Торгівля на біржі з брокером Xtrade — як навчитися торгувати на біржі починаючому трейдеру + навчання роботи з новим торговим терміналом Xtrade

Що потрібно новачку для успішної торгівлі на біржі? Як почати торгувати прибутково на ринку Форекс разом з Xtrade? Які переваги дає новий термінал для початківців трейдерів?

Добрий день, шановні читачі! З вами Олексій Морозов і Дмитро Шапошников, постійні автори блогу «.ру».

У зв'язку з тим, що питання про заробіток в Інтернеті на біржі Форекс набирають все більшу популярність, а нові брокери з'являються майже щодня, ми підготували для вас огляд надійного брокера   компанії Xtrade.

Познайомившись з Xtrade, ви зрозумієте, що торгувати валютами та контрактами з вигодою для себе не так вже й складно, особливо коли поруч є фінансові експерти, готові надавати посильну допомогу! Отже, поїхали!

Брокер Xtrade Рональдо

1. Огляд компанії Xtrade

Брокер Xtrade заявив про себе в 2009 році після юридичної реєстрації на Кіпрі та отримання декількох десятків ліцензій. Він дозволяє трейдерам – як новачкам, так і професіоналам, заробляти на торгівлі контрактами CFD.

Для тих, хто поки що не особливо розбирається в біржовій термінології, пояснимо:

CFD-контракт – це зобов'язання, за яким одна сторона виплачує іншій різницю між ціною покупки і ціною продажу.

наприклад, якщо ми здійснюємо купівлю долара в розрахунку на те, що його курс зросте, і ціна дійсно зростає, то при закритті угоди отримуємо різницю – прибуток.

У брокера Xtrade кілька десятків ліцензій, нижче ми перерахуємо основні.

Три головних ліцензії брокера Xtrade:

  1. Ліцензія Кіпрської комісії з цінних паперів і бірж.
  2. Ліцензія Австралійської Комісії з цінних паперів і бірж.
  3. Ліцензія Комісії з міжнародних фінансових послуг.

Такі важливі документи світового масштабу дозволяють довіряти компанії, і не турбуватися за вверяемые їй кошти.

Умови роботи з брокером XTrade наступні:

Мінімальний капітал для початку торгівлі дорівнює 50 доларам, мінімальний лот: 0,1 – це означає, що якщо ціна на графіку підніметься або впаде на один пункт, ми заробимо або втратимо 10 центів.

до Речі, за рахунок бонусної програми можна успішно почати торгувати, вкладаючи мінімум власних коштів: бонуси, що нараховуються після верифікації – відмінна можливість добре заробляти.

2. Що потрібно знати новачку для успішної торгівлі на біржі?

За статистикою, понад 80% трейдерів втрачають у біржовій грі всі свої гроші в перший же рік.

Ми задалися питанням, що потрібно новачку, щоб заробляти, а не втрачати гроші.

На основі проведеного аналізу склали список необхідних умов:

  • володіння термінологією і розуміння, як працюють фінансові ринки;
  • достатній капітал для старту;
  • вміння знаходити хороші аналітичні дані і використовувати їх для входу в операції;
  • чітка торгова стратегія, завдяки якій можна максимально точно входити на ринок і виходити з нього;
  • дотримання правил управління капіталом та ризиками;
  • підтримка досвідченого трейдера, до якого завжди можна звернутися за порадою.

Знайомлячись з комерційними пропозиціями від Xtrade, ми намагалися визначити, чи отримає новачок від даного брокера те, що йому дійсно потрібно для успішного трейдингу.

І результат виявився позитивним! Наше твердження базується на ряді переваг брокера, які ми описали нижче.

3. Переваги компанії Xtrade   ТОП-5 основних переваг

Брокер Xtrade надає своїм клієнтам наступні вигідні можливості, які виявляються не в багатьох інших:

Перевага 1. Бездепозитные бонуси

Після реєстрації і верифікації аккаунта ви зможете отримати бонус, рівний сумі мінімального депозиту, і відразу почати торгувати на нього, не ризикуючи власними засобами і відпрацьовуючи трейдерські навички.

>> Повчити бонус

Перевага 2. Безкоштовні навчальні матеріали

15 відеоуроків створюють детальне уявлення про те, як працює біржа, вчать розуміти аналітику і ті нюанси, які раніше здавалися прихованими «за сімома печатками».

Освоївши «базу», можна перейти до вивчення торгових стратегій, доступних для розуміння не тільки професіоналам, але і новачкам.

3 Перевагу. Можливість спілкування з персональним фінансовим консультантом

Спілкування з професіоналом один на один – як раз те, без чого початківцям трейдерам буває так складно взяти успішний старт. До свого фінансового консультанта ви можете звернутися в будь-який час, щоб задати питання.

Перевага 4. Велику кількість інструментів для здійснення торгових операцій

Торгувати з брокером Xtrade можна і валютами, акціями різних компаній, а також товарами, сировиною та індексами.

Перевага 5. Відсутність комісій

Крім спредів, які сплачуються один раз при відкритті угоди, брокер не бере ніяких додаткових грошей з клієнта.

Познайомившись з п'ятьма зазначеними перевагами, ми зрозуміли, що Xtrade – як раз той брокер, який може зробити «біржову гру» чудовою можливістю отримувати великі гроші для людей будь-якого віку і рівня освіти.

Далі ми докладно розписали, як зареєструватися на сервісі, запустити торговий термінал і безпосередньо приступити до заробітку грошей.

4. Як зареєструватися в Xtrade і почати заробляти   покрокова інструкція

Реєстрація на Xtrade.ru дуже проста, необхідно лише слідувати простим алгоритмом:

Крок 1. Заповнюємо реєстраційну форму

Переходимо на офіційний сайт Xtrade.ru і заповнюємо форму – вказуємо ім'я, країну проживання, електронну адресу і номер телефону:

відкрити новий обліковий запис

З правилами необхідно обов'язково погодитися – не забуваємо ставити «галочку», якщо її немає за замовчуванням; тиснемо «Відправити».

Крок 2. Верифікуємо акаунт

Верифікація – це процедура підтвердження, що ви – реальна людина. Щоб її успішно пройти, потрібно вислати адміністраторам сайту копію паспорта або іншого документа, що посвідчує вашу особу, наприклад, водійські права.

Лякатися цієї процедури не варто: всі компанії, які працюють за європейським ліцензіями, зобов'язані вимагати підтверджуючі документи. Умова верифікації – швидше гарантія надійності для вас і брокера.

Інструкції з верифікації будуть вислані вам на поштову скриньку, для відправки копій або сканів потрібно перейти по посиланню або написати листа на вказану електронну адресу:

верифікуємо аккаунт

На сторінці можна вибрати або демо-рахунок – для навчальної торгівлі, або реальний – за яким нараховуються бонусні гроші після внесення першого депозиту.

вибираємо рахунок для торгівлі

Вибираєте будь, висилаєте документацію і чекаєте відповіді адміністрації. Модератор перевіряє дані протягом двох робочих днів, після чого схвалює їх та відкриває доступ до реальної торгівлі і навчальних матеріалів.

Крок 3. Отримуємо бездепозітний бонус

Після проходження верифікації ми відразу отримуємо бонус у розмірі 30 доларів на додаток до внесеного депозиту і можемо тут же починати торгувати, експерт підкаже, як правильніше відкривати угоди щодо будь-якого фінансового активу.

Звертаємо увагу на той факт, що відразу вивести бонусні гроші не можна – для цього необхідно торгувати протягом певного часу і заробляти внутрішню валюту – Xpoint (що це вам розповість менеджер).

Крок 4. Викачуємо торговельну платформу

Оскільки сьогодні майже у всіх людей є планшетні комп'ютери або сучасні телефони, Xtrade розробив власну платформу, яка ідеально оптимізована під мобільні пристрої.

вона Скачується через AppStore або PlayMarket абсолютно безкоштовно. При торгівлі з звичайного ПК досить просто перейти на сайт і торгувати через веб-термінал:

унікальна платформа для торгівлі

У заключному розділі статті ми окремо поговоримо про навігації в даній програмі, розглянемо її широкий функціонал.

Крок 5. Починаємо торгувати

Після реєстрації на сайті Xtrade з вами зв'яжеться менеджер, згодом ви зможете звертатися за консультаціями до професійного форекс-трейдера, на перших порах бажано укладати угоди під керівництвом наставника.

Ми рекомендуємо радитися з фінансовим консультантом по кожній угоді, яку ви бажаєте зробити – це гарантовано захистить вас від збитків і дозволить робити гроші, не хвилюючись і не нервуючи.

Кнопка Xtrade

5. Навчання роботі з торговим терміналом Xtrade — все що потрібно знати починаючому трейдеру.

Коли процес реєстрації і перевірки завершено, перед укладенням перших реальних угод, необхідно зрозуміти, як влаштований торговий термінал від Xtrade.

Нижче ми додали відео про використання терміналу, створеного компанією через мобільний пристрій.

Відео англійською мовою, проте ілюструє роботу сервісу дуже добре:

Веб-платформа практично нічим не відрізняється від мобільної версії, тому познайомимося з основними функціями саме на її прикладі.

Перше, що ми бачимо – «біржовий склянку» – у ньому відображаються котирування по кожному фінансовому інструменту на даний момент. Якщо курс падає – стрілочка спалахує червоним, якщо зростає – зеленим, змінюючи при цьому напрям:

біржовий стакан

Склянку пропонує більш розгорнуті дані в порівнянні з аналогічними у терміналі MT4.

Дуже зручна функція – сповіщення або алерти: ви можете натиснути на іконку «дзвінок» і вказати ціну, при досягненні якої термінал «просигналить» про вигідної можливості для входу в угоду.

Нижче розташовується вікно графіка, а в його верхній частині – необхідний для торгівлі інструментарій:

вікно таймфрейма

У верхньому лівому куті ми бачимо вікно таймфрейма – тимчасового проміжку, за який відстежує зміни ціни на екрані.

Зараз у нас відкрито 15-хвилинний графік, вкажемо допустимі варіанти нижче.

Всі типи таймфрейм в торговому терміналі XTrade:

  • Тиковий графік;
  • 1 хвилина;
  • 5 хвилин;
  • 15 хвилин;
  • 1 годину;
  • 4 години;
  • 1 дня;
  • 1 тиждень.

Різні стратегії вимагають неоднакового подання графіка, Xtrade є чотири варіанти: бари, свічки, лінія або область (Area). На екрані графік може бути представлений «японськими свічками» – найбільш інформативною моделлю або барами, як на скріні, поданому нижче:

способи відображення графіка

Наступне вікно дозволяє робити графік барвисто – доступно три варіанти «розмальовки» свічок або барів. Різні кольори дозволяють легко розрізняти бичачі і ведмежі свічки – що це, ви дізнаєтеся після ознайомлення з відеоуроками:

розфарбовуємо свічки

Для успішної торгівлі практично з будь-яким стратегіям доступно дев'ять найбільш популярних індикаторів. Після кліка по кожному з них видається вікно налаштувань, наприклад, для індикатора MACD можна налаштувати дві ковзних середніх:

налаштування індикатора

Після запуску ми отримуємо вікно індикатора під основним графіком:

індикатор підключений

також Доступний повний набір графічних інструментів – ви зрозумієте наскільки вони важливі після завершення навчання.

В торговому терміналі є все необхідне: лінії, рівні Фібоначчі, рівновіддалений канал та інше.

до Речі, розробники вдосконалили процедуру графічного аналізу – для створення, припустимо, рівновіддаленого каналу, досить зробити два кліка в потрібних місцях, а не перетягувати лінії, як це було в MT4:

графічні інструменти

Опція MultiScreen потрібна для розміщення в одному вікні декілька графіків відразу і відстеження зміни одночасно на 2-6 ринках, це дуже зручно і підвищує інтенсивність торгівлі:

опція MultiScreen

Такі засади функціонування нового торгового терміналу від компанії XTrade. Як бачите, здійснювати через нього угоди буде дуже зручно, а різноманіття функцій дозволить успішно вести торгівлю практично з будь-якої стратегії.

6. Висновок

Отже, друзі, підведемо підсумки.

Ми докладно розглянули можливості та перспективи, що надаються Брокером XTRADE початківцям трейдерам і професіоналам. Якщо ви хочете навчитися заробляти на біржі великі гроші – реєструйтеся і освоюйте її разом з Xtrade.

У таблиці нижче ми узагальнили всі умови та переваги роботи з даними брокером, виділили його основні відмінності від інших аналогічних компаній:

Умова/Перевага В чому виражається
1 Мінімальний депозит 50$
2 Мінімальний лот 0.1
3 Бездепозитные бонуси
4 Бонус на перше поповнення рахунку 100% (до 6000$)
5 Навчання Є — 15 відеоуроків
6 Підтримка експерта Є — у режимі 1 на 1
7 Ліцензії Є   більше 10 європейських ліцензій
8 Верифікація аккаунта Проводиться
9 Торгівельні інструменти CFD-контракти
10 Онлайн-торгівля Можлива
11 Мобільний додаток Є, унікальне
12 Комісії при укладанні угод Відсутні, фіксовані спреди

На закінчення хочеться відзначити, що заробітку на спекуляціях не можна навчитися за один або два дні, це тривалий процес, який неможливо пройти, не прикладаючи зусиль і не спираючись на підтримку досвідчених фахівців.

Тим більш цінно те, що навчання і підтримка, що надаються експертами сервісу, допоможуть вам успішно виходити з будь-яких складних ситуацій, які виникають у процесі укладання угод.

Бажаємо вам вдалих інвестицій і високих результатів роботи на фінансових ринках! Якщо вам сподобалася стаття   прохання оцінити її і залишити коментарі нижче.


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Інвестиції » Торгівля на біржі з брокером Xtrade — як навчитися торгувати на біржі починаючому трейдеру + навчання роботи з новим торговим терміналом Xtrade