Мікрозайм з поганою кредитною історією — 5 кроків отримання позики без перевірки + огляд ТОП-5 компаній з надання мікропозик без відмови

Що таке мікрозайм з поганою кредитною історією? Де його взяти без відмови і перевірок? Чого слід побоюватися при оформленні мікропозик з поганою КИ?

Здравствуйте, шановні читачі нашого блогу! З вами Павло Шевельов.

Сьогодні поговоримо з вами про микрозаймах з поганою кредитною історією. Ви дізнаєтесь, що таке мікрозайм з поганою кредитною історією і де його взяти без відмови і перевірок, а також чого слід побоюватися при оформленні мікропозик з поганою КИ.

В одній із статей я розповідав про особисте гіркому досвіді порушення зобов'язань кредитного договору, внаслідок чого моя кредитна історія була зіпсована.

Однак після цього мені вдалося оформити мікрозайм і сьогодні я готовий з вами поділитися досвідом у вирішенні даного питання.

Вперед, друзі!

Мікрозайм з поганою КИ

Зміст
  1. Можна отримати мікрозайм з поганою кредитною історією?
  2. Плюси і мінуси мікропозик при наявності поганої кредитної історії
  3. Чому люди з поганою кредитною історією беруть микрозаймы — 3 основні причини
  4. Де можна переглянути свою кредитну історію?
  5. Де оформити мікрозайм з поганою кредитною історією на вигідних умовах — ТОП-5 компаній з надання послуг
  6. Як оформити мікрозайм з поганою кредитною історією — 5 простих кроків при оформленні позики
  7. Чого слід побоюватися при оформленні мікропозик без перевірки кредитної історії
  8. Висновок

1. Чи можна отримати мікрозайм з поганою кредитною історією?

Якщо вам терміново знадобилися гроші, а родичі і знайомі не можуть надати необхідну фінансову допомогу, то хорошим способом вирішення проблеми стане звернення в компанії, які готові надати мікрозайм.

Співпраця з банками та микрофинансовыми компаніями відображається на вашій кредитній історії. Якщо ви справно виконуєте боргові зобов'язання перед кредиторами, то це відкриває нові можливості для повторного оформлення позики і дозволяє розраховувати на більш вигідні умови отримання коштів.

А ось невиконання боргових зобов'язань може значно зіпсувати вашу кредитну історію.

Кредитна історія — це показник кредитної репутації позичальника, який є головним орієнтиром для банків при схвалення кандидатури.

Важливо відзначити, що поганий досвід погашення заборгованості не є вироком для позичальників. Зважаючи на жорстку конкуренцію на сучасному ринку мікрокредитування, багато мікрофінансові компанії не відмовляються від співпраці з клієнтами, у яких є відкриті прострочення по платежах.

Банки і мікрофінансові компанії

Легко отримати мікрозайм з поганою кредитною історією можна в наступних випадках:

  • якщо тривалість прострочення по позиці несуттєва;
  • якщо на момент звернення немає поточної заборгованості;
  • якщо існують об'єктивні причини, що викликали затримку платежу.

Однак це не означає, що в інших ситуаціях компанії навідріз відмовлять вам у наданні позики. Ви зможете отримати мікрозайм, але його сума буде дещо знижена.

Чому кредитна історія не важлива для МФО?

Високі ставки дозволяють компаніям надавати микрозаймы без великого збитку для свого капіталу, тому саме кредитна історія позичальників для них не грає особливої ролі.

Позичальники звертаються в мікрофінансові компанії у тих випадках, коли інші організації відмовляють їм у співпраці. МКО користуються цим і підвищують процентні ставки. Додатково такі дії покликані знизити ризики від співпраці з безвідповідальним клієнтом.

2. Плюси і мінуси мікропозик при наявності поганої кредитної історії

Компанії з надання мікропозик дають відповідь про можливість оформлення кредиту вже через кілька хвилин після звернення. У разі схвалення заявки кошти будуть перераховані на рахунок дуже швидко.

При цьому ви можете вибрати найбільш зручну форму отримання грошей — готівкові кошти, електронний гаманець або картковий рахунок.

З недоліків мікропозик слід зазначити такі моменти:

  • висока процентна ставка;
  • мінімальний термін погашення;
  • невелика сума;
  • високі штрафи за прострочення платежу.

Проте і на ці недоліки можна подивитися з іншого боку. Наприклад, мінімальний термін погашення не можна назвати мінусом, адже позичальник зацікавлений у якнайшвидшому погашенні боргу. Чим раніше ви повернете всю суму, тим менше вам доведеться переплачувати.

Наприклад

Петя одного разу порушив умови договору щодо погашення мікропозик і зіпсував свою кредитну історію. Дуже скоро йому знову знадобилася невелика грошова сума, однак банки вже не розглядали його як потенційного клієнта.

Петя звернувся в МКО, де після невеликої консультації йому погодилися надати мікрозайм, який він повинен був погасити за два тижні. Проте наш герой був дуже задоволений, так як знав, що до того часу він зможе повернути всю суму разом з відсотками.

Великий відсоток схвалення заявок робить микрозаймы дуже привабливими для широкого кола споживачів. Саме тому їх популярність буде тільки рости.

Нижче представлені переваги та недоліки мікропозик для позичальників з поганою кредитною історією:

Переваги Недоліки
  • високий відсоток схвалення;
  • мінімальний пакет документів;
  • зручна форма отримання;
  • висока швидкість зарахування коштів;
  • можливість цілодобового оформлення заявки в режимі онлайн.
  • високі процентні ставки;
  • мінімальний термін погашення;
  • велика переплата при тривалому співробітництві;
  • великі штрафи за прострочення платежу.

3. Чому люди з поганою кредитною історією беруть микрозаймы — 3 основні причини

Є кілька причин, по яких люди з поганою кредитною історією звертаються за допомогою в мікрофінансові компанії.

1) Відмова банків

найпоширеніша причина звернення до микрокредитную організацію — відсутність можливості співпрацювати з звичайними банками. Останні дуже не охоче йдуть на контакт з клієнтами, у яких був поганий досвід погашення позики.

Відмова банку в кредиті

Мікрофінансові компанії залишаються єдиним виходом у цій ситуації.

2) Термінова потреба у грошах

Знайома ситуація, коли дуже терміново знадобилися гроші, а взяти їх не у кого? Микрозаймы дуже добре підійдуть для цього випадку. Вже через 30-40 хвилин після звернення ви отримаєте гроші і зможете витратити їх на невідкладні потреби.

3) Виправлення кредитної історії

Багато позичальників оформляють мікрозайм лише для того, щоб виправити погану кредитну історію. Це прекрасна можливість поліпшити свої взаємини з банками. Надалі ви зможете розраховувати на більш вигідні умови надання кредиту.

Кілька разів скориставшись таким продуктом, в очах фінансових установ ви знову стаєте відповідальним платником і банки зможуть знову розглядати вас як потенційного клієнта.

Наприклад:

Вася вирішив взяти іпотеку в банку, але у нього була погана кредитна історія, тому фінансові установи не вирішувалися співпрацювати з ним. Знайомий Васі порадив йому звернутися в МКО та оформити декілька мікропозик.

Наш герой взяв кілька мікрокредитів на невеликий термін і справно погасив всю наявну заборгованість. Такі дії не залишилися в стороні від менеджерів банків і при повторному зверненні кредитний інспектор схвалив кандидатуру Васі на отримання коштів для купівлі нерухомості.

Тепер Вася живе в новій квартирі і справно виплачує заборгованість по іпотеці.

4. Де можна переглянути свою кредитну історію?

Всі дані про позики, які були видані за останні 15 років, зберігаються в бюро кредитних історій (БКІ).

Дізнатися свою кредитну історію можна різними способами:

  • Звернення в БКІ. Вам доведеться взяти з собою документи, що засвідчують особу і відвідати найближче відділення інстанції. Попередньо необхідно скласти офіційний запит і завірити його у нотаріуса. У такому зверненні повинні бути зазначені всі ваші дані.
  • На офіційних сайтах банків. Якщо фінансова установа відмовило у наданні позики, то можна скласти письмове звернення для з'ясування причини такого рішення. Банк не має права відмовити в наданні інформації про вашу кредитну історію.
  • Через ЦБ РФ. В цьому випадку вам доведеться зайти на сайт Центрального Банку РФ і ввести паспортні дані, а також унікальний цифровий код, який видається при митному оформленні першої позики. За умови втрати таких даних доведеться повторно звернутися до свого кредитодавцю.
  • Реєстрація в агентстві кредитної інформації. Такі агентства максимально щільно співпрацюють з БКІ. Вони спеціалізуються на обробці заявок, які були подані в режимі онлайн. Для отримання доступу до необхідної інформації вам доведеться підтвердити свою особистість.
  • Звернення в комерційні інтернет-сервіси. Існують комерційні інтернет-сервіси, які спеціалізуються на наданні такої послуги в режимі онлайн. З найбільш популярних слід зазначити Equifax і Mycreditinfo.

Вся необхідна інформація вашої кредитної історії може бути надана банками або БКІ на безкоштовній основі у разі першого звернення.

Запам'ятайте

При повторному зверненні або в разі співпраці з комерційними організаціями така послуга буде платною.

5. Де оформити мікрозайм з поганою кредитною історією на вигідних умовах — ТОП-5 компаній з надання послуг

Взяти вигідний мікрозайм з поганою кредитною історією можна в різних МКО. Ми вже розглядали де терміново взяти мікрозайм без відмови в одній з наших статей.

Нижче представлені відомі МКО, готові запропонувати вигідні умови для позичальників:

1) Домашні Гроші

Домашні ГрошіКомпанія є одним із лідерів надання послуг вже тривалий час. Відмінною особливістю даної МФО є висока сума позики вже при першому зверненні, яка може досягати 30 000 рублів. Повторне співпраця дозволить отримати до 50 тис рублів. Оформити мікрозайм в компанії Домашні Гроші можна на офіційному сайті.

2) МигКредит

Мить КредитНе менш відома контора, яка видає позику в розмірі до 80-ти тис рублів. Позичальнику пропонується два способи погашення кредитної заборгованості — частинами або одноразовим внеском. Незалежно від цього процентна ставка залишається незмінною і варіюється від 1,1 до 2,5% в день. Отримати позику в МигКредит можна в режимі «онлайн».

3) Platiza

PlatizaЩе один перевірений постачальник мікрофінансових послуг, який пропонує різні види мікропозик. Позичка видається на 30 днів під 1,2% в день.

4) Займи онлайн

Займи онлайнЦей сервіс схвалює до 95% заявок, тому якщо ви терміново потребуєте грошей, то можете звертатися саме сюди. Нові клієнти можуть розраховувати на отримання позики у розмірі до 15 000 рублів. При повторному зверненні дана цифра буде значно вище.

5) MoneyMan

MoneyManВ компанії MoneyMan ви можете отримати позику до 50 000 рублів. Щоденна процентна ставка не перевищує 1,8% при максимальному терміні кредитування, що дорівнює 126-ти дням. Погашати мікрозайм можна різними способами, тому ви можете вибрати найбільш зручний варіант.

6. Як оформити мікрозайм з поганою кредитною історією — 5 простих кроків при оформленні позики

Слідуючи простим рекомендаціям, ви зможете легко оформити мікрозайм навіть при наявності поганої кредитної історії.

Крок 1. Виберіть постачальника послуг

Спочатку вам доведеться порівняти пропозиції різних МФО і вибрати найбільш вигідні з них. Не варто відразу погоджуватися на надто привабливі варіанти, так як можна стати жертвою шахраїв.

Щоб уникнути цього, приділіть увагу вивченню репутації потенційного кредитора. Ознайомитися з відгуками від реальних клієнтів можна на тематичних форумах.

Крок 2. Зареєструйтесь на сайті

Практично всі сучасні МКО надають свої послуги в режимі онлайн, тому оформити заявку ви зможете не встаючи з дивана. Тему микрозаймы онлайн ми більш докладно розглядали в одній з попередніх публікацій.

Однак попередньо доведеться зареєструватися на офіційному сайті компанії-кредитодавця. Процедура реєстрації передбачає зазначення основних паспортних даних.

Реєстрація займе у вас кілька хвилин. При повторному зверненні ця необхідність відпадає, тому швидкість оформлення мікропозик буде набагато вище. Більше того, ви зможете розраховувати на більш вигідну співпрацю.

Крок 3. Оформіть заявку

Якщо ви вже зареєстровані на сайті, то цей крок відніме у вас мінімум часу. Для оформлення заявки достатньо увійти в особистий кабінет, а після цього знайти на сайті кнопку «Подати заявку» (назва може змінюватися в залежності від дизайну сайту).

Перед відправкою ви повинні уважно перевірити усі дані, які вказані в заявці. Невідповідність наданої інформації може призвести до того, що МКО не схвалить вашу кандидатуру.

Крок 4. Укладіть договір

Укладення договору зводиться до відправлення унікального коду, який приходить до вас на телефон після заповнення заявки. Цією дією ви підтверджуєте, що приймаєте всі умови компанії для подальшого співробітництва.

Деякі мікрокредітние організації можуть додатково зв'язатися з вами у телефонному режимі.

Крок 5. Отримаєте гроші

На розгляд поданої заявки в середньому йде до десяти хвилин. Після цього в МКО приймають рішення щодо можливості надання позики. У разі схвалення вашої кандидатури кошти будуть перераховані на ваш рахунок протягом 10-15 хвилин.

Гроші можна забрати у відділенні компанії, отримати на карту банку або електронний гаманець   Webmoney, Кукурудза, Qiwi. Про те, як отримати мікрозайм на Ківі гаманець ми вже писали раніше.

7. Чого слід побоюватися при оформленні мікропозик без перевірки кредитної історії

Оформлення мікропозик — це дуже відповідальний крок, на який слід йти лише після об'єктивної оцінки своєї платоспроможності. Незважаючи на невеликі суми позики, необдумане співпраця може закінчитися для вас серйозними проблемами у вигляді великої переплати.

При оформленні мікропозик без перевірки кредитної історії слід побоюватися не тільки високих процентних ставок, але і шахраїв, які можуть виступати в якості ненадійних кредитодавців.

Високі процентні ставки

Високими процентними ставками мікрокредітние організації нікого не зможуть здивувати. Ви вже знаєте, на який ризик йдете при співпраці з такими кредитодавцями.

Однак високі відсотки за позиками цілком обґрунтовані, якщо врахувати, що МКО надають позики своїм клієнтам без перевірки кредитної історії.

Шахраї

Куди серйозніше і несподіваний виглядає перспектива співпраці з шахрайськими кредитними організаціями, які можуть заволодіти вашими особистими даними і використовуватися ними в своїх цілях.

Шахрайські мікрокредітние організації

Щоб не потрапити в неприємну ситуацію, не варто звертатися в компанії, про яких дуже мало інформації в мережі. Також рекомендується відмовитися від співпраці з приватними особами. Погоджуючись на більш низькі процентні ставки, ви завжди ризикуєте в кінцевому підсумку залишитися ні з чим.

Переоцінка фінансових можливостей

Ще одна причина виникнення труднощів при співпраці з МКО — переоцінка своїх фінансових можливостей. Неправильно оцінивши рівень платоспроможності, ви ризикуєте потрапити в боргову яму.

Важливо!

Пам'ятайте про основному правилі 40%, яке полягає в тому, що розмір платежу при погашенні кредитної заборгованості не повинен становити більш 40% від величини вашого доходу.

8. Висновок

В кінці статті хотілося б ще раз зазначити, що погана кредитна історія не є приводом для відмови від співпраці з МКО. Більш того, мікрозайм можна розглядати як надійний інструмент виправлення вашої кредитної історії, завдяки якому в майбутньому ви знову зможете співпрацювати з банками.

На додаток до всього викладеного пропоную вам ознайомитися з відео, в якому дуже детально розказано технологія отримання мікропозик в компанії MoneyMan.

Якщо ви хотіли б поділитися своєю думкою щодо мікропозик з поганою кредитною історією, то можете залишати висловлювання в коментарях під статтею!


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Гроші » Мікрозайм з поганою кредитною історією — 5 кроків отримання позики без перевірки + огляд ТОП-5 компаній з надання мікропозик без відмови