Як заробити реальні гроші в Instagram (Instagram.com) – докладне керівництво для початківців + ефективні методи розкрутки облікового запису

Ви дізнаєтеся, як організувати стабільний заробіток Инстаграме самостійно і без вкладень, як заробляти гроші на рекламі, лайку, знімках і іншими методами.

Вітаємо читачів бізнес-журналу ! Засновники проекту Віталій та Олександр знову з вами!

У сьогоднішньому випуску ми знову поговоримо про заробіток в Інтернеті. Наша тема – отримання доходу в Инстаграме – популярної соціальної мережі.

Влаштовуйтеся зручніше, вас чекає наш захоплюючий розповідь!

Вперед!

Як заробити в instagram

1. Як і скільки можна заробити в мережі Instagram і які особливості даного ресурсу

Instagram (IG) являє собою функціональне додаток для зйомок, зберігання і розповсюдження фото - і відеоматеріалів.

Сервіс сумісний з айфонами, айпад, телефонами на базі Android 2.2 і вище і іншими сучасними мобільними пристроями. З його допомогою можна редагувати знімки і перетворювати аматорське фото в професійне.

Після придбання Инстаграма компанією Facebook в 2012 році можливості програми істотно розширилися. Тепер аккаунт можна інтегрувати з власним профілем Фейсбук, Твіттер, ВКонтакте та інших соціальних мережах.

Важливі факти про програму Instagram.com:

  • з моменту створення на сайті зареєстровано більше 300 млн. користувачів додано кілька десятків мільярдів знімків;
  • основні опції програми знаходяться у вільному доступі для всіх учасників проекту;
  • щодня порталом користується десятки мільйонів зареєстрованих учасників;
  • кожну секунду в Инстаграме з'являється кілька сотень нових лайків та коментарів;
  • з 2014 року можна завантажувати на ресурс короткі відеоролики.

Як тільки з'явилася можливість завантаження рекламного відео, відразу збільшився комерційний потенціал порталу, і зросла активність инстаграмеров: там, де присутня реклама, завжди є можливість отримання додаткового прибутку.

При цьому ніяких первинних вкладень для розвитку бізнесу в мережі Instagram не потрібно. Потрібні лише дві умови – бажання розвиватися і наявність вільного часу.

Сучасний стан Инстаграма і його комерційний потенціал

З чисто практичного ресурсу Instagram за кілька років трансформувався в повноцінну соціальну мережу, через яку можна знаходити нових друзів, налагоджувати соціальні контакти.

Скільки заробляють в инстаграме

Комерційний потенціал додатки розкрився не відразу. Спочатку сервіс використовувався строго за призначенням – для редактури і фотознімків прямо в телефоні та їх завантаження в інтернет. Поступово додаток розвивалося, виникали нові функції і можливості, зростала кількість користувачів.

Популярність співтовариства продовжує збільшуватися: прямо зараз тисячі людей отримують доходи з допомогою Instagram, а деякі навіть не докладає до цього ніяких зусиль, маючи пасивний дохід від розміщення реклами.

Детальніше про те, що таке пасивний дохід і які його види існують, ми вже писали у статті «Як створити пасивний дохід».

Хочете приєднатися до числа щасливчиків? Тоді читайте наш матеріал!

Цікавий той факт, що довгий час сервіс Instagram залишався поза полем зору вітчизняних манимейкеров – фахівців з підприємницької діяльності в інтернеті. Лише одиниці IG використовували як інструмент бізнесу, але не завжди такі проекти дозволяли добитися стабільного комерційного успіху.

Ситуація кардинально змінилася зовсім недавно – в 14-15 років, коли з'явилася можливість записувати і викладати в Инстаграме короткі відео. І ще один факт, що вплинув на зростання комерційного потенціалу, – інтеграція з "ВКонтакте", найпопулярнішим в РФ ресурсом.

З'єднавши акаунти, можна автоматично публікувати все, що знято з допомогою IG, в «Контакт»: це радикально спрощує процедуру завантаження файлів і підвищує якість фото і відеоматеріалів.

Всі ці факти разом з популярністю Инстаграма у деяких медійних персон (спортсменів, телеведучих, музикантів і світських левиць) призвели до сучасного статусу IG: додаток перетворилося на своєрідний культ для цілого покоління.

Далі почався цілком логічний процес – власники і адміністратори публічних груп і сторінок ВКонтакте мігрували в Instagram, щоб розвивати там свої спільноти і одержувати з їх допомогою регулярну прибуток.

З'явилися біржі, які стали посередниками у продажу і купівлі реклами: тепер будь-який користувач може опублікувати свою анкету і скористатися пропозиціями рекламодавців.

Як і скільки можна заробити в IG? На першу частину питання ми докладно розглянемо в наступному розділі, що стосується конкретних цифр, то тут все залежить від обраного вами способу заробітку і кількості часу, який ви готові виділити для цього.

Значення має і популярність вашої сторінки в Инстаграме. Все просто – чим вище рейтинг, чим більше у вас передплатників, тим більші суми готовий платити ваш потенційний партнер і рекламодавець.

2. Способи заробітку в Инстаграме – ТОП-7 популярних

Якщо у вас ще немає профілю і Инстаграме, заведіть його. Це справа кількох хвилин – можна активувати аккаунт через Фейсбук. Зробити це можна за допомогою будь-якого сучасного смартфона з платформою android, iphone або стаціонарного комп'ютера.

Заробіток багаторазово підвищиться, якщо ваш профіль стане популярний у користувачів, і його щоденно відвідувати велику кількість користувачів. Розкрутити свою сторінку можна самостійно або з невеликою допомогою (небескорыстной, зрозуміло) з боку спеціальних сервісів.

Найбільшим попитом у инстаграмеров користуються тематичні сторінки (нішеві), присвячені певним напрямом. Ви напевно відвідували і відвідуєте такі профілі і самі знаєте, як виглядає паблік популярного инстаграмера.

Способи заробітку в instagram

Якщо у вас ще немає популярного профілю, не впадайте у відчай. Терпіння, бажання і дотримання інструкцій допоможуть вам розкрутити сторінку з нуля і перетворити її в стабільне джерело заробітку.

Спосіб 1. Заробіток на рекламі

Варіант для терплячих або тих, хто вже досяг популярності всередині IG. Принцип простий – рекламодавець розміщує на своїх сторінках рекламу, ви отримуєте за це комісійні.

Рівень заробітку порівняємо з прибутком від реклами ВКонтакте: за один пост можна отримати від 500-1000 рублів і вище. Верхня межа відсутня – все залежить від рівня популярності вашого пабліка в мережі. Є користувачі, яким платять за розміщення поста п'ятизначні суми (іноді навіть у доларах). А про те, як заробити ВКонтакте, ми вже написали статтю на нашому сайті.

Не ставте собі за мету почати продажу як можна швидше і дорожче. Миттєвий прибуток може негативно вплинути на довгострокову перспективу. Дуже легко перетворити сторінку в «кладовище контенту» з примарами у вигляді рекламних оголошень.

Завжди пам'ятайте наступні правила:

  • додаток Instagram створено для спілкування людей, заробіток в цьому додатку – щось на зразок корисного побічного ефекту;
  • стадія розкрутки проекту – найважливіша, будьте готові до тривалого підготовчого періоду;
  • спочатку – цікавий та унікальний контент, потім реклама.

Ви зрозуміли – передплатника треба захопити. Якщо він бачить і відчуває для себе користь від відвідування вашої сторінки, він адекватно сприйме і рекламу, розміщену на ній.

Ще один важливий пункт – грамотне оформлення сторінки. Щоб залучити користувачів і рекламодавців, потрібно, щоб у вашому паблике знімки і текст відповідали обраному вами тематичним напрямом. Подумайте також про засоби зв'язку з партнерами.

Скільки передплатників (фоловерів) потрібно, щоб вами зацікавилися рекламодавці? Оптимальна кількість – кілька тисяч. Якщо ви маєте солідну базу постійних передплатників, партнери знайдуть вас самі.

Але зазвичай на початковому етапі доводиться шукати клієнтів на біржах реклами або за допомогою тактики, нагадує «холодні дзвінки» менеджерів з продажу.

Спосіб 2. Заробіток на продажу власних знімків

Вмієте робити хороші фотографії? Тоді цей варіант для вас. Щоб почати заробляти, реєструйтеся на сервісах, які займаються купівлею фотографій, і завантажуйте туди знімки, які ви хочете продати.

ці сайти нагадують звичайні біржі реклами, тільки товаром тут є не рекламні пости, а фотографії. Можна робити тематичні фото для популярних брендів на замовлення і чекати, що представники фірми їх викуплять.

Посередники з продажу знімків отримують хороший відсоток, сам фотограф має лише частина доходу від продажу. Однак у разі, якщо ваше ім'я дійсно стане популярним, можна буде вийти на прямий контакт із представниками компаній.

Спосіб 3. Заробіток на продажу товарів

Торгівля в Инстаграме стає все більш вигідним і популярним бізнесом. Багато продавців з інших мереж мігрували саме IG, де споживчий ринок ширше і різноманітніше.

Що можна продати в мережі Instagram? По суті, все, що можна представити за допомогою фотознімків. Продаж через популярний додаток підійде і тим, хто займається виробництвом хенд-мейд виробів, і власникам інтернет-магазинів. Головне, щоб фото були зроблені чітко, а товар мав адекватну вартість.

Як залучати покупців?

Продаж товарів в instagram

Є кілька методів:

  1. Розкрутка своєї сторінки.
  2. Розміщення тематичних тегів, за яким вас знайдуть в пошуку.
  3. Прив'язка зображень до певних сторінок у віртуальному інтернет-магазині.
  4. Спеціальні сервіси.

Один з таких сервісів називається Inselly розроблений спеціально для додатка Instagram. Дана система самостійно виставить ваш товар на продаж, для цього до фотознімкам потрібно лише додати спеціальний тег #inselly, і ваше фото потрапить в систему.

Сервіс дозволяє трансформувати свій профіль в даний Інтернет-маркет. Можна навіть налагодити грошові розрахунки за допомогою системи PayPal. Особистий профіль заповнюється корисною для покупців інформацією і прихованою рекламою.

Спосіб 4. Заробіток на лайку через спеціальні сервіси

Купа сервісів, таких як VKTarget, Roboliker, Twite пропонують всім бажаючим отримувати винагороду за певні дії.

У цій якості можуть виступати:

  • лайки;
  • пости;
  • коментарі;
  • підписки.

Вартість одного лайка на різних сервісах варіюється. Середня ціна 0,5 руб. Маючи кілька діючих акаунтів в Инстаграме, можна збільшити свої доходи, але для цього вам доведеться витрачати на свою роботу неабияку кількість часу. Це головний мінус такого заробітку.

Рекомендувати отримання прибутку на лайку та інших платних завданнях можна школярам, студентам, усім тим, хто не хоче докладати до процесу заробітку інтелектуальних зусиль. Виконувати таку роботу можна в автоматичному режимі.

Якщо ви молоді і є школярем, обов'язково ознайомтеся з нашою публікацією — як заробити школяру в Інтернеті.

Для студентів у нас є схожа стаття. У ній описані способи заробітку в Мережі і не тільки.

Якщо ви навчаєтеся у Вузі і хочете отримувати стабільний дохід, читайте, як це зробити у статті «як заробити студенту».

Спосіб 5. Заробіток на просуванні власних послуг

Спосіб актуальний для фотографів, дизайнерів, перукарів, стилістів і всіх тих, чию роботу найкраще представляти візуально. Щоб залучити потенційних клієнтів, потрібно грамотним чином розмістити в IG портфоліо своїх робіт.

Можна додати тематичні теги і застосувати деякі методи розкрутки аккаунта в мережі. Не завадить перейняти корисний досвід у своїх колег і конкурентів: дивіться, як просувають свої послуги професіонали, і вчіться у них.

Спосіб 6. Друк фотографій користувачів

Хороший варіант для тих, хто має можливість друкувати фотографії, перетворюючи цифрові зображення в аналогові. У мережі Instagram безліч користувачів, які бажають зробити віртуальні знімки реальними – чому б не скористатися цим попитом і отримати заслужені дивіденди.

Друк фотографій користувачів instagram

Алгоритм дій максимально простий:

  • ви рекламуєте свої послуги;
  • клієнт замовляє вам друк;
  • ви її виконуєте, висилаєте знімки поштою або через службу доставки;
  • отримуєте переклад на гаманець чи рахунок у банку.

Друкувати фото можна не тільки на папері, але і магнітах, майках і на чому завгодно – за умови, якщо у вас є необхідне поліграфічне обладнання. Вибір базової основи для розміщення зображення обмежується лише фантазією замовника.

При сучасному розвитку поліграфії надрукувати фото можна майже на будь-якій матеріальній поверхні.

Спосіб 7. Заробіток на партнерських програмах

Заробити на партнерках» можна через будь-яку соціальну мережу: все, що для цього потрібно – наявність аккаунта і вільного часу.

Можна створювати фейкові акаунти і займатися прямою рекламою послуг замовника, ховаючи в текстах під фото реферальні посилання. Можна заробляти непогані відсотки, залучаючи рефералів на сайти замовників. Якщо у вас є бажання краще розібратися в партнерському маркетингу, то наша стаття «Як заробити на партнерських програмах» буде вам дуже корисна.

Виручка від партнерських програм може бути досить солідною, але на відміну від реклами, дохід йде не за розміщення поста, а за корисні дії з боку відвідувача – перехід за посиланням, оформлення покупки, реєстрацію на сайті партнера.

Наочна таблиця способів заробітку в Инстаграме:

Спосіб заробітку Початкові умови Скільки можна заробити
1 Заробіток на рекламі Наявність розкрученого облікового запису Від 500 руб. за пост
2 Продаж знімків Вміння знімати Сума заробітку не обмежена
3 Прямі продажі Наявність товару Немає обмежень
4 Просування власних послуг Кваліфікація або корисні навички Немає обмежень
5 Друк фото на матеріальних носіях Наявність обладнання для друку Немає обмежень
6 Заробіток на лайку Бажання працювати Від 300 руб. в день
7 Заробіток на партнерських програмах Наявність сторінки з великою кількістю передплатників Від 500 руб. в день

3. Як зробити свою сторінку популярною – інструкція по залученню передплатників

Розкручена сторінка в Инстаграме, як і будь-який інший соцмережі,   свого роду перспективне вкладення, актив, яким можна скористатися, коли ви вирішите, що пора відкривати свій власний бізнес. Так, друзі, це такий же вид бізнесу, як і будь-який інший.

У часи економічної нестабільності робота в якості найманої сили може в будь-який момент закінчитися скороченням, звільненням, відходом у безстрокову відпустку. Ми жодною мірою не бажаємо нашим читачам подібної долі, але погодьтеся, будучи готовим до всього, відчуваєш себе набагато спокійніше.

Як розкрутити instagram

Розкручена сторінка в Instagram – це ваш особистий простір, яким ви володієте цілком і повністю. Формально, звичайно, мережа належить компанії-власнику, але ймовірність того, що найближчим часом діяльність Instagram буде припинена, дорівнює нулю. Ніхто не вбиває курку, яка несе золоті яйця.

Як розкрутити сторінку? Роблячи в неї інтелектуальні і по можливості матеріальні вкладення. У IG, на відміну від ВКонтакте, зайняті далеко не всі перспективні в комерційному плані ніші. Чим раніше ви займетеся просуванням власної сторінки, тим швидше вона почне приносити прибуток.

Дійте прагматично:

  1. Розробіть тему і створіть рубрикатор. Тема повинна бути популярною, цікавою багатьом користувачам і особисто вам, не надто загальною і не надто особисте. Довгострокова завдання тематичної сторінки – залучення цільової аудиторії.
  2. Збільшуйте кількість фоловерів. Проявляйте активність всередині мережі, коментуйте, ставте лайки, підвищуйте популярність сторінки за допомогою спеціальних ресурсів (Smofast.com, Vto.pe)
  3. Забезпечте безперебійну роботу сторінки. Не поспішайте з публікаціями, але і не робіть великих перерв. Можна скласти графік активності і слідувати йому.

Коли почнуться стабільні надходження від реклами та партнерських програм, можна буде залучити спеціаліста-адміністратора для ведення сторінки. Це звільнить ваш час, адже завдання-максимум для кожного бізнесмена – створити пасивний дохід, а не займатися всіма справами самому.

Підводячи підсумки, можна сказати, що заробіток грошей в соціальній мережі Instagram є перспективним напрямком і ставитися до можливості отримання доходу в Інтернеті.

Отримувати такий дохід на регулярній основі, ви дізнаєтеся, ознайомившись з нашою статтею, як заробити в Інтернеті, там ми розкрили всі фішки і секрети успішного ведення бізнесу в Мережі.

Корисні поради

Не розміщуйте на сторінці підозрілу рекламу (зокрема, тютюнової та алкогольної продукції та інших шкідливих речей).

Перевіряйте посилання особисто – куди вони ведуть і що насправді рекламують.

Дотримання цих простих правил вбереже вашу сторінку від блокування.

Дивіться інформативне відео по заробітку в Instagram від компанії Бізнес-Молодість:

4. Огляд сервісів для монетизації Инстаграма

Тепер – про сервіси для монетизації, яких є досить багато.

Тут перелічимо найбільш популярні і прибуткові з них:

  • VKTarget — гідний ресурс з високою оплатою за дії та гарантією швидкого виведення коштів;
  • Roboliker — відмінний сервіс, в якому можна одержувати прибуток через всі соцмережі, які популярні в РФ;
  • Twite — цікавий ресурс з масою завдань і відмінним функціоналом;
  • Socialtools – надає можливість отримання доходу за виконання простих завдань, розміщення рекламних постів і участь у партнерських програмах;
  • Snapfluence – сервіс, в якому вам запропонують просувати певний продукт за винагороду.

Є Userator, Блогун. Кожен з ресурсів має свої плюси і мінуси. Яка майданчик найбільше підійде особисто для вас, можна з'ясувати тільки на практиці.

5. Висновок

Шановні читачі, підведемо підсумки. Instagram – перспективний і стрімко розвивається ресурс, що надає можливість заробітку всім бажаючим. Підприємці-початківці можуть організувати тут повноцінний бізнес-проект або отримати додаткове джерело доходів.

Заробіток в instagram

А деякі заповзятливі люди зможуть перетворити цю соціальну мережу в постійне джерело одержання прибутку.

Друзі, бажаємо вам збільшення добробуту і чекаємо оцінок даної статті і коментарів до неї, заздалегідь дякуємо.


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Гроші » Як заробити реальні гроші в Instagram (Instagram.com) – докладне керівництво для початківців + ефективні методи розкрутки облікового запису