Бінарні опціони   вся правда: думка експерта-трейдера Віктора Самойлова

Що таке бінарні опціони насправді? Можна тут заробити і як це зробити? Де пройти навчання? Вся правда про біржі від провідного трейдера!

Привіт, друзі. Сьогодні будемо говорити про фінансових ринках, а саме про бінарних опціонах.

Все частіше в Інтернеті піднімається ця тема, але запитань виникає більше, ніж відповідей. Що таке бінарні опціони і чи можна на них заробити?

Мабуть, це перше питання, яке виникає у новачка на біржі.

Однак точної відповіді на нього ніхто дати не може, адже в Інтернеті занадто багато протиріч, і кожна думка має за собою цілий ряд аргументів.

Бінарні опціони вся правда. Ексклюзивний матеріал.

Зі статті ви дізнаєтесь:

  • чи Можна заробити на бінарних?
  • Доступний такий заробіток кожному?
  • Як навчитися цьому цікавому справі?
  • Що думають експерти про бінарних опціонах?

Одні кажуть, що на бінарних опціонах можна лише втратити гроші, стверджують, що самі попалися на цей розлучення і радять людям не йти сюди. Інші ж, навпаки, надають скріни своєї торгівлі як докази того, що тут можна заробити, деякі навіть пропонують навчити новачків.

Так кого ж слухати? Чия думка найбільш достовірно і є правда взагалі?

Ми поставили перед собою мету: дізнатися всю правду про бінарних опціонах і розставити всі крапки над «і» в цьому питанні.

Вся правда про бінарних опціонах

1. Чи можна заробити на бінарних опціонах

Вивчення відгуків людей, аналітичних статей і реклами брокерів ні до чого не привели, а лише заплутали нас остаточно, адже інформація була досить суперечливою. Ну що ж, коли стандартні методи не працюють, ми шукаємо спеціаліста, чия думка буде авторитетно і об'єктивно.

Для початку, давайте розберемося, що таке взагалі бінарні опціони*

Бінарні опціони — це вид звичайного опціону, біржовий фінансовий інструмент, який забезпечує дохід або не приносить нічого залежно від обумовленого умови, зафіксованого в ньому.

Отже, вирушаємо на пошуки діючого успішного трейдера на біржі опціонів, якщо такі взагалі є, звичайно.

І ось тут нам посміхнулася удача, адже фахівець був знайдений і навіть погодився особисто з нами зустрітися. Ми більше 5-ти годин поспіль спілкувалися з Віктором Самойловим, особисто побачили, як він торгує опціонами, як живе і чим займається.

На основі цієї розмови і була складена дана стаття. Отже, зараз ви дізнаєтеся всю правду про бінарних опціонах.

Бінарні опціони

Як виявилося, істина не так однозначна, проте змушує багато про що задуматися.

Так, заробити тут дійсно можна, а інакше не було б тих людей, які періодично викладають в Інтернет скріни своєї торгівлі.

Віктор Самойлов – це далеко не єдиний приклад успішного трейдера, хоча, погодимося, один з найбільш яскравих.

Крім нього є ще маса людей, включаючи учнів самого Самойлова, які досягли успіху в трейдингу.

2. Для кого доступний біржової заробіток

На більшості рекламних банерів про опціони написано, що заробіток доступний абсолютно кожному, але чи так це насправді?

На глибоке переконання Віктора Самойлова, це відповідає дійсності, тому що багато трейдерів в минулому були звичайними людьми «з народу», а зараз заробляють пристойні гроші навіть для середньостатистичного бізнесмена. Сам Віктор в минулому працював на заводі, а 20 років тому зайнявся торгівлею на Форекс і досяг успіху в цьому. 5 років тому змінив біржу валют на опціонну і зараз заробляє саме тут.

Можна заробити без підготовки і навчання?

А ось на цьому казка закінчується. «Опціони можна назвати своєрідним чудом, але у всього є межа»,   стверджує Віктор Самойлов.

Заробіток тут можливий тільки при належній підготовці. Інший момент – пройти підготовку зможе абсолютно кожен неледачий чоловік, який готовий витратити до 10 годин свого часу на вивчення всіх аспектів і тонкощів. Без підготовки заробіток неможливий, торгівля перетворюється з обдуманої роботи в натуральну рулетку.

3. З чого почати заробляти на бінарних опціонах

Щоб заробити, потрібно навчитися торгівлі.

При цьому слід засвоїти наступні моменти:

  • Базова інформація про біржі (трейдерські терміни, найпростіші правила торгівлі);
  • Торгова стратегія для новачків;
  • Надійний брокер.

Якщо всі 3 елементи є в наявності, то успіх гарантований. Ще ні один з учнів або читачів Віктора Самойлова не програв на біржі, виконавши всі умови та підготувавшись на достатньому рівні. На навчання вам знадобиться максимум 10 годин.

4. Де дізнатися всю правду про бінарних опціонах і пройти навчання

Нещодавно Віктор Самойлов створив глобальний трейдерський портал, де є все, що потрібно новачку для успішного старту. Саме завдяки порталу http://pamm-trade.com ми і дізналися про Віктора і його діяльності.

Там ви знайдете всі складові успішної торгівлі, зазначені у списку вище, а також зможете прочитати історії успіху Віктора і його учнів, засвоїти ще ряд тонкощів і доповнень до стратегій, поставити запитання Віктору або поділитися своїми думками.

Навчання трейдерів

Як стверджує сам Віктор Самойлов, основна причина, по якій він створив свій портал – відсутність нормальної інформації про біржі в Інтернеті.

Як правило, статті про трейдинге зараз пишуть дилетанти, які жодного разу не торгували самі, іноді навіть плутаються в найпростіших трейдерських поняттях.

  1. По-перше, їх статті ніхто не розуміє, навіть професіонали, не кажучи вже про новачків;
  2. По-друге, від цих текстів немає ніякої користі, адже їх писали не профі, а профани.

Заради інтересу після розмови з Самойловим ми прочитали кілька його статей і перші-ліпші тексти в Інтернеті за популярним пошуковим запитам.

Сказати, що різниця величезна – це нічого не сказати. Стаття професіонала написана простими словами і зрозуміла навіть нам, людям, ні разу не торгувала на біржі, але ось практичного сенсу несе в рази більше.

5. Скільки можна заробити на цьому ринку

Як стверджує Віктор Самойлов, заробити можна до 300 000 доларів в одного брокера, або до мільйона доларів – якщо ви працюєте з декількома компаніями.

Отримати більше вам не дасть брокер, адже він просто не зможе виплатити прибуток.

Рекомендується припиняти торгівлю при досягненні відмітки в 200 000 у.е. або відкривати рахунок у нового брокера. Цих грошей цілком достатньо для повноцінного життя в якості заможної людини. Якщо хочете більше – можете зробити велику інвестицію в акції, або зайнятися своїм бізнесом.

Заробіток трейдера

З якого депозиту починати торгівлю?

Починати кар'єру трейдера рекомендується з депозиту від 250$ мінімум і вище. В такому випадку ви зможете в найкоротші терміни досягти значного результату, з'явиться можливість застосовувати високоприбуткові принципи, описані на порталі Віктора ПАММ-Трейд, а також ви будете застраховані на той випадок, якщо допустите помилку і відкриєте кілька позицій в збиток.

Можна починати і з меншою суми, але у такому разі ефективність в рази падає, а ризики зростають.

6. Хто такі брокери і що їм потрібно

Фінансові брокери, всупереч гучних фраз в їх рекламі, зовсім не хочуть, щоб ми заробляли. Зовсім навпаки, вони отримують прибуток тоді, коли ми втрачаємо гроші. Саме тому їм вигідно, щоб на біржу йшли непідготовлені люди без торгових стратегій і навіть початкових знань.

Тим не менш, це зовсім не означає, що на бінарних опціонах заробити можна. Великі брокери не коригують свої торгові графіки, тому заробити цілком реально. Самі ж брокерські компанії заробляють на тих трейдерів, які торгують без стратегії, таких, на жаль, поки що переважна більшість.

Вибирати надійного брокера рекомендується не за допомогою рейтингових списків в Інтернеті, а за порадою професіоналів, таких як Віктор Самойлов.

На його сайті ви знайдете опис компаній, з якими працював особисто Віктор або його учні.

7. Чому на біржі більшість втрачає гроші

Тепер відповідь на це питання очевидна: більшість працює на біржі неправильно, без підготовки і своєї торгової стратегії. Деякі з них просто ледачі і шукають халяву в Інтернеті, а деякі не знають про цю важливу істину, адже не всі читали статті Віктора Самойлова та його однодумців.

У будь-якому разі, суть справи це не змінює: на біржі заробити зможе кожен, якщо підготуватися до торгівлі і поставиться до неї серйозно.

Хто зможе заробити на біржі опціонів?

Мабуть, заробіток цей все-таки доступний не кожному, адже тут не зможе досягти успіху ледача людина без життєвих цілей. Якщо він сподівається на «доброго дядю», який запрацює йому мільйон і нічого за це не візьме, якщо він шукає халяву, не бажаючи докладати ніяких зусиль, то для нього на біржі бінарних опціонів немає місця.

Бінарні опціони — це великі можливості для підготовлених людей і величезні ризики для ледарів!

Але якщо ви – цілеспрямований впевнений у собі людина, якщо ви хочете стати заможним, але обставини не дозволяють це зробити, якщо ви незадоволені своїм соціальним статусом і готові діяти, щоб його підняти – ласкаво просимо на фінансові біржі. Починати підготовку рекомендується зі статті: «Бінарні опціони: розлучення чи ні?»

8. Віктор Самойлов   успішний трейдер, експерт фінансового ринку

Віктор Самойлов – це унікальна людина у всіх сенсах цього слова. В минулому, як вже згадувалося, він працював на заводі, та піти на біржу його змусила не жага багатства, а обставини.

Віктор Самойлов - успішний трейдер

Родині терміново знадобилися гроші, і Віктор не став сидіти без діла і скаржитися на життя, а знайшов вихід. Після того, як фінансові проблеми були вирішені, він продовжив торгувати і зараз дійшов до заробітку в 5000 доларів на місяць.

Але як зізнається сам Віктор, гроші для нього – не головне, його доходів цілком вистачає на гідне життя. Зараз він загорівся ідеєю навчити якомога більше людей прибутково торгувати і створити кілька сотень історій успіху. Наш сьогоднішній гість щиро вірить в те, що чим більше він дасть людям, тим більше отримає потім.

9. Висновок

Отже, в чому ж полягає вся правда про бінарних опціонах?

Виявляється, що заробити тут, можливо, і на це здатний кожен, однак при певних умовах. Людина повинна пройти підготовку, навчитися працювати на біржі, вивчити стратегію і вибрати надійного брокера.

Тільки в цьому випадку його чекає гарантований успіх. Пройти навчання ви можете на унікальному трейдерському порталі Віктора Самойлова ПАММ-Трейд, де є все для успішного старту. Починати торгівлю рекомендується з депозиту 250$ і вище, а максимальний заробіток тут – 300 000$ при роботі з однією брокерською компанією.

Бажаємо всім вам успіхів і, як любить говорити Віктор, «великого профіту». До нових зустрічей!

Стаття складена за матеріалами сайту pamm-trade.com


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Інвестиції » Бінарні опціони   вся правда: думка експерта-трейдера Віктора Самойлова