Де водяться гроші? Топ-5 прибуткових сфер для дрібного бізнесу

Як контролювати ризики при торгівлі бінарними опціонами на Verum Option? Чи можна заробляти на платформі Verum Option без вкладень?Чому Verum Option вважається однією з кращих майданчиків?

Здрастуйте, дорогі читачі журналу !

Сьогодні ми розповімо вам про найбільш прибуткових нішах для дрібного бізнесу і наочно пояснимо, чому бінарні опціони – найбільш перспективний і надійний інструмент.

«Сиджу на роботі і думаю: де грошей взяти?» — така ситуація зовсім не анекдот, а наші з вами реалії. Погодьтеся, хочеться мати якийсь додатковий джерело доходу, який дозволить вам відчувати себе фінансово незалежним.

Але де ж у наш час водяться гроші?

VERUM option

1. П'ять прибуткових сфер для заробітку

Ми знайшли 5 сфер, в яких можна почати свою справу. При цьому ми ускладнили собі завдання — сфери мають бути такими, які не вимагають великих грошових вкладень, щоб бізнес-ідея була доступна для будь-якого охочого.

Отже, ось що у нас вийшло.

1 Сфера. Послуги

Наприклад, оздоблення квартир (чоловічий варіант) або манікюр/косметичні процедури (жіночий варіант). Часи, коли всі і все робили самі, вже пройшли: сучасне суспільство диктує нові стандарти — робити те, що вмієш, а решта довіряти фахівцям. Тому послуги вузького профілю так популярні.

Щоб почати бізнес з надання послуг, великий стартовий капітал не потрібен, адже матеріал або надається самим замовником, або коштує порівняно недорого і входить в ціну послуги.

Окупність — цілком гідна, але будьте готові до того, що нова справа буде вимагати від вас багато часу і сил, особливо якщо ви працюєте поодинці.

Так і про конкуренцію варто подумати заздалегідь. Щоб завоювати свою частку ринку, ви повинні кардинально відрізнятися від інших і проявити себе на 110%. Зрозуміло, що висока якість не береться зі стелі, воно є результатом наполегливої праці і великого досвіду.

Так що приготуйтеся витратити не один місяць, а може бути, навіть рік, щоб удосконалити свої навички і встояти в жорсткій конкурентній боротьбі з іншими профі. Що ж, чисто теоретично — місія здійсненна, але... чи ви готові стільки чекати?!

Сфера 2. Ремонт гаджетів

Високотехнологічний ринок росте не по днях, а по годинах. Мало не щодня створюються нові гаджети, але навіть найкрутіші з них з часом ламаються.

І якщо раніше замість вийшов з ладу смартфона, планшета або ноутбука просто купували новий, то тепер, коли на дворі криза, люди намагаються ремонтувати стару техніку. Сервісні центри стають все більш затребуваними, і ви теж можете прокотитися на хвилі популярності, заробивши грошей.

Цей вид бізнесу теж не вимагає вкладень, зате вимагає великих знань і умінь. І якщо ви не «в темі», то вам доведеться спочатку навчитися, потім — якийсь час попрактикуватися (тобто, робити ремонт безкоштовно або майже безкоштовно), і лише потім виходити зі своїми послугами на ринок.

Проблема конкуренції тут теж дуже актуальна. Не дивлячись на те, що сфера ремонту гаджетів досить перспективна, це не «terra incognita», і крім вас тут уже працює багато достойних спеціалістів. Вам доведеться добре попрацювати, щоб довести, що саме ви краще всіх реанімуєте «втоплений» телефон або непрацюючий ноут.

Сфера 3. Інтернет-магазин

Все більше людей робить вибір на користь покупок в інтернеті: це дешевше, зручніше і не вимагає так багато часу. Тільки з початку 2016 року в обсяг онлайн-продажів виріс на 30% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Отже, на створення інтернет-магазину можна непогано заробити. Схема роботи така: ви знаходите надійну компанію-виробника, створюєте інтернет-майданчик для продажу товару (магазин), приймаєте клієнтські замовлення і перенаправляти їх виробнику. Далі компанія вже відправляє товар клієнту безпосередньо, а ви отримуєте обумовлений відсоток від продажу.

Звучить непогано, але не все так просто, як здається. По-перше, потрібно знайти такий товар, який буде користуватися попитом, а також компанію, яка буде готова ділитися з вами відсотком від свого прибутку за просування її продукції. По-друге, ви повинні володіти талантом піарника і знати, як правильно просувати той чи інший товар.

Ну і ще один нюанс — це досить високі ризики. Наприклад, якщо товар виявиться неякісним або не буде доставлений в строк, то покупець, не здогадуючись про те, що ви тільки посередник, буде пред'являти претензії саме до вас. Звичайно, відповідальність за ситуацію повинен нести виробник, але «перепасти на горіхи» від клієнта може і вам.

Сфера 4. Відеоблог

Хороший відеоблог — це сучасна альтернатива телевізійному каналу. А на чому заробляє телебачення? Правильно, на рекламі. Відповідно, і видеоблогеры теж отримують дохід, ненав'язливо рекламуючи різні товари і послуги.

Це схоже на роботу мрії: береш якийсь крем, електрочайник/корм для рибок, розповідаєш про нього у своєму блозі і отримуєш за це гроші. Просто, чи не правда?

Але і ця простота — удавана. Адже щоб реклама була ефективною, такою, за яку варто платити чималі гроші, ваш блог повинен бути мегапопулярним з тисячною аудиторією передплатників. А ось як домогтися популярності — це вже тема для окремої розмови, але абсолютно очевидно, що для цього теж потрібно докласти чимало зусиль.

Як заробити на відеоблозі

насправді стати відомим в цьому середовищі середовищі досить складно. Як правило, успіхом користуються блоги неординарних, яскравих, іноді навіть епатажних особистостей, а також тих, хто вміє «смачно», смішно і цікаво розповідати навіть про самих повсякденних речах. І навіть якщо ви саме така людина, вам все одно не вдасться розкрутити блог швидко: слава може прийти до вас тільки через довгі місяці!

Сфера 5. Фінансовий ринок

На відміну від всіх інших сфер бізнесу, фінансовий ринок завжди буде залишатися затребуваним, а значить, гроші тут водяться, і чималі. Ви тільки уявіть, що щоденний оборот тут становить понад 1 трильйон доларів! Ось вже де можна розвернутися!

Саме ринок фінансів (простіше кажучи, біржова торгівля) явив світові таких відомих трейдерів-мільярдерів, як Джордж Сорос і Уоррен Баффет. Що найцікавіше, починали вони зовсім не з величезних інвестицій, а з угод в кілька доларів.

чи Можна сьогодні заробляти таким же чином, як Сорос або Баффет? Так, причому навіть набагато простіше, швидше і зручніше завдяки інноваційному ринковому інструменту під назвою «бінарні опціони».

2. Що таке бінарні опціони

Бінарні опціони — це контракт на різницю цін будь-якого ринкового активу. Щоб отримати прибуток, потрібно просто зробити прогноз, що буде з ціною через якийсь час: виросте вона чи впаде.

Багато трейдерів-новачки навіть не аналізують ринок, коли торгують опціонами. Переконайтеся в цьому самі – перейдіть на сайт брокера Альпарі і в розділі «Бінарні опціони» проторгуйте 30-секундну угоду.

Торгівля ведеться на навчальному рахунку, не бійтеся. Щоб відкрити реальний рахунок, знадобиться всього лише 5 доларів – не так вже й багато. Альпарі пропонує клієнтам безкоштовні навчальні семінари з торгівлі, вони доступні в розділі «Навчання».

У разі вірного прогнозу ви отримаєте фіксований прибуток — відсоток від вкладених у опціон коштів.

Приклад

Припустимо, ви вважаєте, що вартість нафти через 15 хвилин буде вище, ніж зараз. Ви відкриваєте опціон на зростання ціни на суму 100 доларів з прибутковістю 80%. Якщо через 15 хвилин ваш прогноз виправдається, і нафта дійсно подорожчає хоча б на 1 пункт, то ви отримаєте 80 доларів прибутку.

Як бачите, абсолютно нічого складного: щоб вибрати один з двох варіантів (ціна зросте або впаде), не потрібні ні глибокі знання, ні великий досвід. Цим опціони вигідно відрізняються від інших грошових сфер, про які йшлося вище.

3. Переваги бінарних опціонів

Отже, перша перевага опціонів — простота: щоб заробити, не треба докладати особливих зусиль. І зауважте — ніякої конкуренції! Трейдери не конкурують між собою, так як можливості заробити у всіх однакові, а значить, ви можете повністю зосередитися на торгівлю і не думати про те, що ваше місце під сонцем може хтось позичити.

Друга перевага — швидкий прибуток. Вам не доведеться довго чекати: на бінарних опціонах можна заробити менш ніж за хвилину! Наприклад, мінімальна тривалість опціону 60 Sec в платформі Verum Option становить 30 секунд.

VERUM option_преимущества

І за цей час можна не просто одержати прибуток, а ще й досить солідну. Де ще ви зможете більш ніж наполовину примножити свої вкладення, не встигнувши і оком моргнути? З цього випливає третя перевага опціонів — висока прибутковість.

Четверте перевага — це можливість контролювати свої ризики. Так як прибуток в опціонах фіксована, ви заздалегідь будете знати, скільки ви отримаєте в разі успіху. Більшість бізнес-проектів — це «кіт у мішку», так як ви не можете заздалегідь прорахувати їх окупність. А ось опціони — зовсім інша справа, тут ви можете відчувати себе набагато впевненіше.

П'яте перевага — доступність. Стартовий капітал може становити навіть менше 100 доларів. Наприклад, в торговій платформі популярного бінарного брокера Verum Option мінімальний розмір інвестиції в опціон — всього 1 долар!

4. Можливий заробіток на бінарних опціонах без вкладень

чи Можна заробляти на фінансовому ринку взагалі без вкладень? Так, наприклад, беручи участь у партнерських програмах брокера.

В якості прикладу наведемо дві партнерки Verum Option:

  • Revenue Share;
  • Реферальне трирівневу партнерську програму.

У Revenue Share вам потрібно залучати нових клієнтів, і ваша винагорода складе 70% прибутку брокера від їх торгової активності. Тобто, чим більше будуть торгувати залучені вами клієнти, тим більше ваш пасивний дохід.

В Трирівневій програмі ви будете залучати субпартнеров і отримувати 10% від виплат партнерам 2 рівня та 5% від доходу партнерів 3 рівня. Все необхідне для роботи (реферальне посилання, банери, лэндинги) партнери отримують безкоштовно, так що це чистий старт з нуля!

Для більш повного розуміння теми подивіться короткий ролик.

5. Висновок

Що ж, підіб'ємо підсумок. Незважаючи на кризу, сьогодні цілком можна знайти місця, де водяться гроші. Питання лише в тому, скільки часу, сил і досвіду потрібно, щоб зловити свою золоту рибку. Більшість сфер бізнесу вимагає великої підготовки, вміння виживати в жорсткому конкурентному середовищі, а чекати прибутку припадає протягом довгих місяців.

А ось на ринку бінарних опціонів заробляти може кожен, незалежно від знань і досвіду. Тут немає конкуренції, мінімальний стартовий капітал, а прибуток можна отримати навіть протягом хвилини.

загалом, висновки робіть самі, в будь-якому разі бажаємо вам успіху!


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Інвестиції » Де водяться гроші? Топ-5 прибуткових сфер для дрібного бізнесу