Як заробити свій перший мільйон доларів і стати мільйонером з нуля — 6 перевірених способів

Всі ми хочемо заробити мільйон доларів, бажано з нуля і як можна швидше! Наскільки реально стати мільйонером за рік, місяць або тиждень - докладно розглянемо в цій статті

Привіт, шановний читачу! На зв'язку Олександр Бережнов.

Схеми заробітку мільйони, про які піде мова нижче, перевірені звичайними людьми зі середніми здібностями, всі вони 100% працюють. Стаття складена у вигляді огляду способів заробітку, з допомогою яких можна отримати таку значну суму.

Із статті ви дізнаєтесь, як сьогодні можна заробити перший мільйон рублів з нуля за 3-5 місяців кількома робочими способами.

Тут ви також знайдете рекомендації провідних фахівців з бізнесу і фінансів, які поділяться своїм досвідом заробітку першого мільйона доларів.

Вперед, друзі!

Мільйонер з грошима

1. Чи Реально заробити мільйон доларів за день/тиждень/місяць/рік?

Це цілком реально, якщо у вас вже є необхідні ресурси, наприклад, працюючий бізнес, нерухомість, висока посада або хороші зв'язки.

Також ресурсом для швидкого заробітку мільйона може виступати ваше ім'я (репутація) або видатний талант.

якщо ви, Наприклад, відомий футболіст, актор чи співак.

Але що робити, якщо у вас немає нічого з вищеперелічених переваг?

В такому випадку заробіток першого мільйона зажадає від вас більше часу і зусиль, але вони окупляться багаторазово.

Якщо вас не лякають ці труднощі, тоді вперед!

Давайте порахуємо разом. Наприклад, заробляючи 200 000 рублів на місяць, ви заробите 1 000 000 рублів за 5 місяців.

Великі гроші можна заробити і набагато швидше, але я думаю, що ви не збираєтеся грабувати банк або займатися шахрайством. Тому, в цій статті мова піде тільки про законні і надійних способи стати мільйонером нехай і не за один місяць.

2. 7 перевірених способів заробити свій перший мільйон рублів

Моделі заробітку мільйона, описані нижче, використовують провідні російські та зарубіжні експерти з управління особистими фінансами, бізнесмени та інвестори. Серед них:

  1. Роберт Кійосакі   легендарний американський інвестор, бізнесмен, експерт в області управління особистими фінансами, автор всесвітньо відомої фінансової гри «Грошовий потік».
  2. Бодо Шеффер   зарубіжний оратор, успішний бізнесмен, автор книг з фінансової грамотності та досягнення успіху в житті.
  3. Сергій Зміїв   російський мільйонер, бізнес-психолог, експерт в сфері особистих фінансів.

Також в огляді способів заробітку великих грошей я буду використовувати методики успішних підприємців російськомовного Інтернету.

Отже, переходимо до самих способів.

Спосіб 1. Заробити 1 000 000 рублів з допомогою можливостей Інтернету

Способи заробітку мільйони в Інтернеті

Як ви знаєте, зараз тільки ледачий або зовсім дрімучий людина не чув про інтернет-мільйонниках і про великі можливості для заробітку в Інтернеті.

Сьогодні в Мережі можна реально за кілька місяців заробити перший мільйон і для цього є кілька способів інструментів:

  • соціальні мережі (ВКонтакте, Однокласники, Twitter, Instagram);
  • продаж інформації і своїх знань;
  • заробіток на онлайн-іграх;
  • побудова бізнесу в Інтернеті;
  • заробіток на просуванні партнерських програм;
  • створення сайту і заробіток на ньому.

Вже цікаво? Тоді просто прочитайте мою статтю способи заробітку в Інтернеті. Там я розповів про те, як можна заробляти на іграх, у соціальних мережах, на продажу інформації від 50 000 рублів на місяць і навів приклади реальних людей, які вже роблять це. Деякими з них я особисто сам зараз заробляю.

Беріть і впроваджуйте ці способи для створення власного багатства.

Спосіб 2. Створити пасивний дохід і взяти під нього кредит

Якщо ви цікавитеся темою грошей і фінансів, хочете стати мільйонером, то напевно вам знайоме таке поняття як «пасивний дохід».

Саме цей інструмент ми можемо використовувати для того, щоб отримати свій заповітний мільйон.

Він заробив свій мільйон

Для середньостатистичної людини заробити мільйон рублів можна таким способом приблизно за 1 рік.

Ось у чому суть:

Ви створюєте невеликий пасивний дохід (в 20 000 — 30 000 рублів), легалізуєте його, наприклад зареєструвавшись як індивідуальний підприємець і берете під нього кредит в банку.

Під такий пасивний дохід вам як раз і дадуть 1 000 000 рублів з розстрочкою на кілька років.

Як це виглядає на практиці і якими способами можна створити пасивний дохід?

Пасивний дохід можна створити кількома способами, але ми розглянемо 3 найреальніших:

  1. Здати в оренду наявну нерухомість. найпростіший і вірний спосіб, якщо у вас є ця сама нерухомість.
  2. Створити інформаційний сайт в Інтернеті. Це спосіб підходить людям, які добре володіють комп'ютером і бажають розвиватися в області Інтернет-технологій. Створивши сайт, вам буде необхідно вивести його на хорошу відвідуваність і розмістити на ньому рекламу, яка зможе щомісяця приносити від 10 до 50 тисяч рублів пасивного доходу. Про те, як заробити на своєму сайті було описано в нашій статті «Як заробити на своєму сайті».
  3. Стати дистриб'ютором хорошій компанії мережевого маркетингу. Цей спосіб підійде енергійним та комунікабельним людям. Хтось недооцінює розміру доходів, які тут можна отримувати. В деяких випадках вони обчислюються сотнями тисяч доларів на місяць.

При такому доході ви автоматично стаєте рублевих мільйонером, так і до доларового   рукою подати. Володіючи завзятістю, на 1000 доларів пасивного доходу в індустрії мережевого маркетингу можна вийти приблизно за 1 рік.

Якщо у вас при цьому ще є офіційна заробітна плата, то в сукупності з таким пасивним доходом вам легко дадуть кредит в 1 000 000 рублів в банку, а ваш пасивний дохід поступово виплатити цю суму.

Ось і виходить, що ви за цей рік заробили мільйон рублів.

Спосіб 3. Заробити на продажу своїх знань

Якщо ви вмієте щось робити добре, то чому б на цьому не заробити хороші гроші. Продавати свої знання ви можете різними способами. Цей спосіб відноситися в цілому до продажу інформації в Мережі. Адже ваші знання та навички ви будете передавати як цінну інформацію зацікавленим людям.

Можна займатися викладанням по скайпу, проводити живі тренінги або упакувати свої знання і продавати їх у вигляді власного навчального курсу.

Як заробити на продажу знань я вже писав в одному з розділів статті про способи заробітку в Інтернеті. Обов'язково ознайомтеся з цією статтею, адже саме вона може змінити все ваше життя і допомогти заробити заповітний мільйон.

У кожному з описаних способів цій статті я наводжу реальні приклади, короткі описи способів і реальних людей, які вже поліпшили своє фінансове становище за допомогою інтернет-бізнесу.

Спосіб 4. Створити актив і продати його за мільйон

Це спосіб є логічним продовженням способу №2. Якщо у вас вже є актив у вигляді вашого аккаунта в компанії мережевого маркетингу (ваш особистий номер, який вам надає компанія при реєстрації) або власного сайту, що генерує прибуток, то ви можете продати аккаунт або сайт як готовий бізнес.

При цьому, орієнтовна сума продажу такого активу розраховується за формулою:

Ваш щомісячний пасивний дохід * 24 (дворічний термін окупності).

Наприклад, якщо ви отримуєте пасивний дохід від свого сайту (бізнесу) або будучи дистриб'ютором компанії мережевого маркетингу в розмірі 40 000 рублів (близько 1000 доларів), то помноживши цю суму на 24 ми отримаємо 960 000 рублів.

Ось ми і стали з вами мільйонерами в черговий раз.

Спосіб 5. Зробити велику посередницьку операцію

Заробити великі гроші можна кількома частинами, так і одноразово.

Іноді для цього потрібно збіг сприятливих обставин, але як говориться везе тому, хто везе.

П'ятий спосіб підійде людям з явно вираженими підприємницькими здібностями, які розуміють принципи функціонування бізнесу і вміють вести переговори.

Найпростіше заробити 1 000 000 рублів, зробивши посередницьку операцію на кілька мільйонів, а ваша заповітна сума буде відсотком, який ви отримаєте за виконану роботу.

Найкраще заробляти таким способом в 2-х напрямках:

  1. Шукати великого інвестора для будь-якого розвивається проекту;
  2. Шукати покупця на дорогий бізнес або нерухомість.

Купа ідей як заробити мільйон

У першому випадку ви знаходите проект, що вимагає великих інвестицій, і домовляєтеся з його керівником, що він віддасть вам відсоток у вигляді мільйон рублів, якщо, наприклад, ви залучите інвестицій на десять мільйонів.

У другому випадку, ви знаходите власника досить великого бізнесу або нерухомості і точно також домовляєтеся з ним про відсоток у разі знаходження покупця на їх інвестиційний об'єкт.

до Речі, практично всі люди за життя заробляють не один мільйон рублів, у деяких загальна сума всіх їх зарплат складає більше мільйона доларів, але як не дивно, переважна більшість весь час потребує грошей і часто сидить в іпотечну і кредитну кабалу.

Вищеописані ідеї можуть послужити для вас хорошою базою для збільшення своїх доходів і заощаджень. Тут вже все залежить від конкретної людини.

Для кого-то всі ці способи можуть показатися занадто складними, але справа в тому, що більшість людей працює практично все життя за гроші і на момент виходу на пенсію не має навіть пари тисяч доларів заощаджень.

Так що вирішувати вам, вкласти рік-два свого часу, щоб стати мільйонером або продовжувати жити сірим життям обивателя.

4. Як бути, якщо немає багатих батьків і хорошого спадщини — 7 рекомендацій фінансових експертів по заробітку мільйона доларів

Не всі виросли в сім'ї Ротшильдів або Рокфеллерів. Може це і на краще. Зате, коли ви станете мільйонером з нуля, то гордо будете говорити всім, що зробили себе самостійно.

Особливо цей принцип цінуватися в Америці, де діти, досягаючи повноліття покидають батьківський дім. Там зовсім не прийнято «сидіти на шиї» у батьків і вважається, що чоловік повинен сам всього досягти.

Якщо ви також хочете дізнатися, як стати мільйонером з нуля, тоді читайте рекомендації мільйонерів і фінансових експертів по заробітку мільйона доларів.

Відразу варто розуміти, що цей шлях зазвичай йдуть роки, навіть при правильних і системних діях.

Серйозний бізнесмен

Отже, 7 рекомендацій фінансових експертів по заробітку мільйона доларів:

  1. Завжди відкладайте частину грошей при будь-якому надходить до вас доході. Так ви сформуєте правильну фінансову звичку і відпустіть кошти для інвестування. Відкладайте мінімум 10%, потім поступово збільшуйте цю суму. Це робиться ще й для того, щоб ви мали мінімальної подушкою фінансової безпеки. Зазвичай така подушка передбачає наявність у вас коштів, на які ви можете жити не працюючи 6 місяців. Адже практично всі спроби заробити тягнуть за собою певні ризики, в тому числі фінансові.
  2. Будьте економні і не здійснюйте імпульсивних покупок. Якщо ви подивитеся на всі речі, які купили за останній рік, то не дивуйтеся, що ставши непотрібними, вони зробили вас біднішими на кілька тисяч рублів або доларів.
  3. Займайтеся підвищенням свого фінансового освіти. Багато людей зараз мають середню і вищу освіту, але не в одному навчальному закладі не викладають фінансову грамотність. І це не дивно, адже самі викладачі часто живуть за рахунок поборів зі студентів або просто виживають на свою маленьку зарплату. Щоб зрозуміти, як функціонують гроші, рекомендуємо вам прочитати серію книг «Багатий Тато, Бідний Тато» Роберта Кіосакі і книгу «Шлях до фінансової свободи» автора Бодо Шеффера.
  4. Прагнете мати кілька джерел доходу. Більшість людей отримує гроші, працюючи на роботі, але що буде, якщо їх звільнять?! Щодня замислюйтесь над тим, як отримувати свій сукупний дохід з різних джерел.
  5. Створюйте активи, що генерують пасивний дохід. Навіть якщо більшу частину часу ви витрачаєте, щоб заробити гроші на поточні витрати, регулярно робіть дії, що створюють для вас систему генерації грошей, приносить пасивний дохід.
  6. Сформуйте успішне оточення. В команді однодумців завжди легше домагатися успіху, ніж самостійно проходити цей нелегкий шлях. Ваші цілеспрямовані друзі можуть стати для вас опорою і мозковим центром для генерації ідей щодо заробітку. Якщо ваше оточення не поділяє ваші прагнення і заявляє, що це все дурниця — при можливості відмовтеся від спілкування з такими песимістично налаштованими людьми.
  7. Не витрачайте час даремно. — це наш найцінніший актив. Якщо ви правильно розпорядитися своїм часом, то свій перший мільйон доларів з нуля ви зможете заробити набагато раніше, ніж думаєте.
    На цей рахунок є одне мудре вираз: «Багаті люди відрізняються від бідних тим, що вони роблять у вільний час».

Навіть якщо у вас поки зовсім мало грошей, робіть грошові дії, які допомагають вам стати заможнішими. Працюйте над своєю забезпеченістю, а не розважайтеся і не транжирьте гроші.

Прагнете до того, щоб ваші гроші знову робили гроші, змушуйте гроші працювати на вас   саме так говорить мільйонер Роберт Кійосакі.

5. Висновок

Шановні читачі, сподіваюся, що всі рекомендації та поради в цій статті стануть для вас потужним каталізатором на шляху заробітку свого першого мільйона.

Якщо ви застосуєте хоча б частину з того, що описано вище, то, безсумнівно станете мільйонером в кілька разів швидше, ніж якщо б ви йшли до заповітної мети методом проб і помилок.

Зараз в Інтернеті існує маса інструкцій і курсів про те, як заробити мільйон різними способами. Хтось стверджує, що головне тут — це ідея.

Але це далеко не так, адже ідей кожен з нас видає кожен день безліч, а коли справа доходить до їх втілення, багато знаходять тисячі відмовок.

Бажаємо вам заробити великі гроші якомога швидше, адже як відомо   найскладніше заробити свій перший мільйон, а далі все піде по накатаній.

І пам'ятайте, що всі мільйонери беруть на себе закон стовідсоткової відповідальності, який говорить:

«Все, що ми маємо і будемо мати, все життя якої ми живемо чи будемо жити залежить від нас самих. Ми не звинувачуємо нікого у своїх невдачах і труднощах і самі відповідальні за досягнення успіху свого життя.»

Удачі вам, вірте в себе і у вас обов'язково все вийде!


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Гроші » Як заробити свій перший мільйон доларів і стати мільйонером з нуля — 6 перевірених способів