Позики онлайн — як терміново взяти позику через Інтернет за 5 хвилин без відмови + огляд ТОП-7 популярних компаній кредиторів

Що таке онлайн-позика і як його терміново отримати без відмови? Як оформити заявку на отримання інтернет-позики? Які сервіси МФО пропонують позики онлайн без відсотків?

Здрастуйте, дорогі читачі! З вами Павло Шевельов.

Сьогоднішня публікація буде цікава тим, хто хоч раз задавався питанням що з себе представляє позику онлайн. Разом з вами ми спробуємо розібратися в особливостях оформлення такої позики і проведемо огляд компаній, що надають кредити в режимі онлайн.

У цій статті я буду ділитися власним досвідом.

Якщо ви не знаєте де терміново взяти гроші, то приділіть кілька хвилин прочитання цього матеріалу!

Вперед!

Позики онлайн

1. Що таке онлайн-позика?

Уявіть таку ситуацію — ви зайшли в магазин електроніки та побачили плазму, яку хотіли придбати вже дуже давно. Вона продавалася за зниженою ціною (-60%), але навіть при такому розкладі вам не вистачило 3 000 рублів, так як на роботі затримали зарплату. Питання: де взяти потрібну суму?

Варіант із зверненням до друзів і родичів відпадає, так як кінець місяця однаково важкий для всіх. Поки ви будете оформляти кредит в банку, акція закінчиться. Залишається лише одне рішення — взяти онлайн-позика, що надається всього за кілька хвилин.

Онлайн-позика — це кредит через Інтернет, для отримання якого не потрібно відвідувати найближчим відділенні фінансової компанії.

Він видається практично без відмови, тому серед позичальників нерідко можна зустріти студентів, пенсіонерів та громадян, не здатних підтвердити свій офіційний дохід. Позичальників з поганою кредитною історією теж завжди раді в компаніях, що надають такі позики.

Щоб отримати гроші в рамках однієї з кредитних онлайн-програм, вам не доведеться вставати з-за робочого столу. Єдина вимога до позичальника — доступ в Інтернет і всього кілька хвилин вільного часу (воно знадобиться для заповнення заявки).

Наприклад

Ви давно хотіли купити мобільний телефон певної марки за вигідною ціною (йде акція в магазині).

Щоб максимально заощадити час і не пропустити вигідну пропозицію, ви вирішили оформити онлайн-позику. Через 6 хвилин після подачі заявки ваша кандидатура була схвалена і гроші були перераховані на банківську карту. Таким чином ви без сторонньої допомоги змогли отримати 15 000 рублів за кілька хвилину.

2. Переваги і недоліки онлайн-позики без перевірки

Позики онлайн надають мікрокредітние компанії і банки, які намагаються максимально спростити процедуру видачі коштів, зробивши її дуже комфортною.

В число достоїнств такого кредиту входять:

  • зручність у оформленні заявки (цілодобово і не виходячи з дому);
  • можливість отримати не дуже велику суму, з якої банки навіть не працюють;
  • унікальні умови кредитування для постійних клієнтів;
  • можливість продовження строку погашення (при необхідності);
  • надання шансу позичальникам покращити свою кредитну історію.

Основним недоліком онлайн-кредитування є висока вартість позики. Величина щоденної відсоткової ставки може становити від 0,7 до 3%. Крім цього, слід бути готовим до сплати додаткових комісій за факт перерахування коштів на картку.

3. Отримати позику за 5 хвилин — покрокова інструкція для новачків

Для того, щоб взяти позику в режимі онлайн, існує всього три простих умови:

  • По-перше, наявність виходу у Всесвітню Мережу.
  • По-друге, ви повинні відповідати віковим вимогам, які висуваються кредитодавцем.
  • -третє, наявність чинного телефонного номера.

Кредитні менеджери компанії розглядають вашу кандидатуру і протягом п'яти хвилин після подачі заявки і повідомляють про прийняте рішення. Давайте познайомимося з механізмом оформлення позики через Інтернет більш докладно.

Крок 1. Вивчаємо пропозиції і вибираємо компанію

Звертайте увагу не тільки на умови кредитування, які готова запропонувати компанія, але і на рейтинг організації. Якщо кредитодавець представлений на ринку зовсім недавно, то варто добре подумати, перш ніж почати співпрацю з цією організацією. Деякі компанії-одноденки можуть виявитися шахраями.

Репутація кредитора

При виборі умов вивчайте процентну ставку, термін кредитування, а також механізм погашення заборгованості у разі прострочення платежу. Підготуйтеся до різних варіантів розвитку подій заздалегідь.

Крок 2. Реєструємося на сайті

Реєстрація в системі стане для компанії-кредитора додаткової можливістю перевірити всі дані, надані позичальником. А якщо в майбутньому ви знову зверніться за грошовою допомогою в цю ж фірму, то заявка буде схвалена миттєво. Умови кредитування при цьому будуть набагато привабливіше.

Крок 3. Заповнюємо заявку на позику

Тут, крім паспортних даних, необхідно вказати бажану суму, строк та спосіб зарахування коштів. Також необхідно вказати телефон та адресу реєстрації.

Важливо!

Будь-які невідповідності або помилки у поданій заявці призведуть до того, що ваша кандидатура не буде схвалена.

Крок 4. Обговорюємо умови кредитування

На одному з попередніх етапів ви вже обрали програму, в рамках якої хотіли б співпрацювати з даною компанією. Однак перед підписанням договору необхідно переконатися в актуальності такої пропозиції. Уточніть цей момент у менеджера фірми.

Якщо все добре, то можете сміливо підписувати договір. Для цього слід надіслати код, який прийде у вигляді SMS-повідомлення на ваш телефон. Такими діями ви погоджуєтесь на умови кредитування, пропоновані компанією.

Крок 5. Отримуємо гроші

Виплата позики здійснюється протягом 20-40 хвилин після схвалення заявки. Гроші можуть перераховуватися на карту або електронний гаманець. Якщо поруч знаходиться офіс компанії, можете звернутися туди і забрати кредит готівкою.

Пам'ятаєте!

Своєчасне погашення позики збільшує ваші шанси на отримання більш значною суму при повторному зверненні у фінансову компанію.

чи Можуть відмовити в наданні кредиту?

Незважаючи на доступність такої позики, при певних обставинах компанії можуть відповісти відмовою на звернення потенційного позичальника. Така проблема також стосується і термінового позики. Ми розглядали терміновий позику більш детально в іншій статті.

Так виглядають основні причини відмови в наданні позики онлайн:

  • Помилки при заповненні заявки. Небажання вказувати свій діючий телефонний номер або адресу електронної пошти, неправильне написання ім'я або прізвища — це найбільш розповсюджені причини, по яким позичальникам відмовляють в оформленні позики. Невідповідність наданих даних не дозволяє компаніям провести коректну ідентифікацію майбутнього клієнта.
  • Наявність заборгованості по комунальних платежах. Якщо ви нерегулярно платите за газ, світло, воду та інші комунальні послуги, то це робить вас для кредиторів складним клієнтом. Інше питання полягає в тому, чи зможуть працівники компанії максимально швидко перевірити ваш профіль на факт наявності заборгованостей.
  • Відкриті позики, які ви не поспішайте погашати. Сьогодні багато банків і мікрокредітние організації пропонують послуги рефінансування, однак наявність непогашених боргів може насторожити кредитора. Краще всього, якщо на момент звернення в компанію для оформлення позики у вас не буде заборгованості за іншими кредитами.

4. Куди піти в банк або МФО: порівняльний огляд ТОП-7 компаній-кредиторів

Самостійні пошуки організації з надання позики онлайн можуть виявитися досить складними. Вам доведеться вибирати між банками і микрокредитными компаніями.

Якщо ви зважилися вибрати перший варіант, то будьте готові, що заявка на оформлення кредиту буде розглядатися досить довго (від одного до трьох днів). Також приготуйтеся заплатити страховку та інші збори, без яких кредит вам не видадуть.

При цьому банки пропонують більш низькі відсотки і гарантують повну безпеку даних, які були надані позичальником.

Гарантія захисту даних

МКО розглядають заявки максимально швидко (всього за кілька хвилин). Такі компанії пропонують різні способи погашення і стверджують понад 90% кандидатів. Однак у порівнянні з банківською позикою, такий кредит обійдеться трохи дорожче. Щоденні процентні ставки можуть варіюватися від 0,8 до 3%.

Нижче ви можете ознайомитися з умовами, які пропонують різні фінансові компанії — банки і МКО.

MoneyMan1) MoneyMan

У MoneyMan періодично діють акційні пропозиції, які дозволяють отримати позику під 0%. Якщо ви хочете отримати гроші в MoneyMan на вигідних умовах, тоді уважно стежте за оновленнями на офіційному сайті компанії.

Максимальна сума у розмірі 50 000 рублів тут може видаватися терміном на 18 тижнів. Якщо за цей час ви не встигаєте погасити заборгованість, то можете звернутися в компанію з проханням продовжити термін кредитування ще на 4 тижні. За кожен день користування коштами компанії ви будете платити по 0,8-2% від загальної суми позики.

kredito 242) Kredito24

Співпрацюючи з цією компанією, ви можете отримати позику до 30 000 рублів. Термін погашення варіюється в межах 7-20 днів. Це означає, що якщо ви візьмете 20 000 рублів на сім днів, то в призначений час доведеться повернути вже 29 500 рублів.

Гроші перераховуються на розрахунковий рахунок або банківську карту. Вартість такого кредиту становить 1,95% в день. Якщо ви співпрацюєте з Kredito24 вже не перший раз, то процентна ставка буде знижуватися.

ВТБ 243) ВТБ24

Цей банк пропонує отримати до 3 000 000 рублів, які видаються під 16,9% річних. Максимальний термін кредитування не перевищує 3 роки. Якщо ви справно виконуєте свої платіжні зобов'язання та регулярно вносите щомісячні платежі, то процентна ставка може бути знижена до 9,5%.

На сайті компанії можна розрахувати вартість кредиту за допомогою кредитного калькулятора і оформити заявку в режимі онлайн. Рішення приймається через 10 хвилин після звернення, але попередньо ви повинні надати великий пакет документів.

Ренесанс кредит4) Банк Ренесанс Кредит

Ще один банк, який пропонує позики в режимі онлайн. Ренесанс Кредит готовий надати 150 000 рублів на 48 місяців. За результатами співбесіди з кредитним інспектором компанії розмір позики може бути збільшений.

Вартість кредиту становить 15,9% в рік. Це базова ставка, яка може змінюватися. Якщо ви співпрацюєте з цим банком не в перший раз, тобто ймовірність отримати гроші вже в день звернення.

Екапуста5) Е-Капуста

Сума позики тут обмежена 30 000 рублів, які вам доведеться повернути через 21 день. Наприклад, якщо ви берете максимальну суму (30 000 рублів), то рівно через двадцять один день ви повинні повернути основний позику плюс відсотки (30 000 рублів + 12 210 рублів = 42 210 рублів).

Рішення про надання кредиту приймається через 3 хвилини після відправлення заявки. Швидкість зарахування грошей залежить від обраного способу отримання коштів.

Green Money6) Green Money

Ще одна компанія, що надає швидкі позики онлайн. Тут ви можете отримати до 29 000 рублів на 31 день. Дуже зручно, що організація пропонує мінімальну суму на рівні 1 000 рублів, з якої не погоджуються працювати звичайні банки.

При заповненні анкети ви повинні вказати паспортні дані та номер телефону, за яким з вами можна буде зв'язатися. Також доведеться підтвердити свою адресу проживання, приклавши копію документа про місце реєстрації.

Райффайзен банк7) Райффайзен Банк

Райффайзен Банк пропонує позики в рамках різних програм. Максимальна сума кредиту складає 2 млн рублів, які видаються під 16,9% річних.

Якщо ви отримуєте зарплату на картку даного банку, тоді для схвалення кандидатури достатньо буде надати спрощений пакет документів — паспорт та анкету позичальника. Рішення приймається за одну годину.

У таблиці нижче описані особливості оформлення позик в банках МФО:

Характеристики Банки МФО
1 Час розгляду заявки 1-3 дні 3-5 хвилин
2 Вартість кредиту 16,9-18% річних 0,8-3% в день
3 Швидкість зарахування коштів 1 день 20-40 хвилин
4 Необхідні документи Паспорт, довідка про доходи, підтвердження додаткового доходу. Паспорт
5 Комісія за оформлення Стягується Відсутній
6 Термін кредитування До 3-х років До 72-х місяців

Позики онлайн без відсотків

Справді можна взяти позику онлайн під нульову процентну ставку? Відповідаю на це питання ствердно. Деякі компанії для залучення клієнтів пропонують унікальну можливість оформити позику під 0%.

Ви оформляєте позику в розмірі 3500 рублів на 5 днів і повертаєте таку ж суму. Компанії сподіваються, що взявши такий кредит одного разу, другий раз ви звернетеся саме до них.

5. Популярні сервіси онлайн-позик

Крім безпосередніх постачальників кредитних послуг, існує ще безліч сервісів, які є посередниками між позичальником і фінансовою компанією. Це онлайн-сервіси, на яких можна відшукати пропозиції від різних банків або МФО і вибрати найбільш вигідні з них.

Так виглядають самі популярні сервіси онлайн-позик:

  • Biznec-info.ru (http://biznec-info.ru/biznec-info-krediti-online.php);
  • Kredit-24 (http://kredit-24.ru);
  • Bank-RF.ru (http://bank-rf.ru/credit1.php);
  • Banki.ru

На таких порталах зібрані пропозиції від різних компаній, банків і МФО. Після заповнення ваша заявка потрапляє на розгляд у відділення обраної організації і через кілька хвилин з вами зв'язується менеджер компанії. Такі сервіси дозволяють порівнювати різні умови кредитування в режимі онлайн.

6. Як правильно вибирати позику в Інтернеті — практичні поради та рекомендації

В першу чергу приділяйте увагу тим кредитним організаціям, з якими вже одного разу співпрацювали ваші знайомі. Якщо ваші друзі ніколи не брали кредит, то просто вивчіть відгуки реальних клієнтів. Можливо, ви захочете поставити конкретне запитання щодо особливостей роботи обраної компанії.

Не забувайте про рейтинг банку. Чим він вище, тим більше компанія дорожить своєю репутацією, тому послуги будуть надані на найвищому рівні. Крім цього, такий підхід захистить вас від шахраїв.

Рейтинг банку

Вибирайте мінімальну процентну ставку і визначайте прийнятні терміни погашення. Зупиніться на тій сумі, яка повністю відповідає вашим потребам. Якщо ви вирішили оформити більш істотну суму, то і повертати вам доведеться більше.

Поцікавтеся про максимальний розмір позики, який можна отримати при першому зверненні. Дуже часто сума обмежена 50-75% від максимального значення. Обов'язково уточніть, які штрафні санкції загрожують у разі непогашення заборгованості вчасно.

Якщо ви плануєте звернутися в дану компанію повторно, то поцікавтеся наявністю знижок. Справа в тому, що не всі організації пропонують спеціальні умови для постійних клієнтів.

7. Як збільшити свої шанси на отримання онлайн-позики — на що звертає увагу кредитор в разі схвалення заявки

Кредитні компанії при схваленні заявки звертають увагу на наявність кредитної історії, ваше місце роботи, рівень заробітної плати та інші характеристики. Всі ці моменти не є обов'язковими для отримання позики, але вони можуть істотно підвищити ваші шанси на позитивне прийняття рішення.

Рекомендації, що дозволяють збільшити шанси на схвалення заявки:

  • Заповнюйте анкету правильно. Не допускайте фактичних помилок в зазначенні даних про себе. Коректно вказуйте номер телефону або свою електронну поштову адресу. Якщо в паспортних даних буде допущена хоча б одна помилка, то найімовірніше вам буде відмовлено у наданні кредиту.
  • Залучайте поручителів. Хоч це вимога і не є обов'язковим, наявність третьої особи, яка гарантує повернення коштів банку, що може стати для вас величезним плюсом. У разі залучення поручителя ви також можете розраховувати на отримання більш значної суми.
  • Зробіть довідку про доходи. Якщо у вас є можливість надати кредитору довідки про офіційний дохід з місця роботи, то це буде великим плюсом.
  • Вказуйте точні терміни повернення боргу. Зазначивши точну дату в анкеті або назвавши її при телефонній розмові, ви підтверджуєте, що впевнені у своїх фінансових можливостях. Для кредитора це дуже важливо, тому ваша кандидатура з великою часткою ймовірності буде схвалена.
  • Перебуваєте постійно на зв'язку з кредитором. Вказавши свій контактний телефон в анкеті, будьте ласкаві відповідати на усі вхідні дзвінки. Якщо менеджери зателефонують вам кілька разів, а ви не візьмете трубку, то вони просто відмовляться від подальшого співробітництва.

8. Висновок

Друзі, підведемо підсумки. Позики онлайн є дуже зручним інструментом для вирішення тимчасових фінансових труднощів. З їх допомогою ви можете отримати 5 000, 10 000 і навіть 20 000 рублів в лічені хвилини не залишаючи меж власного будинку.

Обов'язково подивіться відео, в якому описано особливості оформлення позики онлайн в одній з МФО:

Якщо вам сподобалася стаття, оцініть її і залиште коментар нижче. Бажаю всім фінансових успіхів!


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Гроші » Позики онлайн — як терміново взяти позику через Інтернет за 5 хвилин без відмови + огляд ТОП-7 популярних компаній кредиторів