Микрозаймы онлайн — терміново оформити позику без відмов: покрокова інструкція для новачків + огляд ТОП-5 компаній з надання послуг

Ви дізнаєтеся, що таке мікрозайм онлайн і як терміново взяти його без відмови, а також які мікрофінансові компанії цілодобово надають позики онлайн

Здрастуйте, дорогі читачі нашого блогу! На зв'язку Павло Шевельов.

Тема сьогоднішньої статті звучить як "микрозаймы онлайн". Одного разу мені доводилося шукати відповідну компанію з надання таких послуг.

Тому я допоможу вам розібратися в тому, що таке мікрозайм онлайн і як терміново взяти його без відмови, а також які мікрофінансові компанії цілодобово надають позики онлайн.

Можливо, що отримана інформація допоможе вам отримати необхідну грошову суму, не залишаючи меж власного будинку.

Однак про все по порядку!

Мікрозайм онлайн

1. Що таке мікрозайм онлайн і в чому його перевага перед банківським кредитом?

В ситуації, коли терміново потрібні гроші, може опинитися кожен. Найчастіше для вирішення цієї проблеми звертаються за допомогою до рідних або близьких. Якщо ж і вони не можуть нічим допомогти, то єдиним виходом із ситуації є звернення до мікрофінансову компанію.

Мікрокредітние організації — це фінансові установи, які надають позички до 1 млн рублів на невеликий термін.

Відсотки за користування коштами компанії будуть нараховуватися кожен день.

Такі мікрокредітние організації готові надати своїм клієнтам позику в режимі онлайн. Від потенційного позичальника потрібно лише заповнити запропоновану форму із зазначенням контактних даних та бажаною сумою кредиту.

Мікрозайм онлайн — це можливість отримати необхідну грошову суму, не залишаючи меж власного будинку.

У разі схвалення заявки, поданої через Інтернет, кошти можуть бути перераховані на картковий рахунок або електронний гаманець. Також їх можна забрати в найближчому відділенні МКО.

Микрозаймы онлайн практично завжди видаються без відмов. У 95% випадків компанії-кредитори схвалюють заявку потенційного позичальника. Високий ризик для мікрофінансових компаній нівелюється високими відсотковими ставками.

Переваги мікропозик

Незважаючи на високу швидкість схвалення заявки, МКО встигають за цей час провести комплексну експрес-перевірку майбутніх клієнтів.

В активі мікрофінансових компаній є безліч різних механізмів перевірки:

  • ідентифікація за допомогою віддалених методик;
  • перевірка номера телефону за допомогою SMS;
  • перевірка документів в ультрафіолетовому випромінюванні;
  • бланки договорів з мітками.

Переваги мікропозик онлайн перед банківським кредитом

Високі процентні ставки по мікропозик не відлякують клієнтську аудиторію. У порівнянні з традиційним банківським кредитом, такий продукт отримати набагато легше. Вам не доведеться витрачати час на відвідування фінансової установи і тривале простоювання в чергах.

Порівняти умови надання позики в банках і мікрофінансових установи ви можете в таблиці:

Дії Банки Мікрофінансові компанії
Швидкість розгляду заявки 1-3 дні 3-5 хвилин
Швидкість зарахування коштів при схваленні 1-2 дні 10-30 хвилин
Необхідність відвідування офісу компанії Немає
Можливість подачі заявки онлайн
Опція дострокового погашення Можлива, але зі штрафами Можлива без штрафів

2. У чому вигода мікропозик онлайн для клієнта?

Можливість цілодобово оформляти заявку на отримання мікропозик є одним з головних переваг такого фінансового продукту. Сюди ж слід віднести і доступність мікропозик для широкої споживчої аудиторії.

Крім цього, мікрозайм онлайн має ще безліч переваг для позичальника:

  • Мінімальні вимоги. Мікрофінансові компанії можуть надавати позику практично всім працездатним громадянам, які досягли повноліття. Клієнти з поганою кредитною історією також можуть дуже легко отримати необхідну грошову суму.
  • Зручність оформлення. Заповнення заявки потребує мінімум часу. Щоб зробити перший крок, досить мати доступ до Інтернету. Це дозволяє оформляти заявку, не залишаючи меж власного будинку.
  • Висока швидкість розгляду заявки. Експрес-перевірка платоспроможності потенційного клієнта здійснюється за 5-10 хвилин. Після закінчення такого часового проміжку ви будете знати про перспективи співпраці. Якщо рішення буде негативним, то зможете легко звернутися в іншу компанію.
  • Мінімальний пакет документів. Єдиним документом для укладання договору про співробітництва є паспорт. Ніяких довідок з місця роботи вам не доведеться надавати.
  • Висока швидкість видачі коштів. Оформляючи заявку на отримання мікропозик, вже через 20-30 хвилин необхідна грошова сума буде перерахована на ваш рахунок. 10 хвилин йде на розгляд вашої кандидатури і ще 20 — на перерахування коштів.

На противагу всім цим перевагам існує тільки один недолік — висока процентна ставка.

Наприклад

Вам терміново знадобилися гроші і ви вирішили скористатися пропозицією про оформлення мікропозик через Інтернет. Заповнивши заявку, ви її відправляєте і чекаєте рішення МКО.

Через 5 хвилин з вами зв'яжеться представник компанії і уточнює всі дані, які були вказані в анкеті. Ще через кілька хвилин вам на телефон прийде SMS про зарахування коштів на картковий рахунок.

3. Хто надає цілодобові микрозаймы через Інтернет — огляд ТОП-5 мікрофінансових компаній

Список мікрофінансових компаній, які надають цілодобові микрозаймы онлайн, досить широкий.

з Огляду на досить жорстку конкуренцію, кредитодавці намагаються запропонувати своїм клієнтам максимально вигідні умови співпраці. В одній з наших статей ми вже писали про те де терміново взяти мікрозайм без відмови.

1) MoneyMan

MoneyManДуже популярна мікрофінансова компанія в . Рішення про надання позики приймається практично миттєво. Серед обов'язкових умов отримання коштів — громадянство РФ і постійне проживання на території країни. Отримати гроші в MoneyMan можна різними способами — на карту, електронний гаманець, готівкою.

2) E-капуста

ЕкапустаНе менш відомий кредитодавець, який надає відповідь про можливі перспективи співробітництва всього за 5 хвилин. Розмір першого позики не може перевищувати 8 000 рублів. У разі повторного звернення ця цифра може бути збільшена двоє — до 16 000 рублів.

В залежності від тривалості погашення мікропозик може змінюватися величина процентної ставки. Якщо цей період не перевищує 7 днів, то позичальник сплачує 2,3% в день. Починаючи з сьомого дня, щоденна процентна ставка опускається до 1,7%.

3) Мій Позику

Мій позикуЦя компанія виступає в якості своєрідного зв'язуючої ланки між позичальником і кредитором. Незважаючи на статус посередника, така фірма користується великою популярністю серед клієнтів. За умови співпраці менеджери компанії допоможуть обрати найбільш підходящу програму мікрокредитування.

Максимальна сума позики становить 100 000 рублів. При цьому оформлення кредиту в компанії Мій Позику до 15 000 рублів може здійснюватися при використанні мінімального пакету документів.

4) Займи Просто

Займи ПростоКомпанія Займи Просто надає мікрозайм в розмірі 15 000 рублів під щоденну процентну ставку 2,5%. Максимально можлива сума при першому зверненні визначається після попередньої оцінки рівня платоспроможності клієнта.

Повністю закрити кредитний рахунок ви повинні за 30 днів. При цьому за умовами договору передбачена опція продовження позики. Позичальник не може нею скористатися понад 26-ти разів.

5) Вивус

ВивусКомпанія Вивус не вимагає застав, зайвих довідок та поручителів. На отримання мікропозик можуть розраховувати всі працездатні громадяни у віці від 18-ти до 70-ти років.

На вимогу позичальника йому може бути надана сума у розмірі до 15-ти тисяч рублів. Позику можна оформити під 1,5% в день. Повернути всі кошти з нарахованими відсотками клієнт МКО повинен за 30 днів.

4. Як оформити мікрозайм онлайн — покрокова інструкція для новачків

З моменту вибору постачальника мікрофінансових послуг і до фактичного зарахування коштів може пройти від 20-ти до 30-ти хвилин. Докладно про те, як оформити мікрозайм ми писали в одній з своїх статей.

Крок 1. Виберіть компанію

Надійного постачальника послуг можна вибрати тільки після детального вивчення актуальних пропозицій сучасного ринку кредитування. Порівняйте умови співпраці з пропозиції від інших компаній-кредитодавців. Занадто низькі процентні ставки повинні вас насторожити.

Приділяйте вибору мікрофінансової компанії достатньо часу, так як від цього буде залежати результат всієї співпраці. Доцільніше всього співпрацювати з МКО, яка представлена на ринку більше 5-ти років. Це буде гарантією фінансової стабільності компанії.

Крок 2. Заповніть заявку онлайн

На офіційному сайті компанії ви зможете знайти форму, яку необхідно заповнити і відправити менеджерам організації для подальшого вивчення. При заповненні заявки необхідно вказати свої особисті дані, контактний телефон і розмір позики, який ви плануєте отримати при співпраці з МКО.

Важливо!

При заповненні анкети в режимі онлайн слід бути максимально уважним. Невідповідність наданих даних і помилки в заповненні форми можуть стати причиною, з якою вам буде відмовлено у наданні позики.

Крок 3. Виберіть спосіб отримання грошей

Мікрозайм може надаватися в різних формах. Ви вибираєте найбільш зручну для себе — електронні гроші, картковий рахунок, готівка. Вказати бажану форму отримання грошей можна на сайті — у випадаючому меню або ж при телефонній розмові з представником компанії-кредитора.

Крок 4. Підтвердіть бажання отримати позику

Після відправлення заявки на отримання мікропозик ви повинні будете підтвердити свої наміри скористатися послугою мікрокредитування. Зробити це можна двома способами.

Один з них передбачає підтвердження в телефонному режимі. Для цього з вами зв'яжеться представник фінансової установи.

Підтвердження мікропозик

Проте найчастіше для підтвердження достатньо відправити унікальний код, який приходить на ваш телефон у вигляді SMS-повідомлень. Разом з цим такий код є своєрідним підтвердженням того, що ви приймаєте всі умови, які висуває МКО.

Крок 5. Дочекайтеся схвалення

Експрес-перевірка платоспроможності займає 5-10 хвилин. Цього часу достатньо, щоб кредитний інспектор компанії прийняв рішення про можливість надання вам необхідної грошової суми. У разі схвалення вашої кандидатури кошти будуть перераховані протягом 20-40 хвилин.

Якщо відмовили у наданні мікропозик онлайн

Відмова від надання необхідної грошової суми не є суворим вироком. Якщо одна мікрофінансова компанія не хоче бачити вас серед своїх клієнтів, то можна просто скористатися послугами іншої організації. Такі фірми сьогодні представлені на ринку у великій кількості.

Якщо ж ви хочете співпрацювати саме з цим кредитодавцем, то можете повторно звернутися в компанію і вимагати роз'яснити причини відмови. В МКО вам повинні надати аргументи, які стали підставою для відмови у надання мікропозик.

5. Мікрозайм онлайн за паспортом — 3 способу отримання коштів

Кошти мікрофінансової компанії можуть бути перераховані на вашу картку або електронний гаманець. Також ви можете особисто відвідати найближче відділення організації-кредитодавця і забрати готівку.

1) Готівкові

Такий спосіб отримання коштів не надто широко поширений серед мікрофінансових компаній. Надання послуги в режимі онлайн позбавляє від необхідності відкривати велику кількість офісів по обслуговуванню клієнтів. Найчастіше МКО обмежуються одним відділенням у місті.

Перед відвідуванням офісу ви можете зателефонувати і уточнити час роботи. У деяких компаніях є відділ кур'єрської доставки, але за користування такою послугою доведеться доплатити.

2) Електронний гаманець

Щоб скористатися цим способом, ви повинні зареєструватися в будь-якій платіжній системі ЯндексДеньги, Qiwi, Webmoney, Кукурудза. В одній з наших статей ми докладно розглядали мікрозайм на Qiwi гаманець і особливості його оформлення.

Електронні гроші ви зможете використовувати для здійснення покупок в Інтернеті або переводити їх на картковий рахунок, а після цього — переводити в готівку через банкомати.

3) На карту банку

Такий варіант сьогодні є найбільш поширеним. Мікрофінансові компанії виконують переказ грошей на картковий рахунок в будь-який час доби. Детальніше про мікрозайм на карту онлайн читайте в нашій окремій статті.

Щоб переконатися в тому, що ваша карта підходить для проведення такої операції, необхідно заздалегідь перевірити — чи підтримує вона функцію автоматичного списання.

6. Брати чи не брати мікрозайм онлайн — можливі труднощі і способи їх вирішення

Ви завжди повинні пам'ятати, що оформлення кредиту — це велика відповідальність. Погоджуючись на співпрацю, ви повинні справно виконувати свої зобов'язання і регулярно вносити платежі.

Ніколи не вказуйте неправдиву інформацію про свою кредитну історію! Якщо співробітники компанії самостійно виявлять невідповідність наданих даних, то ви надовго втратите можливості оформляти мікрозайм в даній МКО.

Труднощів при погашенні

Але найбільші труднощі виникають під час закриття кредитного рахунку. Переоцінка власних фінансових можливостей призводить до плачевних наслідків — починаючи від традиційних переплат і закінчуючи навіть банкрутством фізичних осіб.

На першій стадії прострочення вам загрожує нарахування штрафів і пені. У результаті цього сума боргу може збільшитися в кілька разів. Подальше невиконання боргових зобов'язань загрожує залученням колекторних агентств, які спеціалізуються на стягненні заборгованості з клієнтів банків.

Погашення мікропозик

ЕслПогашение мікропозик" width="620" height="200" />

ЕслПогашение мікропозик" width="620" height="200" />

ЕслПогашение мікропозик" width="620" height="200" />

ЕслПогашение мікропозик" width="620" height="200" />

Якщо і такий метод не приніс бажаних результатів, то розгляд справи триває у судовому порядку. Судові пристави висилають за місцем проживання боржника постанову про порушення виконавчого виробництва.

Ми навели приклад ситуації, в якій позичальник повністю відмовився повертати кредитні кошти і тим самим порушив умови договору. Якщо ви будете справно виконувати свої зобов'язання, то такі проблеми вам не страшні.

Запам'ятайте

Якщо у вас раптом виникли непередбачені фінансові труднощі, то ні в якому разі не варто замовчувати цей момент від кредитора. Перше, що ви повинні зробити — повідомити представника компанії про наявні проблеми.

Багато організацій пропонують опцію продовження кредиту, а у найбільш складних випадках кредитодавець може надати вам кредитні канікули.

7. Висновок

У висновку ще раз хотілося б відзначити, що мікрозайм онлайн — це дуже зручна послуга, яка досить затребувана на сучасному ринку кредитування.

Різні мікрофінансові компанії надають микрозаймы на вигідних умовах, тому ви можете легко вибрати найбільш підходящу форму співпраці.

Також ми підготували для вас цікаве відео, в якому показано механізм оформлення мікропозик в компанії E-капуста.

Якщо після ознайомлення з матеріалом у вас залишились запитання або ви просто хочете поділитися своєю думкою щодо такого фінансового продукту, то залишайте свої думки в коментарях під статтею!


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Гроші » Микрозаймы онлайн — терміново оформити позику без відмов: покрокова інструкція для новачків + огляд ТОП-5 компаній з надання послуг