Звіт Дениса Тиміну за 21-27 грудня (4-ий тиждень)

Наближається кінець місяця, скоро закінчиться грудень.

Звіт Тимін тиждень 4

Денис-ТимінПідведемо підсумки четвертого тижня грудня, яка практично завершує старий рік.

Кількість продажів перед новим роком зросла трохи, склало 35.

  • Прибуток склав 24657 рублів, трохи не дотягнувши до позначки в 25000.
  • Закуплено було на дуже хорошу суму, 182581 рубль.
  • Оборот за тиждень склав більше двохсот тисяч рублів, а саме 207238 рублів.
  • Середній чек становив 5921 рубль.

Націнка зменшилась за рахунок продажів за рекомендаціями, там давав хороші знижки.

Продовжує радувати той факт, що звертаються клієнти з великими замовленнями. Або на дорогі запчастини, або зі складними ушкодженнями.

На цьому тижні підбирав запчастини на 5 гольф. Машина добре постраждала. Клієнт спочатку подзвонив, прицінився за цінами на нові оригінальні та неоригінальні запчастини. Пошукав на розборах, що залишився замовив нове. І список, і сума вийшли пристойні – капот, радіатор, скло лобове, дифузор радіатора, крило, бачок омивача , передню панель, підсилювач бампера, петлі і кронштейни.

Так само подзвонили з сервісу, де вже замовляли один раз запчастини на Polo Sedan. На це раз відновлення вимагав Тігуан. Список поменше, але сума теж хороша. Все таки кузовні деталі, і машина свіжа. Клієнт залишився задоволений, і ціною, і якістю.

Наявність хорошого сервісу, де можна якісно і недорого відремонтувати автомобіль, теж сприяло збільшенню продажів. Клієнтові зручно, коли він приїжджає в сервіс, а його вже там чекають запасні частини, підібрані для його авто. Причому за хорошими цінами.

Відзначу і підтримку з боку франчайзера. Прислали схему спілкування з клієнтом, за якою можна продавати потрібний і якісний товар з більшою націнкою. Схема успішно тестувалася в деяких інших філіях, спробуємо використовувати її і в себе. Про це наступного разу.

Так само, як було сказано, знаходиться в розробці ще один спосіб залучення клієнтів крім реклами. Це теж радує, що франчайзер надає таку підтримку.

Тому поки закінчимо, в наступний раз побачимося вже в Новому Році.

До зустрічі! І з наступаючим Новим роком!

З Повагою, Денис Тимін,

Франчайзі компанії Автореальность

по марці Фольксваген в місті Казань


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Інвестиції » Звіт Дениса Тиміну за 21-27 грудня (4-ий тиждень)