Експрес кредит онлайн — як взяти швидкий кредит в день звернення + 5 корисних порад як довести свою платоспроможність перед кредитором

Що таке експрес кредит і як його отримати в день звернення? Де взяти швидкий кредит готівкою за один день? Як оформити онлайн-заявку на отримання термінового кредиту?

Здрастуйте, дорогі читачі нашого інтернет-журналу! З вами Павло Шевельов.

Ми продовжуємо серію статей про кредитування в банках і мікрофінансових компаніях. Сьогоднішня публікація присвячена експрес-кредитах.

Якщо ви хочете оформити отримати гроші швидко та без зайвих клопотів, сьогоднішній матеріал буде для вас незамінним.

Вперед друзі!

експрес кредит

1. Що таке експрес кредит?

Якщо вам терміново знадобилися гроші, а взяти їх не у кого, то єдиним варіантом вирішення фінансових труднощів можуть стати експрес кредити.

Експрес кредит — це швидкий позика, що надається фінансовими компаніями щодо мінімального пакету документів в найкоротші терміни.

Такі кредити видаються на різні потреби, але найчастіше вони оформляються для купівлі побутової техніки, меблів, електроніки.

Експрес кредити мають наступні характеристики:

  • Можуть оформлятися не тільки в банку, але і в будь-якій точці продажу.
  • Видаються лише в національній валюті.
  • Найчастіше термін кредитування не перевищує 6 місяців. При цьому мінімальний період погашення в основному становить 1 місяць.
  • Необхідна сума перераховується на рахунок компанії, в якій купується товар. Тобто іноді позичальник не отримує гроші на руки.
  • Максимальна сума експрес кредиту сильно обмежена.
  • Розмір річних процентних ставок може досягати 90%. У порівнянні з іншими різновидами споживчої позики такий кредит обходиться дорожче всього.

Високі процентні ставки тут обумовлені тим, що банки практично не перевіряють своїх клієнтів, тому вони сильно ризикують. За рахунок високої вартості кредиту фінансові компанії намагаються знизити ризик неповернення коштів.

2. Як вибрати строковий кредит?

Слід враховувати безліч параметрів. Вибирайте тільки ті умови кредитування, які підходять вам більше всього.

Підсумкова вартість експрес-кредиту залежить від наступних факторів:

  • Процентна ставка. Це основна характеристика, на яку слід звертати увагу при виборі термінового кредиту. При вивченні пропозиції обов'язково враховуйте так звану ефективну процентну ставку, яка показує повну вартість кредиту (тут враховано комісія за оформлення всіх паперів). Для проведення відповідних розрахунків ви можете використовувати спеціальний кредитний калькулятор, який можна знайти на сайтах багатьох сучасних компаній.
  • Розмір кредиту. Величина позики, на яку ви можете розраховувати, визначається після вивчення платоспроможності. Однак рідко сума кредиту перевищує експрес 10 000 — 20 000 рублів. Якщо ви плануєте отримати більш істотну суму, то може виникнути необхідність залучення поручителя.
  • Термін кредитування. Визначте оптимальний термін, в який ви зможете повністю погасити заборгованість за кредитом. Але при цьому пам'ятайте, що чим довше ви повертаєте гроші, тим дорожче вам обходиться таку позику. За кожен день користування коштами компанії вам доведеться викладати певну суму.
  • Спосіб погашення. Погашати кредитну заборгованість можна частинами або разовим платежем. Незалежно від цього, початкова процентна ставка не буде змінюватися.

3. Як оформити кредит в день звернення — покрокова інструкція для новачків

Ви зможете оформити експрес-кредит всього за кілька хвилин, якщо будете слідувати простим рекомендаціям, наведеним нижче.

Крок 1. Вибираємо компанію та умови кредитування

Це перший і найбільш важливий етап. Помилка у виборі компанії-кредитора може призвести до того, що ви не тільки не отримаєте позикових коштів, але і втратите свої гроші. Щоб не стати жертвою шахраїв, співпрацюйте лише з тими компаніями, які вже довго надають відповідні послуги.

Вибираючи кредитора, обов'язково враховуйте близькість відділень або терміналів банків. Адже якщо доведеться погашати кредит кілька місяців, то кожен раз їздити для цього в інший кінець міста буде не зовсім зручно.

Вибір кредитора

Чітко визначитеся з параметрами майбутнього кредиту. Пам'ятайте, що на формування процентної ставки впливає не тільки сума позики, але також і термін кредитування, вимоги до додаткового забезпечення, розмір початкового внеску. При необхідності можете звернутися за консультацією до менеджерів фірми.

Наприклад:

Ви вирішили оформити експрес-кредит і звернулися для цього в одну відому організацію. На сайті ви побачили величезну кількість пропозицій і навіть трохи розгубилися, так як не могли зробити остаточний вибір.

Щоб трохи полегшити собі завдання, ви звернулися за допомогою до менеджеру фірми, який не тільки проконсультував вас з усіх питань, але і допоміг вибрати відповідну програму.

Крок 2. Оформляємо онлайн заявку

Багато сучасні компанії надають можливість оформити заявку на отримання кредиту в режимі онлайн. Завдяки цьому вам зовсім не обов'язково відвідувати найближче відділення банку або МФО. Крім того, ви можете одночасно подавати відразу кілька заявок, що збільшує шанси на отримання позики.

У заявці необхідно зазначити всі основні дані про майбутнього позичальника, а також вказати розмір бажаного кредиту.

Крок 3. Чекаємо прийняття рішення

Через 5-10 хвилин після того, як заявка була оформлена і відправлена, ви отримуєте відповідь про можливості подальшого співробітництва. З вами по телефону зв'язується представник фінансової компанії та повідомляє про прийняте рішення.

За умови, якщо відповідь ствердна, то вас можуть запросити до найближчого відділення організації для уточнення всіх деталей і укладання договору.

Крок 4. Укладаємо договір

У деяких випадках для підписання договору можна скористатися SMS-кодом, який прийде на ваш телефон.

Відправивши цей пароль через спеціальну форму на сайті, ви даєте згоду на всі умови співробітництва, які висуває кредитор. Така дія прирівнюється до фізичного підписання договору.

Крок 5. Отримуємо гроші

Спосіб отримання грошей ви вибираєте ще на етапі заповнення заявки. Якщо у запропонованій формі не було такого пункту, то можна обговорити цей момент під час телефонної розмови з менеджером.

Якщо у вас є карта банку або відкритий електронний гаманець, то для отримання коштів вам не доведеться залишати межі своєї квартири. Це дуже зручний спосіб, що дозволяє істотно економити ваш час.

Щоб отримати кредит готівкою, ви повинні будете відвідати одне з відділень компанії, яке знаходиться ближче всього.

4. Де оформити експрес-кредит на вигідних умовах — огляд ТОП-7 компаній-кредиторів

Експрес-кредит надають як звичайні банки, так і мікрофінансові компанії. Нижче я підготував для вас список кредитних організацій, які пропонують таку позику на вигідних умовах.

1) Ренесанс Кредит

Ренесанс кредитБанк Ренесанс Кредит пропонує кілька різних програм. Процентна ставка за таким пропозицій варіюється в межах 15,9-18,8%.

Величина швидкого кредиту залежить від того, наскільки ви зможете підтвердити свою платоспроможність. Якщо ви зможете надати додаткові довідки про доходи, то компанія надасть вам 100 000, 200 000 і 500 000 рублів. На офіційному сайті банку Ренесанс Кредит ви можете швидко оформити кредит онлайн.

Всю заборгованість по кредиту ви повинні повністю погасити не пізніше ніж через 60 місяців.

2) СКБ-Банк

СКБбанкТут можна оформити кредит на значну суму. СКБ-Банк пропонує кредит у розмірі до 1 300 000 рублів. Кредит надається під 15,9% річних, однак для схвалення кандидатури може додатково знадобитися довідка про доходи.

Заявка, подана в цей банк, може розглядатися протягом двох днів. Такий великий термін обумовлений необхідністю перевірити кредитну історію і загальний рівень платоспроможності клієнта.

3) Сітібанк

СітібанкЩе одна фінансова установа, яка пропонує свої клієнтам експрес кредити в рамках різних програм. Сітібанк готовий надати позику в розмірі до 1 000 000 рублів під 18% річних.

Залучення поручителів для схвалення заявки не потрібно, а от підтвердити свій рівень доходу найімовірніше вам доведеться. Без відповідної довідки про доходи, кредит може бути наданий, ось тільки його розмір буде обмежений.

При оформленні з вас не буде стягуватися ніяка додаткова комісія. Гроші, які ви отримаєте від банку, доведеться повернути не пізніше ніж через 60 місяців.

4) Російський Стандарт

Банк Російський СтандартПрограми експрес-кредитування в банку Російський Стандарт постійно оновлюються і розширюються. Для того, щоб отримати гроші на особистий рахунок, вам буде потрібно не більше півгодини.

Розмір кредиту при цьому може становити від 3 000 до 1 000 000 рублів. Сума, яку вам може надати банк, залежить від рівня вашої платоспроможності. Отримати експрес - кредит ви можете не тільки у відділенні банку, але й безпосередньо на місці здійснення покупки, так як у банку широко розвинена філіальна мережа.

Повернути гроші ви повинні не пізніше ніж через 36 місяців. При цьому мінімальний період погашення становить 3 місяці. Проте якщо у вас з'явилася можливість закрити кредитний рахунок раніше встановленого терміну, то з боку банку не буде ніяких штрафних санкцій.

Завдяки зручній системі інтернет-банкінгу, ви можете легко контролювати всі операції по рахунку.

5) Хоум Кредит

Банк хоум кредитОдна з кредитних організацій, яка може допомогти тим, кому терміново знадобилися гроші. Банк Хоум Кредит відрізняється лояльністю до своїх клієнтів, а тому пропонує їм дуже непогані умови співпраці.

У рамках програми «Швидкі гроші» ви можете отримати кошти всього за 30 хвилин. Для схвалення заявки не потрібно надавати довідку про рівень свого доходу. Сума кредиту не перевищує 250 000 рублів, які ви повинні будете повернути максимум через 4 роки.

На попередньому етапі співпраці позичальнику надається можливість вибрати найбільш зручну форму внесення регулярних платежів. Вимоги до набору документів тут мінімальні, проте чим більше довідок ви зможете надати, тим кращі умови вам запропонує банк.

6) E-Zaem

ezaemЦя мікрофінансова компанія добре зарекомендувала себе на сучасному ринку кредитування. Незважаючи на досить жорстку конкуренцію, E-Zaem може похвалитися широкою клієнтською базою. Періодично компанія надає своїм клієнтам можливість брати участь у акційних програмах.

Суть таких акцій полягає в тому, що перший кредит компанія надає зовсім безкоштовно. Тобто, ви берете 5 000 рублів і через 7 днів повертаєте 5 000 рублів.

Взяти кредит в E-Zaem можна на суму від 2 000 до 30 000 рублів, які доведеться повернути максимум через 30 днів. Якщо ви не встигли повністю погасити борг, то можна продовжити строк погашення ще на 30 днів. Однак за кожен день вам доведеться доплачувати певну суму.

7) МДМ Банк

МДМбанкМДМ Банку ви можете отримати до 1 000 000 рублів, які видаються терміном на 3-5 років. Максимальна відсоткова ставка становить 24,5%, однак за умови, якщо ви справно сплачуєте борг, банк може знизити цей показник до 16,5%.

Кредит в МДМ Банку видається без поручителів та застави на будь-які цілі, тому ви не повинні звітувати перед працівниками кредитної організації. За умовами договору ви можете погасити кредит раніше зазначеного строку і банк при цьому не буде нараховувати на вас ніяких штрафів.

У наведеній нижче таблиці ви можете ознайомитися з умовами кредитування в різних оранизациях:

Компанія Сума (рублів) Термін кредитування Ставка
1 Банк Ренесанс Кредит До 500 000 60 місяців 15,9-18,8% річних
2 СКБ-Банк 1 300 000 60 місяців 15,9% річних
3 Сітібанк 1 000 000 60 місяців 18% річних
4 Російський Стандарт 3 000   1 000 000 36 місяців 19,9% річних
5 Хоум Кредит 250 000 4 29,9% річних
6 E-Zaem 2 000 — 30 000 30 днів 2% в день
7 МДМ-Банк 1 000 000 3-5 років 16,5024,5% річних

5. Як пройти перевірку і довести свою платоспроможність перед кредитором — 5 корисних порад новачкові

Якщо ви хочете отримати швидкий кредит на велику суму, не маючи при цьому офіційного місця роботи, тоді варто взяти на озброєння корисні поради, представлені нижче.

Порада №1. Надайте виписки з банківських рахунків

Кредитні менеджери при оцінці платоспроможності зазвичай вимагають виписку з ваших рахунків за останні 6 місяців. При цьому беруться до уваги всі чинені дії — оплата комунальних послуг, придбання товарів, придбання квитків.

Виписка з банківського рахунку

Чим частіше ви користуєтеся цим рахунком і чим більше коштів через нього проходить, тим вище шанси на схвалення заявки.

Порада №2. Покажіть копію закордонного паспорта

Тут дуже важливо, щоб у документі були відповідні штампи про перетин меж країни у відносно недавньому часу.

Таким чином кредитодавець вважає, що якщо потенційний клієнт здатний організувати для себе поїздки за кордон, то він зможе справно сплачувати щомісячний внесок.

Порада №3. Підтвердіть свій дохід від нерухомості, що здається в оренду

Не варто забувати про додаткові джерела доходу, одним з яких є прибуток від здаваної в оренду нерухомості.

Довести таке джерело доходу можна наданням договору про оренду або свідоцтва про реєстрацію права. У будь-якому випадку шанси на схвалення вашої кандидатури багаторазово зростуть.

Порада №4. Покажіть наявність пенсійних виплат

Пенсіонери, як і студенти — це особливі категорії громадян, з якими банки не завжди йдуть на контакт. Однак надавши документ про те, що ви регулярно отримуєте дохід від пенсії, ви можете привернути до себе увагу кредитора.

Слід зауважити, що пенсії по інвалідності можуть стати перешкодою для видачі кредиту, адже банки дуже рідко співпрацюють з цією категорією громадян.

Порада №5. Доведіть, що ви є власником кредитної картки

Оформлення кредитної картки — це відмінний спосіб поліпшити свою кредитну історію. Якщо ви регулярно здійснюєте покупки з допомогою такого інструменту і своєчасно повертаєте кошти, то це може характеризувати вас як справного платника.

При прийнятті остаточного рішення цей факт обов'язково буде врахований співробітниками фінансової компанії. Шанси на отримання кредиту при цьому зростають.

6. Хто може надати допомогу в отриманні експрес кредиту?

Уявімо, що вам терміново знадобився кредит, але жодна з компаній не хоче його надавати. Як бути в такому випадку?

Щоб підвищити шанси на отримання експрес-кредиту, ви можете скористатися послугами фахівців — кредитних брокерів або фінансових консультантів.

Крім цього, ви можете звернутися за допомогою в спеціальну організацію, яка називається фінансовим супермаркетом.

Нижче розглянемо термінологію:

  • Кредитні брокери. Так називаються посередники між позичальником і кредитодавцем, які за окрему плату допомагають отримати позику. Вони не гарантують, що ваша кандидатура буде схвалена, але істотно підвищують шанси на отримання кредиту і допомагають оформити його на максимально вигідних умовах.
  • Фінансові консультанти. Також виступають в якості посередника, але тільки пропонують більш широкий спектр послуг. Крім оформлення кредиту, консультанти допомагають вибрати депозит або навіть скласти фінансовий план.
  • Фінансові супермаркети. Це організації, які пропонують своїм клієнтам величезна кількість фінансових продуктів — депозитів, кредитів, страхових полісів. Такі супермаркети надають можливість вибирати пропозиції від різних банків і МФО, тому ви можете порівнювати програми в режимі онлайн.

Яку користь принесуть помічники в оформленні кредиту?

Кредитні брокери та фінансові консультанти допомагають розібратися у всіх деталях оформлення кредиту. Вони підкажуть, на що звертати увагу при укладанні договору.

Крім цього, такі помічники можуть наступне:

  1. Знайти хорошого кредитора.
  2. Коректно заповнити заявку на отримання позики.
  3. Підібрати оптимальний варіант кредиту.
  4. Провести рефінансування.
  5. Розрахувати всі витрати.
  6. Підготувати кредитний договір.

Але найголовніше, що такі консультанти допоможуть вам заощадити на оформленні кредиту. Фінансові консультанти та кредитні брокери мають непогані преференції від банків-партнерів. Іншими словами, клієнтам, яких привів в банк цей брокер, надаються знижки або з них не стягується комісія.

Скільки коштують послуги помічників?

За послуги таких посередників вам доведеться заплатити певну суму. Вартість послуг може бути представлена у вигляді фіксованої ставки або ж відсотка від суми одержуваного кредиту.

Вартість послуг брокера

При цьому, якщо один банк відмовив клієнтові кредитного брокера у наданні позики, то брокер може продовжувати пошуки відповідного варіанту, поки не доб'ється позитивного результату.

7. Висновок

Друзі, ми розібрали з вами, що таке експрес-кредит і як його можна оформити самостійно або з допомогою кредитних брокерів. Тепер ви бачите, що такий фінансовий продукт може стати дуже хорошим інструментом для вирішення тимчасових проблем з грошима.

На завершення статті я підготував для вас відео, в якому описано особливості експрес-кредитування.

Наша команда буде вам вдячна, якщо ви підпишіться оцініть статтю і залишите свої думки в коментарях!


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Гроші » Експрес кредит онлайн — як взяти швидкий кредит в день звернення + 5 корисних порад як довести свою платоспроможність перед кредитором