Як заробити гроші школяреві в Інтернеті — 7 вірних способів історія з життя простої 14-річної школярки, що заробляє 10 000 руб./міс. на написанні текстів

Заробіток для школярів в Інтернеті тепер доступний кожному. Я розповім, як можна заробити школяру влітку у вільний час, за допомогою всесвітньої Мережі

Здрастуйте, дорогі читачі, на зв'язку Халявская Вікторія.

Сучасні школярі часто відчувають гостру нестачу кишенькових грошей, причому це відбувається з-за того, що батьки обмежують своїх дітей у витратах. Але, якщо ви школяр, у вас є велика перевага перед студентами та дорослими — це велика кількість вільного часу.

У будь-якому випадку рано чи пізно в учнів виникає питання: як же мені заробити грошей? У мене є для вас хороша новина: вам більше не треба кидатися від сайту до сайту, в пошуках ідей заробітку для школярів! У цій статті і на цьому сайті ви знайдете все, що потрібно для отримання стабільного доходу.

Я розповім тут про стандартні способи заробітку, так і про тих, які відомі небагатьом і тільки набирають популярність.

Як заробити школяру - способи

1. Заробіток для школярів – міф чи реальність

Одного разу потрапивши на вудку шахрая, котрий обіцяв золоті гори за пустячную роботу, багато хлопці просто втрачають віру в можливість заробітку. Тому сьогодні я поділюся з вами способами заробітку, які відмінно підходять для школярів.

По своєму досвіду скажу, що зараз я точно знаю як заробити школяру. Дочитайте цю статтю до кінця, і ви дізнаєтеся, на що заробляю я.

Заробіток для школяра реальність

Всі без винятку способи заробітку, описані в цій статті, були мною особисто протестовані, рецензированы і виставлені на ваше огляд.

Якщо ви добре володієте комп'ютером, то можете заробляти в Інтернеті. Якщо ж ні — це не страшно.

Тоді зверніть увагу на інші способи заробітку, описані в 3-му пункті.

Поїхали!

2. Як заробляти, не заважаючи навчанні

Таке питання рано чи пізно виникає у всіх школярів, які хотіли б працювати, але бояться нашкодити навчанні. У свій час я вивела кілька простих правил, дотримуючись яких, можна з легкістю уникнути яких би то не було проблем. Отже, про все по порядку.

  • Необхідно чітко визначити час роботи. Після приходу з навчання бажано відразу виконати домашнє завдання, щоб воно не обмежувало свободу дій. При цьому слід утриматися від таких довготривалих занять, перевірка пошти, читання повідомлень у соціальній мережі або досягнення нового рівня у улюбленої комп'ютерної гри.
  • Багато людей (не тільки школярі) звикли під час роботи за комп'ютером що-небудь пити або їсти. Не важливо, що саме – чай, кава, бутерброд з ковбасою...

Слід пам'ятати, що під час прийняття їжі кров приливає до шлунку і, отже, відливає від мозку. З-за цього сильно погіршується розумова діяльність. Крім того, при перетравленні їжі (особливо солодкої) в організм надходить багато глюкози, від якої людини починає хилити в сон.

З цього можна зробити висновок, що не варто їсти під час роботи за комп'ютером, особливо якщо вона вимагає значних розумових затрат. Краще підкріпитися за півгодини – годину до цього і потім утримаються від перекусів.

до Речі, з часом це непомітно входить у звичку і дозволить не тільки більш продуктивно працювати, але й уникнути появи зайвої ваги.

  • Вчені вже давно довели, що найбільш ефективно працює протягом першої години (особливо це відноситься до сидячої діяльності). Далі працездатність поступово падає. Тому настійно рекомендується після годинної роботи зробити перерву довжиною 15 – 20 хвилин, а потім з новими силами продовжити роботу!
  • Чим зайнятися під час перерви? Кращим вибором будуть фізичні вправи. Необхідно як слід розім'яти шию, спину, плечі – загалом, все те, що протягом останньої години перебувала практично в нерухомому стані.

Якщо регулярно робити фізичні вправи, то не буде таких неприємних побічних ефектів від роботи за комп'ютером, як, наприклад, неправильна постава. А якщо робити комплекси вправ для всього тіла, то через пару місяців ви помітно поліпшити тонус всього організму.

Слідуючи цим простим правилам, школярі можуть непогано заробляти, не заважаючи навчанні.

3. Способи заробітку для школяра – 5 найкращих ідей

Всі ідеї, представлені нижче, реально працюють. Вибравши одну з них у якості способу заробітку, ви завжди будете мати кишенькові гроші і не залежати від батьків, що особливо актуально для учнів старших класів. Отже, переходимо до ідей.

Школяр з грошима

Спосіб 1. Заробіток в соціальних мережах

Багато школярі годинами просиджують в соціальних мережах, гортаючи стрічку новин, переглядаючи записи улюблених груп і «лайкая» вподобані запису. А що, якщо ці години просиджування в Інтернеті направити в грошову русло і заробляти на своєму хобі? Як школяреві почати заробляти в соціальних мережах?

Зараз є безліч сервісів, які дозволяють без особливої праці це зробити. З них найвідоміший – vktarget.ru однак оплата завдань на ньому останнім часом сильно впала. Також одним з кращих сайтів для заробітку школярам у соціальних мережах вважається біржа sarafanka.com, яка надає величезну кількість завдань. У їх числі – підписатися на спільноту, зробити репост тієї чи іншої запису, додатися в друзі до користувача і багато інші.

На таких завданнях зазвичай можна заробити близько ста рублів за 5 годин – не багато, але приємно. Однак якщо піти на роботу в рекламне співтовариство (управління групою) як адміна, то можна отримувати в рази більше. Це залежить від популярності компанії. У середньому адміни заробляють від 5000 до 20 000 рублів в місяць і більше.

Спосіб 2. Серфінг – заробіток на перегляді сайтів

Даний спосіб заробітку, як і попередній, не зажадає від вас особливих навичок і талантів або вкладень і підходить навіть школярам з молодших класів.

Досить здійснювати завчені рухи: зайти на сайт рекламодавця, пробути там 30 секунд (обійти цей пункт не вийде – на сайтах стоять таймери), підтвердити виконання завдання. Для цього зазвичай потрібно натиснути на кольоровий гурток, який з'явився замість таймера, або порахувати зірочки.

найпопулярніші біржі по заробітку на перегляді сайтів – seosprint.net і seo-fast.ru. До речі, крім класичного серфінгу там можна знайти також завдання та листи.

Завдання бувають різні – залишити відгук про статтю, проголосувати, поставити «лайк» або зробити репост у соціальній мережі та інші, з якими впорається навіть учень 1 класу, не кажучи вже про старших школярів або студентів. Що стосується третього типу завдань, то «лист» – не найкращий для нього назву. Це, швидше, рекламна стаття, після прочитання якої потрібно відповісти на кілька запитань. Відповіли на всі питання правильно – отримаєте оплату, ні – до побачення.

Якщо ви вирішили вивчити цей спосіб заробітку краще і отримувати більше грошей, читайте нашу статтю «Як заробити на серфінгу в Інтернеті»

Здавалося б, все просто чудово: легко, швидко, а можна працювати сидячи вдома в улюбленій піжамі. Ідеальний заробіток для школяра. Однак і тут не обходиться без підводних каменів – на серфінгу можна заробити максимум 50 рублів за 3-4 години. Завдання та листи трохи дорожче, однак, їх значно менше.

загалом, за 5-6 годин роботи, що включає в себе всі три види завдань, можна отримати близько 100-150 рублів.

Заробіток в Інтернеті для школярів   новий тренд, завдяки якому ви зможете отримати перші гроші за допомогою комп'ютера і всесвітньої мережі.

Ще одна можливість одержувати оплату в мережі   кліки. Хочете дізнатися, як заробити на кліках, тоді читайте цю статтю.

Спосіб 3. Заробіток на комп'ютерних іграх

так-Так, деякі комп'ютерні ігри можуть не тільки вимагати вкладень, але і приносити відчутний заробіток. Приміром, я досить довго грала в браузерну гру-стратегію My Lands – mlgame.ru. Вона відмінно підійде не тільки для школярів, але й для студентів.

У грі існують чотири раси, у кожної свої переваги і недоліки. Суть гри – будувати власні міста, розвивати армію і захист, нападати на руїни і інших гравців. У чому сенс?

Пояснюю.

В руїнах можна знайти якийсь ресурс – Чорний Жемчуг (ЧЖ). Саме його згодом можна обміняти на реальні гроші. Також ЧЖ можна отримати за допомогою Солоних Озер. Кожне озеро приносить своєму власнику 20 ЧЖ в годину, тобто близько 15.000 Чорних Перлин в місяць.

За 100.000 Перлин при виведенні ви отримуєте досить непоганий заробіток – $1000. Але що робити, якщо у вас немає можливості витрачати багато часу на збір ЧЖ? У такому випадку ви можете як слід розвинути, а потім продати своє місто. За добре прокачані міста іноді пропонують до $800 – $900.

Звичайно, My Lands – не єдина гра, в якій можна заробляти і студенту, і школяру. Однак у неї бездоганна репутація – починаючи з моменту своєї появи, вона своєчасно виплачує заробіток всім гравцям.

Як бачите, навіть на іграх можна заробити школяру. Застосувавши ці знання, ви зможете легко поєднувати приємне з корисним.

Спосіб 4. Заробіток на сайті Воркзилла (work-zilla.com)

Це ще один хороший спосіб заробітку для школяра в Інтернеті. Його особливість в тому, що тут ви можете отримувати гроші від реальних замовників, яким потрібно перевести аудіо в текст, зробити аватарку для оформлення груп в соціальних мережах або придумати (написати) коментарі на сайтах або форумах.

Давайте тепер розповім докладніше про кожному напрямку такої роботи.

  1. Переклад аудіо в текст (транскрибация)   тут вам дають аудіофайл, який ви повинні включити в колонках або навушниках, прослухати його і набрати текст на комп'ютері. Зазвичай такий вид роботи замовляють тут люди, яким треба перевести інтерв'ю з аудіо формату, записаного на дикотофон в текст. Часто журналісти, що беруть інтерв'ю, щоб не упустити деталі і не відволікатися на записи в зошит, записують його на диктофон, а потім вручну набирають в ворді або іншому текстовому редакторі. Тут ви і виступаєте в якості помічника такого журналіста. За годину такої роботи ви зможете заробляти 3 доларів.
  2. Виготовлення аватарок (дизайн і ретуш фото). Якщо у вас є художній смак і невеликі знання по роботі в графічних програмах, наприклад, Photoshop або Illustrator, тоді ви можете підробляти дизайнером. Зараз заробити школяру в Інтернеті на дизайні не так складно, адже зростає спільнота користувачів соціальних мереж. На цьому ви можете заробляти 5 доларів за одну одиницю дизайну (аватарку, ілюстрацію або рекламний банер).
  3. Написання коментарів за гроші. Досить проста робота, за неї ви можете отримувати 5 рублів (10 центів) за один залишений коментар до товару в Інтернет-магазині або статті на інформаційному (новинному сайті). Такі коментарі замовляють власники сайтів, адже вони допомагають зробити сайт більш живим і легше просунутися в пошукових системах, таких як Yandex або Google.

Отже, в цих 4-х способах я розповіла, як заробити школяру та Інтернеті.

Спосіб 5. Робота аніматором або вожатим

Така робота підійде для старшокласників, які люблять працювати з дітьми і мають активну життєву позицію.

Аніматор — це масовик-витівник для дітей або помічник ведучого на дитячих святах. Я думаю ви бачили юних дівчат і хлопців у костюмах клоунів і казкових персонажів, які допомагають розважати маленьких дітей на свята та дні народження.

Також ви можете працювати вожатим у пришкільних таборах. Часто для такої роботи потрібна медична довідка, але це не проблема, її легко можна отримати у лікаря.

Робота аніматором

Головне — це ваше бажання працювати і заробляти.

Спосіб 6. Промоутер та кур'єр – хто це такі і з чим їх їдять

Останні чотири слова – це, звичайно, жарт. Ні промоутерів, ні кур'єрів є ніхто не стане, а от наймуть з радістю. Багато великі компанії і магазини (ювелірні салони, модні бутіки та інші фірми) з задоволенням приймають на роботу хлопців 14-17 років.

Суть роботи промоутера полягає в роздачі флаєрів (листівок) перехожим в безпосередній близькості від рекламованого магазину. Іноді промоутерами також називають розклеювачів оголошень.

Цей вид роботи, зрозуміло, не офіційний, а тому і оплата не найвища. За годину можна заробити (в середньому) близько від 70 до 200 рублів.

Кур'єр – більш високооплачувану посаду. На ній можна заробляти до 1000 рублів за чотиригодинний робочий день. Кур'єрів зазвичай наймають кафе і ресторани для доставки замовлень додому. Також кур'єри часто потрібні в Інтернет-магазини для доставки товару покупцям.

Якщо ви будете доставляти кореспонденцію та документи, то оплата буде ще вище.

При цьому, компанія зазвичай не оплачує проїзд на громадському транспорті до цього потрібно бути готовим. Для роботи кур'єром бажано добре знати карту міста (мати навігатор в телефоні), а також мати велосипед або мопед.

Спосіб 7. Робота на автомийці

Миття машин за гроші – найбільш популярна підробіток у західних школярів. Подібна діяльність розвивається і в . Зараз багато бюджетні автомийки згодні платити до 400 рублів в годину (при цьому робочий день складає близько трьох годин). Тобто за цей час можна заробити близько 1000 рублів.

Робота на автомийці

При цьому часто обов'язковою умовою є відсутність у школяра алергії на миючі засоби і, бажано, письмову згоду батьків. До речі, для цієї роботи кращі учні старших класів, які вище ростом. В іншому випадку ви можете просто не дотягнутися до верхньої частини високих автомобілів.

Отже, я описала 7 кращих ідей для заробітку в шкільні роки. Це, звичайно, далеко не всі можливі способи, але одні з найприбутковіших з перевірених мною.

Як бачите, способів заробити гроші школяреві багато, якщо ви хочете дізнатися, як ще можна отримати заповітні долари чи російські рублі, читайте нашу статтю «Як заробити гроші новачкові — 10 способів».

4. Реальна історія однієї 14-річної школярки про заробіток на написанні текстів

Ось і підходить до кінця стаття. Ви досі не вірите в можливість заробітку для студента або школяра? Вважаєте це обманом, дурним жартом? В такому разі дозвольте розповісти вам мій маленький секрет – реальну історію про те, як школярка заробляє до 10.000 рублів на місяць на написанні статей.

Як ви вже могли здогадатися, мова піде про мене. Я, автор статті, яку ви зараз читаєте – школярка, учениця 9 класу. Як могло вийти, що в 14 років я вже публікую власні тексти популярних інформаційних сайтах і заробляю на цьому більш 10.000 рублів на місяць? Із задоволенням поділюся з вами своєю історією.

Вікторія Халявская копірайтер

Отже, почалося все ще в 1 класі, коли нас, малюків-першокласників, тільки навчили писати твори. Саме тоді я зрозуміла, що мені подобається писати про все, що я бачила. Незабаром мої твори стали публікувати в шкільній газеті, а в 5 класі мене прийняли в штат журналістів моєї гімназії.

Звичайно, не обходилося і без конкуренції. Завжди були школярі, які заздрили моїм успіхам і намагалися мене в чому-небудь випередити. Іноді це їм вдавалося, але це лише підігрівало мене до нових експериментів.

Як-то раз в мою школу прийшов запит з газети «Вечірній Ставрополь». Цим виданням був організований конкурс, у якому перемогла моя стаття, пізніше опублікована в цій газеті. Згодом я вже регулярно надсилала статті не тільки у «Вечірній Ставрополь», але і в не менш популярну газету «Комсомольська Правда».

Так тривало до тих пір, поки мені в голову не прийшла думка заробляти на написанні статей. Після кількох годин, проведених у монітора ноутбука, я відкрила для себе копірайтинг. Це стало поворотною точкою в моїй кар'єрі.

Першим і, треба сказати, найулюбленішим моїм сервісом копірайтингу стала біржа статей Etxt. Там я вчилася, пройшла довгий шлях від рерайтингу до SEO.

Я вдячна тим замовникам, які не шкодували часу і пояснювали нюанси, вказували на мої промахи.

На початку кар'єри копірайтера я бралася тільки за маленькі замовлення і заробляла трохи – в кращому випадку 1000 рублів в місяць. Зараз, накопичивши великий досвід і навчившись писати дійсно якісні статті, я, школярка, заробляю 10.000 рублів на місяць, і це ще не межа!

Зараз я активно працюю і пишу статті для блогів і сайтів. Живий приклад – сайт .ua (hiterbober.ru), на якій ви зараз знаходитесь.

В той же час я планую створення власного сайту, покликаного бути опорою і наставником для початківців копірайтерів.

Я і сама завжди з задоволенням допоможу радою новачкам.

Зв'язатися зі мною можна через соціальну мережу Вконтакте (http://vk.com/viktoriya_seo). При бажанні можна влаштувати і невеликий сеанс зв'язку через Skype.

Буду рада спілкуванню з початківцями копірайтерами!

Як бачите, заробіток для школярів – реальність. Є безліч різних способів, прибуткових і не дуже. Потрібно пробувати, помилятися, падати, набивати гулі і синці і шишки, вставати на ноги і знову пробувати! Потрібно вірити в себе та власні сили. Потрібно точно знати, чого ви хочете і йти до своєї мрії.

Змогла я – зможете і ви. Удачі вам і приємної роботи!

5. Відео про те, як заробити школяру від експерта Павла Багрянцева

Друзі, на завершення нашого огляду способів, рекомендую вам подивитися відео про заробіток для школярів від підприємця Павла Багрянцева:

Наостанок хочеться сказати, що вищевказані способи допоможуть вам заробити в тому числі і влітку, адже це вільний час ви можете використовувати як для заробітку в Інтернеті, так і для інших підробітків.

Не лінуйтеся, і впевнена, що до 18 років ви зможете стати більш самостійними з фінансової точки зору і не клянчити у батьків гроші на кіно, кафе та інші кишенькові витрати.

А може, ви вже готові до того, щоб почати свою справу? Тоді обов'язково вивчіть статтю «Як відкрити свій бізнес з нуля» і ви зможете піднятися на новий рівень в особистісному та фінансовому відношенні.

На цьому все, бажаю вам хороших заробітків і позитивного настрою!

А як ви заробляєте? Розкажіть свою історію.

P. S. Не забувайте ставити лайки в кінці та діліться своїми думками в коментарях нижче.


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Інтернет » Як заробити гроші школяреві в Інтернеті — 7 вірних способів історія з життя простої 14-річної школярки, що заробляє 10 000 руб./міс. на написанні текстів