«Моя справа»   зручний сервіс ведення інтернет-бухгалтерії для юридичних осіб і індивідуальних підприємців

Сервіс «Моя справа» дозволяє здавати електронну звітність через інтернет і вести бухгалтерію онлайн, а також швидко зареєструвати ІП або ТОВ буквально за 15 хвилин

Здрастуйте, дорогі друзі! Сьогодні у нас стаття, яка допоможе початківцям та діючим підприємцям раз і назавжди вирішити проблему ведення бухгалтерії та складання податкової звітності.

Багато наші читачі регулярно просять нас порадити їм, як краще вести бухгалтерію для ТОВ та ВП, у кого запитати поради, якщо терміново потрібна консультація з правових питань в області бухгалтерії або реєстрації своєї компанії.

Сьогодні ми, автори популярного онлайн бізнес-журналу з упевненістю можемо сказати, що проблема багатьох наших читачів вирішена за допомогою Інтернет-бухгалтерії «Моя справа».

Моя справа - інтернет-бухгалтерія

1. Опис сервісу

Сервіс «Моя справа» дозволяє здавати електронну звітність через Інтернет і вести бухгалтерію онлайн, а також швидко зареєструвати ІП або ТОВ, буквально за 15 хвилин.

Це перший в сервіс, який об'єднує все необхідне для ведення бухгалтерії через Інтернет в режимі «одного вікна» і надає користувачам актуальний експертний контент.

Для знайомства з Інтернет-бухгалтерією «Моя справа» подивіться невеликий презентаційний ролик, так ви познайомитеся з основними можливостями та переваги сервісу:

Сервіс має у своєму розпорядженні двома версіями: професійній і спрощеної.

Професійна версія підійде бухгалтерам зі спеціальними знаннями для ведення великого обсягу документації.

Спрощена версія створена для підприємців і бізнесменів, де людина не володіє професійною підготовкою в області бухгалтерії може самостійно управляти своїми документами, формувати та надсилати податкову звітність через Інтернет.

Інтернет-бухгалтерія «Моя справа» є хмарним сервісом, тобто всі ваші документи і дані зберігаються на незалежному сервері і будуть працювати, навіть якщо на вашому комп'ютері трапиться поломка або позаштатна ситуація.

При цьому всі дані шифруються і доступ до них третіх осіб виключений.

На сьогоднішній день послугами Інтернет-бухгалтерії «Моя справа» скористалися понад 100 000 юридичних осіб і індивідуальних підприємців.

«Моя справа» співпрацює з провідними банками, такими як Райффайзенбанк, «Відкриття», ДІЛ-Банк, Альфа-банк, МДМ Банк, а також має престижну нагороду «Премії Рунета» за внесок у розвиток російського сегмента мережі Інтернет у номінації «Економіка та бізнес», також компанія стала лауреатом спільного конкурсу Google і Forbes «Бізнес-проект».

=>> Зареєструватися в сервісі прямо зараз! <<=

2. Можливості і тарифи   здача електронної звітності через Інтернет

Дорогі читачі, з допомогою Інтернет-бухгалтерії «Моя справа» ви можете:

  • здавати звітність в ФНС   Федеральну податкову службу із систем оподаткування УСН і ЕНВД для ІП та ТОВ;
  • обмінюватися даними з банками в режимі онлайн;
  • розраховувати податки та внески;
  • користуватися готовою базою з 2000 нетипових документів;
  • використовувати бізнес-аналітику;
  • налаштувати спільний доступ для співробітників;
  • отримувати консультації експертів та інші бонуси.

Більш детально дізнатися про всі послуги ви можете за посиланням нижче:

=>> Ознайомитися з тарифами і послугами сервісу <<=

3. Реєстрація ІП або ТОВ за 15 хвилин

Думаєте над тим, щоб відкрити ІП або зареєструвати свою ТОВ? Інтернет-бухгалтерія «Моя справа» дозволяє зареєструвати ІП або ТОВ усього за 15 хвилин, гарантуючи при цьому юридично правильне оформлення всіх документів. При необхідності ви можете задати питання експертам сервісу прямо на сайті.

В Інтернеті багато статей, форумів і рекомендацій на тему реєстрації своєї фірми, проте часто вони суперечливі і неоднозначні.

Як же починаючому бізнесменові бути впевненим, що він робить все правильно, а головне, зареєструвати свою компанію в самий короткий час?

Тепер вам залишається тільки вибрати необхідну організаційно-правову форму (ІП або ТОВ) і слідувати подальшим інструкціям:

Відкрити ІП Моя справа

Реєстрація ТОВ Моя справа

4. Довідково-правова система для бухгалтерів і кадровиків

При детальному знайомстві з сервісом, ми окремо виділили перевага
Інтернет-бухгалтерії «Моя справа». Це власна довідково-правова система.

Якщо у вас виникають питання, які стосуються правової складової бухгалтерського обліку, податків і стадії звітності, то вам неодмінно варто вибрати цю опцію і регулярно використовувати її.

Довідково-правова система для бухгалтерів і кадровиків від компанії «Моя справа» — це:

  • актуальна база готових рішень з питань бухобліку, податків і кадрів з відповіддю у першому реченні і можливістю автоматичного контролю оновлень;
  • зразки і форми документів з функцією автозаповнення реквізитами, які формуються прямо на сайті і зберігаються в особистому кабінеті;
  • персональні рекомендації експертів по конкретної господарської ситуації, що виникає у вас у процесі роботи з власному бізнесі;
  • здача звітності через інтернет у ФНС, ПФР, ФСС і Росстат, а також отримання витягів з ЕГРЮЛ   Єдиний державний реєстр юридичних осіб (ЕГРІП   Єдиний державний реєстр індивідуальних підприємців). Одна посилена кваліфікований електронний підпис завжди безкоштовно;
  • фінансова відповідальність за всі надані матеріали і сервіси, а це означає, що ви не ризикуєте, використовуючи Інтернет-бухгалтерії «Моя справа».

Використовуючи дану довідково-правову систему, ви заощадите масу часу і грошей, застрахувавшись таким чином від неправильних рішень, які в разі помилки можуть обійтися вам в десятки тисяч рублів.

Ця опція стане надійним помічником не тільки вам як керівнику, але і вашому бухгалтеру або відділу кадрів.

=>> Дізнатися детальніше про довідково-правової системи <<=

5. Партнерська програма

Ви можете заробляти гроші, беручи участь в партнерській програмі «Моя справа».

Для цього вам потрібно зареєструватися в партнерці сервісу, отримати свою партнерську посилання, а потім рекомендувати її своїм читачам і передплатникам (у випадку, якщо у вас є свій блог) або просто своїм друзям (знайомим), які тільки планують офіційно реєструвати свою діяльність або вже зареєстрували, але хочуть звільнити себе від тягаря здачі податкової звітності.

Партнерська програма

Тут ви знайдете всі необхідні рекламні матеріали (банери) та інструкції по роботі з партнерською програмою.

6. Підсумки огляду

Підводячи підсумки хочеться сказати, що багатьох людей на шляху відкриття власного бізнесу зупиняє страх вирішення юридичних завдань та можливих помилок, пов'язаних з реєстрацією фірми, веденням бухгалтерського і податкового обліку. Тепер всі ці питання візьме на себе Інтернет-бухгалтерія «Моя справа».

сьогодні, — це потужний багатофункціональний онлайн-сервіс, який здатний виконати всі необхідні завдання бізнесу в області реєстрації компанії бухгалтерського та правового супроводу.

Величезна кількість користувачів (більше 100 000 компаній і авторитетні відгуки свідчать про стабільну роботу сервісу і високій якості надаваних послуг.

Відгук про Інтернет-бухгалтерії Моя справа

Скористайтесь можливістю БЕЗКОШТОВНОГО використання Інтернет-бухгалтерії «Моя справа», впевнені, що ви не пошкодуєте!

Спробувати безкоштовно

Дорогі друзі, бажаємо вам успіхів у бізнесі!


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Інтернет » «Моя справа»   зручний сервіс ведення інтернет-бухгалтерії для юридичних осіб і індивідуальних підприємців