Заробіток в Інтернеті без вкладень та обману — ТОП-10 найпопулярніших способів для початківців від практиків

У цій статті я поділюся з вами секретами, як я зміг заробити в інтернеті хороші гроші. Багато способи не вимагають реальних вкладень і часу, дуже прості і доступні для новачків.

Здрастуйте, шановні читачі! На зв'язку засновник сайту .ru Олександр Бережнов.

Заробіток в Інтернеті, ніж тисячі людей займаються прямо зараз, в цю хвилину. Способів заробити через всесвітню мережу – безліч: для того, щоб почати отримувати прибуток, потрібно лише ваше бажання і трохи вільного часу.

Вже цікаво? Тоді вперед!

Заробіток в Інтернеті - доступні способи

Зміст
  1. Заробіток в Інтернеті без вкладень і обману   міф чи реальність
  2. Скільки і за який час можна заробити новачкові свої перші гроші в Мережі
  3. ТОП-10 способів заробітку для початківців від практиків
  4. Сайти для заробітку грошей в Інтернеті   ТОП-5
  5. Як заробити перший долар в Інтернеті вже сьогодні
  6. Відео про заробіток в Інтернеті від професіоналів (фріланс, інфобізнес, віддалена робота)
  7. Висновок

1. Заробіток в інтернеті без вкладень та обману – міф чи реальність

Заробити в Інтернеті без вкладень та обману – реально, і ми розповімо вам, як це зробити. Ми покажемо вам сайти для заробітку грошей в Інтернеті і докладно пояснимо, скільки, яким чином і за який термін на цих ресурсах можна заробити.

Не всі способи заробітку в Інтернеті прості і доступні новачкові без досвіду подібного роду діяльності, але деякі з них реально працюють і навіть студенти і школярі зможуть заробити на цьому свої 5-10$ в день. Так, це небагато, але для початку цілком непогано, адже головне завдання   отримати перші фінансові результати в мережі, а потім вже переходити до більш прибуткових способів заробітку.

  • Чому все більше людей обирають місцем своєї роботи Інтернет?
  • У чому переваги заробітку через мережу перед повсякденною роботою в офісі або на виробництві?
  • Чому так багато людей хочуть змінити роботу і почати отримувати дохід тут?

Якщо ви вивчаєте цю статтю, швидше за все серед таких людей знаходитеся і ви, шановний читач.

Основна перевага очевидно: вам не потрібно ходити на роботу кожен день, прокидаючись вранці і підлаштовуючи своє життя під певний графік.

Працюючи в мережі, ви стаєте господарем свого часу і свого життя: ви самі вирішуєте, коли почати роботу, коли виїхати у відпустку, коли зробити перерву.

Інша справа, що фріланс, як і звичайний працю, вимагає від людини певної дисципліни. Для новачка розмір доходу буде прямо залежати від кількості витраченого часу.

В подальшому (зібравши початковий капітал) можна подумати про постійному пасивному доході – отримання прибутку, незалежно від безпосередньої участі у проекті.

Інші плюси ведення бізнесу в Інтернеті:

  1. Робота виключно на себе. у вас немає начальника і ніхто не змушує вас працювати, та заробіток в Інтернеті тепер для вас — це ваш власний бізнес.
  2. Відсутність прив'язки до робочого місця. Ви можете працювати вдома, в кафе, на дачі – скрізь, де є доступ до мережі. Зараз модний тренд — це жити в екзотичній країні, наприклад, в Таїланді, на острові Балі в Індонезії і заробляти через всесвітню мережу.
  3. Можливість самостійного прийняття рішень. Можна змінювати напрям діяльності дуже швидко і яку завгодно кількість разів. Вам ніхто не вказує, що робити і як. Тепер тільки ви відповідальні за свою діяльність і розмір свого заробітку.
  4. Необмежений розмір доходу. Сума отриманого прибутку залежить виключно від вашого бажання і ваших здібностей.
  5. Можливість знайти роботу кожному. Студент, школяр, людина без освіти або з обмеженими можливостями   кожен знайде тут як проявити себе.

Порівняльна таблиця плюсів і мінусів стандартної роботи і заробітку через Інтернет

Для наочності порівняємо основні критерії «офісної роботи» і заробітку в Інтернеті як форми зайнятості.

Критерій порівняння Стандартна робота
(офіс, виробництво)
Заробіток в Інтернеті
(фріланс, свій бізнес)
1 Робочий графік Строго певний Вільний
2 Розмір доходу Обмежений Необмежений
3 Динаміка зростання доходу Низька Висока
4 Офіційне працевлаштування Так (у разі офіційного оформлення по трудовому кодексу) Так (при офіційно реєстрації діяльності   ІП або ТОВ)
5 Залежність від начальства Немає
6 Характер доходу Прогнозований (стабільний) Плаваючий
7 Ступінь відповідальності Середня Висока
8 Форма винагороди За процес (у більшості випадків оклад) За результат (завжди)
9 Трудовитрати до перших грошей Високі Високі
10 Географічна прив'язка до місця Немає

З таблиці видно, що об'єктивних переваг у заробітку в Інтернеті більше. Однак, всі ці «бонуси» є платою за певні ризики, адже робота в мережі – це підприємницька діяльність.

Наприклад, ви можете не знайти замовників і залишитися без прибутку або, маючи повну свободу, банально разлениться і закинути знову розпочату справу, адже тепер у нас немає начальника і ніхто вас не буде поганяти з-під палиці, давати завдання і контролювати робочий процес.

Доведено!

Головною причиною невдачі в будь-якому вигляді Інтернет-бізнесу є не дефіцит клієнтів або навичок ведення діяльності, а банальна лінь і невміння організувати себе при відсутності начальника.

Для того, щоб почати отримувати прибуток в мережі, вам досить мати доступ в Інтернет і комп'ютер (ноутбук, смартфон, планшет). Звичайно, на початкових етапах будуть виникати певні труднощі. Заробіток в Інтернеті для початківців в перші місяці невеликий.

Спочатку ви будете лише навчатися необхідним навичкам. Але зате потім ви зрозумієте, що час було витрачено не даремно.

Заробіток в Інтернеті

Ще один нюанс – початківців манимейкеров* на просторах Інтернету (як, втім, і в реальному житті) підстерігають шахраї, які воліють обманювати і поживитися за рахунок інших.

Новачкам слід знати головне правило, яке відрізняє шахраїв від чесних людей: аферисти завжди хочуть від вас початкових вкладень.

Манімейкер   чоловік, який заробляє гроші в Інтернеті.

Якщо ви стикаєтеся з пропозицією типу: «Перекажіть гроші на такий-то рахунок, і я навчу вас, як отримувати щоденну прибуток в тисячу (сто тисяч, мільйон) доларів», то перед вами типові шахраї.

Знаходити і вибирати дійсно прибуткові пропозиції для інвестування коштів ви навчитеся пізніше - коли самі станете успішними Інтернет-бізнесменами.

Добрий рада

Вчіться, наберіться терпіння, як можна більше читайте статей та дивіться відео на тему заробітку в Інтернеті і вже через кілька місяців ви зможете наблизитися тут до доходів, порівнянним з середньомісячною зарплатою у вашому місті і навіть відкрити свій бізнес без вкладень.

Отже, перше, що потрібно знати новачкові – ніяких ризикованих проектів, які вимагають передоплати або вкладень.

Втім, дана стаття якраз і присвячена заробітку без попередніх грошових витрат.

Інтернет – простір безмежних можливостей для всіх, хто хоче працювати на себе і мати гарантований дохід без початкових вкладень.

Для людини творчої і думаючої всесвітня мережа може перетворитися на джерело реальної фінансової незалежності. Ми перевірили це на власному досвіді, яким і ділимося цієї статті.

Сьогодні вже не рідкість зустріти студента і навіть школяра, який не роздає рекламні листівки на вулиці і не підробляє офіціантом, а знайшов свою "золоту жилу" в Інтернеті і отримує тут гарний прибуток: від 500$ більше.

На момент написання цієї статті ми самі заробляємо в Інтернеті. Наприклад, сайт .ru, на якому ви зараз знаходитесь, приносить нам 200 000 рублів на місяць (близько 3000$) за рахунок розміщення реклами.

Нижче в статті ми описали частина способів, які самі використовуємо для заробітку в Інтернеті.

2. Скільки і за який час можна заробити новачкові свої перші гроші в Мережі

Заробіток в Інтернеті без вкладення грошей не передбачає дуже швидкого отримання високих доходів. Щоб почати отримувати реальний прибуток, потрібно накопичити певний досвід, запустити і «розкрутити» свій власний сайт або стати затребуваним фахівцем у якій-небудь галузі онлайн-діяльності. Але невеликі гроші може отримати кожен бажаючий вже в перші дні роботи.

Скільки можна заробити новачкові, залежить, безумовно, від виду діяльності. Якщо ви вибираєте заробіток в Інтернеті кліками (найбільш поширена і проста робота для неофітів), то прибуток на початкових етапах буде вельми невеликий, однак її вистачить на оплату Інтернету, походи в кіно та кафе.

Якщо ви вибираєте роботу фрілансера у вигляді написання статей, дизайнерської діяльності та наповнення сайтів унікальним контентом, то заробіток буде на порядок вище: навіть новачки можуть отримувати $10-15 щодня. Надалі, по мірі зростання рівня майстерності будуть рости і ваші доходи.

Якщо ви власник сайту і отримуєте заробіток на рекламі, то прибуток може обчислюватися сотнями тисяч в місяць. Правда, в цьому випадку будуть потрібні певні первинні витрати. Але в даному випадку вкладати гроші ви будете у власний проект, а не віддавати їх невідомій особі.

3. Топ-10 способів заробітку для початківців від практиків

Тепер перейдемо до реальних способів заробітку в Інтернеті від практиків. Ми обрали 10 найбільш популярних і затребуваних варіантів, однак не виключено, що ви зможете знайти і інший, ще більш вигідний спосіб отримувати дохід, не покидаючи будинок. Всі ці способи ми перевірили особисто, тому, рекомендуємо уважно ознайомитися з кожним з них.

Спосіб 1. Заробіток на Авіто

Авіто (avito.ru) – сайт безкоштовних оголошень. Сотні тисяч, а то й мільйони людей щодня відвідують цей ресурс з метою придбання або продажу речей, техніки, послуг, нерухомості.

avito

Тут можна придбати як абсолютно нові товари, так і речі, які вже були у вживанні. Для початку комерційної діяльності вам потрібно зареєструватися на сайті і створити прив'язку до електронною поштовою адресою і телефоном.

Реєстрація на сайті Авіто

Для фінансових операцій в Інтернеті вам знадобиться електронний гаманець. Заробіток в Інтернеті без гаманців WebMoney, Яндекс Гроші буде досить проблематичним. Тому, варто їх завести заздалегідь.

Як можна заробити на Авіто? Існує кілька способів:

  1. Продаж власних речей;
  2. Продаж чужих речей;
  3. Купівля товарів оптом і перепродаж їх в роздріб.

Розглянемо кожен із способів більш докладно.

1) Продаж власних речей

Продати свої речі – реальний і найшвидший спосіб заробити за допомогою Інтернету прямо зараз.

У багатьох людей є в будинку купа непотрібних речей. Можливо для вас вони вже не актуальні, але інші люди в них можуть потребувати. Наприклад, старі журнали, книги, монети можна продати тут колекціонерам. Адже деякі з цих речей можуть вважатися справжніми раритетами.

Як продати свій товар на Авіто:

  1. Грамотне позиціонування. Треба вдало представити свій товар. Для цього потрібні якісні фотографії продаваної речі: вони повинні відображати предмет з усіх сторін. Без фото вашу річ просто-напросто не куплять. Необхідно також опис – оригінальний, інформативний і ненудний рекламний текст. Працює презентація – ціле мистецтво, але поступово ви йому обов'язково навчитеся;
  2. Адекватна ціна. Важливо не продешевити, але і не виставити занадто високу ціну. Для цього слід провести порівняльний аналіз цін на подібний товар і оптимізувати свій прайс у відповідності з ним.

2) Продаж чужих речей

Другий варіант – продаж чужих речей, придбаних за низьку ціну або пошук покупців для людей, яким колись ці займатися. В даному випадку ви будете отримувати за свої послуги певний відсоток: іноді він буває досить солідним (більше 50%).

3) Купівля товарів оптом і перепродаж їх в роздріб

Продаж товарів, придбаних оптом за низькою ціною, і подальший перепродаж їх в роздріб за більш високою, ніж, загалом-то, займається більшість магазинів: тільки в даній ситуації ви будете робити це через Інтернет з допомогою сайту Авіто.

На деяких китайських сайтах (наприклад, ru.aliexpress.com, russian.alibaba.com можна купити товари великими партіями майже задарма: в роздріб на російськомовних торгових ресурсах (зокрема, на Авіто) такі товари будуть коштувати набагато дорожче.

найповніша технологія цього бізнесу описана в нашій статті «Як заробити на Авіто».

Спосіб 2. Створення сайтів під замовлення

Створення сайтів під замовлення – робота для тих, хто має певні навички в цій справі. Конкуренція в цій ніші досить висока. Щоб створити сайт, потрібно мати уявлення про те, що таке HTML-верстка, веб-дизайн, CMS, хостинг, домен. Вміння приходять з досвідом, постійно роблячи свою роботу, ви будете удосконалюватися і отримувати все більшу кількість замовлень.

Сайти під замовлення

Цим способом ще недавно заробляли і ми, зокрема нам вдалося заробити 500 000 рублів або 7 500 доларів.

Свою історію про це ми розповіли у статті «Як заробити на створенні сайтів під замовлення».

Спосіб 3. Заробіток на кліках

найпростіший спосіб отримувати додатковий дохід.

В Інтернеті величезна кількість сайтів, що працюють по системі активного просування (САП). Ця робота не припускає ніякого ризику – ви просто натискаєте на посилання, оголошення, банер або переглядаєте посилання в автоматичному режимі. Сюди ж можна віднести читання листів, проходження тестів або виконання завдань за інструкцією роботодавця. Ми також розбирали цей спосіб у статті «Як заробити на кліках».

Надто великих сум на кліках не заробити, але зате для виконання роботи не потрібно ніяких навичок, умінь і спеціальної освіти. Найпопулярніші сайти для заробітку на кліках – Mega Bux, Wmmail. Більш детально про подібному виді заробітку ви можете дізнатися з окремої статті на нашому ресурсі.

Спосіб 4. Продаж своїх послуг в Інтернеті

Продаж своїх послуг в Інтернеті – реальний спосіб заробити свої перші в житті гроші в мережі без всяких вкладень. Ви просто робите те, що вмієте найкраще. Розмір прибутку при такому способі діяльності необмежений.

Фріланс

Які послуги можна продавати через Інтернет? Все залежить від ваших знань, навичок і досвіду.

Це можуть бути:

  • Дизайн;
  • Послуги художника, графіка, ілюстратора;
  • Переклади текстів;
  • Просування і підтримка сайтів;
  • Написання статей на замовлення.

ці послуги досить затребувані: в Інтернеті величезна кількість сайтів, які потребують наповнення унікальним графічним і текстовим контентом.

Правда, і пропозицій від виконавців більш ніж достатньо, тому отримувати дійсно вигідні та постійні замовлення виходить далеко не у всіх.

Щоб ваші послуги були затребуваними, необхідно:

  1. Виставляти адекватні ціни (новачкам доведеться перші місяці працювати за мінімальну оплату);
  2. Просувати самого себе і власне ім'я – краще, звичайно, робити це з допомогою власного сайту, блогу, сторінки у соціальній мережі;
  3. Вміти робити свою роботу краще за інших. Якість вашої роботи — це те, що виділить вас на тлі конкурентів.

Навички і професіоналізм приходять з досвідом, а репутація в Інтернеті заробляється так само, як і в звичайному житті: чим більше успішних проектів (статей, рисунків, переказів) ви виконуєте, тим більше число клієнтів і замовників бажають скористатися вашими послугами.

Спосіб 5. Торгівля через Інтернет-магазин

Через Інтернет-магазин можна торгувати чим завгодно – реальними товарами, послугами, навіть сайтами. Такий спосіб зручний і для продавців, і для споживачів.

Якщо ви продавець, ви не платите за оренду приміщення, не витрачаєтеся на вітрини, зарплату персоналу. Якщо ви покупець, то для придбання товару вам не потрібно їхати в магазин для пошуку потрібної речі: зробити купівлю можна, не відходячи від комп'ютера.

«Електронна торгівля» стрімко розвивається, і ті, хто встиг зайняти своє місце в лавах інтернет-продавців, зараз мають стабільний і постійний дохід.

Втім, поле діяльності ще досить широко: у мережі знайдеться місце всім бажаючим розпочати торговий бізнес з нуля. Зауважимо, що власники легального онлайн-бізнесу так само, як і звичайні продавці, повинні платити податки державі за свою діяльність.

Щоб почати торгівлю через Інтернет, вам спочатку потрібно створити цей магазин, «Як створити Інтернет-магазин з нуля» — одна з наших популярних статей.

Спосіб 6. Інфобізнес

Інфобізнес – порівняно новий спосіб заробітку в інтернеті. Для початку потрібно дати визначення цього виду діяльності.

Інфобізнес — це отримання доходу за допомогою продажу інформації в мережі. Інформація може бути представлена в будь-якому вигляді – аудіо, відео, текст.

Продуктами інфобізнес є:

  • електронні книги;
  • аудіо - та відеозаписи уроків англійської мови, маркетингу, макраме, рукопашного бою, йоги, гімнастики цигун, кулінарного мистецтва);
  • сайти;
  • ресурси для зберігання зображень;
  • комп'ютерні програми і софт;
  • супутні мережні послуги.

В теорії, створити свій власний унікальний інфо-продукт може кожен.

Хтось вміє швидко готувати суші вдома, інші знають, як дресирувати собак або виховувати дітей, треті мають власну систему виграшу в лотерею або у букмекера.

Всі ці навички можна відповідним чином оформити і реалізувати. Істотний плюс такого бізнесу в тому, що створивши продукт одного разу, ви будете отримувати прибуток постійно при кожній покупці вашого відеокурсу (програми, посібники). Потрібно лише вміти просувати ці продукти в мережі.

Різновидом інфобізнес є заробіток в Інтернеті на партнерських програмах. У цьому випадку ви продаєте чужі інформаційні продукти і отримуєте свій відсоток від продажу. Ознайомитися з цим способом отримання доходу в мережі ви можете за допомогою нашої статті «Як заробити на партнерських програмах».

Як в інфобізнес, так і в заробіток на партнерських програмах ваш дохід необмежений і може складати 100$ до 100 000$ більше.

Спосіб 7. Заробіток на своєму сайті

Якщо ви володієте основами маркетингу та пошукового просування в мережі, тоді ви можете створити свій сайт або блог) і почати заробляти з його допомогою.

Для початку потрібно визначитися з темою сайту і цільовою аудиторією: краще, звичайно, присвятити ресурс тому, в чому ви реально розбираєтеся або того, що ви любите. Але тут варто розуміти, що ця тема повинна ще бути затребуваною.

Увага!

Якщо ви зробили сайт в ніші, яка вам подобається, але вона не затребувана поточним ринком, то нічого на такому сайті заробити не вийде.

Створення сайту з метою заробітку має практичний сенс лише в тому випадку, якщо ви хоча б на початковому рівні підковані у сфері просування Інтернет-ресурсів.

Без початкових вкладень при створенні повноцінного сайту не обійтися: грошей коштує і домен (ім'я), та хостинг, і унікальний контент (якщо ви не збираєтеся наповнювати сайт самостійно). Зате блог в ЖЖ і акаунти в соціальних мережах обійдуться вам абсолютно безкоштовно.

Сучасні власники сайтів можуть значно полегшити собі життя, користуючись електронними системами керування (CMS). Сьогодні керувати сайтом може навіть студент гуманітарного вузу, але бажано, звичайно, мати спеціальне інформаційно-технічна освіта.

5 способів заробітку на своєму сайті

На сайті можна заробляти наступним чином:

  1. За допомогою контекстної реклами. Зазвичай це основне джерело доходу власників сайту – прикріпити рекламу можна, маючи хоча б 200 відвідувань на добу;
  2. За допомогою розміщення банерів і партнерських посилань на інші ресурси;
  3. За допомогою реклами і продажу своїх власних знань, послуг, продуктів інфобізнес;
  4. за Допомогою розміщення платних постів (статей, текстів);
  5. за Допомогою продажу реклами через розсилку.

Основне завдання власника ресурсу – залучити найбільшу кількість користувачів. Для цього інформаційна і графічна складова сайту повинна бути дійсно привабливою і оригінальною.

Найкращий спосіб привернути на свій ресурс відвідувачів – це зробити Зайт Для Людей (СДЛ) з цікавими статтями та бізнес-пропозиціями.

Якщо ваш сайт зацікавить потенційних клієнтів в тій чи іншій області, ви можете зайнятися лидогенерацией* – залученням заявок на різні послуги та продавати їх компаніям, що пропонують тематичні цим заявками товари і послуги.

Лідогенерація (від слова лід — потенційний клієнт) — це процес отримання заявок (лідов) потенційних клієнтів.

Лідогенерація

Спосіб 8. Віддалена робота і Фріланс

Віддалена робота і Фріланс — це популярний для професіоналів своєї справи заробіток в Інтернеті. Зараз в за останніми дослідженнями сайту fl.ru налічується близько мільйона фрілансерів.

до Речі, більшість людей не розділяють поняття «фріланс» і «віддалена робота», хоча на наш погляд, ці терміни відрізняються.

Віддалена робота - це спосіб взаємодії з ОДНИМ роботодавцем через Інтернет.

По суті, це така ж робота як офісна або виробнича, тільки ви географічно знаходитесь далеко від роботодавця, а не в одному офісі під його безпосереднім контролем.

Приклади фахівців віддаленої роботи:

  • оператор контактного центру (колл-центру);
  • менеджер з продажу;
  • бухгалтер і юрист;
  • менеджер з реклами;
  • маркетолог;
  • програміст.

На віддалену роботу ви продаєте свої послуги (час, вміння, навички) тим, хто цього потребує, працюючи через комп'ютер.

Фріланс — виконання РАЗОВИХ замовлень для ДЕКІЛЬКОХ замовників.

Принципово фріланс відрізняється від віддаленої роботи тим, що це вид підприємницької діяльності. Тому такого фахівця бажано оформити ІП або ТОВ, щоб офіційно вести свою діяльність.

Спосіб 9. Продаж китайських товарів через одностраничники

В Інтернеті продається все, у тому числі товари оптом за найдоступнішою в світі ціною.

Подальша накрутка на продукцію становить від 10% до 3000%. Теоретично можна продати товар за ціною в десятки разів вище закупівельної. Якщо існує попит, чому б їм не скористатися?

Зазвичай дана операція (перепродаж) здійснюється з китайськими товарами.

Для початку вам потрібно знайти товар (але не купувати заздалегідь!) за найбільш вигідною ціною, а потім почати реалізовувати через одностраничники. Одностраничниками називають сайти, які складаються з однієї сторінки присвячені продажу конкретного товару – наручних годинників, ліхтариків, лазерних указок, оригінальних мовців іграшок.

Китайські товари

Рекомендуємо здійснювати покупку товару лише після того, як на нього надійшла реальна заявка. Тобто спочатку потрібно протестувати попит, а потім вже шукати постачальника і придбати товар.

Ми тестували цей спосіб на китайських годинах і він дійсно працює. Зокрема, купивши за партію 5 000 рублів, нам вдалося з часом реалізувати її за 18 000 рублів. Якщо відняти витрати на організаційні момены, ми отримали більше 100% прибутку з продажу китайських годин через свої одностраничники.

Ось скріншот сайтів, через які ми продавали годинник:

Скрншот одностраничника

Спосіб 10. Заробіток в Інтернеті на опитуваннях

Простий спосіб заробітку в Інтернеті, який підійде навіть школярам і студентам. Участь в онлайн-опитуваннях може принести реальний доход, якщо ви будете присвячувати цьому достатню кількість часу.

Якщо ви школяр або студент на канікулах, безробітний або вільний художник, то нестачі в тимчасових ресурсах у вас не буде.

Є люди, які примудряються заробити на опитуваннях до $200 в місяць.

Знання англійської значно підвищить вашу прибуток – на іноземних сайтах платять більше, хоча пропозицій там менше. Участь в опитуваннях вимагає певних навичок, оперативності, уміння швидко відрізнити вигідну пропозицію від невигідного. Але не хвилюйтеся – досвід прийде після перших тижнів роботи.

Рекомендуємо наступні сайти по заробітку на опитуваннях:

  1. www.voprosnik.ru
  2. www.anketka.ru
  3. www.platnijopros.ru

Заробіток в Інтернеті на опитуваннях   прекрасний спосіб отримати перші гроші в мережі.

4. Сайти для заробітку грошей в Інтернеті   ТОП-5

Пропонуємо вашій увазі список 5 найбільш популярних і прибуткових сайтів для заробітку в Інтернеті.

Серед них ви не знайдете тих, де потрібно клікати і отримувати копійчану оплату. Тут представлені сайти, на яких ви зможете заробляти, маючи хоча б початкову кваліфікацію фахівця по одному з професійних напрямків в Інтернеті:

  • дизайнер;
  • копірайтер;
  • менеджер проектів;
  • SEO-спеціаліст;
  • маркетолог;
  • програміст;
  • верстальник;
  • видеомонтажер;
  • розробник мобільних додатків.

Сайт 1. Фріланс (fl.ru)

fl.ru

Найстаріший популярний ресурс для пошуку віддаленої роботи для програмістів, дизайнерів, журналістів, перекладачів, ілюстраторів, фотографів, аніматорів, розробників ігор, фахівців з просування сайтів в пошукових системах і просто креативних і творчих людей.

Щодня сайт пропонує більше 1 500 проектів для віддаленої роботи.

Сайт 2. Воркзилла (work-zilla.com)

work-zilla.com

Сайт, який щодня дає роботу сотням фрілансерів. Роботу можуть знайти і новачки, і професіонали Інтернет-бізнесу.

Роботодавці платять за розміщення оголошень, відгуки, лайки, просування сторінок в соцмережах, копірайтинг, рерайтинг, перекази, коректорські послуги, дизайн, створення реклами і багато іншого. Правда, для початку роботи потрібно сплатити підписку – тільки після цього ви зможете отримувати в роботу завдання від замовників.

Сайт 3. Адвего (advego.ru)

Advego.ru

найпопулярніша біржа для копірайтерів, рерайтерів, перекладачів і журналістів. Конкуренція тут досить висока, але і ціни бувають дуже привабливими.

Пробитися новачкові нелегко, але з досвідом зростають і розцінки замовників.

Сайт 4. Сеоспринт (seosprint.net)

Seosprint.ru

Сеоспринт надає всім бажаючим можливість заробити на перегляді сайтів, кліках, виконання простих завдань від роботодавця. Оплата одного завдання не висока, але поступово на рахунку може накопичуватися значна сума.

Сайт 5. ВМмэил (wmmail.ru)

Wmmail.ru

Популярний ресурс, що дозволяє своїм користувачам заробляти на кліках (Інтернет-серфінгу), переглядах реклами, завдання від замовника. За час свого існування ресурс вже виплатив більше $2 млн.

Детальніше про те, як заробити на всіх видах перегляду реклами (серфінгу в мережі), читайте в цій статті.

5. Як заробити перший долар в Інтернеті вже сьогодні

Заробити перший долар вже сьогодні можна відразу після реєстрації на вказаних вище сайтах. Швидкий заробіток можливий і на Адвего, і на Сеоспринт, і на інших ресурсах.

Відразу попередимо, що прибуток не потече рікою в перший же день: спочатку це буде тонкий струмочок, однак з часом він буде ставати все більш повноводним.

Прямо зараз, пройшовши нескладну процедуру реєстрації, ви можете взяти участь у опитуванні на сайті Toluna, Анкетка, Моя Думка, написати свою першу статтю на Advego або пройти платний тест на Seosprint.

6. Відео про заробіток в Інтернеті від професіоналів (фріланс, інфобізнес, віддалена робота)

Усі бажаючі можуть переглянути відео, присвячений заробітку в мережі. Тут автори показують переваги роботи в Інтернеті і створення свого бізнесу.

Тут також розповідається реальна історія хлопця, який працював продавцем в магазині, а потім став успішним підприємцем в мережі.

Подивіться цей фільм обов'язково, адже він може змінити ваше життя:

7. Висновок

Отже, тепер ви знаєте, що заробляти в інтернеті можна і навіть потрібно. Всі, хто хоче працювати на себе та забезпечити свою фінансову незалежність в майбутньому, повинні спробувати себе в тому чи іншому виді бізнесу в Інеті.

В принципі, будь-яку підприємницьку діяльність можна вести сьогодні частково або повністю через електронні засоби інформації: від цього ваш прибуток буде тільки рости. У підсумку починаючи з віддаленої роботи або фріланса ви можете дорости до великого бізнесмена і відкрити свою фірму.

Зараз заробіток в Інтернеті — не лише модний тренд, але і спосіб заробити для себе і своєї сім'ї в 21-му столітті.

Бажаємо вам великих доходів і творчого настрою!

Питання до читачів

На ваш погляд, чи можливий заробіток в Інтернеті, і якщо так, чи всім він підходить?

P. S. Сміливо діліться своїми думками і відгуками в коментарях до статті! Також, якщо сподобалася стаття, не забувайте ставити лайки в соц. мережах. Спасибі!


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Інтернет » Заробіток в Інтернеті без вкладень та обману — ТОП-10 найпопулярніших способів для початківців від практиків