Позика на карту цілодобово — як миттєво взяти гроші не виходячи з дому + 5 корисних порад як не отримати відмову при оформленні позики на мапу

Що таке позика на картку і як його терміново оформити без відмови? Хто пропонує найкращі позики на картку через Інтернет? Як збільшити шанси на отримання миттєвого онлайн позики?

Здрастуйте, дорогі читачі! З вами Павло Шевельов.

У сьогоднішній статті торкнуся тему позики на карту. Дана публікація буде присвячена тому, де і як можна взяти в борг до зарплати.

Якщо вам терміново знадобилися гроші, то приділіть кілька хвилин вивчення даного матеріалу. Обіцяю, він виявиться дуже корисним для вас!

Отже, почнемо!

Як отримати позику на карту миттєво

Зміст
  1. Що таке позика на карту — особливості онлайн-кредиту
  2. Як вибрати компанію-кредитора — корисні поради новачкам
  3. Як оформити позику на карту онлайн — 5 простих кроків
  4. Кращі позики онлайн на карту — огляд ТОП-7 компаній-кредиторів
  5. Як відбувається оцінка позичальника кредитором через Інтернет — основні принципи роботи банків та МФО
  6. Як не отримати відмову при оформленні позики — рекомендації для потенційних позичальників
  7. Висновок

1. Що таке позика на карту — особливості онлайн-кредиту

Далеко не завжди виходить грамотно розподілити свій сімейний бюджет. Іноді гроші закінчуються набагато раніше, ніж ваш роботодавець виплачує вам зарплату. Але що робити, якщо терміново потрібні кошти на невідкладні потреби?

Як варіант, можна зупинитися на позику в банку або МФО, який перераховується на вашу банківську карту. Цей спосіб вимагає всього кілька хвилин вашого часу (для заповнення заявки). Перерахування коштів на картковий рахунок позичальника здійснюється протягом 10-15 хвилин.

Позику на мапу — це невеликий грошовий кредит, який надається на картку будь-якого банку.

Така позика не вимагає особистої зустрічі з представниками кредитної організації. Переказ грошей на карту позичальника виконується в автоматичному режимі після затвердження його кандидатури. Оформлення заявки здійснюється в режимі онлайн, тому ви можете заповнювати анкету на отримання позики цілодобово.

До кредиторам рекомендується звертатися у випадках:

  • коли друзі і знайомі не можуть допомогти;
  • якщо банки не бачать вас серед своїх клієнтів;
  • ви оформляєте кредит на короткий термін і впевнені, що через кілька днів зможете повернути борг;
  • у вас складна фінансова ситуація, яка загрожує великими втратами;
  • позика дозволить отримати більшу вигоду, яка перекриє відсотки.

Переоцінка власних фінансових можливостей може обійтися вам дуже дорого. Висока вартість позики на карту зобов'язує позичальника дуже відповідально підходити до виконання всіх вимог по погашенню заборгованості.

Наприклад:

Ви оформили позику у розмірі 3 000 рублів під 2,2%. Через 5 днів ви повинні були повернути 3330 рублів (основна сума плюс 11%). Однак ви повернули борг на два дні раніше і заплатили 3198 рублів. Це дозволило вам заощадити 132 рубля.

На яку карту перераховуються кошти?

Всі сучасні системи працюють із зарплатними та кредитними картками будь-якого банку. Краще всього, якщо карта буде іменна. Це дозволить здійснити платіж без затримок.

Якщо кошти переказуються на кредитну картку, то при їх переведенні в готівку через банкомат з вас може стягуватися комісія. Її розмір встановлюється банками індивідуально.

Список найбільш популярних карт:

  • Visa;
  • Maestro;
  • MasterCard;
  • Кукурудза.

Дебетова або кредитна картка, на яку робиться переклад, повинна бути активована. Якщо вона ще не використовувалась вами, то при зарахуванні коштів можуть виникнути труднощі.

Плюси і мінуси позик на карту

Позику на карту може видаватися навіть без перевірки кредитної історії. Саме тому відсоток відмов за такими кредитами мінімальний. З документів вам потрібно буде надати лише паспорт. Зрідка може виникнути необхідність пред'явлення іншого документа, що посвідчує особу.

Плюси і мінуси позик на карту

Схема отримання грошей є максимально простий. Гроші перераховуються на картковий рахунок протягом півгодини. Аналогічними перевагами володіють всі види термінового позики. Раніше ми вже розглядали терміновий позику в одній із статей, присвяченій мікрокредитування.

Основні недоліки такої позики:

  • Високі процентні ставки. За кожен день користування коштами компанії вам доведеться платити від 0,8 до 3%. Річна вартість такого кредиту складе близько 1100%.
  • Обмежений термін погашення. Для того, щоб повернути весь борг, дуже часто відводиться не більше одного місяця. За умови, якщо ви оформили кредит на велику суму, то погасити заборгованість буде вельми проблематично.
  • Невелика сума позики. Розмір грошової суми не великий для людей, які вперше отримують кредит і складає зазвичай не більше 5 000 — 10 000 рублів. Повторне звернення в одну і ту ж компанію збільшує кредитний ліміт, але все-одно максимальна сума рідко перевищує 50 000 рублів.
  • Жорсткі вікові обмеження. Компанії-кредитори дуже ризикують, не перевіряючи платоспроможність своїх клієнтів. Щоб хоч якось мінімізувати цей ризик, вони встановлюють вікові обмеження для позичальників. Незважаючи на те, що багато компаній обіцяють надати позику клієнтам від 18-ти років, на практиці мінімальний вік позичальника найчастіше становить 25-27 років.

2. Як вибрати компанію-кредитора — корисні поради новачкам

В першу чергу звертайте увагу на те, як довго компанія надає послуги з кредитування. Якщо вона представлена на ринку достатній проміжок часу, то це може стати гарантією її фінансової стабільності. Це також означає, що компанія здатна успішно функціонувати в умовах створеної конкуренції.

При виборі компанії також необхідно:

  • Визначити величину позики. Якщо при першому ж зверненні вам знадобилося 15 000 рублів або більше, то основна частина компаній відсіється автоматично. Справа в тому, що дуже часто кредитний ліміт для нових клієнтів обмежується 8 000 — 10 000 рублів.
  • Вивчити умови кредитування. Тут важливо звернути увагу на процентну ставку, яку пропонує кредитор. Природно, слід вибирати пропозиції з найбільш вигідними умовами кредитування.
  • Дізнатися про можливість пролонгації кредиту. Деякі компанії продовжують термін погашення без нарахування штрафів. При іншому розкладі за кожен день прострочення вам доведеться платити ще і пені.
  • Ознайомитися зі способами повернення коштів. Найбільш зручний спосіб погашення позики — перерахування на карту. Але краще всього, якщо компанія пропонує ще декілька варіантів закриття кредитного рахунку — готівкою, поштовим переказом, за допомогою електронного гаманця.
  • Дізнатися про штрафні санкції. Обов'язково поцікавтеся, що буде, якщо ви не встигнете повернути всі гроші вчасно. Краще бути готовим до такого варіанту розвитку подій заздалегідь.

3. Як оформити позику на карту онлайн — 5 простих кроків

Слідуйте простим інструкціям, які описані нижче, і всього через півгодини ви отримаєте необхідну грошову суму на свою карту.

Крок 1. Вибираємо компанію кредитора та умови кредитування

Уважно вивчіть офіційні сайти компаній і виберіть тільки ті організації, які пропонують найбільш вигідні умови. Для зручності можете відвідати спеціальні портали та онлайн-сервіси, на яких зібрані пропозиції від різних компаній.

Оцініть розмір процентної ставки, комісії та можливі штрафи. Таким чином ви зможете розрахувати максимальну вартість позики.

З усього різноманіття, представленого в Інтернеті, залиште 3 найбільш вигідні умови кредитування від різних компаній. Щоб зробити остаточний вибір, ознайомтеся з відгуками реальних клієнтів.

Крок 2. Оформляємо заявку

Якщо ви вже зареєстровані на офіційному сайті компанії, то в особистому кабінеті зможете відшукати кнопку «Подати заявку». Також вона може розташовуватися на головній сторінці ресурсу і мати інший вигляд — «Оформити позику».

В тілі анкеті ви повинні заповнити всі поля та надати якомога більше інформації про себе. Перед тим, як відправити заявку, обов'язково перевірте на наявність помилок. Якщо інформація про позичальника буде вказана некоректно, то ви ризикуєте отримати відмову.

Крок 3. Підписуємо договір

Рішення про співпрацю приймається всього за кілька хвилин. Буквально через 5 хвилин після відправлення заявки ви отримаєте відповідь про можливі перспективи надання позики. Якщо ваша кандидатура схвалена, то вам залишиться лише підписати договір про співпрацю.

Для цього зовсім необов'язково відвідувати офіс компанії і ставити свій підпис під документом. Після схвалення заявки на ваш телефон прийде SMS-код, який потрібно ввести в форму на сайті і натиснути на кнопку «Відправити».

Це дія прирівнюється до підписання договору і свідчить про те, що ви приймаєте всі умови, які висуває компанія-кредитор.

Крок 4. Отримуємо гроші

Після підписання договору проводиться перерахування обумовленої грошової суми на картковий рахунок. На це може піти від півгодини (при співробітництві з МФО) до двох днів (кредит банку).

Зарахування коштів на карту

Якщо з якої-небудь причини вам потрібні готівку, то ви можете просто забрати їх у найближчому відділенні компанії. Також існує варіант зарахування коштів на електронний гаманець.

Крок 5. Погашаємо заборгованість

У зазначені терміни ви можете повернути гроші, перерахувавши їх на карту або погасивши заборгованість при використанні готівкових коштів. Якщо на карті у вас немає грошей, то ви можете просто замовити переклад через систему Контакт або Золота Корона.

Також можна перевести гроші з Webmoney, Qiwi або іншого електронного гаманця, однак з платника при цьому буде стягуватись додаткова комісія. Тему позики онлайн ми вже розглядали в попередній статті.

4. Кращі позики онлайн на карту — огляд ТОП-7 компаній-кредиторів

Намагайтеся приділяти увагу тим компаніям, які надають послуги кредитування вже не перший рік. Такі організації є максимально надійними і при співпраці з ними ви можете розраховувати на найвигідніші експрес-позики. На тему експрес позик у нас виходила спеціальна публікація.

1) Домашні Гроші

Домашні ГрошіВже при першому зверненні тут можна отримати до 30 000 рублів. Гроші надаються на 26 тижнів, але при необхідності термін кредитування може бути збільшений вдвічі. Таким чином він складе 52 тижні.

Якщо ви вже брали кредит в цій компанії, то можете розраховувати на зниження процентної ставки. Для новачків компанія пропонує позику вартістю від 2,2 до 3,6% в день. Оформити позику в компанії Домашні гроші можна в режимі «онлайн».

2) ТурбоЗайм

ТурбозаймТурбоЗайм пропонує оформити мікрозайм до 16 000 рублів, які видаються строком на 29 днів. У разі необхідності строк погашення може бути продовжений ще на 30 днів. При цьому нарахування відсотків буде здійснюватися в штатному режимі — без штрафів і пені.

Щоденна процентна ставка тут тримається на рівні 2%. Якщо ви співпрацювали з цією компанією, то можете отримати позику на більш вигідних умовах. Вік майбутнього клієнта даної організації повинен варіюватися в межах 21-65 років.

3) MoneyMan

MoneyManДуже відома кредитна компанія, яка надає швидкі позики в різних формах — на карту, електронний гаманець або готівкою. Також дана МФО виділяється на тлі конкурентів невисокими процентними ставками. За кожен день користування коштами компанії вам доведеться платити за 0,75%.

Якщо ви звертаєтеся в цю МКО вперше, то максимальна сума позики не перевищить 10 000 рублів. При повторному зверненні сума може зрости до 50 000 рублів. Мінімальний термін кредитування становить 5 днів, а максимальний період погашення тримається на рівні 18-ти тижнів.

У разі непередбачених ситуацій MoneyMan готова збільшити строк погашення ще на 4 тижні. Пені і штрафи при цьому нараховуватися не будуть.

4) Platiza

PlatizaКомпанія Platiza працює з різними платіжними системами. Вона може перераховувати кошти на картку будь-якого банку, електронний гаманець, видавати позику готівкою або за допомогою поштового переказу.

Оформлений кредит в компанії Platiza обійдеться вам в 1-3% в день. Platiza не видає позички понад 15 000 рублів, тому якщо вам потрібна більша сума, то рекомендується скористатися послугами іншої компанії.

Повернути борг позичальник зобов'язується максимум через 45 днів. Згідно з умовами договору передбачена можливість дострокового погашення.

5) ВТБ24

ВТБ 24В банку ВТБ24 отримати схвалення на кредит буде дещо складніше, ніж у звичайних микрокредитных організаціях. Це пояснюється тим, що банки більш ретельно займаються вивченням кредитної історії своїх потенційних клієнтів.

Однак якщо ваша кандидатура все-таки буде схвалена, то ви зможете отримати до 3 млн рублів. Процентна ставка на початковому етапі становить 16,5% річних. Згодом при справному погашенні вартість кредиту може опуститися до 12,5 і навіть 9,5% в рік.

6) E-Zaim

ezaemПерший позику в цій компанії можна отримати під нульову процентну ставку. Періодично E-Zaem надає можливість усім клієнтам отримати кредит безкоштовно. Це є своєрідним рекламним ходом, що в подальшому дозволяє залучити більшу кількість позичальників.

При першому зверненні тут можна отримати до 15 000 рублів, а при повторному — до 30 000 рублів. Кредит надає терміном від 14-ти до 30-ти днів потенційним клієнтам у віці 20-65 років.

7) Lime-Zaim

Лайм ПозикуУ сфері мікрофінансування дана компанія представлена з 2013 року. Сьогодні вона пропонує своїм клієнтам безліч вигідних кредитів. Мінімальна процентна ставка тут становить 0,8%, однак якщо ви оформляєте позику вперше, то кошти будуть надані під 2,5%.

Максимальний термін кредитування становить 90 днів. Ви зможете співпрацювати з Lime-Zaim тільки за умови, якщо досягли 20-річного віку.

В порівняльній таблиці нижче я наочно представив умови кредитування цих компаній:

Компанія Термін кредитування Процентна ставка Сума (рублів)
1 Домашні Гроші 26-52 тижнів 2,2-3,6% в день 30 000 — 50 000
2 Турбо Позику 29 днів 2% в день 16 000
3 MoneyMan 18 тижнів 0,75% в день 50 000
4 Platiza 45 днів 1-3% в день 15 000
5 ВТБ24 3 16,5% (річних) 3 000 000
6 E-Zaim 30 днів 2,2% в день 15 000 — 30 000
7 Lime-Zaim 90 днів 0,8-2,5% в день 16 000

5. Як відбувається оцінка позичальника кредитором через Інтернет — основні принципи роботи банків та МФО

Принципи роботи банківських мікрофінансових організацій і компаній дещо відрізняються. Багато позичальники віддають перевагу саме МФО, адже отримати позику без перевірок і поручителів — це дуже зручно, хоч і досить дорого.

Механізму роботи мікрофінансових компаній регулюється за допомогою єдиного реєстру Центрального Банку РФ. Дані організації повинні періодично звітувати про свою роботу.

Видача позик микрокредитными компаніями здійснюється фактично під парне слово позичальника. Саме це і підвищує загальну вартість кредиту.

Оцінка позичальника

Банки більш прискіпливі у питанні оцінки платоспроможності клієнта, тому швидкість видачі позики тут не дуже висока. Проте процентна ставка у цьому разі буде на порядок нижче.

А ось вивчення кандидатури позичальника банками МФО виконується за схожим принципом.

Оцінка потенційного клієнта здійснюється наступним чином:

  • Щоб бути впевненими у фінансових можливостях майбутнього клієнта, більшість компаній цікавляться рівнем доходу, хоч і рідко вимагають документального підтвердження.
  • Багато кредитодавці займаються вивченням профілю потенційного позичальника в соціальних мережах (це допомагає їм сформувати думку про кандидата).
  • Проте основне рішення по позичальнику приймається за анкеті, яку він заповнив, тому співробітники компанії вивчають надані дані максимально ретельно.
  • Деякі компанії для оцінки позичальника можуть користуватися послугами бюро кредитних історій (БКІ), проте така практика не надто поширена широко.

6. Як не отримати відмову при оформленні позики — рекомендації для потенційних позичальників

Щоб збільшити свої шанси на отримання позики на карту, необхідно постаратися виконати всі умови, які висуває кредитна компанія своїм клієнтам.

Заявка повинна містити в собі тільки достовірну інформацію, адже будь-які невідповідності в наданні даних будуть розцінюватися кредитором як привід приховати деякі факти з вашої біографії.

Ось кілька порад, які допоможуть вам отримати схвалення при оформленні позики на мапу.

Порада №1. Надавайте максимальну кількість документів

Навіть якщо в стандартних вимогах не написано про необхідність надавати довідку про доходи, ви можете проявити ініціативу і прикласти такий документ. Для вас це стане великим плюсом і збільшить шанси на видачу кредиту.

Порада №2. Правильно заповнюйте анкету

Неуважність або усвідомлене надання неправдивої інформації про себе може стати причиною відмови в отриманні позики. Перед відправленням уважно перевірте заповнену анкету кілька разів.

Порада №3. Не допускайте перекредитування

Якщо ви берете кредит для того, щоб погасити вже наявний позику, то це може насторожити співробітників компанії. Можливо, що ви все-таки отримаєте схвалення на отримання грошей, але швидше за все він буде наданий на невигідних умовах.

Порада №4. Виправляйте свою кредитну історію

Відкриті прострочення по кредиту не є прямим приводом для відмови у наданні позики. Однак якщо ви хочете в майбутньому отримувати гроші в борг на максимально привабливих умовах, то доведеться попрацювати над виправленням власної кредитної історії. Для цього достатньо взяти кілька мікропозик і успішно їх погасити.

Порада №5. Залучайте поручителів

Хоч дана вимога не є обов'язковою для отримання позики, але залучення поручителя стане для вас великим бонусом. Якщо ви знайдете людину, яка буде виступати гарантом повернення коштів, то можете сміливо розраховувати на дуже привабливі умови співпраці.

7. Висновок

Як бачите, щоб отримати позику на мапу, зовсім не обов'язково залишати межі власного будинку або офісу. В Інтернеті можна без особливих труднощів відшукати величезну кількість компаній, готових надати вам позику на досить вигідних умовах.

Якщо ви скористаєтеся одним з таких пропозицій, то через якихось півгодини зможете отримати необхідну грошову суму.

На завершення теми рекомендую вам подивитися відео, в якому ще раз наочно показано плюси і мінуси оформлення швидких кредитів:

Вам сподобалася наша стаття й хочете поділитися з усіма своєю думкою? Тоді оцініть її і залиште свій коментар нижче!


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Гроші » Позика на карту цілодобово — як миттєво взяти гроші не виходячи з дому + 5 корисних порад як не отримати відмову при оформленні позики на мапу