Заробіток на перегляді (серфінг)   детальна інструкція для новачків як заробити свій перший 1$ долар в Інтернеті

Ви дізнаєтеся, як заробити гроші на перегляді реклами сайтів , відеороликів (коротких відео на YouTube), фільмів і серіалів, перегляді зображень і інших цікавих способи заробітку в інтернеті

Здрастуйте, дорогі друзі! З вами команда бізнес-журналу .ru і ми раді бачити вас у себе в гостях.

Сьогодні мова піде про самому простому і доступному способі отримання прибутку в Інтернеті   заробіток на переглядах (серфінг).

Якщо раніше отримання прибутку, не виходячи з дому, було долею лише небагатьох щасливчиків (письменників, дизайнерів або програмістів), то тепер робити гроші, не відвідуючи офіс або завод, може практично будь-хто.

Звичайно, у разі початківців Інтернет-бізнесменів мова не йде про великому початковому дохід, але для людей з творчими або комерційними задатками меж для досконалості немає.

Отже, почнемо!

Серфінг в Інтернеті заробляємо на переглядах реклами

1. Що таке інтернет-серфінг   загальна інформація

Більшість манимейкеров (підприємців в мережі) починає свою кар'єру з інтернет-серфінгу – заробітку на кліках і перегляду відео. По суті, це настільки ж класична сходинка кар'єри початківця Інтернет-бізнесмена, як, наприклад, торгівля дрібним роздробом для успішних підприємців минулого століття.

Відразу необхідно попередити читачів, що серфінг в Інтернеті – початковий рівень, перший ступінь для людей, які хочуть робити бізнес в мережі без початкових вкладень.

Цей спосіб дозволяє почати з нуля студентам, учням старших класів і всім молодим людям, які мають достатньо вільного часу, але не мають коштів або не бажають ризикувати своїми грошима.

Отже, серфінгом називають відвідування сайтів і перегляд реклами з метою отримання прибутку.

Рекламодавцями серфінг використовується для просування рекламної інформації, певних товарів і послуг. Цей комерційний спосіб реклами був розроблений називається «САР» – система активної реклами.

Дана система допомагає відвідувачам отримувати оплату за певну дію – наприклад, за один клік або перегляд відео.

Мабуть, це самий простий варіант для заробітку свого першого долара/рубля через інтернет і найдоступніший. Ніяких особливих знань і навичок серфінг не вимагає: в системах активної реклами в одній лише беруть участь десятки тисяч людей. Для самих рекламодавців це досить дешевий спосіб отримати відвідувачів для своїх сайтів.

За даними статистики, 80% людей, в даний момент отримують свій основний заробіток через мережу, починали з серфінгу або хоча б деякий час пробували його практикувати.

Серфінг це:

  • можливість заробити в Інтернеті з нуля, без грошових вкладень;
  • демократичний і доступний спосіб отримання доходу для студентів та учнів;
  • можливість освоїти навички роботи з електронними гаманцями;
  • спосіб дізнатися нову інформацію про Інтернет-бізнес.

Рівень ваших доходів залежить виключно від вашої посидючості і терпіння. Деяким даний спосіб бізнесу не зовсім підходить, зважаючи монотонності виконуваної роботи, а інші люди, навпаки, із задоволенням займаються діяльністю такого роду. Напружувати когнітивний апарат, тобто думати і приймати рішення, тут не потрібно: алгоритм дій, які необхідно здійснювати повністю відпрацьований і вивірений.

Якщо ж ви хочете дізнатися, які ще способи отримання доходу існують, прочитайте нашу статтю «Як заробити гроші новачкові».

А ми продовжуємо огляд теми «серфінг».

2. Скільки реально можна заробляти на показах реклами (серфінг)

Серфінг в Інтернеті

Розмір прибутку буде прямо залежати від часу, які ви готові щодня витрачати на перегляд реклами, кліки та інші маніпуляції для отримання грошей.

Середній заробіток Інтернет-серфера 5-20 доларів в день. Можна заробляти і більше, але тоді потрібно виконувати більш складні завдання і витрачати на роботу 8-10 годин на добу.

Перевага цього виду одержання доходу в тому, що тут можна заробляти без вкладень, на відміну, наприклад, від інвестиційних проектів в Інтернеті.

Особливу увагу слід приділяти процесу залучення рефералів* – вони допоможуть збільшити вашу прибуток в рази: додатковий відсоток буде нараховуватися вам від доходу залучених вами користувачів.

Реферал   залучений вами користувач в систему активної реклами, частину доходу якого від виконаних ним завдань, ви будете отримувати. Залучаючи рефералів, ви можете заробляти набагато більше, ніж поодинці. При цьому на дохід людини, якого ви залучили це ніяк не впливає.

Заробіток на перегляді реклами і відео аналогічний отримання доходу за допомогою кліків, читання листів та виконання тестових завдань. У нашому випадку метод просування товару або послуги являє собою повноцінний відеоролик, який потрібно прокрутити до кінця.

Заробити таким способом можна не на будь-яких переглядах рекламних та інформаційних роликів: прибуток приносить тільки перебування на спеціальних сайтах, які працюють в САР – системи активної реклами. Поширені й інші назви цих сервісів – поштовики, росіяни букси, системи активної розкрутки.

Докладно про те як заробити на кліках в Інтернеті, ми вже писали в цій статті.

Спочатку система сайтів активної розкрутки не мала такої розвиненої і розгалуженої структури, як зараз.

Сайти активної реклами призначалися лише для обміну відвідувачами, ніякої плати за перегляд не передбачалося за відвідування інших сайтів власники отримували відвідувачів на свої власні ресурси.

Поступово система еволюціонувала до можливості отримання прибутку на показах реклами.

Першими ластівками були платні рекламні листи, які приходили на електронні адреси. Потім з'явилися сайти, які стали платити за кліки. Ці та інші ресурси незабаром надали відвідувачам можливість заробляти і на перегляді відеороликів.

У мережі функціонують і зарубіжні ресурси для заробітку на кліках і на перегляді відео, але на пострадянському просторі даний напрямок САР отримало більш широке поширення. В цілому на просторах Рунета методи отримання прибутку від перегляду реклами більш різноманітні і численні.

Крім заробітку на відео, на деяких проектах все ще практикується, наприклад, висилання листів на e-mail, так що заробити гроші можна просто переглядаючи пошту і навіть не заходячи на основний ресурс рекламодавця.

Переваги заробітку на перегляді реклами через Інтернет

Переваги заробітку на перегляді реклами очевидні:

  • заробіток без вкладень, їх просто не потрібно;
  • спосіб досить новий, ще не заїжджений – конкуренція на сайтах відносно низька;
  • алгоритм дій простий: принцип роботи зрозуміє будь-яка людина з початковою освітою;
  • почавши з отримання доходу на перегляді реклами, через кілька років або навіть місяців можна переходити до більш складних способів роботи в мережі.

Заробіток на перегляді роликів та рекламних картинок – відносно новий метод отримання доходу через Інтернет. Проте вже зараз багато легкі на підйом і креативно мислячі користувачі всесвітньої павутини отримують регулярне грошову винагороду, просто переглядаючи короткі відеофайли.

Якщо ви прийняли рішення поправити своє матеріальне становище за допомогою перегляду реклами, вам краще зареєструватися відразу на декількох сайтах активної реклами (САР).

Принцип дії на всіх буксах (сайти для заробітку на рекламі) аналогічний, іноді зустрічаються несуттєві відмінності. Не варто обмежуватися тільки переглядом роликів, вишукуючи спеціальні завдання саме цього напрямку, краще використовувати всі можливості заробітку, які присутні на вашому ресурсі в даний момент.

Прибуток манімейкера складається з таких маніпуляцій:

  • серфінг сайтів і перегляд відеороликів;
  • читання рекламних листів;
  • проходження тестів;
  • виконання завдань роботодавця;
  • відповіді на питання.

На всіх сайтах даного напрямку, які існують в Інтернеті, реєструватися не обов'язково, оптимальна кількість для роботи: 8-12 ресурсів. На деяких сайтах буде більше власне серфінгу перегляду роликів і реклами, на інших основним видом вашої діяльності буде читання листів (або виконання завдань).

до Речі, переглядати рекламні відео можна відразу на всіх проектах, на яких ви зареєстровані, клікаючи на кожному з них по одній з посилань. Переглядаючи близько 10 рекламних фільмів поспіль, можна розрахувати свої дії таким чином, що процес перегляду стане безперервним. Це заощадить час і збільшить ваш прибуток.

Розмір оплати за перегляд роликів встановлюється рекламодавцем індивідуально. Власники сайту самостійно вибирають і вирішують, який вид розкрутки ефективніший і краще їм підходить.

3. Як заробити на переглядах в інтернеті — 7 популярних способів

Заробіток на перегляді відео

Існує кілька способів отримання прибутку через перегляд реклами. Їх суть приблизно однакова: користувач реєструється на сайті, є посередником між рекламодавцем і одержувачем грошей, дивиться відео, ходить по посиланнях і отримує гроші.

Розглянемо найбільш популярні способи отримання доходу за допомогою реклами:

Спосіб 1. Заробіток на перегляді реклами сайтів за гроші

Перегляд реклами — це найбільш простий метод заробітку в Інтернеті, але і найменш прибутковий. Від користувача не потрібно нічого, крім перегляду сайту протягом певного часу: в середньому   15-30 секунд. Втім, витрачати весь цей час на розглядання рекламної картинки не потрібно.

Якщо зареєструватися на декількох сайтах і присвячувати 2-3 години щодоби перегляду реклами, можна постійно виводити прибуток в розмірі 5-15 доларів. На оплату інтернету, телефонного зв'язку, а також на кіно і морозиво цього вам цілком вистачить.

Спосіб 2. Заробіток на перегляді відеороликів

Алгоритм дій користувача, що бажає отримати прибуток, наступний:

  1. Реєструємося на ресурсі посередника, обслуговуючого сайти, які бажають просувати себе маси;
  2. Аналізуємо існуючі пропозиції щодо перегляду відео;
  3. Вибираємо ролики для перегляду: за кожен такий перегляд вам нараховується певна сума (як правило, кілька центів), але поступово ця сума складається в долари і формується стабільний прибуток.

Зазвичай після перегляду відео потрібно також ввести «капчу» (цифри або букви з картинки): відправивши капчу, ви автоматично переходите на сайт рекламодавця. Цей перехід і є підтвердженням того, що ви сумлінно переглянули відео, саме після цієї дії на ваш аккаунт «капає грошик». Втім, уважного перегляду рекламного ролика і запам'ятовування його змісту від вас не вимагається. Тут краще діяти за принципом: «подивився і забув», щоб не засмічувати мозок надлишковою інформацією.

Спосіб 3. Заробіток на перегляді фільмів і серіалів

Здавалося б, заробити на перегляді фільмів неможливо: за логікою, платити за перегляд повинен саме глядач, а не хто-небудь ще. Тим не менш, є абсолютно легальні методи отримання грошей саме за перегляд кіно. Правда, це абсолютно новий і ще маловідомий спосіб заробітку, і його алгоритм розкривають користувачеві, який вирішив зайнятися цією справою особисто – після встановлення зв'язку з роботодавцем.

Спосіб 4. Заробіток на перегляді коротких відео на YouTube

Найбільш затребуваний відеохостинг, який надає можливість заробітку всім бажаючим, це YouTube. Тут знову ж таки виникає питання: навіщо хтось буде платити мені гроші за перегляд відеоролика? Однак така можливість цілком реальна: треба лише знати місця, де вам можуть заплатити.

Юзерам, переглядає відео, платять за різних причин:

  1. Деякі господарі відеоролика хочуть здивувати друзів, показавши значний показник кількості переглядів;
  2. Інші мають такий інтерес: після перегляду ролика користувач клікає» на рекламу і потрапляє на сайт рекламодавця;
  3. Власник бажає розкрутити своє відео: якщо вона вам сподобається, ви можете показати його друзям, ті – своїм знайомим і так далі (в ідеалі очікується ефект «сніжного кома»).

Звичайна плата за перегляд відео на Ютубі – від 1 до 5 центів. Не так багато, але більше, ніж на простих кліків.

Як і скрізь, тут існують секрети більш успішного заробітку. Крім того, дивитися саме відео зовсім не обов'язково – поки відтворюється сам ролик, ви можете шукати інші завдання і заробляти на них.

Для повноцінної роботи вам знадобитися завести аккаунт на YouTube. Можна отримувати прибуток, підписуючись на канали, додаючи відео в обране або залишаючи коментарі до роликів. Іноді платять навіть за голосування за відеоролик, причому не обов'язково позитивне: можливо, хтось захоче «насолити» своєму конкуренту і попросить вас поставити негативну оцінку.

За перегляди відео платять на багатьох сайтах, але найбільш надійні ресурси це: ФорумОК, Юзератор, Seosprint, Wmmail.ru.

Нижче в статті буде наведено більш повний список сайтів для прибуткового серфінгу в Інтернеті.

Спосіб 5. Заробіток на автосерфінгах

Така різновид серфінгу, як автосерфінг, працює практично без участі людини. Правда, в більшості випадків результатом цього виду діяльності є не реальні гроші, а зароблені покази: їх можна витратити на прокрутку власного сайту в тій же системі, або продати їх тому, хто не хоче сам займатися автосерфингом на власному комп'ютері.

Автосерфінг не призводить реальних відвідувачів на сайт, а тільки накручує показники лічильника.

Спосіб 6. Заробіток на перегляді картинок

Суть цього способу заробітку в наступному: ви реєструєтеся в спеціальному сервісі Uh.ru потім знаходите будь-яку цікаву для вас категорію, і починаєте клікати на посилання і переглядати картинки. Гроші отримуєте за перегляд картинки. Плюсом цього способу є те, що немає фіксованого кількості часу на 1 перегляд, і можна одночасно переглядати відразу кілька картинок. Виплати на гаманець Webmoney, що дуже зручно.

Спосіб 7. Заробіток на перегляді новин

Заробіток на перегляді новинних записів практично не відрізняється від отримання доходу з допомогою кліків. Різниця лише в тому, що ви переглядаєте не пряму рекламу, а непряму і розкручуєте який-небудь конкретний сайт.

4. Сайти, які платять за перегляд реклами   ТОП-10 кращих сайтів

Існує безліч сайтів, реєструючись та працюючи на яких, можна отримувати постійний прибуток. Однак деякі ресурси дозволяють отримати більше – так як надають більше різноманітних і високих за своєю вартістю завдань.

Слід також звертати увагу на такий критерій сайту-посередника, як надійність і швидкий вивід чесно заробленого доходу. Прикро, коли гроші, отримані цілком легальним і офіційним шляхом, не вдається отримати через недобросовісність Інтернет-майданчика, на якому ви працюєте.

Ми пропонуємо увазі користувачів список з 10 найбільш відомих в мережі сайтів, що оплачують перегляд реклами та інші подібні маніпуляції.

1. Seosprint (seosprint.net)

SeoSprintДаний сайт пропонує зареєстрованим користувачам всі перераховані вище статті, способи заробітку на рекламі. Ресурс дуже популярний, працює з великою кількістю платіжних систем, у тому числі з найвідомішими в Інтернеті   Webmoney (Вебмані), Яндекс.Гроші, Ківі (Qiwi). Виплати на прив'язаний до рахунку гаманець Вебмані здійснюються миттєво, навіть якщо виводиться мінімальна сума.

Сайт знаходиться в постійному розвитку і досить перспективний.

2. Novobux (novobux.ru)

NovobuxМолодий і перспективний ресурс, який перебуває у стані становлення та розвитку. Проводить безліч конкурсів, які дозволяють заробити додаткові прибутки і навіть обдаровує своїх клієнтів бонусом при реєстрації в розмірі 0,5 рублів – як кажуть, дрібниця, а приємно.

3. Seo-Fast (seo-fast.ru)

Seo-fastЩе один юний, але дуже перспективний проект, уже зумів завоювати репутацію надійного і прибуткового ресурсу серед людей, які серйозно займаються мережевим заробітком. Сайт перейняла все краще у свого головного конкурента – Seosprint. Задіяні всі відомі інтернет-системи фінансових розрахунків. Мінімальна сума для виведення заробітку відсутня.

4. VKTarget (vktarget.ru)

VktargetПроект, який спеціалізується на просуванні соціальних мереж. Тут також можна заробляти на перегляді роликів. Зареєстрований юзер отримує прибуток за перегляд короткого відео – трапляються дуже цікаві рекламні фільми. Багато заробити новачкові не вийде, але якщо ви запросите десяток знайомих за реферальним посиланням, зможете отримувати відсоток з доходу.

5. P2P.BZ (p2p.bz)

p2p.bzВідносно новий ресурс від творців Seo-Fast. Дозволяє заробити на перегляді оголошень рекламного характеру. Перед початком роботи на сайті (крім процедури реєстрації) користувачеві необхідно встановити спеціальне розширення для роботи на ресурсі. Після його установки в нижньому кутку вашого браузера буде виникати оголошення від рекламодавців. Клікаючи на дані оголошення, ви будете поступово, але невблаганно збільшувати свій рахунок.

6. Wmzona (wmzona.com)

WmzonaСайт працює вже друге десятиліття, що виступає свідченням його надійності та стабільності. На цій Інтернет-майданчику можна заробляти всіма доступними способами – на перегляді реклами, кліках, читання листів. Зовсім недавно тут з'явилася і біржа статей.

7. Wmmail (wmmail.ru)

WmmailОдин з перших сайтів в Інеті, що дозволяють заробити з допомогою кліків і перегляду реклами. Нещодавно сервіс відзначив 10-річний ювілей свій комерційної діяльності. Бездоганне ставлення до користувачів, швидке виведення грошових коштів, безліч способів заробітку – всі ці фактори роблять сайт лідером серед інших ресурсів подібного спрямування.

8. Vip-promotion (vip-prom.net)

VipPromotionПо дизайну, навігації та інтерфейсу сайт схожий на Сеоспринт у всьому, за винятком валюти розрахунків. Сервіс працює поки недовго, але вже зарекомендував себе серед користувачів з найкращої сторони. Перевага даного ресурсу – відмінно працює служба підтримки, постійно готова до діалогу і співпраці з клієнтами, відсутність мінімуму для виводу. Виплати заробітку виробляються миттєво.

9. Web-IP (web-ip.ru)

Webip

На сайті функціонує біржа рефералів з можливістю їх продажу та купівлі. Дохід від заробітку рефералів різного рівня може досягати 10% — це дуже непоганий показник пасивного доходу.

Плюси ресурсу:

  • Автоматичні виплати зароблених фінансів;
  • Мінімальна сума для виводу – 5 рублів;
  • Мінімум набирається дуже швидко за допомогою декількох методів заробітку.

до Речі, якщо ви хочете створити власний пасивний дохід у розмірі 500% і більше, обов'язково прочитайте нашу статтю «Як створити пасивний дохід».

10. Profit Center (profitcentr.com)

ProfitcenterИнтернет-майданчик пропонує 6 методів фінансового збагачення, миттєві виплати і відсутність «мінімалки» на висновок. Присутній реферальная система двох рівнів.

Рефералів можна набувати і реалізовувати на спеціальній біржі. Існує можливість кар'єрного росту: виконуючи більше завдань, користувач підвищує свій рейтинг.

Манімейкер з високим рейтингом доступні завдання з більш цікавим рівнем оплати.

5. З чого почати заробіток на переглядах   покрокова інструкція для новачків

Кілька порад читачам, які вирішили почати заробляти в мережі, але поняття не мають про системи активної реклами і дізналися про них з нашої статті:

  • В «Інеті» присутній незліченна кількість САР, але не варто витрачати дорогоцінний час на пошуки всіх сайтів і реєстрацію на них: досить вибрати близько 10 найбільш надійних і прибуткових ресурсів і працювати тільки з ними, не розмінюючись, як кажуть, по дрібницях;
  • Не варто займатися серфінгом на шкоду навчанню або основного виду діяльності: все-таки клікати і дивитися рекламне відео – не професія, а всього лише джерело додаткового доходу;
  • Серфінг в якості постійної роботи можна використовувати лише тим, у кого є безлімітний Інтернет (на перегляд відео та кліки йде досить багато трафіку) і багато вільного часу.

Якщо ви вирішили заробляти в мережі, то освоюйте паралельно інші спеціальності та можливості: так, стабільний дохід отримують рерайтери, копірайтери – творці оригінального контенту для самих різних ресурсів, а також люди, які непогано розбираються в спорті і можуть отримувати дохід, роблячи вдалі ставки у букмекерів (читайте нашу статтю «Як заробити на спортивних ставках»).

Алгоритм дій для початківців

Алгоритм дій новачка аналогічний для роботи на всіх сайтах даного плану:

Крок 1. Створення скриньки електронної пошти (e-mail). Електронну адресу необхідний для реєстрації і зв'язку з посередником;

Крок 2. Створення електронного гаманця. Якщо у вас відсутній аккаунт для безготівкових розрахунків в Інтернеті, зробити його потрібно обов'язково. Стабільний (та й разовий) заробіток в мережі без електронного гаманця немислимий. Зазвичай початківці манімейкери заводять WebMoney (webmoney.ru) – самий популярний і надійний варіант для Інтернет-розрахунків. Пам'ятайте, що система бере певний посередницький відсоток за всі фінансові операції.

Крок 3. Реєстрація на сайті для заробітку на переглядах, кліках, завданнях. Дана процедура елементарна і звичайно не викликає труднощів.

Крок 4. Перегляд відео, виконання завдань і виведення грошей. Спочатку ви будете робити найпростіші завдання, потім ваша кваліфікація почне підвищуватися, відповідно підніметься і оплата.

Існують також більш цікаві і високооплачувані способи заробітку на перегляді відео. Наприклад, участь в видеоопросах або заробіток на відгуках і коментарях.

Але найбільш прибуткова методика роботи на всіх ресурсах подібного типу – залучення рефералів.

Якщо вам вдасться залучити на сайт хоча б 50 своїх знайомих (або незнайомих, що не принципово), ваші доходи істотно підвищаться.

Ви будете мати певний відсоток прибутку, не здійснюючи ніяких дій.

6. Висновок

Робота на перегляді сайтів і відео – непоганий варіант для заробітку свого першого долара і взагалі перших невеликих грошей в Інтернеті.

Більшість підприємців, що займаються Інтернет-бізнесом, починали саме з таких, або подібних проектів, адже тут можна заробити без вкладень. Деякі з них згодом створили свої власні ресурси для отримання довгострокової і пасивного прибутку.

У мережі можна заробляти величезною кількістю способів, в одній з наших статей «Як заробити гроші в Інтернеті» ми знайшли як мінімум 15 робочих схем.

Кількість реклами в Інтернеті вимірюється в терабайтах.

Рекламний бізнес не зникне ніколи, а навпаки, буде удосконалюватися і розширюватися далі: робота в цій області завжди буде прибутковою і популярною, як і взагалі вся діяльність в мережі. Головне – не зупинятися, а продовжувати розвиватися: творчі, працездатні люди і свіжі ідеї завжди в ціні.

На цьому все. Бажаємо вам гарних заробітків!

Якщо вам сподобалася стаття, то ставте лайки, діліться своїм досвідом заробітку в коментарях.


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Інтернет » Заробіток на перегляді (серфінг)   детальна інструкція для новачків як заробити свій перший 1$ долар в Інтернеті