Торгівля на біржі з брокером Каліта-Фінанс — як почати працювати на фінансових ринках + огляд ТОП-7 основних переваг співпраці з компанією Каліта-Фінанс

Як почати торгувати на біржі разом з Каліта-Фінанс? Які переваги дає мобільна платформа від Каліта-Фінанс для початківців трейдерів? З чого почати навчання торгівлі на біржі новачкові?

Добрий день, шановні читачі бізнес-журналу «BigEnergy»! На зв'язку постійні автори проекту Олексій Морозов і Дмитро Шапошников.

Сьогодні ми поговоримо про унікальний і, мабуть, кращому проекті для торгівлі на біржі компанії «Каліта-Фінанс». У статті ми детально розкриємо всі переваги, а також підкажемо з чого потрібно почати.

Отже, поїхали!

Брокер Каліта-Фінанс

1. Торговий брокер Каліта-Фінанс – історія появи і розвитку компанії

Компанія «Каліта-Фінанс» заявила про себе в 1999 році, коли зароджувалося безліч інших брокерських фірм, однак, на відміну від конкурентів, вона змогла пройти перевірку часом і вийти в лідери.

На відміну від проектів, які спеціалізувалися на якомусь одному сегменті ринку, Каліта-Фінанс воліла відкривати трейдерам доступ до всіх фінансових інструментів на валютному, фондовому та товарно-сировинному ринках.

Для здійснення фінансових операцій була розроблена торгова платформа iTrader 8 для ПК, мобільних пристроїв і доступний інтернет-трейдинг через веб-термінал.

Так що унікальна можливість торгувати безліччю інструментів на самих вигідних умовах є тільки тут. А штат професійних аналітиків і регулярні акції відкривають масу перспектив, про які ми розповімо нижче.

2. Переваги співпраці з компанією «Каліта-Фінанс»   ТОП-7 основних переваг

Серйозні брокери, існуючі протягом 10-15 років і більше, намагаються всіляко піклуватися про клієнтів, Каліта-Фінанс – не виняток. Нижче ми перерахуємо основні переваги, дуже важливі для новачків і вигідні для профі.

Перевага 1. Більше 15 років успішної роботи компанії

Досвідчені біржові спекулянти знають, як співвідноситься вік брокерської фірми з її надійністю. Успішна робота протягом такого тривалого часу дозволяє спокійно довіритися проекту і не сумніватися у ньому.

За весь час діяльності компанія Каліта-Фінанс створила чудову команду професіоналів. В результаті, трейдери отримують якісні рекомендації з торгівлі, відмінне навчання, багатий функціонал і добре пророблений інтерфейс торгових платформ.

Перевага 2. Безкоштовне навчання

Навіть тим користувачам, які не активували реальний рахунок, доступно для перегляду десять тривалих відео.

В них міститься вичерпна інформація про заробіток на Форекс та інших сегментах фінансового ринку, розглядаються різні методи аналізу.

Якщо новачок відкриває рахунок і поповнює депозит на суму в 10 000 рублів, йому відкривається доступ до майстер-класів – детально пропрацював і перевірених на досвіді стратегіям трейдингу.

Дистанційний курс навчання

Багатьом трейдерам хочеться не просто вникати в огляди ринків і аналітику, а відкривати угоди разом з професіоналами, щоб не сумніватися в успіху. Для здійснення цієї ідеї Каліта-Фінанс запустила проект «Півгодини Профіту».

щотижня у вівторок та четвер, рівно опівдні (по МСК), клієнти компанії з активним торговим рахунком можуть спостерігати за реальною торгівлею професіонала Дмитра Семенова.

Трейдинг ведеться на реальні гроші, онлайн-режим робить можливим копіювання кожної операції і вихід на стабільний профіт.

Перевага 3. Торгівля без посередників в ECN Kalitex

У статті «Торгівля на біржі для початківців» ми говорили, що відкриття і закриття угод на ринку трейдер здійснює через посередника – брокера.

Проте сучасні технології, реалізовані в транзакційної системи ECN Kalitex, роблять можливим торгівлю між учасниками ринку безпосередньо.

Новачкам складно зрозуміти переваги такої інновації, але професіонали з її допомогою дуже добре заробляють.

Торгівля без посередників в рази підвищує швидкість виконання ордерів, зменшує «прослизання» і містить чимало інших плюсів, проте вимагає серйозного досвіду і великих капіталовкладень.

Перевага 4. Унікальне програмне забезпечення

Взявши на замітку невдоволення програмою MetaTrader4, про яку ми говорили в «Форекс для початківців» Каліта-Фінанс створила власний торговий термінал під назвою iTrader 8.

Крім основного терміналу створені мобільні версії для двох найбільш популярних операційних систем – iPhone і Android, ми ознайомимося з ними нижче.

Програмне забезпечення ми детально розглянемо в наступних блоках статті.

Перевага 5. Миттєве укладання угод на торговому терміналі iTrader 8

У процесі співпраці з Каліта-Фінанс " ми на власному досвіді переконалися, що угоди тут відкриваються миттєво, ніяких затримок не відбувається. Для деяких стратегій, описаних у статті «Стратегії Форекс», це надзвичайно важливо.

Перевага 6. Торгівля на всіх сегментах фінансового ринку

Як вже згадувалося раніше, Каліта-Фінанс не обмежується тільки фондовим ринком або валютним ринком, торгувати тут можна і товарами/сировиною – усього доступно 115 торгових інструментів.

Чим більше інструментів надає брокер для торгівлі – тим ширше можливості у трейдера по диверсифікації ризиків та способів заробітку.

Перевага 7. Унікальне додаток iScanner

iScanner — це дуже зручний додаток, яке автоматично аналізує технічні індикатори, і свічкові конфігурації в режимі онлайн і у візуальному режимі показує трейдеру   яку операцію і з якого фінансового інструменту можна зробити прямо зараз.

Виглядає це так:

IScanner Каліта-Фінанс

3. Як почати торгувати разом з «Каліта-Фінанс» — 3 простих кроки

Тут ми перерахуємо чітку послідовність дій, які необхідно здійснити для початку торгівлі.

Крок 1. Викачуємо і встановлюємо термінал iTrader 8

Велика частина трейдерів відкриває угоди через платформу для ПК, яка оперативно завантажується з офіційного сайту компанії.

Термінал Itrader 8

Софт не займає багато місця на комп'ютері, установка здійснюється дуже швидко.

Крім цього, в iTrader 8 реалізована функція міні-трейдер, яка дозволяє стежити за графіками, поточними позиціями, а також здійснювати операції і виставляти ордери, замінюючи звичайний iTrader 8 в більшості операцій.

Міні-трейдер:

Міні-трейдер Калита

Крок 2. Відкриваємо реальний рахунок

Відкрити рахунок можна або в терміналі, або безпосередньо на сайті компанії. Ця процедура передбачає два етапи – заповнення анкети та внесення першого депозиту.

В анкеті вказується персональна інформація – ПІБ, номер паспорта, контактні дані та інше.

Форма реєстрації

Коли форма заповнена та надіслана, нам залишається чекати виходу на зв'язок менеджера компанії. Якщо дані внесені ввечері, менеджер дзвонить клієнтові на наступний день з 10 до 18 годин.

Для початку реальної торгівлі створений необхідно поповнити рахунок на певну суму, мінімальний депозит – 3 000 рублів. Зараз діє три тарифних плани, трейдер може вибирати будь-залежно від своїх можливостей.

Тарифні плану компанії «Каліта-Фінанс»:

Тарифні плани Каліта-Фінанс

Способів внесення грошей на рахунок дуже багато, проблем при здійсненні транзакцій не виникає ніяких.Бажано вести торгівлю «Оптимального тарифу»: мінімальний лот при здійсненні операцій дорівнює одиниці, тому семи тисяч для консервативної, спокійною торгівлі буде явно недостатньо.

Крок 3. Приступаємо до торгівлі

На наш погляд, перед початком реальної торгівлі необхідно обов'язково ознайомитися з усіма безкоштовними заняттями, присутніми на онлайн-трансляції «Півгодини Профіту» і подивитися майстер-класи від професіоналів.

Каліта-Фінанс надає різні варіанти примноження грошей, так що практично будь-яка торгова стратегія буде тут функціонувати коректно.

У розділіАналітика» представлені дуже якісні огляди ринків і технічний аналіз, які можна використовувати в процесі самостійної торгівлі. Після ознайомлення з базовим курсом вони стають просто незамінними для трейдера.

Нижче ми поговоримо про пристрій торгового терміналу і окремо зазначимо переваги мобільної версії.

4. Як працювати в торговому терміналі iTrader 8 – детальна інструкція

Інтерфейс торгової платформи iTrader 8 для заробітку на ринку Форекс та інших біржах зовсім не складний, але необхідно в ньому розібратися, щоб не допускати дурних помилок.

Керівництво компанії підготував детальний огляд своєї платформи, ми пропонуємо ознайомитися зі вступним відеороликом, присвяченим навігації, а потім подивитися і інші матеріали по темі.

Керівництво по роботі в терміналі iTrader 8:

 

5. Короткий огляд мобільної платформи від Каліта-Фінанс

Мобільну платформу можна встановлювати на пристрої IPhone і Android, ми особисто пробували торгувати через неї і запевняємо, що софт працює без глюків, угоди відкриваються також миттєво, як і в iTrader 8.

Мобільний додаток Itrader-8

Доступ до будь-якого розділу терміналу можна отримати через меню:

Угоди

Якщо вибрати «Інструменти», відкриється список всього того, чим можна торгувати, крім валютних пар Форекс є багато ще чого цікавого:

Вибір інструментів

Кількість інструментів, курс яких відображається у Котируваннях», можна змінювати на свій розсуд, у нас тут дві валютних пар, нафта, цукор, золото, акції Ощадбанку:

Котирування

Якщо ми гукнемо на будь-яку котирування, відкриється вікно її графіка, в ньому ми обираємо або торгівлю в реальному часі (ринковий ордер), або відкриття угод при досягненні ціною певного рівня в майбутньому (лімітний):

Євро долар ордер

Графік від перемикання режимів не зміниться, але у випадку з лімітним ордером параметрів необхідно вказувати більше:

Лімітний ордер

У процесі аналізу ринку бажано до максимуму розширити графік. Розробники iTrader 8 це передбачили – подвійний клік розтягує графік на весь екран.

Графіки

У мобільної версії торгівельного терміналу доступна велика кількість індикаторів і осциляторів, користувач може самостійно вибрати їх параметри.

Індикатори

«Малювання» нам доступні лінії та інструменти Фібоначчі. В якості прикладу ми нанесли їх на графік:

Лінії Фибоначи

Отже, мобільний термінал від Каліта-Фінанс містить весь необхідний набір функцій. Через нього дійсно дуже зручно відкривати угоди і вести торгівлю, багів і помилок нами зафіксовано не було.

6. Поліпшення торговельних умов

З 26 вересня 2016 року для клієнтів змінилися торгові умови. Серед змін:

  • зменшено розмір лота по більшості валютних пар з 10 000 одиниць базової валюти до 1 000 одиниць базової валюти
  • збільшено розмір плеча з 1 до 400 до 1 до 500
  • знижена величина плати за ведення рахунку з 300 до 150 рублів.

Покращення торгових умов

Торгувати з компанією «Каліта-Фінанс» стало ще вигідніше!

7. Висновок

Друзі, ми розглянули умови співпраці з брокером «Каліта-Фінанс», а також переваги, які отримають як новачки, так і професіонали трейдингу.

Якісна клієнтська підтримка, найкращі програми для здійснення торгових операцій дозволяють включити цю компанію в число кращих брокерських фірм.

Якщо вам сподобалася ця стаття, будь ласка, оцініть її і залиште відгуки в коментарях. Бажаємо успішної торгівлі з Каліта-Фінанс і фінансового благополуччя!


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Інвестиції » Торгівля на біржі з брокером Каліта-Фінанс — як почати працювати на фінансових ринках + огляд ТОП-7 основних переваг співпраці з компанією Каліта-Фінанс