Швидкий позику — як оформити онлайн-заявку за 5 хвилин без відмови + огляд ТОП-7 компаній з найбільш вигідними пропозиціями в

Що таке швидкий позику і як його отримати без відсотків? Як правильно оформити онлайн-заявку на швидкий позику? Де можна швидко отримати позику без відмови в ?

Здрастуйте, дорогі читачі нашого інтернет-журналу! На зв'язку Павло Шевельов.

У сьогоднішній статті ми поговоримо про швидке позику.

Я, як колишній співробітник мікрофінансової компанії, готовий максимально детально розповісти про всіх механізмах його оформлення.

Якщо вам терміново знадобилися гроші і ви не знаєте куди звернутися за допомогою, то ця стаття може виявитися дуже корисною.

Отже, почнемо!

Швидкий позику

Зміст
  1. Що потрібно знати про швидкий позику?
  2. Плюси і мінуси швидкого позики — особливості кредитування
  3. Як правильно вибирати кредитора — практичні поради та рекомендації
  4. Швидкий позику на вигідних умовах — огляд ТОП-7 компаній в
  5. Як оформити швидкий позику без перевірок — покрокова інструкція для новачків
  6. Ідеальний позичальник очима кредитора — як оцінити і збільшити шанси на отримання швидкого позики
  7. Висновок

1. Що потрібно знати про швидкий позику?

Якщо грошей не вистачає, а до зарплати ще кілька днів, потрібно їх десь взяти або зайняти. Ситуації бувають різні і кращим виходом в такому випадку може стати використання швидкого позики. Кредитодавець, що спеціалізується на його видачу, не важлива кредитна історія, рівень заробітної плати, офіційне працевлаштування потенційного позичальника.

Швидкий позику — це позичка, яка надається на невеликий проміжок часу під досить високі відсотки.

Його особливістю є висока швидкість видачі. У момент першого звернення в компанію, яка видає швидкі позики, сума часто обмежується десятьма тисячами рублів. Однак за умови повторного співробітництва ця цифра зростатиме, а процентна ставка   знижуватися.

2. Плюси і мінуси швидкого позики — особливості кредитування

Серед відмінних особливостей швидкого позики слід виділити високу швидкість надання коштів. Всього через півгодини після звернення позичальник зможе отримати гроші.

За такий невеликий проміжок часу кредитний інспектор не зможе ретельно вивчити всю інформацію, яка була надана майбутнім клієнтом. Саме тому швидкий позика видається практично без відмови.

Плюси і мінуси швидкого позики

Компанії-кредитодавці при видачі швидкого позики не наполягають на оформленні застави або залучення поручителів. Єдиним обов'язковою вимогою може стати страхування. Однак і ця процедура проводиться не всіма компаніями.

Наприклад

Ви вирішили оформити швидкий позику в компанії N. Онлайн-заявка на отримання коштів була схвалена через 15 хвилин. В ході телефонної розмови вам була надана можливість пройти добровільну процедуру страхування.

При цьому менеджер зазначив, що в разі згоди процентна ставка за кредитом буде знижена. Ви погодилися на таку пропозицію і початкова ставка в розмірі 2,2% була зменшена до 1,9%.

Як видно з прикладу, висока швидкість видачі та простота оформлення заявки відноситься до плюсів швидкий позик, а високий відсоток — до мінусів. Будь-яка кредитна організація ризикує, погоджуючись на співпрацю з клієнтом без перевірки його платоспроможності.

За рахунок цього ставка може змінюватись в межах 1,8-3%. Річна вартість такої позики складе 600-800% від наданої суми.

На високий відсоток при використанні швидкого позики впливають:

  • висока процентна ставка;
  • разова комісія за видачу коштів;
  • комісія при знятті коштів або перерахування на картковий рахунок банку (1,5-2%);
  • страхування (в окремих випадках);
  • комісія за обслуговування кредиту.

Враховуючи, що компанії надають швидкий кредит без забезпечення, вони можуть встановлювати досить жорсткі вікові обмеження. Найчастіше мінімальний віковий поріг позичальника коливається в межах 23-27 років.

3. Як правильно вибирати кредитора — практичні поради та рекомендації

Швидкий позику можна оформити не тільки в банку, але і в мікрофінансових компаніях, тому позичальникові доведеться вивчити багато пропозицій, щоб вибрати підходяще.

нижче Наведені поради допоможуть вам вибрати правильну МКО.

Порада №1. Розрахуйте переплату по кредиту

Не поспішайте вибирати першу кредитну організацію, яку ви відшукали в Інтернеті. Можливо, що інші компанії зможуть запропонувати вам більш вигідні умови.

Розрахувати переплату по швидкому позикою можна різними способами — самостійно чи з допомогою кредитного калькулятора.

Кредитний калькулятор — це онлайн-інструмент, який автоматично виробляє розрахунки за позикою і дозволяє визначити розмір переплати за використання коштів компанії.

Порада №2. Оцініть свої можливості

Може статися так, що компанія-кредитор ідеально підходить вам для подальшого співробітництва, однак ви не підходите їй за певними параметрами. Часто ця проблема виникає при співпраці з банком.

МКО більш лояльно ставляться до своїх клієнтів і перевіряють платоспроможність потенційного позичальника менш ретельно. Майте ці увазі.

Порада №3. Зверніть увагу на швидкість оформлення

За визначенням така позика повинна надаватися максимально швидко. Однак швидкість теж є поняттям відносним. Наприклад, при співпраці з банком ви отримаєте кошти протягом робочого дня. Мікрофінансові компанії скорочують цей проміжок часу до півгодини.

У таблиці представлені особливості отримання швидкого позики в банках МФО:

Характеристики Мікрофінансові компанії Банки
1 Швидкість розгляду заявки 5 хвилин (+) 1 година (-)
2 Швидкість надання коштів 30-40 хвилин (+) 1-3 дні (-)
3 Процентна ставка Висока (-) Низька (+)
4 Забезпечення за кредитом Не потрібно (+) За бажанням (±)
5 Період погашення Мінімальний (+) Великий (-)

4. Швидкий позику на вигідних умовах — огляд ТОП-7 компаній в

У представлений широкий вибір компаній, які готові запропонувати вам швидкий позику на вигідних умовах. З найбільш популярними кредитними організаціями можна ознайомитися нижче.

1) Вивус

ВивусДана компанія надає кредит терміном до 30 днів. Вивус готова працювати з позичальниками, які досягли 21-го року. При цьому максимальний віковий поріг становить 65 років.

Якщо ви звернулися в дану компанію, то зможете отримати від 500 до 15 000 рублів. Розгляд заявки займе близько 15-ти хвилин.

2) Банк ВТБ24

ВТБ 24ВТБ24 надає швидкий позику під нижчу відсоткову ставку. Його вартість для зарплатних клієнтів буде варіюватися в межах 18,9-21,9% в місяць. Для постійних позичальників розроблена спеціальна програма лояльності, яка гарантує зниження початкової ставки.

Якщо у вас з'явиться можливість погасити заборгованість раніше обумовленого терміну, то з боку кредитодавця не буде ніяких штрафних санкцій. Розмір швидкого кредиту в банку ВТБ24 може досягати 3 млн рублів. При цьому мінімальна величина позики становить 100 000 рублів.

3) Просто Кредит 24

Просто кредит 24Дана кредитна організація виділяється серед інших невисокими процентними ставками. За один день користування коштами компанії вам доведеться заплатити від 0,30 до 0,40% від загальної суми позики. Вже при першому зверненні сума кредиту може досягати 15 000 рублів, а при успішному погашення та повторному співробітництво — 60 000 рублів.

Просто Кредит 24 надає позику терміном на 70-366 днів. Отримати його ви зможете різними способами — у вигляді готівки або переказом на карту. Більш детально про позику на карту миттєво цілодобово без відмови ми писали в одній з своїх статей.

4) Банк Хоум Кредит

Банк хоум кредитЩе один Московський банк, який готовий надати своїм клієнтам швидкий позику в розмірі до 850 000 рублів. Щомісячна процентна ставка не перевищує 19,9%. Цю суму ви повинні будете повернути за 12 місяців.

Для отримання позики, вам знадобиться паспорт громадянина РФ. Вік позичальник повинен варіюватися в межах 23-64 років.

5) MoneyMan

MoneyManДуже популярна компанія не тільки в , але і на території всієї країни, у якій можна одержати позику. Організація надає швидкий позику в різних форматах — готівкою, на картку банку, банківський рахунок або електронний гаманець.

Швидкий розгляд заявки робить такий сервіс дуже популярним серед потенційних позичальників. Рішення по заявці приймається вже через 5 хвилин після звернення. Кредитодавець надає до 50 000 рублів під 1,8% в день.

6) Чесне слово

Чесне словокомпанія Чесне слово можна взяти позику до 20 000 рублів під 2% в день. Доступність такого продукту підтверджується високим відсотком схвалення поданих заявок.

За вимогою клієнта кошти перераховуються на картку банку або розрахунковий рахунок. Особливої уваги заслуговує можливість оформити заявку в режимі онлайн. Про те, що таке позики онлайн ви можете дізнатися, прочитавши статтю нашого сайту.

На погашення відводиться від 5-ти до 45-ти днів. При повторному зверненні вартість швидкого позики може опуститися до 1,7% в день.

7) ЦентроФинанс

ЦентрофинансОтримати швидку позику в ЦентроФинанс можна всього за кілька хвилин. Через півгодини після оформлення заявки ви отримаєте необхідну суму. Кошти можна забрати безпосередньо в офісі компанії або замовити кур'єрську доставку на будинок.

Мінімальний розмір позики становить 1 000 рублів при максимально можливій сумі 50 000 рублів. Кошти видають під 3% в день, однак ця цифра може бути знижена за умови повторного співпраці з кредитною організацією.

5. Як оформити швидкий позику без перевірок — покрокова інструкція для новачків

Якщо слідувати простим рекомендаціям, то ви зможете оформити швидкий позику всього за кілька кроків. Розберемося, як це відбувається на практиці.

Крок 1. Порівнюємо різні пропозиції і вибираємо банк

Вибір кредитної організації є першочерговим завданням. При цьому дуже важливо враховувати різні фактори обраної програми кредитування — величину процентної ставки, суму позики, строк і порядок погашення заборгованості.

Вище я вже писав, що вам доведеться вибирати між банками і микрофинансовыми компаніями. Крім цього, існує ще варіант з приватним позикою.

Як вибрати кредитну організацію

Якщо ви бажаєте максимально швидко отримати гроші, то рекомендується скористатися послугами микрокредитных організацій. Перевірка майбутнього клієнта і схвалення кандидатури в цьому випадку здійснюється всього за кілька хвилин.

Банки хороші тим, що готові запропонувати невисокі процентні ставки. Однак ви повинні будете підтвердити свою платоспроможність. На розгляд заявки може знадобитися від 1-го до 3-х днів.

Крок 2. Заповнюємо і відправляємо онлайн-заявку

Всі сучасні компанії-кредитори надають можливість оформити заявку в режимі онлайн.

В анкеті вам доведеться вказати наступні дані:

  • ПІБ;
  • контактні дані (номер телефону або електронна пошта);
  • розмір бажаного позики;
  • терміни, в які ви зможете повернути борг.

Інформація про працевлаштування не є обов'язковою при оформленні швидкого позики, однак якщо у вас є можливість взяти відповідну довідку, то це буде додатковим плюсом при для прийняття позитивного рішення.

Крок 3. Чекаємо рішення компанії

Швидкість розгляду поданої заявки залежить від професіоналізму штатних співробітників компанії-кредитора. Якщо ви відправили анкету в банк, то чекати рішення доведеться трохи довше. Кредитні менеджери в цьому випадку більш детально вивчають надану інформацію.

Мікрофінансові компанії ставлять свої послуги на потік, тому вони зацікавлені у залученні максимальної кількості позичальників. З цієї причини вам не доведеться дуже довго чекати відповіді.

Якщо ви отримали відмову в наданні швидкої позики, то не варто опускати руки. Єдиним правильним виходом у такій ситуації буде звернення в іншу компанію, яка готова надати аналогічні послуги.

Крок 4. Обговорюємо умови

У разі схвалення вашої кандидатури необхідно зв'язатися з представником кредитної організації та обговорити деталі майбутньої співпраці. Найімовірніше менеджер самостійно зв'яжеться з вами по телефону.

В момент обговорення деталей поцікавтеся про розміри процентної ставки і про те, яким чином будуть нараховуватися штрафи у випадку прострочення платежу. Краще заздалегідь бути готовим до різних варіантів розвитку подій.

Крок 5. Отримуємо гроші

Забрати гроші ви можете різними способами: готівкою, шляхом перерахування на карту, електронний гаманець, банківський рахунок. Електронні перекази і перерахування на карту дуже зручні тим, що такий спосіб позбавляє від необхідності покидати межі свого будинку.

Проте за проведення даної транзакції може стягуватися комісія. Якщо ви отримуєте гроші готівкою, то жодних комісій платити не доведеться. Однак знадобиться час для відвідування найближчого офісу компанії-кредитодавця.

Можна отримати швидку позику без відсотків?

Сучасні компанії по наданню позик йдуть на різні кроки задля розширення клієнтської аудиторії. Одним з популярних прийомів є надання швидкої позики без відсотків.

Суть даного кредитного продукту полягає в тому, що при першому зверненні в компанію вам надається сума, яку ви повинні повернути в такому ж обсязі без комісій. Цей займ є своєрідною рекламною акцією, яка допоможе залучити клієнта в разі необхідності його повторного звернення.

6. Ідеальний позичальник очима кредитора — як оцінити і збільшити шанси на отримання швидкого позики

Незважаючи на доступність швидкого позики для широкого кола споживачів, існує певний ряд ситуацій, при яких вам може бути відмовлено в наданні такого продукту.

Збільшити свої шанси на отримання швидкого позики можна, якщо Ви:

  • Маєте позитивну кредитну історію. Відсутність кредитної історії і поганий досвід погашення знижують ймовірність надання швидкої позики. А от якщо ви вже оформляли кредит і успішно його погасили, то це підвищує ваші шанси.
  • Можете підтвердити свою платоспроможність. Даний пункт не є обов'язковим при оформленні швидкого кредиту, однак наявність довідки про доходи буде великим бонусом для будь-якого позичальника.
  • Вже відслужили в армії або вам більше 27-ти років. Банки намагаються не співпрацювати з молодими людьми призовного віку, а МФО більш лояльно підходять до вирішення цього питання.
  • Будете щомісяця вносити платіж не більше 40% від вашої заробітної плати. При оцінці своїх можливостей слід завжди пам'ятати про правилі 40% — розмір разового платежу не повинен перевищувати 40% вашої зарплати. Якщо обсяг доходу дозволяє здійснювати такі платежі, то найімовірніше ваша кандидатура буде схвалена.
  • Залучаєте до співпраці поручителів. Наявність довіреної особи підвищує ваші шанси на отримання позики і дозволяє оформити співпрацю на більш вигідних умовах.

Попередньо оцінити свої шанси на отримання швидкого позики ви можете при використанні кредитного калькулятора. Такий онлайн-інструмент можна відшукати на сайтах багатьох сучасних компаній-кредиторів.

Заповнивши запропоновану форму, ви отримуєте інформацію про розмір разового платежу і зіставляєте отриману цифру з рівнем своєї заробітної плати.

7. Висновок

Підводячи підсумок сьогоднішньої статті, можна сказати, що швидкий позика є дуже зручним кредитним продуктом, який надається різними фінансовими компаніями. Мікрофінансові організації дозволяють отримати гроші всього через півгодини з моменту звернення.

На додаток хотілося хочу показати вам відео, де показані особливості оформлення такого кредитного продукту в компанії MoneyMan:

Друзі, прохання оцінити статтю і поділитися своїм досвідом співпраці з микрозаймовыми компаніями в коментарях!


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Гроші » Швидкий позику — як оформити онлайн-заявку за 5 хвилин без відмови + огляд ТОП-7 компаній з найбільш вигідними пропозиціями в