Як заробити на партнерських програмах — 50 000 руб. за 1 міс. Інструкція для новачків + особистий досвід заробітку на партнерках (зі скріншотами і наочними прикладами)

Сьогодні заробіток на партнерках є нашим основним джерелом доходу. Заробляти на партнерських програмах можна навіть без свого сайту, просто потрібно знати, як правильно це робити

Вітаю вас, дорогі друзі! На зв'язку Олександр Бережнов - один із засновників бізнес-журналу .ru

Зараз багато людей шукають способи та інструменти заробітку в Інтернеті без вкладень і спеціальних знань.

Партнерські програми — це відмінний спосіб отримання доходу для тих людей, які тільки починають свій шлях по заробітку в Інтернеті і тих, хто займається цим не один рік. У мене і мого друга Віталія накопичився хороший досвід, яким ми вирішили поділитися з вами в цій статті.

У статті я розповів, як ми заробляємо на партнерських програмах і як це зробити вам зі своїм сайтом і без нього.

Також ви дізнаєтеся, що таке партнерські програми, скільки на них можна заробляти і з чого краще всього почати новачку.

Заробіток на партнерських програмах - інструкція

1. Що таке партнерські програми і як на них заробляють гроші

Почнемо.

Партнерська програма — це вид комерційної взаємодії між виробником (власником) товару або послуги і його партнером (продавцем).

Суть заробітку на партнерських програмах зводиться до того, що ви отримуєте відсоток від продажів товарів і послуг, якщо покупці на них прийшли по вашій рекомендації (партнерському посиланню).

Як здійснюється процес заробітку

Ви знаходите підрядника (Інтернет-магазин, автора навчального курсу, сервіс або людини), який продає товари чи послуги і допомагаєте йому реалізувати свій продукт за відсоток.

Розглянемо цю схему на прикладі з реального життя

У вас є друг Вася, який робить сайти, вам потрібен сайт і ви звернулися до нього.

Вася виконав свою роботу на відмінно і ви залишилися задоволені отриманим результатом.

Тепер, якщо вашим знайомим буде потрібен сайт, то ви, природно, порекомендуєте їм Васю.

Таких прикладів море.

Ми кожен день рекомендуємо своїм друзям, знайомим і родичам товари різних магазинів, юристів, лікарів, автослюсарів, перукарів і будівельників, кафе, фітнес-клуби і так далі.

Впевнений, що за останній місяць ви так чи інакше рекомендували своїм знайомим щось просто так (як кажуть, по доброті душевній).

А тепер уявіть, що ви рекомендуєте товари і послуги різних компаній своїм знайомим, а ці компанії виплачують вам, наприклад, 10% від їх суми суми замовлення.

Таким чином, ви абсолютно без шкоди для свого особистого часу стали позаштатним менеджером з продажу в безлічі фірм.

Ось це вже цікаво, чи не правда?

тепер Давайте просто подивимося на цифри, і ви відразу зрозумієте, що заробіток на партнерських програмах — це прекрасна можливість отримувати додатковий дохід або навіть зробити його для себе основним.

Припустимо, що деякий час тому ви або хтось із ваших знайомих зробив ремонт будинку, які скористалися послугами бригади обробників.
Вам сподобалося їх якість, терміни і ціна.

Просто домовтеся з цими майстрами про те, що будете рекомендувати їх усім, кому буде потрібен ремонт квартири або будинку, а вони будуть виплачувати вам 10% від обсягу виконаних робіт в якості винагороди за рекомендацію.

Враховуючи те, що вартість середнього ремонту в квартирі обходиться людям в кілька сотень тисяч рублів і навіть «продаючи» один ремонт в місяць, ви можете заробляти від 10 000 до 100 000 рублів на одній тільки партнерській програмі «ремонтників».

А якщо вам недавно ставили вбудовувані меблі   шафа купе, кухню і так далі...

загалом, ви зрозуміли принцип.

А тепер давайте розглянемо, як заробляють на партнерках в Інтернеті

Тут все точно також як в реальному житті.
для початку, в мережі вам потрібно знайти того, з ким ви будете «партнериться».

Можливість заробити на своїй партнерській програмі надають Інтернет-магазини (наприклад, Ozon.ru), хостинги, инфобизнесмены (люди, які продають інформацію в Інтернеті у вигляді навчальних курсів), різні автоматизовані сервіси (наприклад, сервіс розсилки smartresponder.ru або сервіс товарних партнерських програм apishops.ru)

Тут у новачків виникають питання

Як ваш підрядник (той, хто надає вам партнерську програму) дізнається, що клієнт, що зробив покупку, прийшов саме від вас (по вашому посиланню)?

Це не складно, так як у комп'ютера при використанні вами Інтернету, всі останні дані фіксуються в спеціальних файлах «кукі» (cookie).

Саме так комп'ютер запам'ятовує весь маршрут покупця товару або послуги, що прийшов по вашій рекомендації.

Якщо, чоловік, який прийшов по вашому партнерському посиланню, що купує у вашого підрядника, то ви отримуєте обумовлений в партнерській програмі відсоток у вигляді комісійної винагороди за таку рекомендацію.

Партнери

Цікаво, що розмір комісійних за партнерською програмою може доходити до 100%! Тобто підрядник надає вам всі отримані гроші, наприклад в замін на контакт потенційного клієнта.

Це особливо поширене в інфобізнес, де інформаційний продукт не має собівартості. Саме тому, тут часто комісійні за партнеркам досягають 70%, 80%, 90% і більше.

Зазвичай винагороду партнерів варіюється від 10% 70% в залежності від виду товару або послуги, а також ціни на нього.

На відміну від інформаційних товарів, де ваша комісії нерідко становить вище 50%, в товарних партнерських програмах ця величина зазвичай не перевищує 30-40%.

Один з потужних сервісів, який надає вам можливість заробляти на товарних партнерських програмах — це апишопс (apishops.ru).

Тут ви знайдете купу найрізноманітніших товарів (переважно ексклюзивних), які зможете продавати, просто створивши рекламну кампанію, а всі інші дії   закупівлю товару та промо-матеріали до нього, спілкування з клієнтами та доставку візьме на себе сервіс.

Заради експерименту продавав тут китайські годинники, в принципі вдалося непогано заробити. Спробуйте комусь цікаво.

Ще є так звані CPA-партнерські програми.

В них вам нараховують оплату за дії, наприклад, за підтверджену заявку користувача на отримання кредиту або реєстрацію в онлайн грі.

CPA партнерські програми зараз набирають популярність. Особливо це стосується банківських продуктів, наприклад кредитів.

Напевно ви чули про такий відомий банк як Тиньков.

У нього є також своя CPA-партнерська програма «Тинокофф».

Ось її умови щодо винагороди партнерам:

  • Оплата за заявку на кредитну карту – 155 рублів
  • Оплата за активовану кредитну карту — 160 рублів
  • Оплата за заявку на внесок — 952,52 рубля

Якщо у вас цілому цікавить тема заробітку грошей і ви розглядаєте партнерські програми як один із способів, то читайте статтю на нашому сайті «Як швидко заробити багато грошей».

2. Скільки можна заробити на партнерських програмах

Це питання хвилює багатьох людей, особливо тих, хто тільки починає шукати способи заробітку в Інтернеті.

Давайте відразу відповім на нього. Особисто наш з Віталієм результат: більш 50 000 рублів в місяць.

Ці гроші ми заробили, рекомендуючи навчальні курси з оплатою через сервіс моментального прийому платежів Glopart.ru

Ось скріншот заробітку за квітень 2015 року:

Поточний баланс на глопарте

Як видно, поточний місяць травень ще не закінчився (зараз 27 число) і в ньому очікується ще більший дохід.

Одним словом, всі заробляють по-різному.

Комусь заробітку на партнерських програмах ледь вистачає на морозиво, а хтось гребе бабло лопатою, піднімаючи сотні тисяч рублів на місяць.

Так що у нас цілком середній результат.

до Речі, якщо ви хочете дізнатися більше про те, на чому ще можна заробити гроші, читайте нашу статтю «Як заробити гроші новачку».

Давайте тепер я розповім від чого залежить дохід або що потрібно зробити, щоб заробляти таким способом не тільки на хліб, але й на масло з ікрою.

Отже, фактори, що впливають на розмір доходу від партнерських програм:

Фактор 1. Якість (цікавість) пропозиції

Товар або послуга, партнером яких ви стали, повинні бути затребувані і цікаві споживачам. У них повинна бути адекватна ціна, якість і характеристики, які витримають конкуренцію на ринку у порівнянні з аналогічними продуктами.

Наприклад, якщо ви продаєте IPhone за партнерською програмою Інтернет-магазину «N», і за це його ціна вища порівняно з іншими Інтернет-магазинами, то шанс на його покупку буде менше, відповідно, і ваш потенційний заробіток буде невеликий.

Фактор 2. Кількість пропозицій

Чим більше пропозицій, які ви рекламуєте за партнерською програмою (асортимент), тим вище шанси на те, що якийсь з них куплять. Або по-іншому, у вас буде продаватися більше товарів (послуг) в одиницю часу.

Фактор 3. Кількість і якість трафіку, що надходить на пропозицію

Для того, щоб за вашої партнерської посиланням йшли продажу, вам необхідно залучати на неї великий обсяг цільових відвідувачів.

Припустимо, що кожен сотий відвідувач, який перейде по вашому посиланню, замовить товар або послугу.

Тоді виходить, що вам потрібно залучати як мінімум 100 чоловік для одного переходу по посиланню.

Детальніше про те, звідки брати потенційних покупців і як рекламувати свою партнерську посилання, читайте в наступному розділі статті.

Фактор 4. Релевантність (відповідність) пропозиції місцем його розміщення

Якщо ви рекламуєте навчальний курс по заробітку в Інтернеті, але при цьому розміщуєте свою партнерську посилання на форумі по вирощуванню помідорів де тусуються одні пенсіонери, навряд чи у вас буде багато продажів.

Продовжуючи цю думку   рекламуйте свою посилання там, де є багато зацікавлених людей у вашому товарі (послузі).

Це можуть бути профільні форуми, статті на вашому блозі по темі, групи в соціальних мережах з цільовою аудиторією.

5 Фактор. Розмір комісійних

Зверніть увагу на розмір комісійних за вашої партнерської програми. Чим вони вищі у відсотковому співвідношенні і в чистому грошовому вираженні, тим краще.

В торгівлі це називається середній чек, тобто це середній дохід на одного покупця.

При цьому, не забувайте про всіх інших факторах, бо якщо вони не дотримуються, то до отримання вами комісійної винагороди і зовсім справа не дійде.

3. Заробіток на партнерських програмах   покрокова інструкція для новачків на прикладі сервісу Glopart.ru

Увага, вся технологія, описана нижче, не «висмоктана мною з пальця»! Вона реально працює і далі я розповім вам, чому.

Ви дізнаєтеся, які кроки потрібно зробити і які проробив я, щоб заробляти на партнерських програмах непогані гроші (більш 50 000 рублів на місяць).

Такий дохід на партнерських програмах зараз приносить сайт .ru, на якому ви читаєте цю статтю.

Всі гроші від партнерських продажів надходять мені через сервіс моментального прийому платежів Glopart.ru. На прикладі цього сервісу ми і розглянемо покрокову технологію заробітку на партнерських програмах для новачків.

Крок 1. Знаходимо партнерську програму

Знайти її можна різними способами, але в статті ми розглянемо весь покроковий алгоритм від знаходження партнерки до виведення зароблених грошей з Глопарта.

Для початку заходимо на сайт Glopart.ru і реєструємося.

Реєстрація в Glopart

Процедура реєстрації інтуїтивно зрозуміла і не повинна викликати ніяких питань.

Далі переходимо в каталог товарів і вибираємо потрібну категорію.

Каталог товарів

Тепер читаємо опис товару, вибираємо найбільш вподобаний.
При цьому звертаємо увагу на вартість товару і розмір комісійних відрахувань.

Ціна товару і відрахування

Для того, щоб переконатися в адекватності пропозиції (продукту), який ви хочете рекламувати, перейдіть на сайт продає товару і уважно вивчіть його.

Посилання для переходу на сайт

Для оцінки відповідності (якості) пропозиції, керуйтеся наступним критерієм   а купили б ви самі цей товар? Так/Ні і чому?

Тільки після цього приймайте остаточне рішення, чи будете ви його просувати.

Щоб додати цей товар свій партнерський список, натисніть кнопку «стати партнером»:

Стати партнером

Після натискання на цю кнопку-у вас з'явиться віконце, в якому ви побачите свої партнерські посилання.

Крок 2. Отримуємо партнерську посилання

Якщо вас все влаштувало і ви плануєте рекламувати вибраний продукт, вам потрібно отримати партнерське посилання, яка буде індикатором того, що клієнт прийшов саме по вашій рекомендації.

Ви можете вибрати будь-яку з двох посилань:

  1. Посилання на сторінку товару (продає сторінку);
  2. Посилання на сторінку оплати.

Рекомендую вам використовувати посилання на ефективну сторінку, так як в цьому випадку у потенційного покупця буде можливість безпосередньо ознайомитися з пропозицією автора навчального курсу.

Партнерські посилання

Крок 3. Рекламуємо посилання

Отже, ви вибрали цікавий продукт, отримали посилання і настав час її рекламувати (просувати), щоб через неї йшли продажу і ви почали заробляти гроші.

Де і як можна рекламувати партнерську посилання:

  • на тематичних форумах;
  • на власному чи чужому сайті/блозі (в статті);
  • в групах і пабликах ВКонтакте і Однокласниках;
  • за допомогою контекстної і тезирной реклами, налаштованої через вашу партнерську посилання на сайт автора курсу;
  • створивши окремий сайт (лэндинг) і рекламувати там цей курс, наганяючи трафік за допомогою реклами на нього.

Якщо ви рекламуєте посилання на своєму або чужому сайті у тексті статті, ОБОВ'ЯЗКОВО використовуйте смислове текстову підводку*.

Підводка — це уривок тексту, що передує партнерському посиланню і мотивуючий людини перейти по ній. Підводка повинна бути короткою, містити інтригу і вигоду для користувача.

Це збільшить кількість переходів по вашому партнерському посиланню.

Крок 4. Отримуємо прибуток

Якщо потенційний клієнт, що придбав товар по вашому посиланню, вам нараховується комісія, розмір якої був зазначений як «партнерські відрахування».

Через певний період, наприклад тиждень, ви побачите скільки товарів і яких саме у вас продалося.

Так ви зможете зробити на них упор і надалі збільшити свій дохід, продаючи більш рентабельні товари і позбавляючись від невигідних.

Крок 5. Виводимо зароблені гроші

В сервісі Glopart, зароблені вами гроші можна вивести як вручну, так і в автоматичному режимі.

У другому випадку, кошти будуть перераховуватися на ваш гаманець Webmoney, а далі заробленими грошима ви можете розпоряджатися на свій розсуд.

Наприклад, оплачувати товари або послуги через Інтернет, виводити свої гроші на банківську карту (наприклад, на картку Сбербанка) і переводити їх в банкоматі. Так робимо ми.

4. Плюси і мінуси заробітку на партнерських програмах

Шановний читач, щоб ви мали повною картиною щодо заробітку на партнерських програмах, я вирішив виділити основні переваги та недоліки цього способу отримання прибутку в Інтернеті.

Плюси «+» заробітку на партнерських програмах

  1. Доступність. Практично будь-яка людина з середніми навичками володіння комп'ютером може заробляти цим способом і отримати перші гроші в найближчий час (іноді вже через кілька хвилин початку рекламування партнерської посилання);
  2. Високі доходи. в порівнянні з іншими способами заробітку, партнерські програми надають можливість отримувати дійсно хороший прибуток вже в перший місяць (від 100$ до 1000$ і більше);
  3. Можливість почати без вкладень (з нуля). Так як рекламувати партнерську посилання ви можете на форумах, Вконтакте, Однокласниках та інших соціальних мережах, вам не буде коштувати нічого, крім особисто витраченого часу. Це ваш особистий бізнес, який дійсно можна відкрити зовсім без вкладень і з нуля почати заробляти пристойні суми.

В цілому про те, як відкрити бізнес з нуля я писав в цій статті.

Мінуси «-» заробітку на партнерських програмах

  1. Нестабільність доходу. В якийсь місяць ви можете при однакових зусиллях заробити 500$, а в якийсь партнерки не принесуть і 100$. Це залежить від сезонності теми пропонованого продукту та її актуальності на даний момент часу.
  2. Ризик втрати часу і грошей (у випадку платного рекламування посилання). Ви робите якісь дії для того, щоб заробити. Але правда полягає в тому, що вони можуть не принести бажаного результату.

Якщо ви втратите час і придбаєте досвід — це не страшно. Хоча, буде не по собі, якщо ви вкладете солідний бюджет на рекламу ваших партнерських посилань і вони не спрацюють.

Щоб звести до мінімуму фінансові ризики, ще раз раджу ознайомитись з правилами вибору партнерки (перший пункт статті), які я назвав факторами, що впливають на розмір доходів від партнерських програм.

5. Відповіді на питання про заробіток на партнерських програмах

1. Скільки можна заробити на партнерських програмах?

На цьому можна заробити від 1 долара (без проблем) до 5000$ (при побудові системи заробітку, наприклад, маючи свій високовідвідуваний сайт).

2. Звідки комп'ютер дізнається, що продаж пройшла по моєму партнерської посиланням?

Браузер (програма, через яку ви виходите в Інтернет) зберігає в спеціальних файлах історію останніх дій користувача в Інтернеті.

Тому система завжди безпомилково визначить, звідки прийшов користувач і якщо він прийшов по вашому посиланню, здійснив покупку, ви отримаєте свої гроші.

3. Чи можуть мені не виплатити комісійні, якщо за фактом продаж пройшла через мене?

Так, таке можливо, якщо продаж було здійснено безпосередньо по вашому посиланню (не через сервіс прийому платежів). Тоді теоретично вас можуть «кинути» на комісійні, забравши собі всі 100% отриманих грошей.

4. Хто такий реферал?

Реферал — це користувач, який зареєструвався по вашому партнерському посиланню. Інакше кажучи, у вашому випадку — це партнер другого рівня.
Залучати рефералів вигідно, адже в разі продажу через його посилання, ви також отримуєте партнерські комісійні, але вони набагато нижчі, ніж ваші комісійні першого рівня).

5. Як заробити на партнерських програмах зі своїм сайтом?

Якщо у вас є розкручений сайт з великою відвідуваністю (кілька тисяч чоловік на добу), то ви можете сміливо заробляти на ньому, монетизуючи свої статті партнерськими програмами.

Наприклад, на сайті .ru дохід від партнерських програм становить від 500 рублів на добу і вище.

Ще один хороший спосіб отримання пасивного доходу на своєму сайті з гарною відвідуваністю — це партнерська програма від Яндекса.

Повністю вона називається Рекламна Мережа Яндекса (РМЯ) https://partner.yandex.ru

Ви можете подати свій сайт в цю мережу, і якщо його туди приймуть, то на вашому сайті почнуть показуватися рекламні оголошення, а ви будете отримувати гроші за кожен перехід користувача по такій рекламі.

6. Чи можна заробити на партнерських програмах без сайту?

Можна. Для цього ви можете використовувати тематичні вашій партнерці форуми, групи і паблики Вконтакте і Однокласниках, сторонні сайти, близькі по темі вашій партнерці.

Єдиний момент в тому, що всі ці способи для вас будуть платними, якщо ви хочете заробити без сайту.

Адже сайт є джерелом безкоштовного трафіку (якщо він давно функціонує і вже розкручений з допомогою seo-статей), а в разі його відсутності, у вас не буде відвідувачів, яких ви можете направляти на своє посилання.

Але є одна фішка, яку я особисто випробував і заробив 10 000 рублів.

Ці гроші я заробив, розмістивши на торент безкоштовний інформаційний продукт одного відомого Інтернет-підприємця.

Там всередині я вставив посилання на його платні продукти. За рахунок того, що скачувань безкоштовного курсу було дуже багато, деякі люди купували платні продукти, а мені капали комісійні.

Можна сказати, що в якомусь сенсі я побудував пасивний дохід на партнерських програмах з допомогою торрента. Ось так ще можна заробити без вкладень на партнерських програмах.

7. Що таке агрегатор партнерських програм?

Агрегатор партнерських програм — це сайт, де зібрано безліч партнерок по різним темам. Можна сказати, що це каталог партнерських програм в Інтернеті.

Саме тут їх найзручніше знаходити.

Наприклад, сервіс прийому миттєвих платежів Glopart.ru, про який йшла мова в статті, є агрегатному партнерських програм, так як має в своєму розпорядженні відповідним каталогом продуктів.

Ось найбільш популярні агрегатори:

  • admitad.com
  • apishops.ru
  • gdeslon.ru
  • afrek.ru

Відгуки про ту чи іншу партнерці можна почитати на форумах, а також у агрегаторах партнерок.

6. Висновок

Якщо говорити про те, чи можна заробити на партнерських програмах, то відповім однозначно «ТАК» і це підтверджується моїм особистим досвідом.

Для того, щоб заробити таким способом потрібно вибрати партнерську програму, зареєструватися в ній і різними доступними способами рекламувати партнерську посилання.

Просто зайдіть в каталог партнерських програм (агрегатор) і у вас з'явиться купа варіантів того, що можна рекламувати.

Заробіток на партнерських програмах — це один з найпростіших і високоприбуткових спосіб отримання прибутку в Інтернеті для новачків.
Причому, заробляти ви можете як зі своїм сайтом, так без сайту.

серйозно Займаючись цією справою, можна заробляти десятки і сотні тисяч рублів у місяць!

 

Бажаю вам великих заробітків в Інтернеті!

Якщо вам був корисний матеріал статті, ставте лайки, діліться своїми думками щодо теми у коментарях.


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Інтернет » Як заробити на партнерських програмах — 50 000 руб. за 1 міс. Інструкція для новачків + особистий досвід заробітку на партнерках (зі скріншотами і наочними прикладами)