Як заробити в Інтернеті на кліках – керівництво для новачків і початківців інтернет-підприємців

Заробіток на кліках – це початковий рівень для тих, хто бажає без вкладень заробляти в Інтернеті. Дуже великий прибутку кліки не принесуть, але на кишенькові витрати і походи в кіно вам точно вистачить.

Здравствуйте, шановні читачі бізнес-журналу .ru!

Сьогодні ви дізнаєтеся про досить незвичайне, але дуже популярному в Інтернеті способі отримання прибутку   заробіток на кліках.

Ми розповімо про цю тему у всіх подробицях: з чого почати, як діяти найбільш ефективним чином, і скільки реально можна заробити на кліках».

Слід відразу попередити читачів, що заробіток на кліках – це початковий рівень для тих, хто бажає без вкладень заробляти в Інтернеті.

Методика цього заробітку підійде студентам, учням старших класів і всім людям, які мають достатньо вільного часу, який хочеться провести з користю для свого гаманця.

Дуже великий прибутку кліки не принесуть, але на кишенькові витрати, харчування, оплату «інету», мобільного зв'язку і походи в кіно вам точно вистачить. Можна навіть накопичити деякий капітал, якщо не витрачати ці гроші, а жити на інші доходи.

Як заробити на кліках - інструкція для новачків

1. Скільки можна заробити на кліках новачкові

В двох словах сенс даної системи отримання прибутку в наступному: ви отримуєте гроші за перегляд рекламної інформації або зображень на сайтах рекламодавця.

Ніяких інших дій від користувача не вимагається: потрібно лише відвідати сайт. За перегляд на рахунок користувача перераховується певна сума – зазвичай це кілька сотих цента. Здавалося б, все просто – натисніть і отримуй прибуток. Але є нюанс – на деяких сайтах потрібно провести певний час – наприклад, 20-30 секунд, тільки після цього відвідування буде зарахованим. Ці вимоги (необхідна кількість часу, проведеного на сайті) зазначаються в самому завданні.

До даного виду заробітку в мережі відносяться також наступні види комерційної діяльності:

  • Читання оплачуваних листів рекламного характеру;
  • Кліків по рекламних банерів;
  • Різні способи підвищення відвідуваності сайтів.

Інша назва даного виду заробітку – серфінг в інтернеті. В даному випадку під серфінгом мається на увазі не просто перегляд сайтів в розважальних або пізнавальних цілях, а відвідування ресурсів за допомогою різних сервісів активної реклами з певним тарифом оплати за один перегляд.

Що стосується конкретних сум заробітку, то вони багато в чому залежать від посидючості, терпіння і бажання користувача заробити. В середньому, не переробляючи і не напружуючись, можна отримувати 5-10$ в день. Якщо хочете отримувати більше, потрібно шукати більш складні шляхи   наприклад, залучати рефералів.

2. Кращі сайти (букси) для заробітку на кліках

Сайтів, на яких можна заробити за допомогою рекламних сервісів, в Інтернеті десятки, але самими популярними і надійними в плані виплат є:

  • WMmail.ru;
  • Wmzona.com;
  • Profitcenter.com.

насправді, двох перших сайтів буде для початку достатньо, тим більше, вони як раз і є найбільш оперативними і чесними в питаннях оплати праці.

На WMmail.ru близько 200 тисяч зареєстрованих юзерів, що вже говорить про багато що. Це самий затребуваний і популярний сайт, який щодня пропонує своїм користувачам купу різноманітної роботи.

Ви можете займатися класичним серфінгом*, платними листами, оплачуваними завданнями, а також залучати рефералів*, з доходу яких вам теж буде йти певний відсоток.

Серфінг — у контексті заробітку на кліках означає відвідування рекламних сайтів (букс), які платять за виконання завдань або час перебування на такому сайті.

Реферал   залучений вам партнер, який також виконує будівлі, заробляє, але при цьому, частина зароблених ним грошей перераховується вам в якості винагороди за вашу рекомендацію.

Спочатку на сайті для заробітку все здається складним, але після реєстрації і перших заробітків можна діяти практично на автоматі.

Користувачі, які бажають виконувати більш цікаву роботу, знайдуть тут і творчі завдання.

Ще один популярний і актуальний проект – Seosprint.net

SEOSprint

Крім класичних способів заробітку на кліках для новачків там є безліч інших, більш високооплачуваних і оригінальних завдань.

На сайті навіть є можливість поступово підніматися по кар'єрних сходах, де на кожному рівні вас будуть заохочувати безкоштовними рефералами.

А ще тут є різноманітні бонуси і конкурси, суть яких – виконання нескладних завдань . Це одне з кращих місць в мережі для заробітку-онлайн.

Щоб почати роботу, вам необхідно зареєструватися SEOSPRINT.

Проект Wmzona.com цікавий, крім іншого, наявністю відмінного користувача форуму.

Щодня тут можна зустріти безліч нових і корисних статей про заробіток в мережі. Сайт має приємний і функціональний інтерфейс і зручну навігацію.

Ще одна його перевага – відсутність мінімального ліміту для виведення: перераховувати на свій рахунок можна будь-які суми. По суті, це класичний заробіток на кліках з моментальним виведенням грошей: мрія будь-якого користувача.

А для тих, хто хоче дізнатися, якими ще способами можна заробити крім кліків і серфінгу в Інтернеті, рекомендуємо прочитати нашу велику оглядову статтю, присвячену заробітку в інтернеті.

Сподіваємося, що інформація, яку ви дізнаєтеся допоможе вам збільшити свої доходи.

3. Заробіток на кліках   покрокова інструкція для новачків

Гаманець Webmoney

Онлайн-заробіток на кліках в мережі – це доступно і дуже просто. Для цього потрібно всього лише слідувати інструкції, яка наведена нижче.

Деякі хлопці, які примудрилися заробляти даними способом говорять, що виходить виводити до 50$ в тиждень, але для цього доводиться витрачати багато часу. Хоча, якщо ви нею володієте, чому б не зробити це додатковим джерелом доходу для себе.

Крок №1. Заводимо електронний гаманець

Систем оплати в Інтернеті безліч, але більшість сайтів працюють з гаманцями WebMoney, Qiwi-Wallet, ЯндексДеньги, Skrill.

Значна частина користувачів вважає за краще користуватися послугами системи Вебмані. Завести гаманець WebMoney досить просто, проте слід поставитися до цього етапу з усією відповідальністю, оскільки грошові питання потребують серйозного підходу.

На офіційному сайті Вебмані (webmoney.ru ви заповніть досить докладну анкету про себе (необхідно буде вказати дані паспорта, офіційний і фактичний адресу та іншу інформацію).

Потім для активації облікового запису, потрібно буде завантажити спеціальну клієнтську програму WebMoney Keeper.

При вказівці реальних даних і уважному дотриманні інструкції на сайті проблем з гаманцем в подальшому бути не повинно.

Всі фінансові операції в системі проводяться з додатковими перевірками і кодами протекції.

Крок №2. Знаходимо сайти і реєструємося

Після цього ви знаходите потрібний вам сайт для отримання прибутку на кліках (букси краще вибрати зі списку, представленого вище) і реєструєтеся там. Хочете отримувати в доларах, вибирайте американські сайти. Для бажаючих отримувати оплату за виконання завдань в рублях теж є варіанти.

Процедура реєстрації зрозуміла на інтуїтивному рівні і не викличе труднощів у людини з базовим рівнем володіння комп'ютером.

Радимо вам вказувати реальні дані, оскільки це може мати значення в подальшому – у разі спірних ситуацій по виплатах. На деяких сайтах (наприклад, на WMmail.ru можна переглянути спеціальний відеокурс по заробітку на кліках.

Крок №3. Виконуємо завдання

Виконуючи завдання (спочатку прості, потім більш складні) ви будете набувати необхідні навички і діяти більш впевнено і оперативно, заробляючи все більше і більше.

На деяких сайтах діє принцип   чим якісніше ви виконуєте роботу, тим більш дорогі завдання вам пропонує система.

зрештою, Інтернет-серфінг і кліки стануть для вас звичною відпрацьованою процедурою, яку ви зможете виконувати, не напружуючись.

Поступово ви зможете переходити до більш складним, дорогим і цікавим завданням. Хороші манімейкери* завжди в ціні, і якщо ваш рівень майстерності буде регулярно підвищуватися, є можливість перейти до індивідуальних завдань на більш вигідних для вас умовах.

Манімейкер   (Moneymaker) дослівно з англійської означає «людина, що заробляє (робить) гроші».

До цієї категорії людей будете відноситься і ви, якщо станете отримувати гроші за виконання оплачуваних завдань.

Крок №4. Виводимо зароблені гроші

Виведення коштів здійснюється просто:

  • Ви замовляєте виплату на сайті;
  • Через деякий час гроші приходять на ваш електронний гаманець;
  • Ви знімаєте гроші з гаманця і отримуєте готівку або оплачуєте послуги через Інтернет.

Чесний заробіток на кліках може принести вам 100-300$ в місяць, при бажанні і більше. Не надто велика сума, але зате ніяких грошових вкладень, інтелектуальних і фізичних зусиль від вас не буде потрібно. Робота, що називається, не пильна: працювати вантажником, продавцем, розповсюджувачем реклами куди проблематичніше.

Варто спробувати цей вид заробітку і ви самі побачите, скільки можна заробляти таким способом.

Новачки манімейкери

4. Заробіток в соціальних мережах «ВКонтакте» і «Однокласники»

Зростання популярності електронних соціальних мереж у всьому світі неминуче призвів до того, що за допомогою даних Інтернет-майданчиків розумні люди почали заробляти гроші. Існують спеціальні сайти, зареєструвавшись на яких, ви зможете заробляти через свої акаунти на Однокласниках, ВКонтакте, Твіттер, Facebook і інших мережах.

Це сайти VKtarget, Smmok-FB, CASHbox, VKserfing і безліч інших. Заробляти можна, публікуючи та поширюючи рекламні тексти, розсилаючи запрошення від інтернет-магазинів, розміщуючи пости і вступаючи в спільноти.

Заробіток на кліках в соціальних мережах таких як Вконтакте і Однокласники зараз не має особливої популярності, і тут користувачам пропонується заробляти, рекламуючи свої товари та послуги, а також створювати паблики (публічні сторінки), групи і отримувати прибуток, розміщуючи в них рекламу.

5. Висновок

Дорогі друзі, сьогодні ми висвітлили тему отримання доходу на рекламних сайтах.

Кліки і прості завдання на біржах для Інтернет-серферів – найпростіший спосіб для молодих людей, які починають самостійне життя, заробити свій перший долар.

Також всі, хто сумнівається в тому, що в Інтернеті взагалі можна заробити гроші, пропонуємо «насерфить» пару баксів, вивести їх на той же гаманець Webmoney і купити собі морозиво.

Так ви упевнитися в тому, що отримати прибуток в мережі реально і зробити це можна протягом одного дня, а особливо старанним людям досить і декількох годин.

При грамотному і стратегічному підході клік-серфінг стане дуже корисним і прибутковим заняттям, а також початковим досвідом у бізнесі.

Дуже багато людей, які бажають заробити гроші, йдуть за цим в Інтернет. Якщо ви ставитеся до їх числа і хочете заробляти ще більше, ніж на кліках, (наприклад, 300$, 500$, 1000$ і більше), то ознайомтеся з нашою статтею «Як заробити гроші новачкові — 10 простих способів».

На цьому у нас все.

Якщо вам сподобалася стаття   ставте лайки внизу та діліться своїми думками в коментарях.

Бажаємо великих заробітків!


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Інтернет » Як заробити в Інтернеті на кліках – керівництво для новачків і початківців інтернет-підприємців