Представляємо вашій увазі ТОП-10 найпопулярніших криптовалют 2018 року, які здатні принести максимальний прибуток інвесторам.

Представляємо вашій увазі ТОП-10 найпопулярніших криптовалют 2018 року, які здатні принести максимальний прибуток інвесторам.

Якщо ви читаєте цю статтю, то напевно знаєте, що вкладення грошей у кріптовалюти – це неймовірно прибуткове і прогресивне справу. Але якщо у вас недостатньо часу, щоб присвятити його глибокому вивченню теми, проведення детального аналізу ринку, порівняно фінансових показників конкурентів, відстежування останніх світових тенденцій, то ви потрапили за адресою. Всю нудну роботу ми вже зробили за вас: проаналізували цифри, систематизували і підготували інформацію в зручному вигляді. Залишилося просто взяти її і вибрати свій варіант.

Отже, з урахуванням курсу крипти до долара США на даний момент, ми сформували перелік ТОП-10 найпопулярніших криптовалют 2018.

ТОП-10 найбільш відомих і прибуткових криптовалют на сьогоднішній день

  1. Bitcoin (BTC). Чи варто говорити, що Биткоин – найперша, дорога і стабільна з усіх криптовалют, а що з'явилися після неї, по суті, є її форками. Биткоин побачив світ ще в 2009 році, і з тих пір завоював визнання товариства. У багатьох країнах та організаціях він є загальновизнаним засобом оплати та обміну, а в деяких навіть узаконеним.

Довгий час саме Биткоин був лідером серед криптовалют всього світу. Однак зараз він потихеньку починає здавати свої позиції. Особливо це було явно видно в 2017 році, коли стрибки курсу стали як ніколи раніше дуже різкими. Тим не менш більшість людей все ще вірять в могутність битка, і його капіталізація дійсно досягає неймовірно цифри в понад 300 мільярдів доларів. І в цьому ще нікому не вдалося потіснити безумовного лідера.

У нашому рейтингу ТОП-10 найпопулярніших криптовалют 2018 він займає першу позицію, так як має найвищі показники: його вартість дорівнює близько 9 тис. доларів за 1 BTC, а загальна капіталізація більше 148 млрд. Обсяг продажів на 10-е числа лютого становив приблизно – $8 237 850 000.

  1. Ethereum (ETH). Эфириум був створений російсько-канадським програмістом Віталіком Бутериным лише в 2016 році. Здається, це було не так давно, але наскільки ж сильно з тих пір змінилася ситуація на криптовалютном ринку! Ефір став гідним конкурентом Биткоину, наздоганяючи його все швидше і швидше, і вже готовий наступити на п'яти і перегнати. Тільки за 2017 рік Эфириум виріс приблизно в 120 разів. Якщо взяти сумарно за весь період життя ефіру, його зростання склало приблизно 1500%. За це його багато хто вважає найбільш перспективною валютою, гідною першого місця в рейтингу, але ми поки залишаємося об'єктивними.

На даний момент курс Эфириума до долара становить приблизно 850 USD за 1 ETH, а загальна капіталізація – майже 85 млрд. доларів. На кінець першої декади лютого торговельні обсяги по Ефіру складали приблизно – $3 181 080 000.

  1. Ripple (XRP). Цікаво, що дана крипта створювалася спочатку вузьконаправленою на банківський сектор, і на відміну від традиційного блокчейна, базується на платформі RPCA. У неї зараз інвестують багато глобальних компаній. Вона єдина з криптовалют, підтримуюча торгівлю дорогоцінними металами. І останнім часом показує досить хороший ріст, який прогнозується також і на весь 2018 рік, як зазначають експерти.

На даний момент курс Ripple до долара становить трохи більше 1 USD за 1 XRP, а загальна капіталізація – майже 42 млрд. доларів.

  1. Bitcoin Cash (BCH). Це форк Биткоина, відзначає свій день народження 1 серпня 2017 року, коли, власне, і стався відкол від материнської валюти. Від свого попередника він відрізняється більш вдосконаленим програмним кодом, який дозволив трохи прискорити проведення транзакцій і збільшити потужність майнінгу. Биткоин Кеш відразу після своєї появи впевнено посів третє місце у рейтингу найуспішніших криптовалют. Однак, як його курс поведе себе далі, поки не зовсім зрозуміло, так як багато шанувальників крипти все ж залишилися вірними традиційному Биткоину. А ті, хто воліють альткоины, можуть у будь-який момент перейти до конкурентів, яких зараз вистачає з надлишком.

На даний момент курс Bitcoin Cash до долара становить приблизно 1250 USD за 1 BCH, а загальна капіталізація – 21, 5 млрд. доларів.

  1. Cardano (ADA). Досить несподівано набрала популярність криптовалюта, за аналогією з Эфириумом підтримує смарт-контракти. І не дивно, так як її творець, Чарльз Хоскинсон, раніше працював на Ethereum, але вирішив відокремитися.

Cardano має відкритий код, що вона усунула багато недоліки попередників при підтримці наукових інститутів. Та й взагалі, цей проект багато уваги приділяє наукових розробок, досліджень і своєму подальшому розвитку.

На даний момент курс токена до долара становить трохи більше 35 центів за 1 ADA, а загальна капіталізація – майже 10 млрд. доларів.

  1. Litecoin (LTC). Це досить потужний проект. Дана однорангова криптовалюта була випущена в жовтні 2011 року досвідченим розробником Чарлі. Має відкритий вихідний код, практичні безкоштовні платежі та хороший захист. Швидкі операції і ефективна система зберігання забезпечують їй велику популярність серед шанувальників крипти.

На даний момент курс Litecoin до долара становить майже 160 USD за 1 LTC, а загальна капіталізація – майже 9 млрд. доларів.

  1. Stellar Lumens (XLM). Її однорагновые вузли розподіляють ресурси відразу між багатьма серверами, які не мають єдиного джерела. Перевірка регістра відбувається за допомогою спеціального механізму, званого консенсусом. Також платформа відрізняється многовалютностью, в іншому ж походить на інші альткоины. Її перевагами творці називають децентралізацію, розгалуженість, протокол довіри, консенсус і багатовалютність.

На даний момент курс Stellar Lumens до долара становить майже 40 центів за 1 монету, а рівень капіталізації – трохи більше 7 млрд. USD.

  1. NEO (NEO). Розробником даної крипти є Так Хунфэй, і це по суті перший китайський проект, який ще називають китайським Эфириумом, з-за схожості у виконанні. Стартував він лише в серпні 2017 року, хоча за фактом працював у Шанхаї під іншою назвою (AntShares) ще задовго до цього. Створений на основі смарт-контрактів, оплатою за які виступав токен ANS. Зараз же нова криптовалюта NEO здатна оцифровувати дорогоцінні метали, нерухомість та інше майно, і має хороші перспективи.

На сьогоднішній день за 1 NEO віддають трохи більше 110 доларів США, а загальна капіталізація складає більше 7 млрд. USD.

  1. EOS (EOS). Стартував лише влітку 2017, за підтримки відомої особистості Дена Ларимера, цей токен вже показав хороші успіхи, як для новачка. Спеціальна конструкція системи EOS дозволяє проводити вертикальне і горизонтальне масштабування додатків.

Актуальний курс EOS становить 9 доларів за 1 монету, а загальна капіталізація – $6000000000.

  1. IOTA (MIOTA). Даним проектом вдалося вирватися в ТОП-10 найпопулярніших криптовалют 2018, перегнавши багатьох гідних суперників. Ключові відмінності IOTA в тому, що вона наважилася відмовитися від хоч і загальновизнаного, але при цьому масивного блокчейна, замінивши його на свою безблочную технологію Tangle. Вона являє собою розгалужену систему, здатну розгортатися в будь-якому потрібному напрямку. За допомогою даної технології вийшло вирішити всі недоліки блокчейновых мереж. Але її переваги довго залишалися в тіні, і лише зараз, отримавши популярність світового масштабу, IOTA має всі шанси затьмарити лідерів ринку.

Курс IOTA на сьогоднішній день до долара становить майже 2 USD за 1 монету, а загальна капіталізація – трохи більше 5 млрд. доларів США.

Це всього лише суб'єктивна думка, але саме таким ми бачимо на сьогоднішній день ТОП-10 найпопулярніших криптовалют 2018 року, які здатні принести максимальний прибуток інвесторам.

Як зробити вибір

Так куди ж все-таки краще інвестувати? Яку вибрати валюту: гучний Биткоин або якийсь з його більш скромних побратимів? Звичайно, однозначної відповіді, взявши на себе повну відповідальність, ніхто не дасть. Ось лише кілька загальних порад від експертів:

  • Краще не вкладати всі накопичення в якусь одну криптовалюту, слід вибрати кілька варіантів для інвестування. Це допоможе диверсифікувати ризики, або як кажуть в народі, «не складати всі яйця в одну корзину».
  • Треба враховувати, короткострокові або довгострокові ви плануєте зробити вкладення. Від цього може залежати яку саме вибрати компанію – більш стабільну або більш перспективну і динамічно розвивається.
  • Ну і, звичайно ж, сума вкладу має значення. Якщо ви новачок в інвестуванні, то має сенс не вкладати шалені гроші в першу вподобану за графіками прибутковості компанію. Але з іншого боку, якщо весь час обережним, то навіть при хорошому зростанні курсу можна не відчути вагомого прибутку. І ті, хто сумнівався кілька років тому, вкласти в Биткоин кошти, зараз кусають лікті, що не купили тоді заповітних крипто монет як можна більше.
Джерело: uacoin.club

Путівник у світі фінансів і бізнесу » Статті » Різне » Представляємо вашій увазі ТОП-10 найпопулярніших криптовалют 2018 року, які здатні принести максимальний прибуток інвесторам.