«Щасливий бомж»   повний огляд гри з висновком реальних грошей і інструкція по експлуатації онлайн симулятора + огляд способів поповнення і виведення коштів

Як почати гру Щасливий бомж і які завдання повинні вирішувати гравці? Які існують способи виведення грошей в даній грі? Як швидко заробити і вивести гроші в грі Щасливий бомж?

Здрастуйте, шановні читачі! Журнал представляє вашій увазі нову гру – економічний симулятор «Щасливий бомж».

Проект «Щасливий бомж» за короткий проміжок свого існування вже встиг принести своїм шанувальникам дохід більш ніж 3 мільйони рублів.

Кожному новому учаснику належить пройти нелегкий шлях від жебрака до успішного бізнесмена з вражаючим станом.

Вам належить далеко не просте завдання – вижити в нелегких умовах 90-х, де регулярно доводиться відкуповуватися від співробітників внутрішніх органів, а кримінальні авторитети і банди постійно намагаються урвати шматок від вашого капіталу.

Вам надана маса варіантів для розв'язання кожної задачі. Зберіть свою власну групу і стати відомим кримінальним авторитетом, або банально оплатіть дах і продовжуйте спокійно заробляти гроші. Правильне рішення належить вибрати вам!

Крім того, що гра захоплює процесом відкриття всі нових методів накопичення доходу, зароблені гроші завжди доступні висновку і подальшого застосування в реальному житті.

Гра щасливий бомж

1. Оформлення та дизайн

Істотною відмінністю гри від інших подібних проектів є унікальний дизайн. Кожна картинка розроблена професійною командою ілюстраторів і сміливо може претендувати на ТОП оформлень серед ігор з виведенням коштів.

навігації Кнопки розташовані інтуїтивно зрозуміло для кожного користувача, що виключає затяжні пошуки потрібного функціоналу.

2. Процедура реєстрації

Щоб почати гру, знадобиться всього хвилина для проходження стандартної процедури створення облікового запису.

Ви можете заповнити контактні дані вручну, або моментально увійти на сайт через яку з популярних соціальних мереж. При реєстрації система запитає у вас контактний номер телефону та електронну адресу.

процедура реєстрації

>> Реєстрація в проекті «Щасливий бомж» <<

3. Як почати?

Відразу після реєстрації система надає можливість вибору належності до одного з районів ігрового світу.

Незважаючи на те, що гра передбачає вкладення грошових коштів для прискореного просування і збільшення заробітку, ви можете почати процес розвитку без будь-яких інвестицій. Варто враховувати, що прогрес у цьому випадку буде помітно нижче, ніж навіть при мінімальному поповненні балансу в грі.

4. Механіка гри

Завдання, які вам належить вирішити в першу чергу:

  • забезпечити собі житло;
  • знайти роботу;
  • просунутися по кар'єрних сходах.

Пошук житла

Отримання більш високооплачуваної роботи безпосередньо залежить від типу житла, яким ви володієте. Відповідно, чим дорожче житлові умови, якими ви забезпечите себе, тим результативніше буде проходити кожен ваш робочий день.

Оплата оренди проводиться раз на тридцять днів і варіюється від 10 рублів до 9 тисяч. Однак в останньому оновленні гри з'явилася можливість придбання житла за оплату від 240 рублів до 216 тисяч.

Пошук житла

Купівля нерухомості, на жаль, не дає права на повне володіння майном, а має на увазі під собою тільки оренду на термін 2 роки.

Пошук роботи

Перші методи заробітку будуть приносити не більше 1 рубля в день. Як тільки ви забезпечите себе більш гідними житловими умовами, стануть доступні нові вакансії і методи примноження грошей.

Пошук роботи

Для ефективного заробітку варто враховувати, що необхідно щодня заходити в свій профайл для збору отриманого прибутку. Оптимальні результати дає ранкова і вечірня інкасація.

Для кожної з вакансій доступні поліпшення, які множать ваш показник мінімум в 2 і максимум в 10 разів.

Нещодавнім нововведенням став податок на роботу. З регулярністю 1 раз в 7 днів вам необхідно сплачувати відсоток від вашого сумарного гонорару. Оплата проводиться вручну. У разі прострочення, система буде нараховувати щоденну пеню.

Як значно збільшити дохід?

Якщо суми коштів, що виплачуються за виконання робіт, починають здаватися вам низькими, можна інвестувати капітал для збільшення прибутку.

Бізнес

Для початку підприємницької діяльності необхідно:

  • Мати високий авторитет. Накопичення показника проводиться за рахунок розділу «Тюрма». Тут ви зможете скинути гроші в «общак».
  • Увійти в довіру до мера. Для збільшення показника необхідно дати хабар. Опція доступна в розділі «Адміністрація».

Бізнес

Мінімальний щоденний дохід при організації бізнесу становить 40 рублів.

Банк

Для отримання пасивного доходу інвестувати зароблені кошти під відсоток. Сума за вкладами конвертується один раз на добу. Відсоток відрізняється в залежності від обраного тарифу і становить від 5 до 25 відсотків.

Реферали

Кожен наведений по вашому посиланню учасник буде регулярно приносити 7 відсотків прибутку. Всі кошти відразу надходять на ваш рахунок «висновку».

5. Важливі розділи

Пропонуємо вашій увазі найбільш важливі розділи гри.

Мій район

Розділ сайту, який транслює кількість жителів у вашій місцевості, дає інформацію про час правління глави і надає точні дані по податку на роботу або бізнесу.

Якщо вас бентежать умови, які надає ваш голова, ви можете переїхати в іншу частину міста.

Мій район

Магазин

Розділ створює можливість збільшити заробіток. Кожен з предметів купується на постійній основі і збільшує ваш дохід в процентному співвідношенні.

Магазин

6. Способи поповнення та зняття коштів

Гра працює з найпопулярнішими платіжними системами.

У списку присутні:

  • Qiwiwallet;
  • Perfectmoney;
  • Payeer;
  • Advcash;
  • Связной;
  • Евросеть;
  • Яндекс гроші.

Не варто турбуватися про збереження фінансів на вашому рахунку. Розробниками передбачено високий рівень захисту. Система постійно оновлюється і тестується групою фахівців, а всі кошти зберігаються на різних рахунках, що належать компанії.

Все зарахування на ваш рахунок виробляються моментально.

Максимальний часовий проміжок для виведення грошей – 48 годин. Проект регулярно проводить виплати та постійно доповнює способи обороту коштів. В залежності від вашої платіжної системи процедура проводиться в ручному або автоматичному режимі.

Способи поповнення і виведення коштів

7. Чому гра варта уваги

Незважаючи на молодий вік симулятора, який становить трохи більше півроку, розробники активно випускають оновлення і розширюють функціональний діапазон можливостей в рамках проекту. Гра з кожним новим апгрейдом стає більш насиченою, а найголовніше – прибутковою.

Кількість нововведень – прекрасний ознака того, що розробники продовжують вкладати кошти і закривати своє творіння точно не планують.

«Щасливий бомж» — чи не єдиний повноцінний економічний симулятор на просторах рунета. Гра активно набирає популярність: кількість користувачів вже перевалила за 100 тисяч.

Тут немає старих обридлих шаблонів з російських інвестиційних ігор.

Любителям заробляти за рахунок свого інтелекту проект принесе масу приємних вражень, а можливість монетизації не дозволить втратити інтерес до гри.

Ретельно розраховуйте кожну інвестицію, і вже в найближчий місяць це воздасться вам першими заробленими сумами.

8. Висновок

Підведемо підсумки. Користувачі, які провели в додатку більше трьох місяців, вже організували свій пасивний дохід, вимірюваний десятками тисяч рублів.

Не втрачайте можливості примножити капітал, особливо якщо у вас є задатки підприємця і бажання робити гроші з повітря.

Почати діяти зараз – це кращий спосіб отримати результати вже завтра! Тим більше, що це не відніме у вас багато часу і ніяк не завадить виконання важливих завдань.


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Гроші » «Щасливий бомж»   повний огляд гри з висновком реальних грошей і інструкція по експлуатації онлайн симулятора + огляд способів поповнення і виведення коштів