Мікрозайм на карту онлайн — як терміново отримати позику без відмови: інструкція з отримання термінового мікропозик на мапу

Що таке мікрозайм на карту онлайн? Де його можна взяти без відмови? Як терміново отримати позику на карту за 5 хвилин прямо не виходячи з дому?

Здравствуйте, шановні читачі нашого блогу! На зв'язку з вами Павло Шевельов.

У сьогоднішній статті ми будемо говорити з вами про микрозаймах на карту.

Буквально нещодавно я мав досвід співпраці з однією з микрокредитных організацій. Практичні поради, описані в статті, допоможуть вирішити будь-яке питання, що стосується оформлення такого кредитного продукту.

Давайте спробуємо розібратися в цьому разом!

Микрозаймы на карту онлайн

1. Що таке мікрозайм на карту і в чому його зручність?

Тимчасові фінансові труднощі можна вирішувати різними способами. Хтось звертається за допомогою до своїх родичів, хтось направляється прямо в ломбард, а хтось шукає альтернативні способи виходу із ситуації.

І одним із варіантів розв'язання проблеми є такий кредитний продукт, як мікрозайм на карту.

Мікрозайм на карту — це позика невеликий грошової суми, що після узгодження всіх деталей перераховується прямо на карту клієнта мікрофінансової компанії.

Особливості мікропозик онлайн на карту дозволяють позичальнику отримати кошти, не залишаючи меж власного будинку. Організації, які виступають в якості кредитодавців, максимально лояльно ставляться до своїм майбутнім клієнтам. Основна ставка при цьому робиться на оперативність надання послуги.

Мікрозайм на карту

Щоб скористатися таким кредитним продуктом, досить мати при собі активну банківську картку, документ, що підтверджує особу, а також можливість вийти в Інтернет.

Серед основних зручностей термінових мікропозик на карту також слід відзначити істотну економію часу. Враховуючи щільне щоденне розклад сучасної людини, цей фактор може зіграти дуже важливу роль при бажанні скористатися таким продуктом.

Наприклад

Петя — дуже важливий бізнесмен, який займає початкову щабель підприємницької діяльності. Щодня він знаходиться у пошуках шляхів вдосконалення свого бізнесу — консультується з іншими бізнесменами, закуповує товар, відвідує торговельні точки, тому у нього дуже мало часу на інші турботи.

Одного разу Петя знайшов нові позиції товару, але на той момент у Петра не було потрібної суми для його закупівлі. Бізнесмен вирішив звернутися за допомогою в мікрофінансову компанію, про яку він почув від доброго знайомого.

Наявність картки одного з банків істотно спростило процедуру і вже через 25 хвилин після подачі заявки Петя отримав відсутню суму.

2. У чому переваги і недоліки мікропозик на карту?

Зручність такого кредитного продукту проявляється в короткостроковості боргових зобов'язань. На погашення наявної заборгованості відводиться від двох тижнів до декількох років.

При цьому дострокове закриття кредитного рахунку не буде для позичальника загрожує нарахуванням додаткових відсотків. Для порівняння слід зауважити, що звичайні банки дуже часто застосовують такий прийом на практиці.

Ще переваги мікропозик на карту описані нижче:

  • можливість оформлення в режимі онлайн;
  • відсутність необхідності в переведенні в готівку коштів;
  • можливість нецільового використання позики;
  • гнучкі строки погашення;
  • висока швидкість розгляду заявки.

Можливість подачі заявки віддалено з офісу або власного будинку може стати великою перевагою для багатьох позичальників. Для отримання коштів також необов'язково відвідувати офіс компанії-кредитора — необхідна грошова сума буде перерахована на картковий рахунок.

Кошти, що надійшли на карту банку, зовсім необов'язково знімати. Вони можуть бути спрямовані на здійснення покупок в Інтернеті або для оплати послуг за допомогою системи онлайн-банкінгу.

Чому не слід брати мікрозайм на карту?

Незважаючи на всі переваги, мікрозайм на карту також має і деякі недоліки. Найчастіше доводиться говорити про високих процентних ставках, обумовлених відсутністю підтвердження платоспроможності клієнта.

Таким чином МКО мінімізують можливі ризики від невиплати кредитної заборгованості.

Також слід згадати про можливу затримку при перерахуванні коштів на карту, яка не представлена в системах Visa або MasterCard.

У деяких випадках такі затримки можуть досягати трьох днів. Але навіть незважаючи на повільну швидкість проведення виплати, відсотки будуть нараховуватися з моменту підписання договору.

3. Де отримати мікрозайм на карту — ТОП-5 компаній з надання послуг мікрокредитування

Отримати мікрозайм на карту можна за умови звернення в традиційні банки або мікрокредітние організації. Такі компанії є прямими конкурентами банків і знаходяться в постійній боротьбі за клієнтів.

При цьому незважаючи на створену конкуренцію, лідером надання послуг мікрокредитування є мікрофінансові компанії.

Така тенденція обумовлена високою швидкістю розгляду поданих заявок і відсутністю необхідності надання розширеного пакету документів.

Нижче представлені найбільш популярні мікрокредітние компанії:

Домашні ГрошіДомашні гроші. Дана мікрофінансова компанія є надійним і перевіреним постачальником послуг. При необхідності термін погашення кредитної заборгованості може досягати 392 дня. Розмір кредиту коливається від 15 до 30-ти тисяч рублів. При цьому максимально можливу суму позичальник може отримати тільки в разі повторного звернення. Взяти мікрозайм в компанії Домашні Гроші можна на офіційному сайті фірми в режимі «онлайн».

Мить КредитМигКредит. Ще один впливовий представник сучасного ринку кредитування. Компанія надає позики своїм клієнтам без застави та поручителів. Приховані комісії і додаткові платежі при оформленні відсутні. В залежності від способу погашення (поступове або одноразове), умови співпраці для позичальника можуть змінюватися. Максимальний термін кредитування становить 80 000 рублів, що надаються під 2,6% в день.

РосДеньгиРосДеньги. В цій компанії можна отримати до 30 000 рублів. Термін погашення кредитної заборгованості не перевищує 17-ти днів. Величина процентної ставки прив'язано до розміру позики і терміну закриття кредитного рахунку. Дана компанія приймає рішення про можливість співпраці вже через 10 хвилин після звернення.

Smart CreditSmartCredit. Максимальна сума позики в разі оформлення кредиту в SmartCredit не перевищує 8 000 рублів. Однак і процентна ставка тут буде порівняно невисокою і складе 1,9%. За умови подальшого звернення ця цифра може бути знижена до 1,8% і навіть 1,6%. Стандартний термін погашення не повинен перевищувати 30-ти днів.

Чесне словоЧесне слово. Ще одна популярна організація, що спеціалізується на наданні мікрокредиту. Вона здійснює свою діяльність з 2013 року, тому вже має свою клієнтську аудиторію. Заявки на отримання мікропозик на карту розглядаються цілодобово. Постійні клієнти компанії можуть розраховувати на участь у програмах лояльності та поступове зниження процентної ставки.

Якщо ви читали наші статті, то вже знаєте, що тема де терміново взяти мікрозайм без відмови досить широко розглянуто в іншому матеріалі.

Кредитні умови різних МФО представлені в таблиці нижче:

Микрокредитная організація Процентна ставка, % Сума мікропозик, рублів Період погашення, днів
Домашні гроші 2,59 15000-50000 До 392
МигКредит 1,1-2,6 3000-80000 10-35
РосДеньги 2 1000-30000 7-17
SmartCredit 1,6-1,9 2000-200000 5-30
Чесне слово 1,7-2,2 1000-30000 5-20

4. Як терміново оформити мікрозайм на карту онлайн без відмови за 5 хвилин — покрокова інструкція для новачків

Отримати терміновий мікрозайм на карту за 5 хвилин прямо не виходячи з дому можна всього за кілька кроків. При цьому вам не доведеться простоювати кілометрові черги для отримання необхідної довідки.

Якщо ви є щасливим власником банківської картки, то процедура отримання мікропозик не зажадає більше 30-ти хвилин вашого часу.

Якщо вам необхідні більш детальні підказки, то можете ознайомитися з нашою статтею про те, як оформити мікрозайм.

Крок 1. Оформляємо мапу

Наявність картки будь-якого банку значно спрощує процедуру отримання мікропозик. Якщо ж ви досі не скористалися таким банківським продуктом, то прийшов час виправити ситуацію.

Карта може бути дебетовою або кредитною. Незалежно від цього на неї може бути перерахована необхідна грошова сума.

Багато фінансові установи пропонують своїм клієнтам послуги інтернет-банкінгу, тому у вас є можливість отримати карту, не відходячи від монітора свого комп'ютера.

онлайн Банкінг

Для цього достатньо заповнити на офіційному сайті банку запропоновану форму, а під час телефонної розмови з менеджером повідомити про необхідність використання послуги кур'єрської служби.

У разі схвалення вашої кандидатури на вказану вами адресу буде доставлено кур'єром договір для підписання і безпосередньо карта банку.

Наприклад

Вася вирішив оформити картку банку. Він заповнив заявку на сайті і через деякий час з ним зв'язався представник фінансової організації. Уточнивши дані, які Вася вказав в анкеті, співробітник банку поцікавився як Васі буде зручно забрати картку.

Він повідомив про бажання скористатися кур'єрською доставкою, так як у Васі не було часу для відвідування відділення банку.

Вже на наступний день до Васі на роботу прибув кур'єр Микола, який доставив договір про співробітництво та кредитну картку. Ознайомившись з документом, Вася підписав необхідні папери і отримав на руки карту банку.

Крок 2. Вибрати компанію

Тепер, коли ви стали щасливим власником банківської картки, можете сміливо вибирати постачальника мікрофінансових послуг. Ринок рясніє великою кількістю пропозицій і тут дуже важливо не стати жертвою шахраїв.

Щоб не допустити цього, при виборі слід керуватися такими правилами:

  • ретельно вивчати пропозиції від різних МКО;
  • віддавати перевагу перевіреним компаніям, які вже давно представлені на ринку;
  • уважно вивчати умови договору;
  • слідувати рекомендаціям знайомих, які співпрацювали з конкретної МКО;
  • відвідувати тематичні форми для прийняття остаточного рішення.

Серед постачальників мікрофінансових послуг також можуть бути звичайні банки або навіть приватні особи. Ось тільки в першому випадку дуже складно отримати схвалення за позикою, а в другому є ймовірність стати жертвою шахраїв.

Крок 3. Заповнюємо анкету

Після реєстрації на сайті обраної компанії ви повинні заповнити заявку на отримання необхідної грошової суми.

В тілі заявки ви повинні вказати стандартні дані — ПІБ, номер телефону для зворотного зв'язку, номер карткового рахунку. Також може виникне необхідність вказівки закінчення терміну дії карти.

Важливо!

Дані, які ви вказали, не можуть бути використані третіми особами. Такі дії з боку кредитодавця є порушенням договору щодо співпраці.

Крок 4. Підтверджуємо наміри і вводимо код з телефону

Для того, щоб підтвердити свої наміри, ви повинні відправити унікальний код, який прийде вам на телефон після відправлення заявки.

Ці дії з вашого боку прирівнюються до підписання договору про співробітництва і свідчать про те, що ви приймаєте умови кредитодавця.

Крок 5. Отримуємо відповідь

Якщо кредитодавець прийме позитивне рішення щодо вашої кандидатури, то вже через кілька хвилин на вашу поштову адресу прийде електронний документ з умовами мікропозик.

Тут же буде прописана величина процентної ставки та строки погашення кредитної заборгованості. Ще через деякий час на вашу карту буде перерахована необхідна грошова сума.

5. Як погашати позику, отриманий на карту — 3 способу закриття кредитного рахунку

Мікрозайм, отриманий на карту банку, ви можете погасити різними способами. Для цього можна скористатися тією ж карткою, електронним гаманцем або готівкою грошовими коштами.

Більш детально що таке микрозаймы онлайн описано в одній з наших статей.

Способи закриття кредитного рахунку:

  • Карта банку. Це найбільш зручний спосіб погашення кредитної заборгованості перед мікрофінансової компанії. Щоб ним скористатися, ви повинні дізнатися реквізити МКО. Така інформація повинна міститися в складеному договорі про співпрацю, який надається в електронному вигляді.
  • Електронний гаманець. Не менш зручний спосіб, але більш витратний. В одній зі статей ми вже розбирали, як оформляти мікрозайм на Ківі гаманець і розглядали особливості погашення кредитної заборгованості. Різні електронні платіжні системи можуть стягувати додаткову комісію за користування сервісом.
  • Готівкові кошти. В цьому випадку вам не вдасться вирішити питання віддалено. Для закриття кредитного рахунку таким чином вам доведеться відвідати як мінімум найближчий торговий центр або магазин, в якому встановлені термінали оплати послуг. Також ви можете безпосередньо відвідати відділення мікрофінансової компанії.

6. Що буде, якщо вчасно не погасити мікрозайм і як цього уникнути — прості поради та рекомендації

Особистий гіркий досвід навчив мене максимально відповідально підходити до виконання своїх зобов'язань перед кредитодавцем. Одного разу мені довелося звернутися в мікрофінансову компанію для оформлення позики у розмірі 10 000 рублів під щоденну процентну ставку 1,5%.

Непередбачені обставини не дозволили повернути борг у зазначені терміни і мені довелося пояснюватися перед кредиторами. Представники організації люб'язно вказали мені на пункт договору, в якому була зазначена необхідність повернути кошти у встановлені терміни.

Кредит був оформлений на 10 днів, тому загальна величина процентної ставки склала 15% (1,5*10). Після того, як я погасив основну суму позики з відсотками у розмірі 11 500 рублів (10000*15%), додатково довелося сплатити штраф, який був нарахований за формулою 10000*0.015*5, де 5-термін прострочення платежу.

У результаті вийшло, що крім наданих 10 000 рублів мені довелося заплатити ще 2 250 рублів (1500 (нараховані відсотки) + 750 (штраф)).

Після повного погашення заборгованості та особистої бесіди з представниками організації я дізнався, що заходи з пошуку неплатника, а в самих запущених ситуаціях — звернення в суд, також повинні бути сплачені позичальником.

Чим загрожує заборгованість за кредитом

Враховуючи, що прострочення була допущена виключно з моєї вини, особливих претензій до кредитодавцю у мене немає. Компанія справно виконала свої безпосередні обов'язки і діяла відповідно з укладеним договором.

Для того, щоб виключити негативний варіант розвитку подій, вам достатньо тверезо оцінити рівень платоспроможності і об'єктивно визначити проміжок часу, який може знадобитися для погашення заборгованості. Слід розуміти, що кожен наступний день підвищує розмір процентної ставки.

Краще всього, якщо оформлений на карту мікрозайм буде погашений достроково, адже таким чином переплата за відсотками буде мінімальною. Тим більше, що багато сучасні мікрокредитний компанії пропонують різні способи закриття кредитного рахунку.

7. Висновок

У висновку хотілося б ще раз сказати про зручність такого фінансового продукту, як мікрозайм на карту.

Розвиток сучасних технологій значно спрощує життя і дозволяє отримати потрібну грошову суму на карту в максимально стислі терміни. При цьому зовсім необов'язково залишати межі будинку або офісу.

Щоб наочно ознайомитися з процедурою оформлення мікропозик на карту, можете переглянути це відео.

Якщо ви хочете поділитися своїм досвідом оформлення мікропозик на карту, то можете залишати коментарі під статтею!


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Гроші » Мікрозайм на карту онлайн — як терміново отримати позику без відмови: інструкція з отримання термінового мікропозик на мапу