Як заробити на бінарних опціонах   детальна інструкція для новачків + схеми і стратегії

Реально заробити без вкладень на бінарних опціонах? Які стратегії заробітку підходять новачкам? Як правильно торгувати і з чого почати краще всього?

Здравствуйте, шановні читачі бізнес-журналу .ru! З вами Олександр Бережнов, один із засновників сайту .ru.

У цій статті будемо говорити про інвестиції, а точніше про дуже вигідному і цікавому фінансовому інструменті – бінарних опціонах.

Зараз у людей з'явилася прекрасна можливість заробляти на фінансових ринках не виходячи з дому.

Студенти і пенсіонери, бізнесмени і службовці грають на біржах і отримують з цього заняття пристойний дохід.

Більшість людей починають з нуля і лише через деякий час домагаються тут успіхів.

також Хочете увійти в їх число? Тоді сідайте зручніше і читайте статтю до кінця!

Як заробити на бінарних опціонах - стратегії заробітку для новачків

1. Бінарні опціони   можливо на них заробити

Розвиток фінансових ринків світу йде величезними кроками, технології, природно, теж не стоять на місці.

З'являються нові і нові торгівельні інструменти. Поряд зі ставшими вже класичними опціонами, з'явилися бінарні деривативи*, які також стали не менш популярними, ніж торгівля на ринку Форекс.

Докладно про те, що таке Форекс і як на ньому заробити, ви можете дізнатися в цій статті.

Дериватив – це вид фінансового контракту, за яким сторони мають право або беруть на себе зобов'язання виконати певні дії з базовим активом.

Під базовим активом розуміються цінні папери, товари, валюта.

Перш за все, використання бінарних опціонів – це можливість отримувати прибуток, торгуючи на різних ринках світу, через брокера*.

Брокер – спеціалізована компанія (юридична особа), яка здійснює операції на фінансових ринках від імені клієнта, так як фізичні особи за законом не можуть самостійно грати на біржах.

Зміст бінарних опціонів полягає не в купівлю активу (акції, валюти, товару), а в придбанні спеціального контракту, що має певні терміни закінчення. Всі операції при цьому здійснюються через Інтернет.

Розрізняють кілька типів бінарних опціонів (деривативів):

  1. 60 секунд. Являє собою різновид стандартного опціону, з терміном експірації* одна хвилина. Досить популярний тип опціону серед скальперів* і краткосрочників*. Цей вид опціону з-за високого рівня непередбачуваності не рекомендується новачкам.

    Експірація – закінчення строку дії контракту (опціону).
    Скальпер – біржовий спекулянт (трейдер), який грає на незначних коливаннях ціни активу, намагаючись заробити на кожному мінімальному русі ціни.
    Краткосрочник (дей-трейдер) – спекулянт, який здійснює торговельні операції на біржі зазвичай з часом відкритої позиції від 1 до 3 днів.

  2. Дигітальну опціон. Класичний вид деривативу, передбачає складання прогнозу, де буде ціна через певний часовий інтервал: вище або нижче поточного рівня.
  3. Один дотик. Опціон характеризується досить високим рівнем прибутковості (в межах 400%).
  4. Діапазон. Принцип роботи простий, залишиться ціна в межах встановленого цінового діапазону чи ні. Якщо залишається, трейдер отримує прибуток.

Складні бінарні опціони:

  1. Конструктор (OptionsBuilder). Дозволяє фіксувати співвідношення прибутку/збитків;
  2. Чорний Дракон (Pro Options). Являє собою професійний вид опціонів, який дає трейдеру можливість вийти з ринку у будь-який потрібний час в незалежності від терміну експірації. Відмінний інструмент при використанні стратегії хеджування позицій.

2. Реальний приклад прибутковості ринку бінарних опціонів

Біржовий графік момент входу в ринок

У прикладі використовується класичний опціон «Вгору-вниз». На графіку видно, що курс долара США до європейської валюти постійно змінюється.

Трейдер, попередньо ознайомившись з торговою ситуацією, складає прогноз, на підставі якого через десять хвилин курс долара США знизиться, і буде нижчою, ніж його поточний рівень.

Купується опціон вартістю 1000 доларів з розрахунком зниження ціни активу.

У випадку, якщо прогноз виявився правильним, і курс долара знизився – брокер сплачує трейдеру, в середньому, 70% прибутку (або більше) від поставленої суми, вкладеної угоду.

зрештою, вклавши всього 1000 доларів, можна заробити 700 доларів за 10 хвилин торгівлі.

Цей приклад наочно показує, що робить трейдер, щоб успішно грати на фінансовому ринку. Хоча, без ризику точно не вийде кожен раз заробляти такі суми. Це попередження для тих, у кого до цих пір є «рожеві окуляри».

Про те, як навчитися дійсно прибутково торгувати бінарними опціонами і піде мова в статті.

3. Трейдинг бінарними опціонами   з чого почати і на що звернути увагу

Слідуючи цим правилам, ваша ймовірність отримання прибутку зросте, а ризик отримати збиток знизиться, так що вперед, друзі, до вершин біржової торгівлі!

Пробуйте, адже як відомо:

Хто не ризикує, той на біржі не заробляє :)

Крок 1. Вибираємо брокера для торгівлі

Перед тим як розпочати торгівлю, трейдеру слід вибрати найбільш підходящого для нього брокера.

Брокери ринку бінарних опціонів досить різноманітний, на ньому є як надійні компанії, так і не дуже.

Саме головне – слідувати простим правилам і зробити вірний вибір.

Як вибрати брокера бінарних опціонів:

  • брокер повинен працювати не менше одного року;
  • розташовувати дозвільними ліцензіями та сертифікатами;
  • мати хороший клієнтський сервіс і зрозумілий інтерфейс торгового терміналу (програми для здійснення угод).

При виборі брокерської компанії обов'язково зверніть свою увагу на клієнтську підтримку, а також на можливість відкриття мінімального депозиту.

Усім цим критеріям відповідає брокер Olymp Trade.

Olymp Trade – надійний брокер, який володіє ліцензією російського регулятора ЦРОФР, а також є членом міжнародної Фінансової Комісії. Це є підтвердженням високої якості послуг, і гарантує кожному трейдеру страхування депозиту, всебічну підтримку та оперативне вирішення всіх виникаючих питань.

Компанія здобула перемогу в номінації «Самий швидко розвивається брокер 2016 року» у категорії бінарні опціони за версією ShowFX World.

Міжнародні експерти оцінили якісний стрибок у розвитку торговельного сервісу Olymp Trade в 2016 році. Приміром, виплати трейдерам зросли в 9 разів порівняно з 2015 роком, у 2 рази збільшилася кількість активів і з'явилися нові функції на платформі.

Зручно, що початківець трейдер може замовити безкоштовний дзвінок від менеджера Олімп Трейд. Персональний менеджер розповість трейдеру про стратегії торгівлі та відповість на питання.

У ряді випадків можна зустріти брокерів, які дають можливість випробувати себе на ринку бінарних опціонів без вкладень.

Для того, щоб не вкладати гроші і просто спробувати себе в ролі трейдера, просто відкрийте демо-рахунок і потренуєтесь торгувати на ньому.

Подивіться це коротке відео про те як заробити на бінарних опціонах з Olymp Trade:

Крок 2. Відкриваємо рахунок

Відкриваємо торгівельний рахунок в одній з компаній-брокерів бінарних опціонів.

Для цього вам буде потрібно ввести:

  • Ім'я, прізвище;
  • e-mail;
  • Пароль;
  • Номер телефону.

Також потрібно буде вказати вашу країну і прийняти умови роботи з брокером.

Після завершення процедури реєстрації, можна без проблем відкрити торговий рахунок.

Крок 3. Проходимо навчання на демо-рахунку

Перед початком торгівлі на власні гроші, слід обов'язково протестувати свої знання і обрану торгову стратегію на демонстративному рахунку.

Такий підхід дасть можливість не тільки перевірити себе і обгородити від непередбачуваних збитків, а також підкоригувати використовуваний алгоритм (торгову стратегію).

Варто відзначити, що навіть багато професійні трейдери нерідко користуються демо-рахунком для тестування нових розроблених ними систем трейдингу.

Однією з відмінних особливостей терміналів для торгівлі бінарними деривативами – є простота і зручність, яка чудово поєднується зі швидкістю і технічною підковою.

В лівій стороні розташовані доступні активи, які, до речі, можна за допомогою фільтра відкоригувати, залишивши тільки самі потрібні.

Фінансові інструменти в торговому реминале

У правому куті терміналу розташований ціновий графік, який при графічних стратегіях просто незамінний. Вся інформація про скоєних угодах розташована відразу під графічним відображенням ціни.

Ось і завершився підготовчий етап до початку вашої торгівлі бінарними опціонами. До речі, приблизно така ж послідовність дій, що вас чекає, якщо ви зібралися торгувати на Форексі або на фондовому ринку.

А якщо ви розглядаєте біржову торгівлю як один із способів заробітку грошей (причому не самий простий), рекомендуємо ознайомитися з нашою статтею «Як заробити гроші новачкові».

4. Торгові стратегії   що обрати новачку для торгівлі бінарними опціонами

Всі існуючі сьогодні торговельні алгоритми поділяються на кілька великих категорій, які відрізняються між собою основними принципами прийняття торгових рішень трейдером:

  • прості стратегії;
  • індикаторні алгоритми;
  • графічні системи торгівлі.

Всі три категорії пов'язує одне – точні правила, а також деякі рекомендації про те, як слід проводити операції на ринку опціонів.

Для більш точного розуміння розглянемо їх докладніше.

Опціонні стратегії

Прості стратегії

Прості алгоритми торгівлі являють собою збори базових інструментів, що враховують ключовий ринковий аналіз.

вони Будуються на основоположних принципах ціноутворення, а тому позбавляють трейдера від необхідності встановлення додаткових систем аналізу. Серед найбільш популярних виділяють:

  • стрімке денний прорив;
  • странгл;
  • стратегія 60 секунд;
  • розворот тренда по верхній або нижній точці графіка.

Всі ці стратегії переважно створювалися для початківців трейдерів. Вони прості й зручні в практиці, а також не вимагають значного масиву знань.

Відмінний варіант для прибуткового старту на бінарних опціонах.

Індикаторні стратегії

Основою для укладення угоди за даними стратегіям служить сигнал, що подається технічним індикатором.

найпоширенішими є такі індикаторні стратегії:

  • ЧинкоуСпан;
  • точний вхід;
  • індекс RSI;
  • хмара Ішимоку;
  • дивергенція MACD.

Практично кожен початківець трейдер віддає перевагу саме індикаторним систем, зважаючи помилкової думки, що подібна торгівля досить проста.

В реальності, все цілком інакше.

Для того, щоб прибутково торгувати за допомогою індикаторів і осциляторів, необхідно мати значний досвід укладання реальних угод, а також прекрасно розбиратися в послідовності роботи того чи іншого інструменту (технічного індикатора).

Графічні системи трейдингу

Графічні стратегії трейдингу на ринку деривативів ґрунтуються на ретельному аналізі цінового графіка.

Тут завдання трейдера – вчасно розпізнати формується графічний патерн (фігуру, яку малює ціна на графіку), і вчасно використати останній на благо свого торгового рахунку.

Зараз відомі досить багато графічних патернів, однак найбільш випробуваними є: «Голова і плечі», Вимпел, Клин, доджі і «Три індіанця».

Всі ці схеми допоможуть вам стабільніше отримувати тут прибуток.

5. Торгівля на реальному рахунку

Перед початком трейдингу з реальними грошима, слід знати, що жодна торгова стратегія не зробить трейдера багатим, якщо він сам того не захоче.

Іншими словами, не важливо, скільки індикаторів включає в себе відповідний алгоритм професійного спекулянта.

Єдина їх мета – зловити тренд, і саме з цього варто почати кожному новачкові.

Але перед тим, як перейти до розбору стратегії, уточнимо, що таке тренд*.

Тренд   односпрямоване рух ціни, при якому кожний наступний максимум і мінімум котирування перевищує попередній.

Висхідний тренд

Спадний тренд у зворотній послідовності

Низходящий тренд

Основний зміст торгівлі по тренду полягає в тому, щоб купити дешевше, а продати дорожче, або навпаки, при торгівлі на зниження ціни.

Алгоритм дій при торгівлі по тренду:

1. Для початку слід визначити загальне напрямку тренда, висхідний він або спадний;

2. Очікуємо корекції ціни до нижнього рівня опору цінового каналу (у разі висхідного тренда);

3. Після того як ціна торкнулася нижнього рівня і відштовхнулася від нього – можна входити в ринок з розрахунком на те, що котирування зросте ще вище. Отже, купується класичний опціонний контракт «Call».

Якщо ж робота йде на зниження, купується контракт «Put».

Приклад операції:

Опціони Put та Call - приклад угоди

не Можна забувати, що стратегія прямування за трендом на фінансових ринках особливо добре працює на великих часових інтервалах – від декількох днів до декількох місяців.

Логічним продовженням торгівлі бінарними опціонами на реальному є управління капіталом на фінансових ринках, нижче ми розповіли про основні правила управління ризиками і своїм капіталом для початківців трейдерів, щоб уникнути критичних збитків на торговому рахунку.

6. Управління капіталом (ризик-менеджмент)

Одна з умов стабільного і прибуткового трейдингу на ринку – управління капіталом. Не важливо, наскільки прибуткова торгова стратегія, вона не може гарантувати стовідсоткової прибутковості в кожному новому трейд (угоді).

Знайте, що не можна торгувати взагалі без ризику, він є завжди!

Ринок постійно змінюється, а тому необережний, агресивний і місцями емоційний трейдинг може всього однієї збитковою операцією фактично звести нанівець попередні успіхи. Щоб подібного не трапилося, треба неодмінно виконувати наступні правила:

  • вкладати в одну операцію не більше 30% від усього розміру торгового рахунку;
  • ризикувати не більше ніж 5% від інвестованих коштів (у розрахунку на один ордер-угоду);
  • ніколи не намагатися відіграватися, краще після збиткової угоди трохи відпочити, а також трохи відволіктися;
  • укладати на початковому етапі не більше 3 угод у розрахунку на одну торговельну сесію.

Дотримання подібних правил, вам допоможе ефективно захистити свій рахунок від можливих сильних осідань.

7. Висновок

Дорогі друзі, підводячи підсумок огляду торгівлі бінарними опціонами можна укласти, що заробіток тут абсолютно реальний, причому в ряді випадків він навіть більше ніж на Форексі або при торгівлі акціями на фондовій біржі.

Головне – це дотримуватися ряду простих правил:

  • суворе дотримання торгової стратегії;
  • неухильне виконання вимог управління грошима і торговими ризиками;
  • уникання емоційної торгівлі і спроб «відігратися» при виникненні збитків.

Слідуючи цим простим рекомендаціям, можна з легкістю досягти бажаного.

І, звичайно, ніколи не можна забувати вдосконалюватися, в тому числі і на фінансовому ринку, який, як відомо, непостійний, і завжди підносить несподівані сюрпризи.

На деривативи складно заробити без вкладень, все одно вам потрібні кошти, щоб почати отримувати тут прибуток.

Єдиний виняток стосується досвідчених трейдерів, які можуть взяти чужий капітал в довірче управління* і одержувати відсоток від прибутку, який він отримує, торгуючи позиковими засобами свого інвестора.

Довірче управління активами – це форма комерційного взаємодії між керуючим (в нашому випадку трейдером) та інвестором (особою, яка дає гроші в управління).

При цьому, трейдер отримує відсоток від успішного управління рахунком інвестора, проте інвестор несе ризики збитків, так як розраховує отримати більший відсоток на вкладений капітал, ніж можуть дати консервативні інструменти інвестування, наприклад, банківський вклад.

Торгівля бінарними опціонами — це один з безлічі способів заробити гроші в Інтернеті.

Якщо ви цікавитеся темою заробітку в мережі, обов'язково прочитайте нашу статтю «Як заробити гроші в Інтернеті». Інформація в цій статті розширить ваші знання щодо способів заробітку за допомогою всесвітньої павутини.

А новачкам, які з нуля починають опановувати основи біржової торгівлі, ми настійно рекомендуємо не поспішати і не торгувати опціонами на останні гроші.

Друзі, якщо вас досі цікавить питання, чи можливо торгувати взагалі без ризику?

Відповідь: 100% немає!

У цьому відео наочно демонструється успішна гра на біржі з брокером Olymp Trade.

Бажаємо вам прибуткових угод на фінансових ринках!

Якщо вам сподобався матеріал, ставте лайки в кінці статті та залишайте свої коментарі по темі.


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Інвестиції » Як заробити на бінарних опціонах   детальна інструкція для новачків + схеми і стратегії