Де терміново взяти мікрозайм за 5 хвилин і без відмови + практичні поради щодо вибору МКО з вигідними умовами мікрокредитування

Де терміново взяти мікрозайм готівкою? Як отримати позику за 5 хвилин не виходячи з дому? Як швидко вибрати МКО щодо надання позики без відмови?

Здравствуйте, шановні читачі нашого журналу! На зв'язку Павло Шевельов.

Сьогодні ми розглянемо тему де взяти терміновий мікрозайм і які компанії надають його без відмови.

Одного разу я вже займався пошуками постачальника мікрофінансових послуг, тому в мене є практичний досвід вирішення цього питання.

Якщо вам терміново знадобилися гроші і ви не знаєте до кого звернутися за допомогою, то раджу ознайомитися з цією статтею.

Вперед, друзі!

Де терміново взяти мікрозайм

Зміст
  1. Видача мікропозик без відмови: як це розуміти?
  2. Хто надає термінові микрозаймы без відмови?
  3. Як швидко отримати терміновий мікрозайм на вигідних умовах — 5 простих порад по вибору МКО
  4. В будь МФО з найбільшою вірогідністю можна взяти микрозаймы без відмови — огляд ТОП-7 популярних
  5. Розрахунок вартості мікропозик на конкретних прикладах   вибір найкращих пропозицій
  6. Як збільшити свої шанси на отримання термінового мікропозик — поради експерта новачкові
  7. FAQ   відповіді на типові питання
  8. Висновок

1. Видача мікропозик без відмови: як це розуміти?

Де терміново взяти грошей, якщо друзі та близькі не можуть допомогти, а банки не бачать вас серед своїх потенційних клієнтів? Чи не єдиним виходом з такої ситуації може стати звернення до мікрофінансові компанії, що надають микрозаймы.

Такі фірми схвалюють майже всі заявки і дозволяють отримати позику без відмови практично миттєво.

Проте дарувати гроші просто так вам ніхто не збирається. Будь кредитний продукт ґрунтується на принципах зворотності.

Тільки якщо звичайні банки висувають до своїх кандидатур жорсткі вимоги, то мікрокредітние організації більш лояльно ставляться до вивчення платоспроможності клієнта.

Невеликий відсоток відмов обумовлений тим, що таким кредиторам не цікава ваша кредитна історія, наявність офіційного працевлаштування або довідки з місця роботи. На нашому сайті є окрема стаття присвячена темі мікропозик з поганою кредитною історією.

Мікрозайм без відмови

Високий ризик, якому піддаються ці компанії, мінімізується за рахунок підвищення процентних ставок.

Виходить, що ви можете взяти в кредит необхідну грошову суму буквально за півгодини без надання різних довідок, але за це доведеться додатково заплатити.

2. Хто надає термінові микрозаймы без відмови?

Існує кілька способів отримати терміновий мікрозайм. Враховуючи зростання популярності послуги мікрокредитування, ви зможете легко підібрати підходящу мікрофінансову компанію в Інтернеті.

Ви вирішили оформити мікрозайм на 8 000 рублів. Цю суму ви плануєте повернути вже через десять днів (до цього часу на картку буде перерахована зарплата).

Попередньо ви порадилися з друзями, але ніхто з них раніше не оформляв мікрозайм, тому слушних порад так і не вдалося отримати.

Вам доведеться вибирати з трьох різних постачальників мікрофінансових послуг:

  • Мікрофінансові компанії. Це найпоширеніший і найбільш зручний варіант отримання мікропозик. Такі фірми дуже охоче йдуть на співпрацю, тому схвалення вашої кандидатури є питанням 10-15 хвилин. МФО в гонитві за клієнтами пропонують дуже гарні умови, тому не поспішайте звертатися в першу-ліпшу компанію — вивчіть різні пропозиції максимально ретельно.
  • Банки. Як не дивно, але звичайні банки також надають послуги мікрокредитування. Щоправда, їх кількість обмежена і запропоновані умови зможуть задовольнити не кожного позичальника. Швидше за все, вам доведеться зібрати великий пакет документів і чекати відповіді протягом 1-3 днів. Однак йти на це заради відсутніх 3 000 рублів — це вельми сумнівне задоволення.
  • Приватні особи. В Інтернеті ви зможете відшукати величезну кількість оголошень про надання позики від приватного особи. Погоджуватися на такий варіант співпраці — вирішувати вам. Однак слід пам'ятати, що в цьому випадку ви ніяк не захищені від дій шахраїв. Саме послучае ви ніяк не захищені від дій шахраїв. Саме тому, якщо ви все-таки вирішили скористатися послугами приватної особи, то потрудіться роздобути якомога більше інформації про кредиторі. Тематичні форуми та соціальні мережі вам в допомогу!

більш детально порівняти різні варіанти співпраці, ми підготували відповідну таблицю:

Особливості надання МКО Банки Приватні особи
1 Швидкість розгляду заявки Висока (+) Низька (-) Висока (+)
2 Процентна ставка Висока (-) Низька (+) Визначається індивідуально (±)
3 Швидкість зарахування коштів Висока (+) Низька (-) Залежить від способу отримання коштів (±)
4 Максимальний термін погашення Невеликий (-) Великий (+) Визначається індивідуально (±)
5 Рівень захисту від мошенииков Середній (±) Високий (+) Низький (-)

3. Як швидко отримати терміновий мікрозайм на вигідних умовах — 5 простих порад по вибору МКО

Перед отриманням термінового мікропозик ви повинні вибрати мікрофінансову компанію, яка пропонує найбільш вигідні умови співпраці. В Інтернеті є величезна кількість пропозицій про надання мікропозик.

Виберіть декілька з них і порівняйте між собою. Визначте для себе   чому ви вирішили зупинитися саме на цьому виборі? Якщо це викликає у вас певні труднощі, то можете скористатися практичними порадами, поданими нижче.

Порада №1. Уважно вивчіть відгуки клієнтів

Прислухайтеся до думки інших позичальників! Можливо, гіркий досвід співпраці інших клієнтів переконає вас не погоджуватися на оформлення позики саме в цій компанії. А може і навпаки — позитивні відгуки відженуть всякі сумніви.

Головне, щоб відгуки були реальних людей. Саме тому не варто брати до уваги думки клієнтів, залишені на офіційних сайтах компаній. Найчастіше вони купуються. Відвідайте тематичні форуми, поспілкуйтеся з людьми в соціальних мережах, задайте їм конкретні питання!

Порада №2. Простежте за правдивістю надання даних за ставками

Якщо в рекламному буклеті або на сторонньому ресурсі компанія пропонувала одні умови кредитування, а при вивченні пропозицій на офіційному сайті — інші, то це повинно вас насторожити. Можливо, що в майбутньому кредитор також буде змінювати умови договору в односторонньому порядку.

Порада №3. Зверніть увагу на ставлення до клієнтів

Трясетесь від однієї думки про те, що з вами зробить кредитор у разі несвоєчасного погашення позики? Боїтеся катастрофічних наслідків незакриття кредитного рахунку? У такому випадку віддайте перевагу компаніям, які пропонують опцію пролонгації кредиту.

Кредитні канікули

 

Деякі МФО дуже лояльно ставляться до своїх клієнтів і у найбільш запущених випадках навіть можуть запропонувати кредитні канікули. У цей період ви зможете не виплачувати борг, однак штрафи за це нараховуватися не будуть.

Порада №4. Оцініть мобільність компанії

Мобільність компанії проявляється в можливості перерахування коштів вже через 20-30 хвилин з моменту звернення. Якщо вам терміново потрібні гроші, то краще обирати фірми, які виробляють перерахування коштів на картку будь-якого банку.

При подальшому зверненні процедура схвалення буде переведена в автоматичний режим і ви зможете одержувати гроші ще швидше.

У разі необхідності співробітники компанії повинні проконсультувати вас щодо оформлення позики.

Порада №5. Зверніть увагу на простоту і зручність інтерфейсу сайту

Погодьтеся, бездумно натискати на всі кнопки в надії відшукати потрібну — не зовсім зручно. Дизайн сайту компанії-кредитодавця повинен бути добре продуманий.

Вже на головній сторінці має бути безліч візуальних підказок для оформлення заявки на отримання мікропозик.

Якщо компанія економить на якості оформлення власного інтернет-ресурсу, то це повинно стати для вас тривожним дзвіночком.

4. У будь МФО з найбільшою вірогідністю можна взяти мікрозайм без відмови — огляд ТОП-7 популярних

Ми підготували 7 найбільш популярних мікрофінансових компаній, які пропонують вигідні умови співпраці. Всі вони надають швидкі позики практично без відмови.

1) MoneyMan

MoneyManУ MoneyMan ви зможете отримати мікрозайм до 50 000 рублів під 1,8% в день. Максимальний період погашення становить 126 днів, однак у ваших же інтересах повернути довго як можна швидше. За кожен подальшої день вам доведеться переплачувати певну суму.

Якщо ви не встигаєте закрити кредитний рахунок у встановлені терміни, то можна продовжити кредит без звернення в МКО. Зробити це можна в особистому кабінеті на сайті компанії. Термін пролонгації може змінюватись в межах 1-4 тижнів.

2) Домашні Гроші

Домашні ГрошіДуже відома і перевірена компанія. Вона представлена на ринку вже досить довго, що підтверджує фінансову стабільність організації. Домашні Гроші пропонують оформити мікрозайм під 2,59%.

При першому зверненні ви можете розраховувати на отримання суми в розмірі до 30 000 рублів. Повторне співробітництво підвищує кредитний ліміт до 50 000 рублів. Кошти можуть бути перераховані на картку банку або електронний гаманець — Яндекс.Гроші, WebMoney, Qiwi.

Важливо!

В договорі про співпрацю зазначено, що компанія Домашні Гроші може відмовити у наданні позики клієнту без пояснення причин.

3) Вивус

ВивусЩе одна популярна компанія. Позика надається потенційним клієнтам у віці від 18-ти до 70-ти років. При цьому офіційне працевлаштування не є обов'язковою умовою видачі коштів. Оформлюючи замовлення в компанії Вивус, ви отримуєте кредит під 1-1,5% в день. Графік платежів можна переглянути в особистому кабінеті на офіційному сайті компанії.

У Вивус ви можете продовжити строк погашення, однак для цього попередньо слід сплатити майбутні відсотки. Тобто, якщо ви хочете продовжити позику на 5 днів, спочатку повинні сплатити проценти за кожний з цих днів.

4) SmartCredit

Smart CreditВи можете взяти мікрозайм в SmartCredit, якщо ваш вік становить не менше 21-го року. Єдиним необхідним документом для отримання позики є паспорт громадянина РФ.

SmartCredit видає кредитний продукт в розмірі від 2 до 8 тисяч рублів під 1,9%. Стандартна процентна ставка при подальшому зверненні опускається до 1,8% або навіть 1,6%.

Якщо ви постійно співпрацюєте з цією компанією, то кредитодавець може запропонувати вам до 200 000 рублів. При цьому можете сміливо розраховувати на максимально вигідні умови погашення. Компанія може перерахувати кошти на карту банку. В одній з наших статей ми вже розглядали як отримати мікропозик на карту.

5) Турбозайм

ТурбозаймДана мікрофінансова компанія пропонує щоденну процентну ставку в розмірі 2,2%. Перше звернення в Турбозайм обмежує вам максимально можливу суму 5-ма тисячами рублів. Надалі ця цифра може збільшитися більш ніж у 3 рази.

Початковий термін погашення кредитної заборгованості становить від 7-ми до 30-ти днів, але якщо ви не встигли повністю повернути всю суму, то можете скористатися опцією пролонгації.

Оформивши мікрозайм в компанії Турбозайм, гроші перераховуються вам на карту банку, електронні гаманці або можуть бути надані особисто в руки. Подача заявки в режимі онлайн спрощує отримання позики. Ми вже розглядали микрозаймы онлайн в одній зі статей.

6) Нано-Фінанс

Нано-фінансНано-Фінанс працює з різними верствами населення — студентами, безробітними, пенсіонерами. Компанія надає необхідну грошову суму терміном на 26 тижнів. Максимальна сума позики становить 50 000 рублів.

Особливістю співпраці з цією фірмою є достатній високий мінімальний віковий поріг, який тримається на рівні 22 роки. Нано-Фінанс пропонує різні програми співпраці. Кредитна лінійка компанії постійно оновлюється і розширюється.

7) Лайм Позику

Лайм ПозикуВсі процеси з надання мікропозик в компанії Лайм Позику автоматизовані. З моменту подачі заявки до фактичного зарахування коштів на ваш рахунок пройде не більше 15-ти хвилин.

Чим частіше ви звертаєтеся в Лайм Позику за фінансовою допомогою, тим кращі умови співпраці можете розраховувати.

Стандартна ставка становить 2,34% в день. При певних обставинах цей показник може опуститися до 0,8%. Однак ви не зможете стати клієнтом компанії, якщо на момент підписання договору вам не виповнилось 23 років.

5. Розрахунок вартості мікропозик на конкретних прикладах — вибір найкращих пропозицій

Ви можете самостійно розрахувати загальну вартість кредиту, знаючи розмір процентної ставки і термін погашення. Аналогічним чином можна визначити суму переплати в рублях. Спробуємо провести відповідні розрахунки на прикладі погашення мікропозик від компанії MoneyMan.

На офіційному сайті організації ви побачите дуже зручний калькулятор розрахунку мікропозик. Заповнюючи його, можна виявити, що за 6 000 рублів, отриманих на 14 днів, вам доведеться заплатити 1 680 рублів. Через два тижні вам доведеться повернути вже 7 680 рублів.

Щоб обчислити щоденну процентну ставку, спершу ви повинні визначити розмір платежу в рублях. Для цього ми 1 680 рублів ділимо на 14 днів і отримуємо 120 рублів.

Додатково розділивши 120 рублів на 6 000 рублів (загальну суму позики), ми отримуємо 0,02. А це означає, що щоденна процентна ставка за цим кредитом становить 2% або 730% в рік. Виходячи з цього, ви можете погодитися на співпрацю або пошукати більш вигідні умови кредитування.

Мікрозайм розрахунок вартості

Якщо ви оформили мікрозайм на більш тривалі термін, то схема погашення може трохи змінюватися. Розглянути це можна на прикладі співпраці з компанією Нано-Фінанс. У цьому випадку ви платите позику разом з відсотками не в кінці терміну, а кожен місяць або навіть тиждень.

Оформляючи 10 000 рублів в рамках кредитного продукту «Спеціальний», виставляє кредитор щотижневий платіж у розмірі 360 рублів. Повернути всю суму ви повинні за 52 тижні, тому нескладно порахувати загальний розмір переплати: 360*52 = 18 720. Потім від загальної суми віднімаємо наші 10 000 рублів і отримуємо 8 720 рублів переплати.

Визначити величину щоденної відсоткової ставки в цьому випадку буде проблематично, так як вона змінюється в залежності від періоду погашення.

Проте ми можемо дізнатися щоденну переплату в рублях. Для це необхідно 360 рублів розділити на 7 днів. 51,4 рубля ви будете переплачувати кожен день при погашенні заборгованості.

Безкоштовний перший мікрозайм

Так, ви не помилилися — деякі компанії можуть просто позичити вам необхідну грошову суму без нарахування процентної ставки.

Однією з таких організацій є компанія Вивус. Гроші видаються максимум на 30 днів і не можуть перевищувати суму 7 500 рублів. Через місяць ви повинні будете повернути всі ті ж 7 500.

Безкоштовний позику без прихованих комісій є своєрідним маркетинговим ходом. МКО надає таку послугу в надії на те, що при повторних фінансових труднощах ви звернетеся за допомогою саме до них.

6. Як збільшити свої шанси на отримання мікропозик — поради експерта новачкові

Не знаєте як правильно себе вести при зверненні за допомогою в кредитну організацію? Хочете якомога швидше отримати потрібну суму на свій картковий рахунок?

Для вирішення цього питання досить слідувати простим рекомендаціям:

  • Подавайте заявки у кілька МФО одночасно. Якщо ваша кандидатура буде схвалена двома або навіть трьома компаніями, то просто виберіть найбільш вигідні для себе умови.
  • Вибирайте недорогі микрозаймы. Місячний платіж не має перевищувати 40% від розміру вашої заробітної плати. Не варто ризикувати і вибирати більш дорогі кредити, при погашенні яких можуть виникнути деякі труднощі.
  • Уважно заповнюйте заявку. Наявність помилок у наданих даних призведе до того, що компанія не погодиться надати вам кредит.
  • Заведіть профіль у соціальних мережах. Деякі МФО перевіряють активність користувачів в Інтернеті, тому аккаунт в одній із соціальних мереж може стати для вас додатковим бонусом.
  • Надайте додаткові довідки про рівні доходу. Навіть якщо такий документ не числиться в списку необхідних паперів, ви можете прикріпити його і надіслати разом з копією паспорта. Це підвищить ймовірність отримання позики.

7. FAQ – відповіді на типові питання

У цьому розділі ми підготували відповіді на питання, які найчастіше виникають при оформленні мікропозик.

чи Можливо отримати мікрозайм пенсіонерам і безробітним?

Мікрофінансовим компаніям не важлива ваша кредитна історія і місце роботи, тому відсутність офіційного працевлаштування не може стати приводом для відмови у наданні позики.

Інше питання в тому, що якщо ви не вкажете місце роботи в заявці, то не зможете отримати більшу суму.

пенсіонерам МФО відносяться ще більш лояльно. Деякі компанії навіть розробляють спеціальні програми для даної категорії клієнтів. Єдина обов'язкова умова — відповідати віковим вимогам.

Зручно брати мікрозайм через Контакт?

Якщо у вас немає банківської картки, а заводити електронний гаманець не виходить, то можете оформити мікрозайм через платіжну систему Контакт.

Умови надання позики у цьому випадку не будуть відрізнятися від виплати на карту або гаманець. Щоб забрати кошти після видачі, вам доведеться взяти паспорт і відвідати найближче відділення компанії.

Як отримати мікрозайм по телефону?

Ви можете використовувати телефон, якщо під рукою немає комп'ютера з виходом в Інтернет. За допомогою телефонного зв'язку оформляється заявка на отримання мікропозик. У разі її схвалення ви зможете забрати гроші в найближчому відділенні мікрофінансової компанії.

8. Висновок

У сьогоднішній статті ми з вами розглянули основні питання, що стосуються того, де терміново взяти мікрозайм готівкою та як правильно вибирати компанію з надання мікрофінансових послуг.

Також ми на прикладі розглянули як правильно розрахувати вартість кредиту і як його отримати, не виходячи з дому.

А ще ми підготували для вас цікаве відео про те як взяти мікрозайм.

У вас є чим поділитися з нами? Тоді залишайте свої коментарі під статтею — нам важливо знати вашу думку!


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Гроші » Де терміново взяти мікрозайм за 5 хвилин і без відмови + практичні поради щодо вибору МКО з вигідними умовами мікрокредитування