Як заробити на ставках на спорт   покрокова інструкція для новачків + схеми і стратегії

Сьогодні ви дізнаєтеся, як заробити на спортивних ставках, які шляхи та стратегії заробітку реально працюють, а також з чого почати новачку, щоб заробити свої перші гроші

Здравствуйте, шановні читачі. Вітаємо — ви знайшли саме те, що шукали! Мене звуть Денис Кудерин, я гравець і експерт ділового онлайн-журналу ".

Сьогодні я розповім вам все що знаю про популярному останнім часом напрямку отримання доходу   заробіток на ставках!

Постійний заробіток на букмекерських ставках – цілком реальна перспектива, що не вимагає особливих фінансових вкладень. Є лише кілька умов, необхідних, щоб почати: бажання, наявність вільного часу і трохи терпіння.

Отже, давайте з'ясуємо, як можна заробити на ставках, маючи нульовий досвід у цій справі!

Як заробити на ставках

1. Заробіток на ставках   скільки реально можна заробити новачкові

Новачки часто задаються питанням: «А чи можливий заробіток на ставках і скільки на цьому заробляють звичайні люди?»

Заробіток на ставках відноситься до високоризикованих інвестицій, однак цей спосіб фінансових вкладень може принести набагато більше прибутку, ніж, скажімо, звичайний банківський вклад на депозит. Що стосується ризику, то він присутній при будь-яких операціях, пов'язаних з фінансами.

Звідси перше і багато в чому визначає правило ставок для новачків: грати в букмекерській конторі варто тільки на вільні гроші – тобто ті, що ви можете витратити без ризику для власного благополуччя.

Не варто грати на гроші, взяті в борг або зі спільного сімейного бюджету.

Однак і починати з гри «по дрібниці» теж не варто: щоб ставити по стратегії і розраховувати хоча б на теоретичну прибуток, банкролл (початковий розмір ігрового банку) повинен дозволяти зробити хоча б 50 рівних по сумі ставок.

Спробуємо розібратися, як зробити заробіток на ставках якщо не постійно, то хоча б періодичним. Як зробити букмекерську контору джерелом доходу?

Існують професійні гандикаперы (люди, для яких ставки   постійна робота). Вони займаються спортивною аналітикою і чудово розбираються в математичних аспектах ставок на спорт. Стати професіоналом нелегко: для початку нам потрібно зрозуміти, як працює букмекерська контора і освоїти головні правила спортивного прогнозування.

Отже, щоб почати робити ставки, необхідні наступні умови:

  • Постійний доступ до інтернету;
  • Наявність кількох годин вільного часу щодня;
  • Уважність і здатність контролювати свої емоції (це один з найважливіших пунктів);
  • Початковий капітал (банкролл);
  • Інтерес до якогось виду спорту.

Зазвичай новачки вибирають футбол, хокей або баскетбол. На думку професіоналів, найбільш прибутковий для прогнозування теніс, але якщо цей спорт вам не до душі, то можна почати зі ставок на футбол – це найпопулярніший вид спорту в усьому світі (крім США).

Реальна сума, яку може заробити новачок при мінімальних вкладеннях – це 10% від банку в місяць.

Звичайно, якщо використовувати ризиковані стратегії, реально заробити і всі 50%, але тоді неминуче збільшується ймовірність повного зливу банку.

Повірте, 10% це цілком пристойний показник, але досягти стабільності можна, тільки якщо слідувати певним правилам і підходити до справи спортивного прогнозування тверезо і раціонально.

2. Як працюють букмекери

Заробити на ставках, як показує практика, намагаються люди різного віку – від учнів вузів до пенсіонерів. Всіх цих людей об'єднує любов до спорту – в основному в статусі вболівальників. Чому б не зробити інтерес до спортивних змагань джерелом постійного доходу?

Букмекерська контора

Букмекерські контори (БК) щодня викладають для нас сотні різних пропозицій, з яких ми маємо право вибрати будь-яку. Перевага гравця полягає в його праві вибрати будь-яку ставку. В ідеалі кожен гравець повинен робити тільки ту ставку, впевненість у якої близька до 100%.

Проте на практиці більшість ставок робиться бездумно, крім того, значна частина всіх клієнтів букмекерських контор – це любителі, які ставлять в своє задоволення.

Можна підходити до ставок на спорт і з такої точки зору: букмекери надають нам можливість ризикнути і додати адреналіну. А якщо на виграні гроші нам ще вдається іноді купити дружині квіти, а дітям   морозиво, це вже чудово.

Але якщо ви читаєте цей текст, значить ваша мета — не тільки розважатися, але і отримувати стабільний прибуток на тривалій дистанції. Для цього підхід до ставок повинен бути стратегічний: грати на удачу небезпечно для капіталу.

Букмекерська контора, по суті своїй   посередник, який бере за свої послуги певний відсоток.

Цей відсоток називається маржа – саме завдяки маржі ймовірності результату у відсотках на рівноймовірні події, пропоновані букмекером, будуть не 50 на 50, а скажімо, на 47 47.

Запитаєте, куди поділися 6 відсотків? Відповідь – пішли букмекера на посередницькі послуги. Це ще не сама основна стаття доходу букмекера.

Контори отримують прибуток за рахунок того, що коригують коефіцієнт згідно громадській думці і фінансових потоків. Іншими словами, БК знає, куди буде ставити гроші середньостатистичний гравець і штучно занижує ймовірність цього результату, виражену в коефіцієнтах.

3. Покрокова інструкція для новачків по заробітку на ставках

Система ставки на спорт   половина успіху.

Тим, хто ніколи не робив ставки в БК, не зайвим буде ознайомитися з покрокової інструкцією:

  1. Спочатку потрібно уважно прочитати правила БК, усвідомити основні терміни і поняття зі світу ставок.
  2. Потім необхідно зареєструватися в БК, завести електронний гаманець (WebMoney, Neteller, ЯндексДеньги) якщо у вас його ще немає.
  3. Наступний крок: поповнення депозиту – ви ставите певну суму на свій рахунок в БК.
  4. Вибирайте події і робіть ставку.
  5. Деякі радять зберігати всі купони – виграні і програні – в електронному вигляді (це убезпечить гравця в майбутньому від спірних ситуацій).

Основна проблема ігри через інтернет   ефект затягування гравців і їх перетворення в лудоманів. Робити ставки через інтернет дуже просто: достатньо зробити кілька кліків, але при цьому великі суми можуть перекочувати з вашої кишені на рахунок букмекера.

Порада: не зберігайте занадто великі суми грошей на рахунку і частіше знімайте прибуток, якщо вона є.

4. Стратегії заробітку на ставках

Стратегій, що дозволяють заробити в букмекерській конторі, десятки. Але новачкові досить буде ознайомитися з самими надійними і прибутковими з них.

Слід розуміти, що безпрограшних стратегій не буває, інакше всі контори були б давно розорені: є лише можливість істотно підвищити ймовірність отримання довгострокової прибутку, роблячи ставки за певною схемою.

Ігрові стратегії

Найбільш популярні ігрові стратегії це:

  • Ставка на недооцінені події (Value Betting);
  • Букмекерські вилки (арбітражні ставки);
  • Класичний передматчевий аналіз;
  • Гра в режимі live;
  • Наздоганяння.

Переважна більшість гравців намагаються вгадати або спрогнозувати результат гри, не думаючи про фінансової ефективності своєї гри в тривалій перспективі. Більшість гравців БК — це так звані «прогнозисти» – їх цікавлять не стільки гроші, скільки вгадування результату.

Існує і принципово інша категорія гравців, які, перш за все, орієнтуються на коефіцієнти і довгостроковий прибуток. Якщо такі гравці бачать ставку, вигідну у тривалій перспективі, вони обов'язково її зроблять. Якщо постійно ставити на завищений букмекером коефіцієнт, то прибуток через певний період часу гарантована.

Такий принцип називається Value Betting («вэлью беттінг») – тобто ставки на події, недооцінені букмекерською конторою.

Стратегії і способи заробітку

Більш наочно цей принцип можна пояснити на наступному прикладі. Більшість гравців завжди ставлять на умовний «Реал Мадрид», не звертаючи уваги на коефіцієнт і справедливо вважаючи, що цей суперклуб в будь-якому випадку сильніше свого суперника. Але «валуйщики» не беруть у розрахунок конкретний матч, а працюють на майбутнє і ставлять проти Реала.

Оскільки коефіцієнт на такий результат завжди дуже високий, навіть єдина осічка суперклубу принесе більше грошей, ніж постійні ставки на фаворита.

Такі стратегії як «наздоганяння» і «вилки» в теорії є безпрограшними, але тільки в теорії.

Щоб такі ставки приносили прибуток, повинні дотримуватися дві умови:

  • У гравця повинен бути нескінченний ігровий банк;
  • Букмекер повинен дозволяти йому ставити будь-які суми.

На практиці обидва умови недосяжні з об'єктивних причин. Розповісти про цих стратегіях все ж варто, хоча новачкам практикувати їх ми не радимо.

Наздоганяння це постійне збільшення суми ставки після кожного програшу, що дозволяє повернути гроші з процентами. Наздоганяння це одночасно і фінансова, і ігрова стратегія. Припустимо, ви ставите на нічию певної команди, поки це подія не відбувається, при цьому кожного разу збільшуючи суму з таким розрахунком, щоб перекрити фінансові втрати і отримати профіт.

Нічия обов'язково відбудеться, але існує певна небезпека: це може трапитися в той момент, коли у вас вже не буде грошей на чергову ставку.

Вилки або арбітражні ставки колись були дуже популярні, проте зараз, коли пропоновані букмекерами коефіцієнти скрізь приблизно однакові, грати на різниці стає все складніше. Крім того, самі контори не люблять «вилочников» і можуть запросто заблокувати рахунки, запідозривши в ставках на арбітраж.

Фінансові стратегії

Фінансових стратегій теж існує чимало:

  • Фіксований прибуток;
  • Стратегія Мартінгейла;
  • Критерій Келлі;
  • Флет.

Вважається, що новачкам потрібно намагатися ставити приблизно однакові суми. Гра жорстко фіксованою сумою в тривалому періоді часу називається «флет». Будемо вважати цю стратегію найнадійнішою і вигідною. Тим більше, після довготривалої гри удача чітко покаже, чи є у гравця ігрове або математичне перевагу над букмекером.

На сайті є докладна стаття, присвячена стратегіям ставок.

5. Заробіток на футбольних ставках

Жоден професійний гандикаппер не має прибутку завдяки «чуйке» (інтуїції, везінню, фортуні). Певна частка фарту, звичайно, потрібна всім спортивним прогнозисту, але це якість — не суперсила, результат досвіду та численних помилок. Так, так, для розумної людини помилки   найкраща школа.

Футбольні ставки

У футболі кожен уболівальник вважає себе аналітиком, провісником, знавцем. Цей вид спорту поза конкуренцією у букмекерів за касовими зборами. Ні в одній іншій спортивній дисципліні не знайдеться стільки «фахівців», які знають хто, як, коли і чому виграє. Майже всі гравці, перший раз приходять зробити ставку в БК, ставлять на футбол, і для багатьох він так і залишається основним видом спорту.

Між тим, недостатньо просто розбиратися в футболі і мати статистичну інформацію, щоб бути успішним в ставках. Навіть досвідчені гравці і тренери не завжди вгадують переможців. Соккер – дуже непередбачуваний вид спорту, в якому нерідко перемагає не найсильніший суперник.

Пояснюється це просто: мала результативність футбольних ігор, підвищена ймовірність суддівських помилок і випадкових голів.

Щоб успішно ставити на футбол необхідно дотримуватися простих, але дієвих правил:

  • Ніколи не ставте на свою улюблену команду (ви обов'язково або переоціните її або недооцените);
  • Не ставте на всі футбольні ліги поспіль: досить вибрати одну-дві, в яких ви краще розбираєтеся;
  • Намагайтеся обходити топові матчі стороною (центральні матчі туру, фінальні поєдинки): як правило, коефіцієнт на такі ігри вивірені букмекерам до сотих часток;
  • Контроль емоцій: відсутність надмірних емоційних реакцій   гарантія стабільності.

І ще одна порада: слідкуйте за рухом коефіцієнтів, намагаючись поставити за найвигіднішим значенням. Для професіоналів навіть десяті і соті частки мають значення.

Читайте докладну публікацію на сайті — «Прогнози на футбол».

6. Особливості ставок через інтернет

Сьогодні більшість гравців ставлять у букмекерських конторах через всесвітню мережу. Зробити це сьогодні простіше простого.

Наприклад, сьогодні такий потужний онлайн-букмекер як 1xstavka надає величезний спектр можливостей, від якого аж дух захоплює!

«1х ставка» — одна з найбільш інноваційних російських букмекерських компаній, що надає послуги на підставі ліцензії і має Свідоцтво про членство в СРО №12 від 10 лютого 2016 року.

БК «1х ставка» пропонує любителям спорту та активним уболівальникам якісно новий рівень сервісу, а також величезний вибір різноманітних подій.

Події, на які можна зробити ставки, включають велику різноманітність популярних видів спорту: футбол, теніс, баскетбол, волейбол, хокей з шайбою, гольф, бокс та ін

Наявність аналітичної, статистичної, супутньої та іншої інформації з одного боку, дає користувачам певні переваги, але з іншого – майже всі фактори, які можна і потрібно враховувати, букмекер враховує і закладає коефіцієнти.

Перевага букмекера перед рядовим гравцем очевидно: в конторах зайняті кваліфіковані аналітики, на службі в яких дороге програмне забезпечення і чіткий математичний розрахунок.

Букмекер отримує свій прибуток незалежно від результату змагання: це обумовлено самим механізмом здійснення ставок.

Що ж залишається гравцеві? Йому залишається вибирати, аналізувати, думати і робити ставки строго у відповідності зі своєю стратегією і тактикою. Неоціненну допомогу гандикаперам надає програмне забезпечення для роботи з масивами статистичної інформації, яку можна купити або безкоштовно скачати в Інтернеті.

Ставки на спорт через Інтернет

Спеціальні програми допоможуть:

  • Розрахувати суми ставок;
  • Знайти оптимальну пропозицію в плані коефіцієнтів серед безлічі букмекерських контор;
  • Вести фінансову статистику власних ставок.

Важливо не тільки відшукати на просторах інтернету необхідну інформацію, але й зуміти скористатися їй. В даний час можна отримувати прибуток навіть з блогів, твіттеру, сторінок в соціальних мережах спортсменів, особливо виступаючих в індивідуальних видах спорту.

7. Основні правила по заробітку на ставках для початківців

Для заробітку на спортивних ставках недостатньо періодично вгадувати результати матчів. Необхідно постійно розвивати свої здібності (як аналітичні, так і ігрові) і слідувати радам професійних гандикаперов.

Правила заробітку у кожного успішного гравця свої, але можна відзначити деякі пункти, з яким згодні майже всі плюсові гравці БК:

  1. Правильний вибір букмекера. Надійна інтернет-майданчик для гри – половина успіху. Серйозні гравці мають акаунти у декількох конторах, не тяжіють до обмеження лімітів і блокуваннях успішних гравців. І тут ми знову згадаємо про 1хставку як один з кращих і найцікавіших прикладів онлайн майданчики для ставок!
  2. Правильний фінансовий менеджмент. Навіть дуже успішні прогнози не принесуть прибутку, якщо ви не вмієте раціонально розпоряджатися своїми фінансами;
  3. Психологія гравця. Це найважливіший пункт: домогтися постійної прибутку на дистанції не можна без емоційної стійкості. Досвідчені гравці знають, що будь-яка програшна серія переривається, так само як і серія виграшів, тому зберігають спокій в обох випадках.

На спеціалізованих сайтах можна знайти численні відгуки про гравців своєї успішної і прибуткової грі. Звичайно, вірити всім підряд відгуками беззастережно не варто, але значна частина таких історій – реальна. А якщо це вийшло у когось іншого, чому б і вам не зробити ставки своїм постійним заробітком.

8. Висновок

Сьогодні заробіток на спортивних ставках став повноцінним видом бізнесу для багатьох людей. Хоча, є ще багато тих, для кого це просто хобі, але, як відомо:

Перетвори свою улюблену справу в заробіток і тобі ніколи не доведеться працювати!

В Інтернеті є різні курси та методики по заробітку на ставках. Деякі з них «висмоктані з пальця» і не варті і ламаного гроша, а інші й справді працюють.

Однозначної «чарівної таблетки» або секретної грошової кнопки в цьому виді заробітку не існує, інакше всі букмекери давно розорилися б. Але є люди, які живуть тільки на виграні гроші в тоталізаторах і у вус не дмуть. Причому заробляють ці хлопці сотні тисяч рублів, тихо попиваючи чай у себе вдома. Це факт!

Наостанок, рекомендуємо вам подивитися відео, де покроково описано дієвий спосіб заробітку на ставках:

Якщо ви також хочете заробляти хороші гроші, твердо вирішите для себе зробити цей вид бізнесу своїм основним джерелом доходу і станьте на час учнем у цій справі. Благо, інформації в мережі на цю тему море.

вам Успіхів і великих прибутків!

Друзі, не забувайте ставити лайки в кінці статті і ділитися своїми думками в коментарях.


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Гроші » Як заробити на ставках на спорт   покрокова інструкція для новачків + схеми і стратегії