Де взяти терміновий позику — 5 кроків отримання позички без відмови і перевірок + огляд ТОП-7 компаній з найбільш вигідними пропозиціями

Де терміново взяти позику при відкритих простроченнях в ? Як оформити терміновий позику під заставу нерухомості? Чи можна отримати терміновий позику без відмови і перевірок?

Здрастуйте, дорогі читачі нашого інтернет-журналу! На зв'язку Павло Шевельов.

Сьогодні ми будемо говорити про термінові позики і про те, де можна оформити такий кредитний продукт.

Мені вже доводилося вирішувати питання оформлення строкового позики, тому з механізмом отримання позикових коштів я знайомий досить близько.

Якщо вам раптом терміново знадобилися гроші і ви не знаєте до кого звернутися за допомогою, то дана стаття стане для вас справжньою знахідкою.

Отже, приступимо!

Терміновий позику

1. Що являє собою строковий позику

Якщо ви відчуваєте тимчасові фінансові труднощі, а друзі та близькі не можуть надати необхідну допомогу, то вам залишається шукати альтернативні шляхи виходу із ситуації.

Можна звернутися за кредитом у банк або скористатися іншим фінансовим продуктом — строковими позикою. Останній варіант виглядає більш кращим з багатьох причин. Вам не доведеться простоювати в чергах, щоб подати заявку, а потім — забирати гроші.

На відміну від банківського кредиту, терміновий позику ви можете отримати вже через півгодини з моменту звернення у фінансову компанію.

Терміновий позику — це невеликий грошовий кредит, який видається фінансовими організаціями на короткий проміжок часу.

З його допомогою позичальник може оплачувати строкові рахунки, купувати товари або послуги, купувати подарунки або витрачати гроші на ремонт авто.

На що можна витратити терміновий позику

Терміновий позику представляє із себе невелику позику, розмір якої найчастіше не перевищує 100 000 рублів. При першому зверненні позичальник обмежується 8 000-10 000 рублів. Термін погашення такого мікрокредиту зазвичай не перевищує кілька днів. У рідкісних випадках гроші можуть бути повернуті за 3-5 місяців.

Для термінового оформлення позики вам не доведеться збирати великий пакет документів, які зазвичай вимагають банки. Стандартна форма строкового кредиту без застави та поручителів. Однак у випадку надання застави позичальник може розраховувати на отримання суттєвої грошової суми.

Плюси і мінуси термінового позики без перевірок

Терміновий легко отримати позику без відмови і зайвих перевірок у різних формах — готівкою, на картку банку, на електронний гаманець. Такий зручний кредитний продукт є максимально доступним навіть для позичальників з поганою кредитною історією.

Відсутність прихованих комісій, поручителів і додаткових умов також є великою перевагою строкового позики. Аналогічними достоїнствами може похвалитися позику експрес, який ми розглядали в іншій статті.

Серед інших переваг продукту також слід відзначити:

  • високу швидкість розгляду заявки;
  • мінімальну кількість документів;
  • швидку видачу коштів;
  • можливість отримати кошти навіть з поганою кредитною історією;
  • зручні способи погашення;
  • можливість отримати позику не виходячи з дому.

найголовнішим недоліком термінового позики є висока процентна ставка. Великі відсотки за кредитом обумовлені високим ризиком для кредитодавця. Також слід звернути увагу на значну суму штрафу за умови, якщо позичальник не погасив заборгованість у зазначені раніше терміни.

Наприклад:

Ви оформили терміновий позику в одній відомій компанії. Отримані 3 000 рублів ви зобов'язалися повернути через 5 днів, однак не змогли цього зробити, так як не отримали зарплату.

З вами зв'язався представник компанії і попередив, що за кожен наступний день ви будете оплачувати не тільки суму позички, але й штрафи за прострочення. Після цього ви прийняли рішення повернути гроші якомога швидше.

2. Хто може взяти терміновий позику без відмови і перевірок?

Ви можете розраховувати на отримання термінового позики за умови, якщо є громадянином Російської Федерації, а ваш вік варіюється в межах 18-70 років. При цьому кожна компанія може самостійно встановлювати віковий ценз для потенційних клієнтів.

Серед додаткових вимог до позичальнику слід відзначити наявність постійної реєстрації в регіоні звернення за строковим позикою. Для прийняття позитивного рішення зовсім необов'язково надавати довідку з місця роботи. Однак наявність такого документа підвищить ваші шанси на отримання вигідного позики. Теж саме можна говорити і про заставу.

3. Терміновий позику під заставу нерухомості — особливості надання кредиту

Отримати терміновий позику під заставу нерухомості набагато простіше, ніж без його надання. Доцільність оформлення такої позики визначається в тому випадку, якщо ви розраховуєте отримати велику грошову суму.

При цьому якщо ви хочете використовувати в якості предмета застави свою єдину квартиру, то зі схваленням позики можуть виникнути деякі труднощі. Банки не зовсім охоче йдуть на такий варіант співпраці. Краще всього, якщо у вас є в розпорядженні друга квартира.

До нерухомості банки висувають певні вимоги:

  1. Ви повинні документально підтвердити право власності — надати папери про покупку, спадщину або дарування.
  2. Всі податки на нерухомість мають бути сплачені.
  3. Ви повинні надати технічний паспорт житла та кадастровий план на землю.
  4. Заставна нерухомість повинна бути ліквідною. Якщо вона знаходиться у старому та напівзруйнованому стані, то надання позики може бути відмовлено.
  5. Банки перед укладанням угоди проводять експертизу щодо оцінки вартості об'єкта нерухомості. На проведення даної процедури може знадобитися певний час.

Підсумкова ціна буде формуватися в залежності від цілої сукупності факторів — особливості розташування, транспортної розв'язки, стану об'єкта та середньої вартості нерухомості в конкретному районі.

Увага!

До моменту повного погашення кредиту ви не зможете продавати, міняти або виконувати інші операції з нерухомістю, що знаходиться в заставі. Більш того, кредитодавець може зобов'язати вас застрахувати об'єкт.

4. Де взяти терміновий позику при відкритих простроченнях — огляд ТОП-7 компаній з вигідними умовами

Послуги по наданню термінового позики надають не тільки банки, але й інші установи фінансового типу. Такі компанії пропонують спрощену схему кредитування і дозволяють отримати необхідну грошову суму при використанні мінімального пакету документів.

Нижче представлені найбільш популярні компанії з надання позики за вигідними умовами.

1) Терміново гроші

Терміново грошіДля отримання термінового позики тут ви повинні надати паспорт або інший документ, що посвідчує особу. Мінімальна сума кредиту становить 1 000 рублів при максимальному показнику, еквівалентній 30 000 рублів.

Кошти надаються під 2% з можливістю подальшої пролонгації. Подана вами заявка буде розглядатися кредитним інспектором не більше 5-ти хвилин, після закінчення яких компанія прийме остаточне рішення щодо подальших перспектив співпраці.

Повернути кошти вам доведеться за 16 днів. При цьому чим раніше ви це зробите, тим менше вам доведеться платити. Ви зможете стати клієнтом цієї фінансової установи за умови, якщо вам від 21-го до 70-ти років.

Гроші можна забрати під час відвідин офісу або надавши картковий рахунок будь-якого банку. В одній зі статей ми вже розглядали позику на карту миттєво цілодобово без відмови.

2) 24Финанс

24 фінансЩе одна фінансова компанія, в продуктовій лінійці якій знайшлося місце строковими позичками. Ця організація досить популярна не тільки на території Москви, але і за її межами.

Компанія 24Финанс пропонує вам до 15 000 рублів під щоденну процентну ставку 2%. Для схвалення заявки достатньо надати паспорт громадянина РФ або інший документ, що посвідчує особу. Організація встановлює для своїх клієнтів наступні вікові обмеження — від 21 до 65 років.

Вже через 15 хвилин з моменту звернення ви будете знати про перспективи подальшого співробітництва з компанією. Отримані кошти вам доведеться повернути за 28 днів, але при певних обставинах можливе скористатися опцією пролонгації.

3) Промсвязьбанк

ПромсвязьбанкФінансова компанія крім традиційних кредитних продуктів пропонує ще і термінові позики. Їх відмітною особливістю є можливість отримати схвалення навіть людям з поганою кредитною історією. В одній зі статей ми вже розглядали як взяти позику з поганою кредитною історією.

Промсвязьбанк пропонує до 300 000 рублів, які надаються під 35%. За бажанням позичальник може оформити карту банку, на яку згодом буде перерахована необхідна грошова сума. Це істотно спрощує процедуру видачі грошових коштів.

4) Східний Експрес-Банк

Східний експрес банкЦей банк працює практично по всій території . У Східний Експрес Банк також має своє представництво. Організація готова запропонувати своїм клієнтам від 25 000 до 200 000 рублів, які можна отримати без поручителів і підтвердження доходу.

Рішення про видачу приймається за 5 хвилин з моменту подачі заявки в режимі онлайн. В іншій нашій статті ми вже розглядали що з себе представляють позики онлайн. Клієнт фінансової установи повинен повернути кошти за 3 місяців. На момент звернення в банк для отримання термінового позики позичальнику повинно бути не менше 26-ти років.

5) Опти-Money

ОптиМопеуКомпанія Опти-Money готова надати вам до 30-ти тисяч рублів. Гроші видаються під 2% в день строком до 364 днів. Ви можете розраховувати на співпрацю з організацією за умови, якщо до моменту звернення в компанію вам вже виповнилося 18 років. Оформити заявку і отримати необхідну грошову суму можна всього за 10 хвилин.

Завдяки тому, що партнером ОптиМопеу є велика мережа цифрових товарів і платіжних послуг, позичальник зможе здійснити платіж у будь-якому відділенні організації. Крім цього, вам буде запропонована можливість закрити кредитний рахунок допомогою використання електронного гаманця. Раніше ми вже розглядали тему позику на Ківі-гаманець в іншій нашій статті.

6) Fastmoney

FastmoneyТерміновий позику від Fastmoney – це можливість отримати від 3 000 до 35 000 рублів під щоденну процентну ставку 1,3-2%. Остаточна вартість кредитного продукту визначається після попередньої співбесіди.

Терміновий позика видається по одному паспорту строком на 31 день. В якості опції позичальнику можуть використовувати пролонгацію. На розгляд заявки відводиться не більше 15 хвилин.

7) Совкомбанк

СовкомбанкВ продуктовій лінійці Совкомбанку є програма Експрес-Плюс, в рамках якої ви можете отримати до 30 000 рублів при використанні одного паспорта. Термін кредитування становить не більше 12 місяців, а рішення про можливості співпраці приймається вже в день звернення.

Довідки про доходи і порука не є обов'язковими умовами видачі грошових коштів, але дозволяють розраховувати на більш вигідні умови співпраці.

В таблиці ви можете наочно порівняти названі умови кредитування:

Компанія Сума позики, рублів Ставка в день, % Термін, днів Вік позичальника, років
1 Терміново гроші 1000-30000 2 3-16 21-70
2 24Финанс 2000-15000 2 7-28 21-65
3 Промсвязьбанк 30000 1,8 324 21-65
4 Східний Експрес-Банк 25000-200000 1,7 364-964 26-65
5 Опти-Money 30000 2 364 18-70
6 Fastmoney 3000-35000 1,3-2 7-31 18-65
7 Совкомбанк 5000-30000 1,7 364 21-65

5. Як оформити терміновий позику в день звернення — 5 простих кроків

Покрокова інструкція оформлення строкового позики представлена нижче. Якщо слідувати таким простим рекомендаціям, то особливих труднощів при вирішенні цього питання не виникне.

Крок 1. Виберіть постачальника послуг

Вам доведеться вибирати між микрофинансовыми организациями і традиційними банківськими установами. Мікрокредітние компанії можуть допомогти тільки в тому випадку, якщо ви потребуєте в отриманні невеликий грошової суми.

Банки більш прискіпливо ставляться до вивчення потенційних кандидатів, однак у разі схвалення позичальники можуть розраховувати на отримання значної суми. Трохи вище ми вже ознайомилися з різними компаніями, які пропонують такий кредитний продукт, як термінові позики.

Крок 2. Заповніть заявку

Всі сучасні компанії можуть похвалитися наявністю представництва у Всесвітній Мережі. Потенційні клієнти фінансової установи можуть залишати заявки на отримання термінового позики на офіційному сайті обраної компанії.

У запропонованій формі ви повинні вказати розмір бажаного позики, найбільш вигідний спосіб отримання грошей, свої паспортні дані і приблизні терміни, в які ви зможете повернути борг. Залежно від дизайну офіційного сайту компанії перелік основних питань може бути дещо змінений.

Крок 3. Дочекайтеся відповіді

Термін розгляду заявки на отримання термінового позики залежить від швидкості роботи штатного кредитного інспектора фінансової компанії. Однак у більшості випадків цей проміжок часу не займає більше 10-ти хвилин.

Ще 15-30 хвилин знадобиться для того, щоб обумовлена грошова сума була перерахована безпосередньо на рахунок позичальника.

Крок 4. Обговоріть деталі

Після затвердження кандидатуру до вас буде прикріплений персональний менеджер, який буде виступати в якості консультанта по вирішенню будь-яких питань.

Співробітник компанії розповість про всі подробиці надання термінового кредиту і буде надавати необхідну консультативну допомогу на всіх етапах співпраці.

Консультація за строковим позиці

У функції персонального менеджера входить обговорення найбільш вигідних умов співпраці і озвучення зручних способів погашення. При цьому ви також може проконсультуватися про всіх правилах заповнення необхідних документів.

Наприклад:

Ви звернулися в компанію N для отримання термінового позики. Заповнивши та надіславши заявку на зазначену електронну адресу, вже через кілька хвилин вам подзвонив менеджер фірми.

В телефонному режимі обговорили умови майбутньої співпраці. Співробітник компанії відповідав на всі запитання, які ви ставили при розмові.

Крок 5. Отримаєте гроші

Після вирішення всіх організаційних питань ви отримуєте необхідну грошову суму у тому вигляді, який був вказаний при заповненні анкети. Це може бути банківська картка, електронний гаманець, поштовий переказ.

Подальша швидкість зарахування залежить не тільки від швидкості роботи співробітників компанії-кредитодавця, але і від оперативності роботи онлайн-системи банку, який видав вам карту.

Ще один надійний і перевірений спосіб отримання коштів — в найближчому відділенні компанії. Єдиний проблемний момент полягає в тому, що вам доведеться особисто відвідувати офіс кредитодавця. Аналогічним способом також можна отримати і швидкий позику, який ми більш докладно розглядали в іншій статті.

чи Можна оформити позику при відкритих простроченнях?

У такій ситуації багато залежатиме від розміру та терміну боргу за позикою. Однозначно можна сказати, що велика грошова сума не може бути надана клієнту, у якого є відкрита прострочення по позиці.

Проте при обліку конкуренції, створеної сьогодні на фінансовому ринку, є ймовірність того, що деякі організації з метою розширення клієнтської аудиторії нададуть вам свої послуги. У такому випадку рекомендується звертатися за допомогою до мікрофінансовим компаніям, які представлені на ринку зовсім недавно.

6. Як погашати терміновий позику — 5 способів закриття кредитного рахунку

Після того, як ви отримали в своє розпорядження необхідну грошову суму, слід подбати про способи погашення кредитної заборгованості. Деякі з них дозволяють повернути борг не залишаючи меж власного будинку.

Найбільш зручними способами погашення кредитної заборгованості:

  • Готівкою. Тут все просто — ви прямуєте в найближче відділення компанії-кредитодавця і оплачуєте рахунок в касі компанії. З переваг такого способу слід відзначити відсутність комісій і гарантію надходження платежу на рахунок кредитора.
  • Через Інтернет. Такий спосіб оплати позбавляє від необхідності покидати межі власного будинку для внесення платежу. Кошти можуть бути перераховані на реквізити електронних платіжних систем або карткового рахунку будь-якого банку.
  • Через поштовий переказ. за Допомогою такого способу можна перерахувати кошти на реквізити кредитної організації з будь-якого поштового відділення країни. Проте за користування такою послугою вам доведеться заплатити близько 5% від суми, що перераховується.
  • Через філіали банків. Такий спосіб зручний у тому випадку, якщо поблизу вашого будинку немає відділення фінансової компанії, але є офіс будь-якого банку. Банківський переказ дозволяє не витрачати час на дорогу до офісу компанії-кредитодавця для внесення регулярного платежу.
  • Переклад через бухгалтерію за місцем роботи. Досить незвичайний, але дуже зручний спосіб, при якому частина вашої заробітної плати буде автоматично перераховуватися на особовий рахунок кредитної організації. Перевагою таких переказів є те, що з вас не буде стягуватись додаткова комісія.

7. Як збільшити шанси на отримання термінового позики — практичні поради новачкам

Незважаючи на доступність такого продукту, як терміновий позику, іноді жодна фінансова організація не хоче вас бачити серед потенційних клієнтів.

Цього може бути безліч причин — погана кредитна історія, відсутність довідки з місця роботи, неможливість підтвердити свою платоспроможність перед кредитором.

Максимальні труднощі можуть виникнути за умови, якщо ви захочете отримати велику грошову суму. Щоб збільшити свої шанси на отримання термінового позики, спочатку спробуйте виправити свою кредитну історію. Для цього найкраще підійдуть міні позики, які ми максимально детально розглядали в іншій статті.

Як виправити кредитну історію

Оформивши невеликий кредит на купівлю кавоварки, кухонного комбайна або тостера, ви зможете через деякий час легко його погасити. При цьому позитивний досвід погашення обов'язково буде відзначений у вашої кредитної історії.

Після оформлення ще кількох таких кредитів фінансові компанії вже не будуть звертати увагу на єдину прострочення, яка була далеко в минулому.

Для збільшення шансів на отримання термінового позики ви також можете вдатися до послуг профільного спеціаліста в особі кредитного брокера. Такі юридичні особи спеціалізуються на наданні допомоги в оформленні кредиту. За користування послугами брокерів доведеться доплатити, але при цьому ваші шанси стати клієнтів фінансової компанії зростуть багаторазово.

Крім цього, ви можете скористатися таким продуктом як рефінансування. Деякі банки видають кредит на погашення наявного позики на більш вигідних умовах. Можливо, ви не відразу отримаєте позитивну відповідь, проте в будь-якому випадку, спробувати варто.

8. Висновок

У висновку хотілося б відзначити, що строковий кредит — це дуже зручний кредитний продукт, який дозволяє отримати необхідну грошову суму в максимально стислі терміни.

Такі позички надаються не тільки банками, а й микрофинансовыми компаніями, тому позичальнику представлений досить широкий вибір.

Нижче ми підготували для вас цікаве відео, в якому описано особливості термінового позики.

Якщо ви хочете поділитися з нами думками з приводу вищевикладеного матеріалу, то залишайте їх під статтею. Нам буде цікаво вступити в дискусію!


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Гроші » Де взяти терміновий позику — 5 кроків отримання позички без відмови і перевірок + огляд ТОП-7 компаній з найбільш вигідними пропозиціями