Звіт Дениса Тиміну за 14-20 грудня (3-й тиждень)

Друзі, всіх знову вітаю.

Звіт Тимін тиждень 3

Денис-ТимінГрудень місяць перевалив за екватор, значить настав час підбивати підсумки роботи за третій тиждень грудня. За цей тиждень був 27 продажу, з'явилися клієнти, які звернулися повторно. Дзвонять, як і раніше багато, більше 50 дзвінків з сайту на телефон. 7 заявок надійшло через інтернет.

Прибуток в цю тиждень значно зросла за рахунок декількох хороших замовлень, хоча кількість продажів трохи впало.

  • Разом вийшло 36254 рублів
  • Куплено запчастин на 145267 рубль
  • Оборот становив 181521 рубль
  • Середній чек 6723 рубля.

Нарешті вдалося завершити досить тривалі переговори з трьома клієнтами. Не секрет, що останнім часом користуються популярністю запасні частини з розбору, тому люди їх шукають.

Особливо на ходові моделі, такі як Поло Седан. Як правило, знайти на них кузовні деталі хорошої якості дуже складно, тому можна сказати, що мені пощастило ( а везе тому, хто везе!).

На розбір повинна була зайти машина, білого кольору. В хорошому стані. Але щось не складалося з нею. У результаті (через два тижні) вона все-таки добралася до розбору, і звідти подзвонили, запитали, актуально ще пропозицію.

Після розмови з клієнтами були замовлені запчастини (двері, кришка багажника, дах, крила). Всі залишилися задоволені! Клієнти, які отримали хороші і недорогі запчастини. Розбір, який продав більшу частину деталей. І цифри продажів помітно зросли. З цього замовлення я заробив " чистими близько 8 тис рублів.

Ще один непоганий замовлення на Поло Седан: бачок омивача, передня панель, крило, фара, планка верх, планка низ, решітка радіатора, капот — приніс мені близько шести з половиною тисяч прибутку.

Стали звертатися з сусідніх міст. З Чистополя приїхав чоловік, замовив зчеплення на Фольксваген Туран. Подзвонив, дізнався ціну, приїхав і залишив замовлення на якісне зчеплення за хорошою ціною.

Зчеплення мені вдалося придбати за вигідною ціною, завдяки новому постачальнику, з яким «Автореальность» нещодавно уклала договір. Тепер стало ще більше можливостей для зростання, розширився вибір як за цінами, так і за термінами.

Почав щільніше працювати з автосервісом. Став більше відправляти людей на якісний ремонт автомобілів VW. Сервіс спеціалізується на ремонті автомобілів виробництва концерну VAG, роблять якісно і недорого слюсарні роботи, а також роботи по електриці автомобілів і діагностику.

Що ж, до зустрічі наступного тижня!

З Повагою, Денис Тимін,

Франчайзі компанії Автореальность

по марці Фольксваген в місті Казань


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Інвестиції » Звіт Дениса Тиміну за 14-20 грудня (3-й тиждень)