Як привернути успіх і гроші — 7 простих секретів багатства для тих, хто хоче здобути фінансову свободу!

Чому більшість людей нещасливі і бідні? Які існують способи привернути успіх і гроші в будинок? Які правила залучення грошей і як вони працюють?

Здрастуйте, шановні читачі! З вами Денис Кудерин!

Багато хто думає, що залучення удачі і грошей у своє життя пов'язане з фен-шуй, магією грошей, молитвами і ритуалами. Як привернути удачу і в чому секрет багатства?   давайте я розповім моє бачення цього питання.

Поговоривши з друзями і провівши власні експерименти, я з'ясував, що дійсно працює і в чому полягає «магія грошей».

Якщо ви дійсно хочете змінити своє життя, наповнити її достатком і удачею, то ви потрапили точно за адресою.

Поїхали!

Як привернути успіх і гроші - способи набуття достатку

1. Чому одні люди щасливішими та багатшими інших – думка вчених

Мабуть, немає такої людини, якого не цікавив би питання «як привернути успіх і гроші?». Фінансова незалежність дає людині внутрішню свободу і дозволяє займатися тим, що йому дійсно подобається.

Але далеко не всім людям вдається зробити так, щоб гроші самі текли їм в руки: однією доводиться важко працювати і при цьому ледве зводити кінці з кінцями, інші роблять сумнівні інвестиції в ризиковані проекти і прогорають. Можливо, тому багато хто вважає, що багатими і успішними народжуються, а не стають.

Але я спробую спростувати це твердження і розповім, як можна привернути до себе удачу або швидко заробити багато грошей.

Фахівці з психології стверджують, що велика частина подій, що відбуваються в нашому житті, бере початок з нашої ж голови – з підсвідомих образів, переконань та помилок. Не те щоб ці події були запрограмованими ззовні: швидше вони відбуваються саме тому, що ми цього внутрішньо хочемо. Або, навпаки, не хочемо.

Наведу простий приклад:

Залучити гроші і удачу в свій будинок бажають багато, але всередині частина людей переконана, що бути багатим – це або погано, або соромно, або страшно і клопітно.

Якщо ви думаєте і говорите про залучення грошей, але в глибині душі відчуваєте почуття провини за можливе багатство або страх перед ним, то це ні до чого доброго не призведе. Свідомо ви будете прагнути до добробуту і багатства, а підсвідомо будете уникати цього. А так як підсвідомість найчастіше бере верх, гроші будуть просто-напросто витікати від вас до інших людей.

Але це тільки частина проблеми. Притягнення грошей та удачі в своє життя – ціла наука, на вивчення якої потрібно витратити значну кількість сил і часу. Тисячі людей мають економічну освіту і тверезий погляд на фінансову незалежність, але лише одиницям вдається швидко і без особливих зусиль отримувати стабільний і пристойний дохід.

Практично всі люди розмірковують над тим, як стати багатим, домогтися незалежності і жити не працюючи, а маючи пасивний дохід, тобто дохід, який безпосередньо не залежить від вашої щоденної діяльності, наприклад, від здачі нерухомості в оренду. І знову ж таки, лише обмеженому колу осіб вдається це зробити.

Залучення удачі і грошей

Якщо людина знає, як правильно управляти грошовими потоками і привертати енергію багатства, будь-яке починання буде приносити йому прибуток.

Забавний експеримент

Вченими були проведені спеціальні тести, які дозволяли виявити характерні особистісні риси щасливих і нещасливих людей. З'ясувалося, що головна відмінність успішних особистостей – спокій і впевненість в будь-якій ситуації.

Напругу і неспокій – риси, властиві для невдах. Вони просто не помічають щасливих шансів, які пропонує їм життя, думаючи у цей момент про інше – як у них все погано, як пощастило іншим, як у них мало грошей і як би було добре, якби грошей було багато.

Умовний спосіб в думках і словах, постійні пошуки причин власних невдач, роздуми замість дій – все це є блоками на шляху до фінансового благополуччя.

2. Залучення удачі і грошей – міняємо внутрішні установки

Магія грошей реально працює, якщо ми робимо все правильно. Особисто мені неодноразово вдавалося переконатися в тому, що як тільки починаєш змінюватися ти сам, чарівним чином змінюється і навколишній світ. Парадоксально, але наша об'єктивна реальність – це проекція суб'єктивної реальності.

Іншими словами, ми   дійсно творимо свою долю!

Отже, що потрібно зробити для залучення удачі і грошей? Давайте розкладемо все по поличках.

Прості правила залучення грошей:

  1. Змінюйте ставлення до грошей. Насамперед, слід змінити своє ставлення до грошей. Якщо ви постійно твердите, що працюєте за копійки, витрачаєте всі свої сили «за ці чортові гроші», то це буде тільки відштовхувати від вас фінанси. Гроші як енергетична субстанція вимагають уваги, поваги та бережливого ставлення, а не прокльонів;
  2. Дякуйте гроші за їх наявність у вашому житті. Будьте вдячні за будь-яку кількість грошей у вашому житті, і ви побачите, як ситуація почне змінюватися у бік поліпшення. Перестаньте говорити вголос і подумки наступні фрази: «Я ніколи не зможу собі цього дозволити» (відносно дорогих товарів, автомобілів, подорожей і всього іншого), «немає грошей», «мені ніколи стільки не заробити». Такі фрази – лінгвістичне програмування в чистому вигляді. Краще застосовувати зворотні словесні конструкції: «Я куплю цю машину (цей будинок, цю яхту)» або «у мене достатньо грошей»;
  3. Спілкуйтеся з успішними і багатими людьми. При цьому уникайте негативу і заздрості до чужого благополуччя. Якщо багатство викликає у вас злісні думки, це стане блоком на шляху до вашого власного збагачення. Навчіться цінувати свою працю по достоїнству. Якщо вас не задовольняє оплата вашої праці, сміливо йдіть з нинішньої роботи – шануйте свій час і своє життя, бо це безцінне. Отримуючи менше, ніж ви заслуговуєте ви не просуваєтеся до багатства, а віддаляєтеся від нього. Навіть якщо вам доведеться кардинально змінити сферу діяльності і спосіб життя – не потрібно боятися труднощів: ваше фінансове майбутнє – у ваших руках;
  4. Любіть і поважайте себе. Намагайтеся не обмежувати своє життя у фінансовому плані. Розумні витрати на власні забаганки піднімуть вашу самооцінку і додадуть впевненості в собі. Якщо ви хочете саме цей ноутбук, але одночасно вважаєте, що така річ вам не по кишені, просто купите його – «зламайте погану карму»;
  5. Працюйте на себе. Якщо ви витрачаєте свій час на збільшення фінансового благополуччя інших людей, розбагатіти не вийде. Почніть працювати на власну кишеню і рахунок в банку: нехай спочатку доходи будуть не дуже великі, головне – почати рухатися в потрібному напрямку. Благо, зараз для цього достатньо можливостей: ви можете почати свій бізнес з нуля, або перестати ходити в офіс, а стати вільним і в цьому вам допоможе робота в Інтернеті.

Змінивши своє ставлення до свого часу, праці, грошей, банкам, успішним і багатим людям ви розчистите енергетичні шляхи для залучення фінансів, і гроші самі потечуть до вас в руки.

Перестаньте заздрити і говорити про заробітки інших: думайте про своє благополуччя.

Головна думка

Ніякі ритуали, мантри і молитви не допоможуть, поки ви не зрозумієте головного правила грошей: наше фінансове благополуччя залежить тільки він нас – наших думок, емоцій, вчинків!

І ніяк інакше.

Це найголовніша думка і найголовніша, а всі інші прийоми і техніки, описані нижче   лише доповнення до неї.

3. Як привернути успіх і гроші — 7 простих секретів багатства

Отже, тепер перейдемо до конкретних технік і секретів. Відразу скажу, що «секретів» багатства потрібно не просто знати: необхідно вміти використовувати їх на практиці. Навіть якщо ви згодні з усіма порадами та рекомендаціями, але продовжуєте лежати на дивані і дивитися у стелю в очікуванні дива, нічого не зміниться: обов'язково треба діяти!

Секрет 1. Використання золотого правила грошей

Якщо ви вірите в метафізику грошей, то гроші обов'язково повірять у вас.

Головне правило грошей – приймати їх з вдячністю і радістю!

Змінивши ставлення до фінансів на позитивне, ви залучите в своє життя енергію благополуччя і процвітання. Вирішите стати фінансово незалежною людиною прямо зараз і почніть змінювати своє життя і свої думки прямо з цієї секунди.

Думайте про власних цілях – про те, чого хочете досягти в житті. Краще всього, якщо ви складете конкретний план і почнете невблаганно рухатися до своєї мети. Запевняю вас, що якщо ви будете робити все правильно, ви помітите, як мета сама наближається до вас.

Секрет 2. Читання молитов на гроші – особливий НОВИЙ метод

Молитва на притягнення грошей та удачі – спосіб звернутися до вищих сил за допомогою і порадами. Хоча релігія радить людям частіше думати про душу, це не означає, що людині потрібно бути бідним і голодним. Навпаки, бідність і фінансові проблеми відволікають від правильних думок. Внутрішня гармонія неможлива без гармонії зовнішньої і навпаки.

Я написав тут, що це особливий НОВИЙ метод. Відрізняється він від стандартних тим, що молитися варто не тільки просячи гроші у святих, але і взагалі вести правильний спосіб життя з точки зору загальноприйнятих норм моральності і моралі. До речі, зневіру, а значить і бездіяльність (лінощі) — це гріх.

Православна церква знає безліч молитов, які допоможуть людині знайти матеріальне благополуччя. Одні з найвідоміших молитов на грошову удачу – молитва Серафима Саровського, молитви Богородиці, Подячна молитва, молитви Христові, які промовляють віруючі при фінансових утрудненнях.

Щоб не захаращувати статтю текстами молитов на гроші, я зібрав найвідоміші з них і упакував у Word-документ.

Молитви на гроші.docх (Завантажити)

Регулярне вимовляння таких молитов з щирою вдячністю допоможе вам не тільки поліпшити матеріальне становище, але і дасть поштовх до загального особистісного зростання.

Секрет 3. Впровадження технік «Фен-шуй» для залучення грошей


Фен-шуй – це древнє китайське вчення про гармонії.

На Сході Фен-шуй вважається повноцінною наукою. Згідно з цим вченням, добробут, успіх і здоров'я залежать від правильного перебігу енергії ци в навколишньому світі і внутрішньому світі людини. Зовні це стосується інтер'єру нашої оселі (офісу), а внутрішньо – думок в голові.

Наприклад, не можна розташовуватися на ліжку під час сну обличчям до дверей – це буде розсіювати позитивну енергію. Не слід ставити навпроти ліжка дзеркало: якщо сплячий відбивається в дзеркалі, це теж порушує гармонійні енергетичні потоки.

Всі вікна в будинку (кабінеті) повинні бути чистими, щоб щастя і удача частіше заглядали у ваше житло. Не рекомендується також захаращувати дверний прохід. Ще один символ матеріального благополуччя – вода. Добре, якщо в квартирі або офісі є акваріум (а краще – маленький декоративний фонтан).

Грошове дерево

Слід частіше виносити з хати сміття і старі речі, провітрювати кімнату і робити прибирання. Добре, якщо в приміщенні завжди пахне фруктами, які вважаються на Сході символом процвітання і достатку. Можна скористатися ароматичними лампами та свічками. Ще один вірний спосіб привернути удачу – завести грошове дерево (інша назва рослини – толстянка) і не забувати доглядати за ним.

Секрет 4. Проведення обрядів на успіх і гроші

Обряди і ритуали можуть реально допомогти у вирішенні грошового питання. Існує безліч ритуалів, допомагають виробити правильне ставлення до грошей і покращують фінансове благополуччя:

  1. Частіше згадуйте вираз «гроші люблять рахунок» і рахуйте гроші. Це навчить правильному відношенню до витрат;
  2. Обов'язково тримаєте вдома хоча б невеликі грошові заощадження. Знавці фен-шуй радять зберігати кілька монеток або купюр в холодильнику;
  3. Не завжди потрібно брати, треба іноді і віддавати. Пожертвуйте певну суму на благодійність – для початку допоможіть жебраку на вулиці. Якщо ви віддаєте від чистого серця, такі витрати обов'язково повернуться вам сторицею;
  4. Не хвастайте своїм достатком, але і не скаржтеся на бідність;
  5. Будь-яку діяльність, спрямовану на отримання грошей, починайте тільки на зростаючому місяці;
  6. Складайте гроші в гаманці в одну сторону: «обличчям» до вас;
  7. Якщо гаманець старий і пошарпаний, купіть новий – зробіть це, знову ж таки, на зростаючому місяці;
  8. Брати гроші слід лівою рукою, а віддавати правою.

Тепер про те, чого робити не можна, щоб не злякати удачу:

  • не можна змітати крихти зі столу рукою;
  • ходити з відірваними ґудзиками і розірваними кишенями;
  • тримати гаманець порожнім і віддавати гроші через поріг.

Секрет 5. Носіння грошових талісманів і амулетів

Найбільш відомі талісмани для притягнення грошей та удачі по Фен-шуй:

Жаба з монетою

  1. Жаба з монетою в роті. Згідно з легендою, сам Будда зловив жадібну і злий жабу і, бажаючи покарати її, змусив таємно проникати у помешкання людей і випльовувати з рота золоті монети;
  2. Слон. Це талісман для матеріальної захисту. Прихильники Фен-шуй радять придбати таку фігурку бізнесменам і всім людям, чия діяльність пов'язана з грошовими ризиками. Перед прийняттям важливого в фінансовому плані рішення слід погладити хобот слона;
  3. Три китайські монети з отворами, зв'язані червоною ниткою. Один з найбільш популярних символів багатства: такий талісман слід зберігати в гаманці або портмоне.

Талісмани – матеріальна сторона залучення грошей. Згідно з вченням про гроші, правильні думки ще більш важливі, ніж чарівні фігурки і гармонійне розташування меблів.

Фен-шуй радить позбутися від негативних думок і думати тільки про хороше.

подібне притягує Подібне!

Правильні думки будуть залучати правильних людей у ваше життя і сприяти виникненню сприятливих в плані благополуччя і здоров'я ситуацій.

Секрет 6. Вимовляння грошових мантр

Мантра – лінгвістична конструкція, яка позитивно впливає на перебіг енергії у всесвіті і всередині вас.

Існують слова, які здатні повернути грошові потоки в потрібну вам сторону. Мантри прийшли з буддизму, де вони вважаються реальним психологічним інструментом.

Мантра схожа з молитвою, однак має дещо іншу спрямованість. Оскільки в буддизмі немає персоніфікованих божеств, потік енергії при читанні мантри направляється безпосередньо у всесвіт.

найвідоміша грошова мантра звучить наступним чином:

ОМ ЛАКШМІ ВИГАНШРИ КАМАЛА ДХАЙРИГАН СВАХА.

Повторювати магічні слова потрібно щодня щоранку протягом місяця. Деякі мої знайомі, які захоплюються буддизмом, стверджують, що саме мантри допомогли їм знайти матеріальне та сімейне благополуччя.

Секрет 7. Спілкування з успішними і багатими людьми

Чим більше і частіше ви будете спілкуватися з багатими і успішними людьми, тим багатше ви будете ставати самі.

Якщо ви вважаєте себе бідним і безталанною, для початку змініть коло спілкування. Перестаньте скаржитися на життя іншим нещасним людям і вишукувати серед друзів тих, кому ще гірше, ніж вам.

Зробіть рівно навпаки – почніть спілкуватися зі щасливчиками і матеріально благополучними людьми.

Можу вас запевнити – ви дуже скоро відчуєте різницю. Позитивні люди змінять напрямок ваших думок і змінять протягом енергії навколо вас.

Несподівано для самих себе ви станете більш впевненими і спокійними, а ваше ставлення до грошей зміниться в кращу сторону. Поступово блоки та бар'єри між вами і грошовими потоками зникнуть і ваш заробіток помітно зросте.

4. Реальні історії людей і думки експертів про залучення удачі і грошей у своє життя

Особисто мені відомо кілька реальних історій про те, як люди кардинально змінювали свій фінансовий статус.

Найбільш показова з них – історія мого шкільного друга Віктора Н.

В школі і в інституті він не відзначався особливими успіхами і вчився швидше посередньо. Кілька років після закінчення вузу у нього теж не ладналися справи. Віктору доводилося виконувати важку, низькооплачувану роботу і витрачати свій час, можна сказати, даремно.

Ситуація змінилася, коли він змінив коло спілкування. По роботі йому іноді доводилося спілкуватися з успішними в фінансовому плані людьми, і поступово він придбав потрібні знайомства, зв'язки та досвід. В якийсь момент Віктор вирішив, що йому пора змінювати своє життя.

Своїх нових знайомих він попросив направити його в потрібну сторону. Йому дали нову посаду з перспективою кар'єрного росту. Зі зміною кола спілкування змінилося і його ставлення до життя. Через сім років Віктор володіє декількома ресторанами і кафе в місті, де я живу, і отримує шестизначні щомісячні прибутки.

Ще рекомендую вам подивитися відео, в якому розповідається про техніку Фен-шуй на залучення удачі, грошей і благополуччя за номером квартири:

5. Висновок

Тепер вам відомо, що багатство і успіх – не вроджені, а набуті якості. Зовсім не обов'язково народжуватися сином директора банку або власника великої корпорації.

Набагато цікавіше досягти всього самому, з нуля. Тільки в цьому випадку ви будете перебувати у внутрішній гармонії та злагоді з самим собою.

Всі описані вище техніки допоможуть вам привернути успіх і гроші в будинок, але пам'ятайте, що вони є допоміжними інструментами.

Лише наш спосіб мислення і реальні дії здатні зробити вас заможним і процвітаючим людиною.

Працюйте над собою і так ви втілите в життя найсміливіші мрії!


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Діловий світ » Як привернути успіх і гроші — 7 простих секретів багатства для тих, хто хоче здобути фінансову свободу!