Торгівля на біржі з брокером MaxiMarkets – як новачкові почати заробляти на Форекс

Від чого залежить прибуток на фінансовому ринку? Чому важливо пройти навчання на віртуальному рахунку і чому приділити особливу увагу?

Всім привіт, шановні читачі! З вами автор проекту «BigEnergy.ги» і практикуючий трейдер Олексій Морозов.

Перш ніж почати заробляти на фінансовому ринку кожному трейдеру доводиться зробити дуже важливий крок – вибрати свого брокера.

Сьогодні компаній-брокерів з'явилося так багато, що новачкові, ще не володіє достатнім досвідом і знаннями, дійсно важко зробити вибір.

Тому я вирішив познайомити вас брокером MaxiMarkets   надійною компанією, яка професійно готує трейдерів до заробітку, даючи необхідне навчання і супровід на фінансовому ринку.

Рекомендую вам цього брокера, так як сам уже працюю з ним і задоволений сервісом та іншими аспектами компанії.

Мабуть, почнемо!

MaxiMarkets - фінансовий брокер

1. Короткий огляд брокера MaxiMarkets

Компанія під назвою MaxiMarkets з'явилася в 2008 році. Брокер був зареєстрований в Лондоні і є одним із брендів міжнародного фінансового холдингу MaxiServicesLtd. Своїм клієнтам компанія надає повноцінне навчання торгівлі на фінансових ринках, особистого менеджера, якісну аналітику від експертів Форекс.

Брокер MaxiMarkets є офіційним партнером Міжнародного об'єднання Форекс трейдерів, Асоціації регіональних банків , Національної Асоціації кредитних брокерів і фінансових консультантів.

А також активно співпрацює з такими інформаційними порталами як Финверсия, Банкір.Ру, Інвестфорум, Инвестинг, Банки та Діловий світ, Інтернет-ресурсом каналу «Росія-24».

Трейдери, що працюють з MaxiMarkets, мають можливість заробляти на фондових, сировинних ринках. Клієнту компанії доступні більше 45 валютних пар, великий асортимент індексів, ф'ючерсів, сировини, енергоносіїв та дорогоцінних металів.

Проте, головною відмінністю MaxiMarkets від інших брокерів є зовсім не умови торгівлі, а потужна освітня база. У компанії вірять, що прибутковість торгівлі і загальний успіх на ринку Форекс безпосередньо залежать від уміння трейдерів розуміти і аналізувати ринок, і прагнуть з кожного клієнта зробити першокласного трейдера.

>> Пройдіть безкоштовний онлайн-тренінг від MaxiMarkets

2. Переваги торгівлі з брокером MaxiMarkets

Тут я розповім про переваги, які виділяю особисто для себе як практик.

Як і будь-який інший брокер, компанія MaxiMarkets бажає створити для своїх клієнтів максимально вигідні та комфортні умови трейдингу. Нижче представлений ряд переваг, за які MaxiMarketsс кожним роком обирають все більше і більше трейдерів:

Перевага 1. Регулярні акції та бонусні програми

Нові клієнти брокера отримують приємний бонус від компанії і можуть збільшити свій депозит на суму до 30%. Трейдери також можуть стати учасниками партнерської програми і отримувати регулярні винагороди за залучення своїх друзів.

Брокер постійно проводить різноманітні конкурси та акції з щедрими грошовими призами та заохоченнями.

Перевага 2. Наявність мобільної платформи і веб-терміналу

Для тих, хто не має можливості постійно перебувати біля свого комп'ютера, фахівці компанії розробили мобільні торгові платформи. Відкривати угоди і стежити за ринком можна з улюблених гаджетів.

Мобільна платформа

3 Перевагу. Фінансова підтримка компанії

Кошти трейдерів зберігаються в самих надійних і перевірених банках світу.

Перевага 4. Компенсація банківських комісій

Не варто хвилюватися із-за дорогого грошового переказу. Брокер зобов'язується відшкодувати всі банківські комісії, пов'язані з поповненням вкладу.

Перевага 5. Змінюване кредитне плече і фіксовані спреди

Обсяг кредитного плеча може помітно збільшити розмір потенційного прибутку. Але разом з тим, він безпосередньо впливає на рівень осідання депозиту у випадку, якщо напрямок тренда зміниться. Тому клієнти компанії можуть змінити розмір плеча за власним бажанням залежно від їхнього методу торгівлі.

6 Перевага. Особистий менеджер і цілодобова підтримка клієнтів

Підтримка досвідченого фахівця дуже важлива для кожного трейдера, особливо в самому початку кар'єри. Клієнт може звернутися до експертів MaxiMarkets в будь-який час.

Особистий менеджер

3. Навчання разом з брокером – який метод вивчення краще вибрати і з чого почати

Якісна теоретична підготовка – це перший крок до успішного трейдингу, основа, на яку поступово «наростають» навички та досвід. Освітня програма MaxiMarkets дозволяє кожному вибрати найбільш комфортний метод навчання: індивідуальний чи груповий, самостійний або разом з експертом.

Така різноманітність навчальних матеріалів варто розглянути детально.

Познайомитися з азами трейдингу і зрозуміти, як працюють фінансові ринки можна за допомогою рубрик: «Питання/відповідь», «Словник термінів», добірки відео-уроків «150 питань про Форекс».

«Навчальні вебінари»

Відчути і дізнатися, що таке трейдинг «вживу» можна на Форекс-вебінарах. Щодня початківці трейдери можуть в онлайн-режимі спостерігати, як веде торгівлю і отримує прибуток досвідчений трейдер. А послуга «1 на 1 з експертом» дозволяє під наглядом практика відпрацювати отримані навички на практиці.

Курс вебінарів

>> Отримати безкоштовні відео-уроки заробітку на Форекс від MaxiMarkets

«Демо-реал»

Але окремо я хочу виділити унікальну послугу «Демо-реал»   можливість торгувати на віртуальному рахунку протягом 14 днів. «Демо-реал» — це відмінний спосіб не тільки опрацювати стратегію, але й отримати свою першу прибуток: всі зароблені гроші на демо-рахунку, брокер MaxiMarkets перераховує на реальний рахунок клієнта.

Демо-рахунок

Хлопці, це просто фантастика!

Адже заробити на демо-рахунку набагато легше, ніж на реальному, так як ви на ньому торгуєте більш спокійно і не боїтеся втратити гроші.

Переходимо до реєстрації у брокера.

4. Як стати трейдером і почати заробляти– покрокове керівництво

Нижче я даю вам інструкцію по реєстрації та початку роботи з брокером MaxiMarkets.

Крок 1. Реєстрація в якості трейдера

Для початку уважно заповніть поля з особистими даними – це стане в нагоді для подальшої верифікації і успішного виведення грошей. Запам'ятайте зазначені електронну адресу та пароль, а також не забудьте поставити «галочку» в знак згоди з угодою.

Реєстрація та відкриття рахунку

Крок 2. Поповнення депозиту

В своєму особистому кабінеті знайдіть вкладку «Депозит». Брокер пропонує кілька варіантів поповнення: Visa, Yandex.Money, Qiwi, WebMoney, 3dsecure, або ж шляхом банківського переказу.
Мінімальний розмір депозиту складає 500$. Визначитися з типом рахунку вам допоможе особистий консультант, який передзвонить найближчим часом після реєстрації.

Поповнення депозиту

Крок 3. Тренування на рахунку «Демо-реал»

Цей крок зовсім не обов'язковий, але він буде корисним початківцям трейдерам. Ви зможете протягом 2 тижнів набиратися досвіду в торгівлі, при цьому, абсолютно не ризикуючи своїми грошима.

Додатковим плюсом буде те, що весь зароблений прибуток переведуть на цей рахунок. Цей факт мене особливо порадував.

Крок 4. Вибір торгової платформи

Я вже розповів, що MaxiMarkets пропонує на вибір три види терміналу для трейдингу: мобільний термінал та програму MetaTrader4, які необхідно завантажити з сайту компанії. Також вам буде доступна веб-платформа, що не вимагає додаткової установки.

Щоб прив'язати термінал до особистого кабінету, потрібно зайти в неї зі своїм логином і паролем.

Ось так виглядає онлайн платформа брокера MaxiMarkets:

Онлайн платформа

Крок 5. Початок трейдингу

Шлях до регулярного заробітку відкритий. Підберіть разом з особистим менеджером зручну для вас торговельну стратегію і почніть заробляти. Щоденна аналітика від експертів компанії допоможе вам знаходити правильні точки для відкриття угод.

Бонус-крок. Висновок засобів

Щоб вивести свої кошти, вкажіть бажану суму в поле виводу. Найближчим часом з вами зв'яжеться представник брокера для підтвердження операції. Банківська транзакція може займати від декількох годин до декількох днів.

Виведення коштів

5. Висновок

Шановний читач, сьогодні ми розглянули принципи роботи брокера MaxiMarkets, надає дійсно цінні послуги як для початківців трейдерів, так і для досвідчених професіоналів.

Якщо вам цікаво не просто стати трейдером, а навчитися розуміти і аналізувати фінансові ринки, зупиніть свій вибір на компанії MaxiMarkets. Велике розмаїття освітніх матеріалів і програм робить цю компанію самим справжнім «Університетом трейдерів», сам це перевірив.

А вигідні торгівельні умови, арсенал торгових інструментів та можливість самостійно вибирати розмір торгового плеча по достоїнству оцінять досвідчені трейдери.

Додатковим плюсом для кожного клієнта стане першокласна допомогу від експертів і підтримка з боку провідних фінансових аналітиків.

Прагнете до прибутку і не зупиняйтеся на досягнутому! Бажаю вам тільки прибуткових угод з брокером MaxiMarkets!

MaxiMarkets брокер

Друзі, а ви вже пробували заробляти на фінансових ринках? Як вам стаття? Прохання оцінити її, поділитися цим матеріалом з друзями і залишити коментарі нижче.


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Інвестиції » Торгівля на біржі з брокером MaxiMarkets – як новачкові почати заробляти на Форекс