Звіт Дениса Тиміну за 7-13 грудня (2-ий тиждень)

Вітаю вас.

Звіт Тимін тиждень 2

Денис-ТимінПідіб'ємо підсумки за другий тиждень грудня.

Підсумки за період: продажі виросли, підійшли до позначки майже 30 за тиждень, а саме 29, будемо тримати таку планку.

Збільшилося число продажів з сайту, 23.6 звернулися за рекомендацією або знайомих, або задоволених клієнтів. Загальна кількість звернень теж зросла, 5 заявок прийшло по інтернету, більше 50 дзвінків на міський телефон з сайту, багато дзвонили на мобільний.

  • Прибуток склала 21484 рубля
  • Закуп становив 81827 рублів
  • Оборот перевищило сотню і склав 103311 рублів
  • Середній чек відповідно 3562 рубля

Пішла і велика риба нарешті! Пішли замовлення на кузовні запчастини. Подзвонили з сервісу, попросили замовити передню частину на Поло Седан, дорестайлінговий. Фара права, крило, капот, передня панель, кронштейни фар, бачок омивача, по дрібниці ще кріплення для фар.

Шкода, що клієнт в результаті вибрав неоригінальний капот, інакше сума замовлення була б дуже гарною. Але це радує, а то продавалися тільки фільтра з двірниками. Познайомилися з господарем сервісу, обіцяв телефонувати в разі чого.

Так само звернувся господар VW Touareg 2009 року. Також з пошкодженнями передньої частини. Вирішив відновлювати автомобіль після ДТП. Що-то вже знайшов сам на розборах, що ми допомогли знайти (вдалося познайомитися і налагодити контакти з людиною, що продають запчастини на розборі, йому величезне спасибі за допомогу).

У підсумку він замовив фару ліву, передню панель, бампер, радіатори, інтеркулер, підкрилок, решітку радіатора. І замовив різні кронштейни кріплення бампера і фар, і помпу з антифризом. Зашуміла. Вирішив теж зробити, все одно в сервіс заганяти машину, і на досить тривалий термін.

З такими замовленнями виразно працювати цікавіше, і суми більше, і прибуток, відповідно, теж.

Єдине, так як на кузовні деталі високі ціни, то і націнку робимо поменше, і клієнту добре, що запчастину дешевше виходить, знижку радіє, і нам від суми замовлення приємно.

Але і розхідники продовжують продаватися, фільтра і запчастини підвіски теж користуються попитом. Знову ж, якщо людина хоче поміняти всі рідини в своєму авто, як клієнт на Пасаті. Він замовив масло моторне масло акпп, всі фільтра, масла в роздавальну коробку і редуктора, гальмівну рідину.

У цілому тиждень дуже хороша, радує збільшення числа замовлень, звернень. І цифра в графі прибуток )))

До нових зустрічей!

З Повагою, Денис Тимін,

Франчайзі компанії Автореальность

по марці Фольксваген в місті Казань


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Інвестиції » Звіт Дениса Тиміну за 7-13 грудня (2-ий тиждень)