Як взяти міні позику на карту за 5 хвилин   покрокова інструкція для новачків + огляд компаній за надання міні позик онлайн

Що таке міні-позика і як його оформити в режимі онлайн? Де взяти терміновий минизайм в цілодобово? На яких умовах можна отримати експрес міні позику на карту?

Здрастуйте, дорогі читачі інтернет-журналу "BigEnergy"! З вами Павло Шевельов.

Сьогодні я хочу вам розповісти, що таке міні позики.

Одного разу мені дуже терміново знадобилися гроші і я вирішив звернутися в мікрофінансову компанію. Саме тому мені знайомі подробиці оформлення такого кредиту, і в цій статті я поділюся своїм досвідом.

Якщо ви раптом опинилися в ситуації, коли терміново знадобилися гроші, але не у кого їх зайняти, то приділіть кілька хвилин прочитання цього матеріалу!

Отже, почнемо!

Міні позику

1. Що таке міні позику?

Якщо виникає термінова потреба у грошах, то в першу чергу ми звертаємося до друзів або родичів. Але буває, що і вони не можуть надати належної допомоги. Як бути в цьому випадку?

Варіант з банками підходить не всім, адже такі організації не працюють з маленькими сумами, а великий кредит на 2 роки вам ні до чого. Залишаються тільки міні позики, які надаються микрофинансовыми компаніями на короткий проміжок часу.

Міні позики — це невелика грошова сума, яка надається кредитором за спрощеною схемою під досить високі відсотки.

Оформити міні позику можуть навіть ті позичальники, у яких є відкриті прострочення. Серед клієнтів мікрофінансових компаній також можна зустріти пенсіонерів, студентів і громадян, які не мають постійного місця роботи.

Серед основних особливостей такої позики — висока швидкість розгляду заявки, актуальна для всіх видів експрес позики. Тему позику-експрес ми розглядали в іншій статті.

Якими обмежується розмірами?

Кожна компанія самостійно встановлює кредитний ліміт для своїх клієнтів. Найчастіше він не перевищує 20 000 — 30 000 рублів, однак таку суму при першому ж зверненні отримати дуже важко.

Для новачків міні позику обмежується 3 000 — 5 000 рублів. А от якщо ви успішно погасили всю заборгованість і повторно звернулися в одну і ту ж компанію, тоді кредитор може надати більш значну суму.

Наприклад:

Ви оформили міні позику на суму 3 500 рублів. Через 5 днів борг був успішно погашений і ви перестали значитися в списку боржників.

Через три місяці вам знову знадобилися гроші і ви вирішили звернутися в ту ж компанію. Після відправлення заявки з вами зв'язався менеджер і повідомив, що тепер вам можуть надати до 10 000 рублів.

Хто може отримати міні позику?

Гроші в борг надаються повнолітнім громадянам, які мають постійне джерело доходу. Однак слід зазначити, що такі критерії не є остаточними і будь-яка компанія залишає за собою право схвалити кандидатуру або ж навпаки — відмовити у наданні позики.

2. Хто надає міні позики?

Серед постачальників послуг кредитування є мікрофінансові компанії та приватні особи. Останні надають позики практично без відмови, тому що вони не вивчають кредитну історію позичальника і не вимагають довідок про підтвердження доходу.

Щоб не стати жертвою шахраїв при співпраці з приватними кредиторами, вибирайте займодавца тільки на спеціальних майданчиках в Інтернеті. На таких ресурсах можна ознайомитися з відгуками інших позичальників і вибрати найбільш підходящі для себе умови.

Відгуки позичальників

Варіант співпраці з микрофинансовыми компаніями виглядає кращим. Ймовірність нарватися на шахраїв в цьому випадку мінімальна. Однак тут може знадобитися трохи більше часу на схвалення кандидатури та перерахування коштів.

3. Як взяти міні позику — 5 простих кроків

Якщо ви вирішили для себе якийсь кредитор підходить для подальшого співробітництва, то після цього слід виконати кроки, описані нижче.

Крок 1. Вибираємо компанію

Уважно ознайомтеся з умовами, які пропонують різні компанії і виберіть найбільш підходящі. Приділяйте увагу вивченню процентної ставки, максимально можливу суму позики, строками погашення та іншими характеристиками.

МФО повинна мати гарну репутацію. Велику кількість позитивних відгуків буде свідчити про те, що обрана компанія справно виконує свої обов'язки і не обманює клієнтів.

Крок 2. Заповнюємо заявку

Заповнити анкету на сайті компанії можна в режимі онлайн. Тему позик онлайн ми вже розглядали в іншій статті.

В анкеті ви вказуєте максимально докладну інформацію про себе. Також можете позначити тут бажаний розмір позики.

Дані, які слід вказувати в заявці:

  • ПІБ;
  • розмір позики;
  • приблизні строки погашення;
  • дані про свій заробіток;
  • довідки з місця роботи (при наявності).

Не допускайте помилок в написанні даних. Якщо з-за цього співробітники компанії не зможуть перевірити вашу кандидатуру, то найімовірніше ви отримаєте відмову.

Крок 3. Вибираємо спосіб отримання коштів

Міні позику можна отримати в різних формах — готівкою, на електронний гаманець або картку будь-якого банку. Про те, як отримати позику на карту, я вже розповів про одній із статей нашої серії про мікрокредитування.

Особливості отримання міні позики різними способами:

  • Готівкою. - Ідеальний варіант, якщо ви живете поряд з відділенням компанії-кредитора. Ви витратите всього кілька хвилин і отримаєте необхідну грошову суму на руки. Особливістю такого способу є те, що з вас не буде стягуватися комісія в разі переказу грошей безготівковим способом.
  • На карту банку. Гроші можуть перераховуватися на зарплатну, стипендіальну, соціальну або кредитну карту. Головне, щоб вона була іменною. Також слід зазначити, що на момент подачі заявки карта повинна використовуватися вже не менше 3-х місяців.
  • На електронний гаманець. Теж дуже зручний спосіб, якщо ви не хочете залишати межі власного будинку, щоб отримати гроші. Відкритий гаманець повинен бути прив'язаний до вашого телефону і відкрито саме на ваше ім'я. Переказ коштів здійснюється всього за кілька хвилин.
  • На банківський рахунок. Цей спосіб зручний, якщо у вас вже є відкритий рахунок в банку. Як і у випадку з картою, він повинен бути відкритий саме на ваше ім'я. Для отримання коштів необхідно вказати назву банку і индикационный номер.

Крок 4. Отримуємо гроші

Якщо ваша кандидатура була схвалена, тоді слід трохи почекати і обумовлена сума надійде на ваш рахунок. Швидкість перекладу коштів залежить від безлічі факторів, але рідко дана процедура займає 30-40 хвилин.

Крок 5. Погашаємо заборгованість

Повертати кошти можна такими ж способами, як і при отриманні — готівкою, при використанні електронного гаманця або банківської карти.

Погашення заборгованості

У двох останніх випадках з вас може бути знята комісія під час проведення транзакції. Її розмір встановлюється компанією-кредитором індивідуально.

4. Міні позику на вигідних умовах — огляд ТОП-5 компаній в

Пропоную вам ознайомитися з микрокредитными компаніями, які пропонують вигідну кредитування. Вони надають не тільки міні позики, але і всі види строкових кредитів. Тему терміновий позику ми вже розглядали в іншій статті.

1) MoneyMan

MoneyManЦя компанія надає свої послуги в режимі онлайн. Мінімальна сума, на яку можна оформити позику в MoneyMan, становить 1 500 рублів. У випадку співпраці ви повинні будете їх повернути через 5 днів.

Періодично компанія MoneyMan пропонує дуже вигідні програми для нових клієнтів. Наприклад, можна отримати міні позику під нульову процентну ставку. Регулярно стежте за оновленнями на сайті і зможете взяти участь в одній з таких програм.

Максимальна сума у цієї компанії тримається на рівні 50 000 рублів. Якщо розмір кредиту складає більше 30 000 рублів, то мінімальний термін погашення складе 10 тижнів. При цьому ви повинні будете здійснювати виплати 2 рази на тиждень.

2) Вивус

ВивусВ компанії Вивус можна отримати мікрокредит до 15 000 рублів при мінімально можливій сумі 500 рублів. Заявки потенційних клієнтів компанії обробляються цілодобово, тому ви можете вирішувати свої фінансові проблеми в будь-який час.

На ухвалення рішення буде потрібно від 2-х до 6-ти хвилин. Після закінчення цього часу ви отримаєте відповідь про можливість надання позики.

Максимальний термін кредитування становить 30 днів. Якщо у вас з'являється можливість закрити кредитний рахунок раніше зазначеного терміну, то з боку кредитора не буде ніяких штрафних санкцій.

3) Домашні Гроші

Домашні ГрошіФірма здійснює свою діяльність з 2007 року і є одним з першопрохідців на ринку вітчизняного мікрокредитування. За час своєї діяльності компанія отримала велику кількість позитивних відгуків, що є підтвердженням надання послуг високої якості.

Домашні Гроші може оформити позику на 30 000 рублів, які вам доведеться повернути через 26 тижнів. Якщо є така необхідність, то можете звернутися в компанію з проханням збільшити термін погашення. Крайній термін повернення коштів при цьому буде відсунуто ще на 26 тижнів.

4) Быстроденьги

БыстроденьгиКомпанія надає своїм клієнтам мінімальний позику на суму від 1 000 рублів, які доведеться повернути через тиждень. Максимальна сума становить 25 000 рублів, а період погашення не може бути більше 16-ти днів.

Фірма пропонує міні позику в різних формах. Постійні клієнти можуть оформити так звану Быстрокарту, наявність якої дозволяє отримати позику лише по одному дзвінку.

5) SmartCredit

Smart CreditSmartCredit надає міні заступники без документів в режимі онлайн. За кожен день користування коштами компанії вам доведеться платити за 1,9% від загальної суми кредиту.

Для новачків компанія пропонує кредит в розмірі не більше 2 000 рублів. При повторному зверненні кредитний ліміт збільшується до 8 000 рублів. Цікаво те, що під час першого співпраці ви не зможете повернути борг раніше, ніж через сім днів. Цей момент прописується в договорі.

В порівняльній таблиці представлені умови кредитування різних в різних компаніях:

Компанія Термін кредитування Сума позики Процентна ставка
1 MoneyMan 5-25 днів 50 000 рублів 0,76-1,8%
2 Вивус 30 днів 500-15 000 рублів 0,9-1,5%
3 Домашні Гроші 26-52 тижня 30 000 рублів 0т 0,68%
4 Быстроденьги 16 днів 1 000-25 000 рублів 2%
5 SmartCredit 5-30 днів 2 000 — 8 000 рублів 1,9%

5. Як правильно оформляти міні позику — корисні поради новачкові

Перед оформленням позики дуже ретельно оцінюйте свої фінансові можливості. Пам'ятайте, що погашення заборгованості — це зобов'язання, яке ви повинні виконувати у відповідності з підписаним договором. Порушення строку платежу неодмінно буде зазначено у вашої кредитної історії.

Звертайтеся в мікрофінансову компанію тільки в разі крайньої необхідності. Якщо є можливість взяти в борг у друзів або знайомих, то краще перенесіть знайомство з МКО на більш пізній термін.

Будьте уважні при визначенні необхідної суми позики. Беріть стільки, скільки вам буде потрібно для вирішення тимчасових фінансових труднощів. Не варто брати занадто багато.

Як правильно оформити міні позику

Постарайтеся повернути борг як можна швидше. За кожен день користування коштами компанії вам доведеться переплачувати енну суму. Чим довше ви погашаєте кредит, тим більше грошей ви втратите.

Переконайтеся, що ви зможете виконати все те, що зазначено в договорі. Якщо при погашенні заборгованості ви зіткнулися з деякими труднощами, то ніколи не приховуйте цього від кредитора. Краще відразу повідомте про наявність проблеми.

Багато компаній йдуть назустріч клієнтам і надають відстрочку. В деяких випадках навіть можна отримати повноцінні кредитні канікули.

Міні позики надаються практично без відмови, але якщо ви переживаєте, що можете не отримати кредит, постарайтеся виконати всі основні вимоги компанії.

Щоб звести до мінімуму ймовірність відмови, дотримуйтеся простих рекомендацій:

  • погасіть всі наявні прострочення (за наявності);
  • заручіться порукою;
  • надайте додаткові документи, що підтверджують ваш дохід;
  • максимально детально повідомте персональні дані;
  • перевірте свою кредитну історію.

Якщо всі ці вимоги будуть виконані, то з імовірністю 95% ви отримаєте схвалення на отримання грошей. Слід пам'ятати, що чим більше ви надасте інформації про себе, тим краще вас зможе вивчити майбутній кредитодавець. Відповідно, шанси на одержання кредиту при цьому зростають.

6. Висновок

У висновку статті хотілося б ще раз звернути вашу увагу на те, що міні позика є кредитним продуктом, за користування яким з вас буде стягуватися великий відсоток від загальної суми.

Не переоцінюйте свої можливості, щоб не потрапити в кабалу. Детально вивчайте умови кредитування, які пропонує компанія. При такому розкладі міні кредит стане для вас хорошим інструментом вирішення тимчасових фінансових проблем, а не тягарем.

Наостанок рекомендую вам подивитися відео по темі про роботу микрозаймовой компанії Домашні Гроші

Наша стаття зацікавила вас і викликала бажання поділитися своєю думкою або особистим досвідом? Залишайте свої коментарі нижче і підписуйтесь оцінюйте матеріал!


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Гроші » Як взяти міні позику на карту за 5 хвилин   покрокова інструкція для новачків + огляд компаній за надання міні позик онлайн