Позика на Ківі-гаманець (Qiwi) — як взяти в борг до 5000 рублів без відмови + огляд ТОП-5 компаній з найбільш вигідними пропозиціями

Що таке позика на Ківі-гаманець і де його можна взяти в ? Як отримати позику на КІВІ без відмови? Хто може взяти позику онлайн на Qiwi-гаманець?

Здрастуйте, дорогі читачі нашого інтернет-журналу! На зв'язку Павло Шевельов.

Сьогодні ми будемо говорити про позики на Ківі-гаманець. Одного разу мені вже доводилося користуватися таким кредитним продуктом, тому я готовий поділитися з вами власним досвідом.

Якщо вам терміново потрібні гроші, а банки не охоче йдуть на співпрацю, то ця стаття допоможе розібратися з тим, де знайти потрібну суму в максимально стислі терміни.

Отже, почнемо!

Позика на ківі-гаманець

Зміст
  1. Позику на Ківі-гаманець — особливості кредитного продукту
  2. Хто може отримати миттєвий позику онлайн на Ківі-гаманець?
  3. Як взяти позику на Ківі-гаманець — 5 простих кроків
  4. Кращі кредити на Ківі-гаманець без відмов — огляд ТОП-5 компаній з вигідними пропозиціями
  5. Як відновити кредитну історію з допомогою позики на Qiwi-гаманець?
  6. Корисні поради позичальнику: як не потрапити в кредитне рабство — 7 простих правил
  7. Висновок

1. Позика на Ківі-гаманець — особливості кредитного продукту

чи Знайома вам ситуація, коли до зарплати залишається ще два тижні, але раптом терміново знадобилися гроші (на оплату комунальних послуг, придбання акційного товару, поїздки)? Друзі не можуть надати належної допомоги, так як знаходяться в аналогічній ситуації, а банки не бачать вас серед потенційних клієнтів.

Дуже хорошим рішенням такої проблеми може стати позику на Ківі-гаманець, який надається різними микрофинансовыми компаніями. Скористатися ним можуть навіть пенсіонери і безробітні.

Позику на Ківі-гаманець — це кредит, який надається на електронний гаманець позичальника.

Його особливістю є те, що клієнт фінансової компанії може отримати гроші не виходячи з дому. При першому зверненні максимальна сума позики часто обмежена 10 000 рублів.

За умови своєчасного погашення, у разі повторного звернення позичальнику може бути надана більш значна сума.

Переваги і недоліки позики на Ківі

Серед переваг такої позики слід відзначити високу швидкість розгляду заявки.

Крім цього, позика на Ківі має ще безліч переваг:

  • можливість отримання коштів у будь-якому місці, де є доступ в Інтернет;
  • зручна система оплати;
  • наявність опції пролонгації;
  • можливість виведення коштів на картку банку або розрахунковий рахунок;
  • відсутність прямої необхідності переведення коштів у готівку.

Гроші, перераховані на електронний гаманець, можна відразу ж використовувати для оплати комунальних послуг або здійснення покупок в Інтернеті. У разі необхідності ви зможете легко вивести їх і вивести на картку будь-якого банку.

Рішення про надання позики приймається через кілька хвилин після звернення. Це досягається за рахунок спрощеної процедури перевірки платоспроможності клієнта, яка актуальна для всіх експрес-позик. Раніше ми вже писали про позику експрес, рекомендуємо прочитати цю статтю.

Дуже значущим недоліком такої позики є велика відсоткова ставка. Висока вартість цього продукту є своєрідним захисним механізмом компаній-кредиторів, який дозволяє звести до мінімуму негативні наслідки від співпраці з ненадійними позичальниками.

Розмір щоденної відсоткової ставки в різних компаніях становить 1,8-3%. На зниження такого показника можна розраховувати лише при повторному зверненні або у разі надання довідки про доходи.

Наприклад:

Ви оформили 5000 рублів в одній відомій компанії під щоденну ставку 2,2%. Спочатку ви планували повернути гроші за 5 днів, що в кінцевому підсумку склало б 5550 рублів (5000+11%(2,2%*5 днів)).

Проте вийшло повернути борг на 3 дні пізніше, тому замість початкових 5550 рублів ви заплатили 5880 рублів (5000+17,6%(2,2*8 днів)).

Коли слід брати позику на Ківі-гаманець?

Щоб не потрапити в боргову яму, рекомендується оформляти позику онлайн на невеликий проміжок часу. Саме на такий механізм погашення і орієнтований даний продукт. В іншому випадку краще звернутися за допомогою до рідних і близьких або знайти інший спосіб вирішення фінансових труднощів.

Інші способи отримання фінансування вже були описані в статті на нашому сайті   де зять грошей безоплатно на халяву.

Це важливо!

Позику вартістю 2% в день обійдеться вам в 730% в рік. Навіть якщо ви брали 5000 рублів, то через рік доведеться повернути 41500 рублів.

Тож, не зволікайте з поверненням грошей.

2. Хто може отримати миттєвий позику онлайн на Ківі-гаманець?

Серед своїх клієнтів фінансові установи хочуть бачити повнолітніх громадян, які мають постійне місце роботи. Але це не означає, що безробітним позичальникам гарантовано буде відмовлено у наданні позики. Кожен окремий випадок розглядається індивідуально.

Віковий ценз для потенційних позичальників компанії встановлюють самостійно. Вони можуть надавати кредит на Ківі клієнтам від 18-ти до 70-ти років.

Російське громадянство не є обов'язковою умовою для отримання позики. На користування коштами компанії також можуть розраховувати іноземні громадяни, зареєстровані на території РФ.

Офіційне працевлаштування та наявність постійного доходу є додатковими вимогами, які підвищують шанси позичальника на отримання кредиту.

Паспорт і трудова книжка

Пакет необхідних документів найчастіше обмежується загальноросійським паспортом. Однак деякі компанії додатково вимагають надати ще один документ, який засвідчує особу позичальника.

І звичайно ж, головною вимогою для отримання такої позики є наявність електронного гаманця Qiwi. Навіть якщо у вас його немає, то процедура оформлення не забере надто багато часу.

3. Як взяти позику на Ківі-гаманець — 5 простих кроків

Нижче представлена покрокова інструкція по оформленню позики на гаманець Ківі. Якщо слідувати простим рекомендаціям, то вся процедура не викличе у вас ніяких труднощів.

Крок 1. Створюємо гаманець Ківі

Для початку слід зайти на офіційний сайт платіжної системи — https://qiwi.com. У верхній частині ресурсу буде розташована кнопка «Створити гаманець», на яку слід клікнути.

У новому вікні відкриється форма для реєстрації в системі. Щоб перейти далі, необхідно уважно заповнити всі запропоновані поля. Після зазначення номера телефону, до якої прив'язаний ваш гаманець, слід ввести цифри на картинці. Це необхідно для того, щоб підтвердити, що ви не робот.

Поставивши галочку, що ви згодні з умовами оферти, необхідно натиснути кнопку «Зареєструватися». На наступному етапі система попросить придумати пароль, який доведеться ввести два рази — у верхньому і нижньому полі.

Важливо!

пароль рекомендується міняти хоча б один раз у дванадцять місяців. Завдяки цьому ви будете максимально захищені від шахраїв.

На останньому етапі на ваш телефон прийде СМС-код, який ви повинні ввести у відповідне поле на сайті. Натиснувши кнопку «Підтвердити», вас можна привітати з успішною реєстрацією в системі.

Крок 2. Вибираємо компанію-кредитора

Звертайте увагу не тільки на умови, які висуває компанія-кредитор, але і на рейтинг організації. Неуважний підхід до вибору кредитодавця може призвести до того, що ви станете жертвою шахраїв. Компанії-одноденки можуть використовувати дані, надані позичальниками, у своїх цілях.

Приділяйте увагу тим компаніям, які працюють на ринку мікрокредитів давно. При виборі також можна вивчити відгуки клієнтів.

Крок 3. Оформляємо онлайн-заявку

У такій заявці міститься вся інформація про потенційного позичальника і суми позики, яку він планує отримати. Слід дуже уважно вказувати свої паспортні дані.

Будь-які невідповідності можуть призвести до відмови у наданні позики. При оформленні заявки також слід вказати номер свого електронного гаманця Ківі.

Крок 4. Підтверджуємо свої наміри

Після оформлення заявки вона відправляється на розгляд кредитному інспектору компанії. У разі її схвалення позичальник повинен підтвердити свої наміри співпрацювати з організацією.

Зробити це можна двома способами — відправивши унікальний код, який прийде у вигляді СМС-повідомлення або за допомогою телефонного дзвінка. В останньому випадку представник компанії-кредитора сам зв'язується з вами й обговорює умови майбутньої співпраці.

Крок 5. Погашаємо кредитну заборгованість

За схваленням заявки слід перерахування коштів на гаманець позичальника, який був зазначений на початковому етапі співпраці. Дана процедура не займає більше десяти хвилин.

Погашати кредитну заборгованість можна різними способами. Найзручнішим із них є перерахування коштів на Ківі-гаманець. Таким чином з платника не стягується комісія за проведення транзакції.

Крім цього, оформлення кредиту в онлайн режимі дозволяє отримати гроші, не виходячи з дому. Більш детально про позики онлайн ми вже писали в одній з своїх статей.

Існують і альтернативні способи погашення кредитної заборгованості — при використанні картки будь-якого банку або з допомогою готівки. Останній варіант є не зовсім практичним, так як зобов'язує позичальника відвідати найближче відділення кредитної компанії.

Наприклад:

Ви оформили позику на Ківі в одній відомій компанії. Отримавши гроші на гаманець, ви їх витратили на придбання нового монітора через Інтернет. Коли настав час повертати борг, то грошей на особистому рахунку в системі Qiwi не залишилося.

Тому вам довелося погашати борг готівкою в найближчому відділенні микрокредитной компанії.

4. Кращі кредити на Ківі-гаманець без відмов — огляд ТОП-5 компаній з вигідними пропозиціями

Якщо ви вирішили оформити позику на Ківі, то слід обов'язково звернути увагу на перелік кредитних організацій, який представлений нижче. Вони пропонують дуже хороші умови співпраці.

1) Lime-Zaim

Лайм ПозикуПри першому зверненні тут можна отримати зай в Lime-Zaim до 20 000 рублів. Позика на Ківі-гаманець надається клієнтам у віці від 20-ти років строком до 90 днів. За кожен день користування коштами компанії доведеться платити 0,8-2,5% від загальної суми кредиту.

Lime-Zime представлена на ринку з 2013 року і за відносно невеликий час зуміла зарекомендувати себе як надійного постачальника послуг. Підтвердженням цього є велика клієнтська база, яка постійно розширюється.

2) E-Капуста

ЕкапустаМаксимальний термін кредитування цієї компанії не перевищує 21 день. Новачки можуть отримати до 30 000 рублів. Постійним клієнтам пропонується участь в різних програмах лояльності. Стандартні умови кредитування — 1,7% в день.

На сайті компанії є зручний кредитний калькулятор, який дозволяє зробити всі необхідні розрахунки і вибрати необхідний продукт. Прострочення платежу не тягне за собою нарахування штрафу та пені. Відсотки будуть нараховуватися в звичайному режимі.

3) MoneyMan

MoneyManРішення за кредитом тут приймається лише за 3 хвилини. Ще 5 хвилин буде потрібно для оформлення позики в компанії MoneyMan. У MoneyMan ви можете отримати до 50 000 рублів, які доведеться повернути за 18 тижнів. Згідно з умовами договору, при необхідності будь-який позичальник може скористатися опцією пролонгацією.

Крайній термін погашення може бути відсунуто ще на 4 тижні. Постійним клієнтам надаються більш вигідні умови. Під час дії акційних пропозицій можна отримати гроші під 0%.

4) E-Zaem

ezaemНові клієнти компанії можуть тут отримати 10 000 рублів. Згодом названа цифра може бути збільшена вдвічі. Вік майбутнього позичальника становить 20-50 років. Кредит слід повернути через 30 днів з моменту оформлення позики.

За кожен день користування коштами компанії доведеться платити по 2,5% від загальної суми позики. Рішення щодо можливості надання кредиту на електронний гаманець приймається за 5 хвилин. Отримати позику в E-Zaem ви можете в режимі «онлайн».

5) Platiza

PlatizaТут ви можете отримати мікрозайм до 15 000 рублів. Для розгляду заявки необхідно надати паспорт. Саме по ньому здійснюється перевірка кредитної історії. Однак позика може бути наданий навіть клієнтам з відкритими простроченнями. От тільки умови співпраці в цьому випадку будуть не такими вигідними.

Ви зможете знизити початкову процентну ставку, надавши документ, що підтверджує вашу платоспроможність. Це буде додатковим бонусом.

Умови кредитування цих компаній описані в таблиці:

Компанія Розмір позики (рублів) Процентна ставка(%) Термін погашення
1 LimeZaim 20 000 0,8-2,5 90 днів
2 E-Капуста 30 000 1,7 21 день
3 MoneyMan 50 000 2,2 18 тижнів
4 E-Zaim 10 000 2,5 30 днів
5 Platiza 15 000 1,9 21 день

5. Як відновити кредитну історію з допомогою позики на Qiwi-гаманець?

Для цього достатньо звернутися в будь-яку мікрофінансову компанію, готову надати позику на електронний гаманець. Не варто подавати заявку на дуже велику суму. Головне — повернути борг вчасно і в повному обсязі.

Як відновити кредитну історію

Після погашення першого позики оформіть ще один або навіть декілька. В результаті таких дій ви зможете зарекомендувати себе як справного платника і повернете довіру банків. А це дозволяє отримати кредит з низькими процентними ставками на тривалий час.

6. Корисні поради позичальнику: як не потрапити в кредитне рабство — 7 простих правил

Реально оцінюйте свої фінансові можливості. Не слід брати позику на покупку товару, якщо він не є терміновою необхідністю і його придбання може почекати до зарплати. Щоб не виплачувати кредит довічно, дотримуйтеся простих правил.

Правило 1. Не накопичуйте борги

Накопичені борги — це додаткове фінансове навантаження, яка проявляється в необхідності погашення штрафів і пені. За кожний додатковий день користування коштами компанії вам доведеться платити 0,8-3% від загальної суми позики. Якщо вчасно не погашати борги, то їх розмір буде збільшуватися як сніжний ком.

Правило 2. Уважно вивчайте умови договору

Незнання законів не звільняє нас від відповідальності. Знаючи це, ретельно перевіряйте всі пункти договору, який пропонує кредитодавець. Навіть ті моменти, які прописані дрібним шрифтом, мають юридичну силу.

Перш ніж поставити свій підпис під документом, переконайтеся, що в договорі зазначено все в точній відповідності з вибраною програмою кредитування.

Правило 3. Погашати позику вчасно

Легковажний підхід до виконання зобов'язань перед кредитором може обернутися для позичальника борговою ямою, з якої вибратися буде дуже складно. Погашати заборгованість згідно з тим графіком, який був затверджений на попередньому етапі.

Раз вже ви уклали договір з фінансовою компанією, будьте ласкаві виконувати всі платіжні зобов'язання. При виникненні форс-мажорних ситуацій, унаслідок яких ви не можете внести черговий платіж, поспішіть повідомити про свої труднощі представників компанії-кредитора.

Багато організації йдуть назустріч клієнтам і продовжують термін погашення без нарахування штрафу. В окремих випадках навіть можливе надання кредитних канікул.

Правило 4. Не допускайте перекредитування

Кредит для погашення кредиту — це не вихід, а лише погіршення ситуації. Кілька разів подумайте, як ви будете повертати борг, перш ніж погоджуватися на пропозицію банків. Рефінансування допускається тільки в разі крайньої необхідності.

Рефінансування позики — це отримання нової позики на більш вигідних умовах для погашення вже наявного.

Правило 5. Співпрацюйте лише з перевіреними компаніями

Уникайте ненадійних кредиторів. Співпрацюйте лише з тими компаніями, які мають хорошу репутацію і користуються популярністю серед клієнтів. Вибирайте організації, представлені на ринку кредитування вже не перший рік.

У мережі можна легко знайти велику кількість форумів, де ви ознайомитеся з відгуками реальних клієнтів обраної компанії. Тут же можна задати конкретні питання з приводу особливостей діяльності організації.

Правило 6. Правильно вибирайте валюту позики

Коливання валютного курсу можуть стати великою проблемою для позичальника, який оформляє кредит на тривалий час. Саме тому не варто відразу ж погоджуватися на супервигідні умови кредитування в іноземній валюті. 100 разів подумайте перед ухваленням остаточного рішення.

Якщо ви отримуєте зарплату в національній валюті, то стрибок курсу долара може стати причиною великої переплати по кредиту. При такому розкладі ви опинитеся в дуже скрутному становищі.

Правило 7. Уникайте кредитної залежності

Якщо часто оформляти позики, то це може увійти у звичку. Людина стає залежним від кредитів і звикає жити не за коштами. Часте звернення у фінансові компанії загрожує збільшенням боргів.

Кредитна залежність

Щоб уникнути такої залежності, звертайтесь за допомогою в банки або МКО тільки в разі крайньої необхідності. Несуттєві фінансові проблеми краще вирішувати власними силами, грамотно плануючи свій щомісячний бюджет.

7. Висновок

З цієї статті ми дізналися, що таке позика на Ківі і як його оформити всього за кілька кроків. Також ми приділили увагу всім компаніям, які готові запропонувати такий кредит на вигідних умовах.

На завершення хотілося б сказати, що позика може стати хорошим інструментом вирішення тимчасових фінансових проблем або причиною збільшення ваших боргів. Все залежить від того, як ви з ним працюєте.

Нижче я підготували для вас відео, в якому представлені ще кілька способів отримання позики на Ківі:

Якщо у вас залишилися питання з теми статті, то сміливо задавайте їх у коментарях і оцінюйте матеріал. Бажаю всім удачі і фінансового благополуччя.


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Гроші » Позика на Ківі-гаманець (Qiwi) — як взяти в борг до 5000 рублів без відмови + огляд ТОП-5 компаній з найбільш вигідними пропозиціями