятор, який ви легко знайдете на сайті будь-якої компанії, що надає позики.

Тверезо оцініть свої можливості і тільки в тому випадку, якщо ви впевнені у своїх силах, можете подавати заявку.

Порада №6. Не скупіться

Не варто погоджуватися на привабливі пропозиції від маловідомих компаній, які можуть надати вам велику суму під невисокі відсотки.

Пам'ятайте, що чим більше ви візьмете, тим більше вам доведеться повертати. Беріть стільки, скільки вам необхідно!

7. Висновок

Отже, підіб'ємо підсумок! Що ми дізналися з сьогоднішньої статті? По-перше, що позика експрес є дуже зручним фінансовим інструментом, який дозволяє вирішити тимчасові труднощі з грошима. А по-друге, що така позика слід вибирати максимально обережно.

У висновку хотілося б показати вам відео, в якому описані всі особливості експрес-позики і як його можна отримати в банках і МФО.

Друзі, сподіваюсь вам сподобалася моя стаття.

Залишайте свої коментарі нижче і не забувайте оцінити матеріал!


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Гроші » Позика експрес — як взяти позику до зарплати 100% без відмови + кращі пропозиції щодо експрес-позиках