Як швидко заробити багато грошей — 30 000 руб. за 2 тижні. 7 реальних способів

Якими способами особисто мені вдалося заробити понад 1 000 000 рублів? Що потрібно зробити, щоб отримати перші гроші вже сьогодні? Які способи швидкого заробітку існують і як вам стартувати в них?

Здрастуйте, дорогі друзі! На зв'язку Олександр Бережнов, підприємець і один з авторів бізнес-журналу .ru.

Щоб швидко заробити багато грошей, необхідно мати чітке уявлення про те, як це зробити.

У цій статті розглянемо 7 перевірених способів, доступних для простої людини. Вони перевірені мною особисто і підтвердили на практиці свою ефективність.

Вам залишиться тільки вивчити їх і впровадити на практиці отримані знання.

Тут ми не будемо розглядати пристрій на роботу або хитромудрі шахрайські схеми. Мова піде швидше про бізнес-ідеї, здатних принести вам прибуток вже завтра.

Сідайте зручніше! Обіцяю — ви не пошкодуєте, прочитавши цю статтю до кінця!

Як швидко заробити гроші

1. Наскільки реально заробити 30 000 руб. за 2 тижні

Це абсолютно реально, перевірено на власному досвіді! Однак, нічого не буває просто так і доведеться дійсно добре попрацювати, десь головою, десь руками і ногами, але результат того вартий.

У цій статті мова піде тільки про законних нормального з точки зору моралі способи щодо швидких заробітків.

Давайте я відразу дам вам орієнтири, на які напрямки (за винятком стандартної роботи) вам варто звернути увагу, щоб швидко заробити багато грошей:

  • продаж непотрібних речей з дому;
  • заробіток на посередництва;
  • створення доходу з допомогою Інтернету;
  • перетворення свого хобі у бізнес;
  • консультування (викладання);
  • надання платних послуг.

Так чи інакше про всіх цих напрямках заробітку я розповім у статті з прикладами і рекомендаціями. За час моїх експериментів по заробітку вищепереліченими способами мені вдалося отримати прибуток у розмірі більш ніж в 1000 000 рублів! Особливо хочу підкреслити, що ці гроші я заробив не на класичній роботі, а займаючись підприємницькою діяльністю.

Якими способами я заробив ці гроші:

  1. Відкрив бізнес в Інтернеті. Створив з партнером свій прибутковий сайт в Інтернеті   .ru
  2. Надавав платні послуги. Створював сайти і комп'ютерні дизайни на замовлення зі своїм другом Віталієм (якщо ви хочете повторити наш успіх, читайте мою статтю «Як заробити на створенні сайтів під замовлення»)
  3. Займався посередництвом. Продавав товари і послуги через електронну дошку оголошень Авіто (avito.ru) і знаходив замовників для знайомих підрядників по ремонту квартир.

Цих способів мені цілком вистачило, щоб заробити пристойні гроші за мірками провінційного міста Ставрополя, в якому я живу.

Тепер я хочу поділитися своїм практичним досвідом, щоб ви змогли заробляти не менше 30 000 рублів за два тижні. Так, для когось це невеликі гроші, а кому-то з вас вони допоможуть вирішити більшу частину повсякденних фінансових завдань.

2. Що потрібно знати, щоб заробляти багато грошей

Для цього потрібно зробити наступне:

  1. Дізнатися, які способи заробітку працюють, а які ні. В статті я розповім саме про робочі способи. Якщо у вас виникнуть питання, ви можете задати їх у коментарях до статті.
  2. Перейняти досвід людей, які вже заробляють гроші і повторити те, що вони роблять. Завжди простіше йти второваною дорогою ніж винаходити велосипед. Тим більше, що ми говоримо про те, як заробити гроші за 2 тижні.
  3. Почати діяти негайно після отримання ПРАКТИЧНИХ знань. Адже тільки від вас залежить ваш фінансовий успіх. Якщо ви не ледар і розумієте це, то варто довести хоча б самому собі, що ви здатні заробляти гроші, а не просто скаржитися на долю.

Ось і все. Переходимо до практики!

3. Як швидко заробити гроші — 7 реальних способів

Способи, описані нижче, підійдуть людям з абсолютно середніми здібностями.

Деякі з них будуть пов'язані з Інтернетом, а деякі ні. Тому, володіння комп'ютером на рівні впевненого користувача дасть вам великі переваги.

Спосіб 1. Продаємо непотрібні речі (свої і чужі)

Ви коли-небудь замислювалися, що на старих речах, непотрібних вам, можна непогано заробити?

Якщо провести генеральне прибирання вашої квартири (будинку, офісу), а також гаража і підвалу, то знайдеться маса «мотлоху». На вашу думку ці речі можуть не мати цінності, але комусь вони дуже потрібні і на цьому можна швидко заробити гроші.

Старі шини, зламана побутова техніка, непотрібна меблі, аксесуари, які вам набридли — це тисячі, а іноді десятки тисяч рублів!

Речі б/у

Поки такі речі зовсім не знецінилися, давайте реалізуємо їх і поповнимо свій бюджет.

Хтось скаже, що у нього не так багато старих речей, які можна продати. Так зазвичай відбувається тому, що ви просто не займалися ревізією свого майна.

Особисто я знайшов вдома всякої всячини більше, ніж на 40 000 рублів.

Серед них:

  1. Професійний костюм Діда Мороза, який був зшитий на замовлення. Вартість в б/у стані   10 000 рублів
  2. Одяг, в тому числі дуже гарна, майже нова. Вартість в б/у стані близько 8 000 рублів.
  3. автомобільні Шини з дисками на ВАЗ. Вартість в б/у стані близько 5 000 рублів.
  4. Непотрібна електроніка і побутова техніка (ноутбук, фотоапарат, соковижималка, кухонний комбайн). Вартість всього разом в б/у стані приблизно 15 000 рублів.
  5. Аксесуари, статуетки, старі меблі. Вартість б/у цих речей приблизно 10 000 рублів.

Як швидко продати непотрібні речі і заробити на цьому 30 000 рублів за 2 тижні?   далі мова про способи, випробуваних особисто мною.

Спосіб 1. Здаємо старі речі в комісійний магазин свого міста

Практично в будь-якому місті є так звані «комісіонки» (комісійні магазини), куди ви можете принести відразу багато речей і продати їх за досить короткий термін.

При цьому магазин візьме з вас відсоток за те, що ви заробили гроші з його допомогою. Зазвичай комісія магазину становить 20%.

до Речі, є галузеві комісійні магазини, наприклад комп'ютерні або меблеві, там займаються тільки певними категоріями товарів. Відповідно, тут і оцінити ваші речі зможуть об'єктивніше.

Комп'ютери б/в

Спосіб 2. Даємо безкоштовні оголошення в місцеві газети

У кожному населеному пункті є свої безкоштовні газети на кшталт «Все Для Вас» або «З рук в руки».

Туди можна подати оголошення кількома способами: подзвонити, прийти в офіс і заповнити заявку, розмістити своє оголошення в газеті через Інтернет.

Спосіб 3. Робимо розклеювання оголошень по району

Це один з кращих способів продати стару меблі, холодильник, пральну машину, рояль, велосипед та інші відносно великі речі.

Так як людина, яка побачила оголошення і зацікавився вашою пропозицією, може тут же прийти до вас і подивитися на цю річ.

Якщо ви володієте гарними презентаційними навичками і є приємним у спілкуванні, то швидше за все без праці зможете знайти покупця і продати свій товар за вигідною ціною.

Спосіб 4. Кращий спосіб   продаємо речі через безкоштовні Інтернет-дошки

Заробіток на Авіто

Виділяю цей спосіб кращий, так як він володіє практично всіма перевагами попередніх, і при цьому має ще ряд незаперечних плюсів:

  • Аудиторія сайту вже шукає ваш товар. На відміну від газет, де читач бачить всі оголошення поспіль, користувач сайту (електронної дошки оголошень) спеціально заходить туди і переходить в певну категорію, де ви розміщуєте своє оголошення.
  • Розгорнуте позиціонування вашої пропозиції. Якщо в газетах часто є обмеження по кількості символів, а фотографії додати взагалі проблема, то тут всі ці можливості доступні вам в повній мірі.
  • Величезна аудиторія. З кожним днем все більше людей шукають інформацію в Інтернеті, а газети і журнали відходять на другий план, забуваючи себе. Розміщуючи оголошення на сайті, ви багато разів збільшує шанси на продаж свого товару.

Краще всього для продажу речей підійде сайт Авіто (avito.ru). Це найпопулярніша електронна дошка безкоштовних оголошень в російськомовному сегменті Інтернету.

Я обіцяв періодично приводити приклади з особистого досвіду.

Так от, з допомогою сайту Авіто мені вдалося заробити 10 000 рублів за 1 тиждень.

Про те, як заробити на Авіто я вже написав розгорнуту статтю. Ви також зможете повторити мій результат і може бути саме цей спосіб відповість вам на питання, як швидко заробити багато грошей.

Зареєструйтесь на сайті і складіть хороший текст, що продає свого оголошень. Щоб отримати максимальний відгук і велику кількість дзвінків, складіть ефективний рекламний текст оголошення.

Прийом при написанні хорошого оголошення

Обов'язково напишіть коротку емоційну історію: як добре ця річ служила вам вірою і правдою і чому ви вирішили її продати, опишіть всі переваги і вигоди свого товару.

Все це виділить вашу пропозицію на тлі інших і допоможе швидко знайти покупця.

Потім, зробіть фото вашої речі при хорошому освітленні. Фото повинні бути живі, тобто ваші а не заводські (комп'ютерні).

Тепер залишилося розмістити ваше оголошення в Інтернеті.

Продажі через Інтернет

до Речі, якщо ви збираєтеся почати таким способом свою справу і професійно заробляти з допомогою електронних дощок оголошень, то це реально хороша ідея.

Це гарний варіант розпочати свій свою справу практично без стартового капіталу: про відкриття бізнесу без вкладень я вже розповідав в одному зі своїх популярних статей.

Спосіб 2. Заробляємо швидкі гроші на посередництва

Цей спосіб є логічним продовженням першого. Він підійде комунікабельним і активним людям.

Адже як говорив відомий бізнесмен Білл Гейтс: «Між диваном і попою долар не проповзе» :)

Озирніться навколо, скільки різних пропозицій нас оточує. Практично всі щось продають!

Хтось за рогом пропонує послуги автосервісу у своєму гаражі, хто хоче здати свою квартиру або будинок, а хтось зібрався поміняти старий автомобіль на новий.

Так чому б не запропонувати всім цим людям свої послуги по пошуку клієнтів за відсоток?

Адже кожному бізнесу, кожному продавцеві або підприємцю потрібні клієнти. І якщо ви допоможете їм в цьому, всі ці хлопці охоче поділяться з вами своїм прибутком.

до Речі, якщо йдеться про послуги, то в деяких випадках, люди або компанії, які їх надають, готові віддати вам ПОЛОВИНУ від свого доходу.

свого досвіду знаю, що дуже вигідно продавати послуги будівельників та оздоблювальних бригад. Цим сам періодично займаюся, благо є перевірені люди (підрядники).

Схема та ж:

  1. Даєте оголошення (газети, Інтернет, розклейка).
  2. Приймаєте дзвінки.
  3. Перенаправляти потенційного клієнта до фахівця.

тобто ви просто створюєте потік вхідних дзвінків потенційних клієнтів. Це називається лідогенерація.

Коли вам дзвонять по оголошенню, ви дізнаєтеся як звуть людину, з'ясовуєте його потреби і говорите, що зараз йому передзвонить майстер (фахівець) і з ним ваш клієнт продовжить роботу.

Згадайте, можливо у вас є знайомі підприємці, які щось продають і домовтеся з ними про відсоток з продажів, якщо ви знайдете ним клієнта.

Ви можете домовитися і зі сторонніми фірмами, керівників яких ви не знали до цього. Станьте їх позаштатним менеджером з продажу, і вже через пару днів ви заробите свої перші гроші.

Спосіб 3. Продаємо речі, зроблені своїми руками — «Handmade»

Як відомо, народ у нас творчий і для деяких людей виготовлення поробок, сувенірів, подарунків своїми руками - це хобі, на якому можна швидко заробити досить багато грошей.

Хенд Мейд

Ви напевно бачили оголошення, на кшталт:

  • «Виготовлення букетів з цукерок, м'яких іграшок»
  • «Оригінальні подарунки на замовлення» та інші

Особливою популярністю цей вид заробітку користується у дівчат. Можливо, що ви захоплюєтеся виготовленням хенд-мэйдов*.

Хенд-мейд (від англ. «Handmade»)   зроблене руками. Вироби та інші речі художньо-прикладної творчості ручної роботи.

У мене є товариш, його звати Юра, який займається виготовленням на замовлення дизайнерських наручних годинників, браслетів та інших затребуваних аксесуарів.

Ще одна моя знайома Анна Бєлан займається навчанням дітей рукоділлю і виготовляє вироби на замовлення. У неї я навіть взяв інтерв'ю і виклав його на сайті.

Так Аня перетворила в непоганий бізнес своє хобі. Про цю дівчину наше місцеве Ставропольське телебачення навіть зняло кілька сюжетів.

Ось один з цих відеосюжетів про Аню:

Тому, хлопці, якщо у вас є тяга до творчості та бажання створювати щось власноруч, сміливо почніть заробляти гроші таким способом.

Ви також можете стати посередником, продаючи вироби ручної роботи знайомих майстрів-умільців. Цих людей можна знайти в Інтернеті, адже тут на форумах з «хэндмэйдам» тусується величезна кількість «рукатих» творців.

Запропонуйте їм продавати їх вироби за відсоток, впевнений, що вони не відмовлять.

Потім ви можете створити групи в соціальних мережах або навіть власний Інтернет-магазин ручних виробів. Для цього можна відкрити свій Інтернет-магазин, виклавши фото ваших виробів.

Переходимо до огляду наступного способу швидкого заробітку грошей.

Спосіб 4. Навчаємо (консультуємо) людей за гроші

Якщо ви в чомусь професійно розбираєтеся і можете навчити цього інших, то чому б вам не заробити таким способом?

Заробіток на продажі інформації в Інтернеті

Ви можете організувати свої платні курси, консультувати людей в індивідуальному порядку або стати приватним репетитором, як мій друг Олексій, який допоміг мені вивчити англійську мову. Цей молодий чоловік викладає мови по скайпу зі своєю дружиною, у них займаються дорослі і діти.

тобто заробляти гроші можна не виходячи з дому і почати це можна швидко   нові технології тільки допоможуть вам.

Так що, подумайте, можливо і ваші знання можна «монетизувати».

Почавши з малого і навчившись заробляти перші гроші на своїх талантах, ви можете зробити для себе всесвітню павутину основним джерелом високого доходу. Якщо вам цікава ця тема, то подивіться як заробити гроші в Інтернеті без вкладень. Це мрія багатьох людей і сучасний тренд особливо серед молоді.

Спосіб 5. Позичаємо гроші (під свій доход або майно)

Якщо вам дуже терміново потрібні гроші, і ви знаєте, що зможете їх віддати найближчим часом, тоді їх можна зайняти. І нехай це не спосіб заробітку, а скоріше спосіб отримання грошей, він все одно вирішує проблему їх відсутності. Також ви можете почитати нашу статтю на тему «де взяти грошей», в ній розписані найпопулярніші способи.

Кредит — це одна з можливостей швидко отримати гроші. Але як це зробити?

Для цього є кілька способів:

Спосіб 1. Взяти споживчий кредит

Зазвичай такий кредит без проблем видають людям з постійним місцем роботи від 6 місяців. Відсотки по кредиту коливаються від 15% до 30% в різних банках.

Тут гарантом виплат по кредиту виступатиме ваш дохід від зарплати. До речі, якщо у вас є певний пасивний дохід, то він буде врахований банком і позитивно вплине на рішення про видачу кредиту.

Що це за вид доходу і як стати щасливим володарем, ви дізнаєтеся, прочитавши мою статтю «Як створити пасивний дохід».

Спосіб 2. Скористатися швидкими позиками

Це той самий кредит, тільки його видають набагато швидше і часто по одному документу   паспортом, так і доходи з місця роботи підтверджувати не потрібно.

На відміну від банків, швидкі позики видають так звані компанії мікрофінансування.

Однак, у цього способу отримання грошей є свій невеликий недолік   завищений відсоток, який зазвичай становить десятки відсотків в рік.

Такі кредити як раз розраховані на громадян, які ось-ось отримають зарплату або щось продадуть.

Напевно ви бачили рекламу з формулюванням «позики до зарплати за 1 годину».

Рекомендую вам користуватися такими позиками тільки в самому крайньому випадку, так як великі відсотки (зазвичай більше 1 відсотка в день) можуть серйозно погіршити фінансове становище.

Спосіб 3. Позичити гроші під заставу майна

Якщо у вас є яке-небудь майно: квартира, автомобіль, гараж, торгова площа чи обладнання, то більшість банків охоче видадуть вам кредит під його заставу.

Гроші під заставу майна

Для цього у вас повинні бути документи, що підтверджують права власності на володіння таким майном.

Природно, що в будь-якому випадку, майно, під заставу якого ви хочете взяти кредит, не повинно бути обтяжене кредитом.

Увага!

Постарайтеся під час повернути взяті в борг у банку гроші, так як якщо ви не повернете їх або прострочив виплати по кредиту, то вам загрожують судові розгляди та фінансові штрафи ваших кредиторів.
Крім цього, у вас буде погана кредитна історія, а це означає, що шанс отримати позичку в майбутньому буде набагато менше.

Спосіб 6. Знаходимо підробіток в Інтернеті

Заробіток в Інтернеті підійде людям, які добре володіють комп'ютером, так як для деяких способів заробітку тут знадобляться спеціальні технічні знання.

Як і в реальному житті, в Інтернеті є маса способів заробити гроші:

  • Надавати платні послуги. Якщо ви дизайнер, програміст або письменник (копірайтер), зареєструйтесь на сайтах віддаленої роботи, таких як Фріланс (fl.ru) і Воркзилла (work-zilla.com), беріть замовлення, виконуйте їх і отримуйте за їх виконання свої чесно зароблені гроші.
  • Почати свій бізнес в мережі. У цьому випадку ви не отримаєте прибуток вже на наступний день, зате в довгостроковій перспективі ваш дохід буде великий і стабільний.
  • Зайнятися перепродажем реклами, сайтів та інформації в Інтернеті. Ставши посередником в глобальній павутині, ви зможете заробляти гроші з будь-якої точки світу за наявності комп'ютера та Інтернету. Знову ж таки, сам перевірив цей спосіб заробітку. Мій особистий результат: 28 000 рублів за місяць. Ці гроші я заробив на партнерських програмах. До речі, для більшості способів заробітку на посередництві в мережі навіть не обов'язково мати свій сайт.

Способи заробітку в Інтернеті на посередництва:

Спосіб 1. Продаж посилань

Посилання — це вид реклами в Інтернеті. Зазвичай посилання купують вебмастера (власники сайтів) для того, щоб їх сайт краще просувався в пошукових системах. Інші вебмастера навпаки   створюють сайти для того, щоб продавати з них посилання.

Це цілий ринок, посередником на якому ви можете стати. Продавайте посилання на великих сайтах за відсоток. Для цього напишіть власникам таких сайтів пропозицію про співпрацю. Продаючи кілька посилань в день, ви зможете швидко заробити гроші. Причому, вартість одного посилання на хороших сайтах починається від 3000 рублів.

Цілком реально домовитися про вашої комісії 20% і більше. Так з продажу однієї посилання ви можете заробляти від 600 рублів.

Сайти з рекламою

Спосіб 2. Продаж банерів

Та ж сама ситуація з продажем банерів. Є сайти, ціна на банери яких становить десятки і сотні тисяч рублів на місяць.

тобто за 1 операцію ви можете заробляти від декількох сотень рублів до кількох десятків тисяч!

Уявляєте, це як у ріелторів (посередників у сфері нерухомості). Здали якусь нерухомість або продали її   заробили на цьому непогані гроші. Тільки ріелтору потрібно весь час переміщатися по місту, а це великі витрати.

Ви можете займатися посередництвом в сфері Інтернет-реклами навіть з дому, при цьому ваші доходи можуть бути порівнянні з посередниками в сфері нерухомості.

Спосіб 3. Посередництво у сфері продажу сайтів

Відносно недавно став формуватися ринок купівлі-продажу сайтів як готового бізнесу. Хороший сайт може приносити своєму власникові не менше грошей, ніж великий магазин у місті мільйоннику.

А як відомо, де є гроші, з часом з'являються і люди, які хочуть отримати їх.

У минулому способі я вже порівнював людину в Інтернет-посередництві з ріелтором. Тут ситуація така ж.

Зводите продавців і покупців сайтів і отримуйте свій відсоток. У середньому він становить 10% від вартості сайту. Якщо ви думаєте, що це сущі копійки, то запевняю вас, що це не так.

Якщо сайт приносить своєму власнику дохід в 30 000 рублів, то його вже можна продати за 750 000   1000 000 рублів. Порахуйте, скільки ви заробите на цьому, якщо знайдете покупця на такий сайт зі своєю комісією в 10%.

Цей спосіб підійде вам, якщо ви досить добре розбираєтеся в сайтах і зможете правильно розрахувати їх вартість, грунтуючись на середньомісячний доход проекту та інших важливих показниках, які впливають на вартість сайту.

Спосіб 4. Участь у партнерських програмах

Зараз в мережі у багатьох товарів і послуг є своя партнерська програма. Для вас це можливість непогано заробити.

А зробити це можна так. Ви реєструєтеся в партнерській програмі і отримуєте спеціальну посилання.

Потім, якщо по вашому посиланню буде здійснена продаж товару або послуги, ви отримаєте свої комісійні.

У різних партнерських програмах вони становлять від 10% до 90%.

Всі виплати і розрахунки здійснюються автоматично. Тобто ви можете навіть спати в той момент, коли хтось щось замовить по вашому партнерському посиланню, а на ранок прокинутися і отримати лист, що вам нараховані комісійні в такому-то розмірі.

Нещодавно я написав дуже докладну статтю, де є вся технологія заробітку на партнерках, обов'язково вивчіть її «Як заробити на партнерських програмах».

Як знайти партнерські програми   існує 2 способи:

  1. Скористатися пошуковими системами, ввівши в рядок пошуку «партнерські програми для заробітку» або «агрегатори партнерських програм».
  2. Скористатися відомими і перевіреними партнерськими програмами від сервісу JustClick.ru (партнерські програми інформаційних товарів і послуг) або найбільшого Інтернет-мегамаркету в рунеті Ozon.ru.

Спосіб 7. Здаємо в ломбард цінні речі (прикраси, електроніку, автомобіль)

Ще один спосіб швидкого отримання грошей — це термінова продаж цінних речей у ломбарді. Виручити тут гроші за ювелірні прикраси, цифрову та побутову техніку і навіть автомобіль зараз не проблема.

Якщо якийсь час назад під ломбардом малися на увазі організації, які скуповували золото, срібло і дорогоцінні камені, то зараз все більшу популярність набувають галузеві ломбарди: автоломбарди, ломбарди побутової техніки та електроніки. Тут ви можете буквально за 10 хвилин виручити гроші за свій Айфон, комп'ютер або ЖК-телевізор.

На свій розсуд ви можете отримати позику під заставу ваших цінностей, або просто продати річ. При цьому ви повинні розуміти, що в ломбарді оцінять вашу річ нижче її реальної ринкової вартості. Зате свої гроші ви отримаєте швидко. Для цього достатньо буде пред'явити паспорт. Так ломбард страхує себе від операцій з краденими речами.

На цьому огляд основних способів заробітку швидких грошей завершено, нижче я розповім про те, як не потрапити в руки шахраїв, а потім підведу підсумок всієї статті.

4. Лохотрони і шахраї — як точно не вийде заробити

У пошуках відповіді на питання «Як швидко заробити багато грошей», люди мимоволі стають жертвами шахраїв, які грають на нашої жадібності і наївності.

Шахраї

Заробити швидко і багато» — під таким девізом нечесні на руку люди намагаються витягнути з нас гроші.

Будьте обережні! Особливо там, де вас просять щось вкласти, обіцяючи швидкі і великі заробітки.

найсумніше, що практично у всі лохотрони потрапляють далеко не найбагатші люди, які так сильно потребують грошей, що готові віддати шахраям останні заощадження.

Особливо часто наші громадяни потрапляють у так звані фінансові піраміди. І якщо часи їх масового поширення в реальному житті припали на 90-ті роки, то зараз вони все частіше з'являються в Інтернеті.

Напевно, ви чули про різні МММ-ах та інших подібних проекту.

Відомо, що в них заробляють тільки організатори й щасливчики, які встигли вивести свої гроші до краху піраміди.

Зараз справа ускладнюється тим, що фінансові піраміди стали вміло маскується під " компанії мережевого маркетингу і відрізнити пристойну мережеву компанію від замаскованого лохотрону стає все складніше.

Висновок:

  • Перед тим, як вкласти кудись свої гроші, уважно вивчіть цей проект.
  • Зрозумійте, звідки буде приходити обіцяна в ньому прибуток і тільки після цього приймайте зважене рішення.
  • Пам'ятайте, що ризики завжди пропорційні прибутковості, чим вище потенційні дивіденди, тим вище шанс втратити свої вкладення!

Не грайте в азартні ігри і не купуйте методики з обігрування казино. Найчастіше ці «чарівні пігулки» поширюють самі організатори тоталізаторів і інших шахрайських проектів.

5. Висновок

У цій статті я зробив огляд найбільш доступних у всіх відносинах способів заробітку.

Впевнений, що звичайна людина може заробляти як мінімум половиною описаних способів.

Вам тільки залишається опрацювати найпоширеніші з них:

  • посередництво;
  • надання послуг;
  • заробіток з допомогою Інтернету.

Сподіваюся, тепер ви знаєте, як швидко заробити гроші. У статті я навів багато прикладів з конкретними цифрами, які доводять, що заробити 30 000 руб. за 2 тижні цілком реально.

Бажаю всім удачі і високих доходів!

Шановні читачі, якщо вам сподобалася стаття, ставте лайки, діліться своїми думками і досвідом заробітку грошей в коментарях.


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Гроші » Як швидко заробити багато грошей — 30 000 руб. за 2 тижні. 7 реальних способів