Synergy Global Forum 2016   головне бізнес-подія року в

У чому унікальність Synergy Global Forum 2016? Хто виступить на форумі? Чому варто відвідувати такі заходи?

Добрий день, дорогі читачі бізнес-журналу «.ua»! З вами Дмитро Шапошников, постійний автор сайту .ru


Розповідаю про це знаковий бізнес-події, так як самі з командою нашого сайту поїдемо на цей захід, і вам рекомендуємо його відвідати!

У цій публікації я розповім вам про бізнес-події № 1 в в 2016 році. Це   Synergy Global Forum 2016!

Хочете зробити глобальний прорив у своєму бізнесі? Ви з тих, хто не чекає, а використовує будь-які можливості? Унікальний шанс вже чекає на вас!

Другий в Бізнес-Форум, організований найстарішої вітчизняної школою бізнесу, буде проходити 21-22 листопада 2016 року в в Crocus City Hall!

Прорив у бізнесі – це прорив у свідомості. Сплануйте час, і разом з 6500 учасниками опинитеся на головному бізнес-події року!

Synergy Global Forum

1. Що таке Synergy Global Forum 2016

Це подія, на якому ви отримаєте нову стратегію і тактику у розвитку свого бізнесу, це 2 дні плідної роботи із всесвітньо відомими особистостями бізнес-світу.

Провідні компанії та підприємці максимально беруть участь у таких заходах кожні півроку, тому що саме за цей термін змінюється економічне становище в світі.

Успішний підприємець навчається постійно відстежує тенденції розвитку економіки в світі і в своїй галузі і швидко використовує всі нові можливості. І тому не пропускає жодної важливої події.

Крім того, це прекрасний шанс відірватися від буденності, адже в звичайному житті щоденна рутина займає практично весь час, а цікаві думки та ідеї часто просто забуваються.

Отже, Синерджи Глобал Форум 2016 це:

  • найбільша бізнес-подія року, на якому збереться 6500 бізнесменів і підприємців , країн СНД і Європи;
  • виступ бізнес-спікерів з світовими іменами;
  • 2 дні роботи по отриманню величезного обсягу унікального досвіду і знань;
  • новітні тенденції в бізнесі безпосередньо від провідних світових лідерів;
  • плодотворнейший нетворкінг – можливість дістати в партнери і клієнти більше 6000 нових людей з різних країн;
  • закрита вечірка в кращому клубі Москви – безпосереднє спілкування у вечірній обстановці зі спікерами та учасниками форуму.

Місце проведення – Crocus Центр Hall. Це найбільший в конгрес-хол, розташований в і обладнаний за останнім світовим стандартам!

Подивіться звітний ролик про Synergy Global Forum 2015:

2. Організатор форуму – університет «Синергія»

«Синергія»   перша бізнес-школа в і лідирує в сфері бізнес-освіти в нашій країні, орієнтує навчання підприємців і компаній на міжнародне лідерство.

В 2015 році «Синергія» організувала бізнес-форум, що зібрав у Крокус Сіті Холі 8 найбільших спікерів світу: Брайана Трейсі, Іцхака Адізеса, Аллана Піза, Джона Шоула, Кейта Феррацци, Роберта Чалдіні, Гаррета Джонстона і Радислава Гандапас.

Ідеї колективного розуму

Модератор форуму – Григорій Аветов, генеральний директор бізнес-школи «Синергія», який головним завданням ставить здійснення на форумі ідеї колективного розуму.

Саме колективний розум 6500 успішних і позитивно налаштованих ділових людей допоможе кожному подивитися на проблему під новим кутом і знайти відповіді на всі питання.

3. Спікери майбутнього форуму

Ось вони, визнані гуру бізнесу, управління, лідерства та маркетингу:

Спікери форуму

4. Скільки коштує участь у форумі

Для учасників передбачені різні категорії квитків (вказані ціни до 1 серпня 2016 р.):

  • ONLINE – 15 000 руб.;
  • ECONOM – 11 000 руб.;
  • STANDARD – 17 000 руб.;
  • BUSINESS – 45 000 руб.;
  • VIP – 70 000 руб.

PREMIUM – 500 000 руб. (крім VIP-умов участі у Форумі, включається доступ на всі семінари і тренінги Бізнес-школи «Синергія» протягом року).

Дізнатися подробиці про Форум та зареєструватися ви можете за посиланням Synergy Global Forum 2016.

5. Чому варто відвідувати такі заходи

На 2 дні ви зануритесь в атмосферу позитиву, успіху і творчого ділового настрою. Інформацію будуть давати найяскравіші спікери і бізнес-тренери.

Одна фраза або навіть слово допоможе вам розібратися в помилках у вашому бізнесі. Тут формулюються ті самі ідеї, які ніяк не давалися в звичній робочій обстановці.

У рамках бізнес-форуму відбудеться панельна дискусія про роботу експатів (іноземний спеціаліст)* в нашій країні. Новий погляд і практичний досвід підприємців, які вже вийшли тут на високий рівень.

Експат (expat) – це фахівець, який працює за межами своєї батьківщини, в іншій країні.

Модератор панельної дискусії – Гіл Петерсил (Ізраїль), лідируючий нетворкер в , майстер налагодження контактів і талановитий бізнес-ментор найвищого рівня.

Спікери сесії:

  • Дерк Сауер;
  • Гарретт Джонстон;
  • Кэмбэл Бетвайт;
  • Оскар Хартманн.

По закінченні форуму всіх учасників чекає закрита вечірка в Soho Rooms – респектабельному нічному клубі столиці. Тут ви не тільки відпочинете від продуктивної 2-денної роботи, але і зможете поспілкуватися зі спікерами форуму в неформальній обстановці.

6. Висновок

Бізнес-журнал рекомендує брати участь у Synergy Global Forum 2016 всім початківцям і вже діючим підприємцям!

На завершення обов'язково подивіться мотивуючий відеоролик про перемоги і лідерство великих людей:

Відкрийте свій розум. Вдосконалюйте свою бізнес-майстерність. Зробіть звичкою саморозвиток кожну хвилину. Рухайтеся до мети, незважаючи ні на що, і ви обов'язково її досягнете! Успіхів вам, дорогі друзі!


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Бізнес для підприємців » Synergy Global Forum 2016   головне бізнес-подія року в