Мікрозайм на Ківі гаманець (Qiwi) — 5 кроків для отримання позики онлайн + огляд ТОП-7 МКО з вигідними пропозиціями

Ви дізнаєтеся що таке мікрозайм на ківі, як взяти мікрозайм на ківі-гаманець і які мікрокредітние організації пропонують кращі микрозаймы на Qiwi

Здравствуйте, шановні читачі нашого блогу! У сьогоднішній статті ми поговоримо про микрозаймах на Ківі-гаманець.

Певні життєві обставини одного разу змусили мене звернутися до мікрофінансову організацію за строкової грошовою допомогою, тому механізм отримання позики мені знаком.

На основі особистого досвіду я підготував статтю.

Давайте розбиратися у всіх цих питаннях по порядку!

Мікрозайм на Ківі гаманець

Зміст
  1. Вся правда про микрозайме на Ківі
  2. Мікрозайм на Ківі — переваги і недоліки
  3. Де взяти мікрозайм на Ківі-гаманець на вигідних умовах — ТОП-7 мікрофінансових компаній з найкращими пропозиціями
  4. Як отримати мікрозайм на Ківі-гаманець — 5 простих кроків
  5. 4 способу погашення мікропозик на Ківі-гаманець
  6. Наслідки невиплати заборгованості по мікропозик
  7. Якщо немає чим повертати мікрозайм QIWI — 3 простих кроки до вирішення проблеми
  8. Висновок

1. Вся правда про микрозайме на Ківі

Сучасний ринок кредитування рясніє великою кількістю пропозицій. Окремої уваги заслуговують мікрокредітние продукти, що дозволяють позичальнику отримати кошти в режимі онлайн.

Мікрозайм на Ківі — це можливість отримати необхідну грошову суму на електронний гаманець в максимально стислі терміни.

При цьому позичальникові навіть не доведеться залишати межі власної квартири або межі робочого офісу.

Головною відмінною особливістю, в порівнянні з традиційними програмами кредитування, є обмеження за максимально можливу суму, а також мінімальні строки погашення. Сюди ж слід додати більш високу процентну ставку.

Мікрозайм на Ківі-гаманець надають мікрофінансові організації. Більшість таких кредитодавців обслуговують клієнтів у режимі онлайн, тому вони здатні приймати і обробляти замовлення цілодобово. Докладно про те, що таке микрозаймы онлайн читайте в нашій статті.

Микрозаймы на Ківі надаються громадянам РФ, вік яких варіюється від 18-ти до 70-ти років. У деяких випадках названі цифри можуть бути змінені.

Вся правда про микрозайме на ківі

При певних обставинах кредитодавець може вимагати у позичальника наявності картки будь-якого банку, на який перераховується перший позику. При повторному зверненні кошти будуть перераховуватися безпосередньо на електронний гаманець.

Повторний мікрозайм онлайн на Ківі може бути надано тільки за умови повного погашення попередньої кредитної заборгованості. Це одне з небагатьох обмежень, які будуть стосуватися всіх клієнтів мікрофінансових компаній.

Наприклад

Петя був завсідником микрокредитных організацій. Він вже багато разів брав кредити і завжди повертав їх у зазначені терміни. Однак цього разу Петя не встиг повністю погасити наявну заборгованість, коли йому знадобився черговий кредит.

На його подив, у наданні позики Петі було відмовлено. За словами менеджера МКО, таке рішення було прийнято з причини наявності непогашеної заборгованості.

2. Мікрозайм на Ківі — переваги і недоліки

Серед основних переваг даного продукту слід зазначити мінімальний період розгляду поданої заявки. На вирішення цього питання потрібно 10-15 хвилин, після закінчення яких ви отримаєте повідомлення щодо перспектив подальшого співробітництва.

Високий відсоток схвалення поданих заявок також є однією з причин популярності такого виду кредитування.

З інших переваг даної варіації кредитного продукту слід відзначити:

  • мінімальний пакет документів;
  • миттєве перерахування коштів на гаманець;
  • високу швидкість розгляду заявки;
  • можливість отримання необхідної суми, не залишаючи офісу;
  • зручність для людей, що працюють з електронними грошима;
  • наявність опції пролонгації позики;
  • можливість участі в програмах лояльності.

Мікрокредит на Ківі миттєво можуть отримати навіть позичальники-громадяни, які не мають офіційного місця роботи. Це стає можливим завдяки тому, що при оформленні позики кредитополучатель не повинен надавати довідку про доходи.

Мікрозайм на Ківі-гаманець при цьому також має і деякі недоліки. Більшою мірою вони виявляються у високих процентних ставках, які обумовлені високим ризиком для кредитодавців.

Недоліки мікропозик на Qiwi

Відмовляючись від перевірки платоспроможності своїх клієнтів, МКО завжди ризикують не отримати наданий кредит назад.

Основні недоліки такого кредитного продукту виглядають так:

  • мінімальний термін погашення;
  • невеликий розмір кредиту при першому зверненні;
  • висока процентна ставка;
  • відсутність можливості оформити відразу дві позики;
  • стягування комісії операторами електронних грошей.

Пропозиції деяких мікрофінансових компаній передбачають нарахування щоденної відсоткової ставки в розмірі 2 до 2,5% день. При такому розкладі річна процентна ставка буде еквівалентна 730%.

При першому поводженні позичальника навряд чи буде надана велика грошова сума. Найчастіше вона не перевищує 7 000-10 000 рублів, які він зобов'язується повернути в середньому за 1 або 2 місяці.

При здійсненні різних операцій у режимі онлайн оператори електронних грошей можуть стягувати комісію, розмір якої може досягати 10%.

3. Де взяти мікрозайм на Ківі-гаманець на вигідних умовах — ТОП-7 мікрофінансових компаній з найкращими пропозиціями

Взяти мікрозайм на Ківі-гаманець можна в будь микрокредитной організації, які представлені на ринку кредитування великою кількістю.

Попередньо вам доведеться ознайомитися з різними пропозиціями кредитодавців і вибрати найбільш прийнятні умови співпраці.

Нижче представлені найбільш популярні мікрофінансові компанії.

PlatizaPlatiza. Тут можна розраховувати на отримання мікропозик у розмірі до 15 000 рублів, повернути які вам доведеться після закінчення одного місяця. Швидкість розгляду поданої заявки становить не більше п'яти хвилин. Якщо у вас погана кредитна історія і хоч якось були певні проблеми з поверненням засобом, то слід очікувати підвищення процентної ставки.

ezaemE-Zaem. Співпрацю з цією компанією дозволяє отримати мікрозайм до 6-ти тисяч рублів. Відсоток відмов за зверненнями мінімальний, тому якщо вам терміново потрібні гроші на невеликий проміжок часу, то можете сміливо звертатися в компанію E-Zaem, щоб оформити кредит. Кошти надаються на 30 днів під 2% в день. Мінімальний віковий поріг потенційного клієнта становить 18 років, а максимальний — 70 років.

Чесне словоЧесне слово. Оформлюючи кредит у компанії Чесне слово, ви можете отримати від 1 до 8 тисяч рублів, які надаються під 1,9% в день. Порахувати загальний відсоток за весь період погашення нескладно — достатньо помножити ставкуе на кількість днів. Особливістю даної МКО є мінімальний строк погашення, що не перевищує 15-ти днів. Однак слід зауважити, що саме ви зацікавлені в якнайшвидшому поверненні кредиту, так як за кожний додатковий день доведеться повернути більшу суму.

MoneyManMoneyMan. Якщо ви хочете отримати мікрозайм на Ківі-гаманець на максимально вигідних умовах, то обов'язково слід звернути увагу на цю компанію. Кредитодавець надає кошти під відносно невисоку процентну ставку — 0,75%. Також тут залучають значні строки погашення, який становить 126 днів. Поступове погашення кредитної заборгованості дозволяє мінімізувати навантаження на сімейний бюджет. У MoneyMan ви можете отримати від 1 500 до 8 000 рублів.

Займи ПростоЗайми Просто. На величину процентної ставки тут впливає ваша кредитна історія. Якщо ви справно виплачували всі заборгованості по позиках, то існує ймовірність отримати до 15 000 рублів. Повернути ці гроші вам доведеться вже через 30 днів. Занадто молоді клієнти не можуть стати позичальниками, так як компанія не співпрацює з кредитополучателями, вік яких складає менше 18-ти років. Оформити заявку на мікрозайм можна на офіційному сайті компанії в режимі «онлайн».

CashRussiaCashRussia. Ця компанія пропонує стандартний період погашення, що не перевищує 30 днів. Величина позики варіюється в межах 3 000-15 000 рублів. Розмір процентної ставки визначається індивідуально   за результатами розгляду поданої заявки. На схвалення заявки знадобитися від 2-х до 20-ти хвилин.

ЕкапустаЕКапуста. Співпрацюючи з цією мікрофінансової компанією, ви також можете отримати до 15 000 рублів. Розмір ставки залежить від вашої кредитної історії. За умови повторного звернення ви можете розраховувати на вигідні умови. Якщо вам від 21-го року до 74-х років і ви зможете повернути всю суму за 21 день, то сміливо звертайтеся в ЕКапусту.

Де можна терміново отримати мікрозайм на Ківі-гаманець в ?

Якщо вам необхідно терміново отримати мікрозайм на Ківі-гаманець, то попередньо слід ознайомитися з адресами розташування мікрофінансових компаній.

Багато хто з них надають послугу онлайн, проте також існує можливість обговорити всі питання майбутнього співробітництва при особистій зустрічі або за допомогою телефонного зв'язку.

Нижче наведено адреси і контакти компаній в :

Микрокредитная організація Адреса: Контактний телефон
MoneyMan вул. Барклая, д. 6, 8 (800) 77-555-76
E-Zaem вул. Земляний Вал, д. 33, 8 (800) 775-77-75
ЕКапуста Пресненська набережна, будинок 12, 8 (800) 775-78-75
Займи просто Старокаширское ш., 2, к. 2 8 (499) 709-80-94
Platiza пер. Монетчиковский 5-й, д. 16, оф. 2 8 800 200 38 39
Чесне слово вул. Полкова, д. 3, стор 4  

Мікрозайм онлайн на Ківі у приватної особи

Мікрозайм через Ківі ви можете взяти не тільки в спеціалізованих мікрофінансових компаніях.

В якості кредитодавця також може виступати приватна особа, яке здатне надати вам необхідну грошову суму. Однак ви повинні чітко розуміти рівень ризику при такому варіанті співпраці. Раніше ми вже писали про те, як взяти позику у приватної особи під розписку, рекомендуємо прочитати цю статтю.

Наскільки мені відомо, будь-яких спеціалізованих бірж з пропозиціями про оформлення мікропозик на Ківі зараз не існує. При цьому в Інтернеті можна відшукати величезну кількість оголошень про таку послугу. Тут дуже важливо не стати жертвою шахраїв.

Якщо потенційний кредитодавець просить вас перевести частину суми на його картку або електронний гаманець для підтвердження платоспроможності, то найімовірніше ви маєте справу з шахраями. Про те, як отримати мікрозайм на карту онлайн читайте в нашій окремій статті.

Підказка

Якщо ви хочете взяти мікрозайм на Qiwi у приватної особи, то краще всього шукати кредитодавця на спеціалізованих форумах, де можна ознайомитися з відгуками, залишеними іншими користувачів. Такий підхід зводить до мінімуму ймовірність стати жертвою шахраїв.

4. Як отримати мікрозайм на Ківі-гаманець — 5 простих кроків

Наявність електронного гаманця є обов'язковою умовою отримання мікропозик на Ківі. У майбутньому він може вам знадобитися для здійснення покупок в режимі онлайн або для проведення різних платежів через Інтернет.

Деякі кроки оформлення мікропозик можуть відрізнятися в залежності від особливостей діяльності конкретної мікрофінансової організації. Однак найчастіше послідовність процедури отримання коштів буде виглядати так, як описано нижче.

Крок 1. Створюємо гаманець Ківі

Якщо у вас немає відкритого електронного гаманця, то перше, що вам потрібно зробити перед тим, як отримати мікрозайм на гаманець Ківі — зайнятися вирішенням цього питання. Кредитні кошти згодом будуть перераховані на електронний рахунок.

Створення електронного гаманця Ківі має на увазі реєстрацію на офіційному сайті компанії — qiwi.com. Вся процедура зводиться до вказівкою вами паспортних даних і розміщення номера мобільного телефону.

Після ознайомлення з умовами оферти і вказівки захисного коду на картинці на ваш номер мобільного телефону прийде повідомлення з унікальним кодом. Його слід використовувати для авторизації в системі.

Механізм авторизації, що передбачає використання унікального захисного коду, виключає ймовірність несанкціонованого доступу на сайт до гаманця.

В майбутньому система буде пропонувати вам два варіанти входу в систему — при використанні стаціонарного або унікального разового пароля.

Після реєстрації в системі Ківі ви можете відкрити електронний гаманець за допомогою натиснення однієї кнопки.

Крок 2. Вибираємо микрокредитную організацію

Створивши гаманець Ківі, ви можете приступати до вирішення другого питання — вибору микрокредитной організації, яка здатна запропонувати вигідні умови.

При виборі слід звертати увагу не тільки на процентні ставки і період погашення, але і на інші деталі співпраці.

Як вибрати мікрофінансову компанію

 

Так, одні мікрофінансові компанії перераховують перший позику без уточнення платіжних та паспортних даних, а інші — вимагають переслати сканер документа, що підтверджує особу позичальника. Не забудьте врахувати цю особливість при виборі кредитодавця.

Крок 3. Заповнюємо анкету

Визначившись з компанією, яка підходить в якості кредитодавця, вам доведеться заповнити анкету на офіційному сайті.

Форма з'явиться після натискання на кнопку «Подати заявку» або «Оформити кредит» (назва може змінюватися в залежності від дизайну сайту МКО). В анкеті вам буде потрібно вказати свої паспортні дані, дату народження.

Крок 4. Вибираємо форму отримання грошей

Після того, як анкета буде заповнена, ви повинні вибрати спосіб зарахування коштів, який підходить найбільше. В даному випадку мова йде про електронному гаманці Ківі. Для підтвердження такої форми отримання грошей ви повинні вказати номер свого Ківі-гаманця.

Слід зауважити, що деякі мікрофінансові компанії зобов'язують своїх клієнтів проходити процедуру реєстрації на сайті. Таке рішення дозволяє максимально убезпечити угоду. Реєстрація здійснюється при використанні телефону.

Крок 5. Вводимо унікальний код з телефону

Після відправлення заявки на ваш телефон прийде SMS-повідомлення з унікальним кодом, який необхідно ввести на сайті.

Вказання даного коду свідчить про те, що ви погоджуєтесь на умови співпраці, запропоновані МКО. Фактично дана процедура прирівнюється до підписання договору.

У разі схвалення вашої кандидатури через деякий час на електронний гаманець прийде необхідна грошова сума. Додатково додається електронний документ зі строками погашення та процентними ставками.

Наприклад

Васі терміново знадобилася 5 500 рублів, але до зарплати залишалося ще 2 тижні. Від знайомих він почув інформацію про мікрофінансових компаніях, що надають кредит на електронний гаманець Ківі. Він зацікавився цією пропозицією і зареєструвався в системі електронних платежів.

Вибравши для співпраці одну з МКО, Вася заповнив і надіслав заявку. Через кілька хвилин з ним зв'язався представник фінансової компанії та уточнив дані, які Вася вказав при заповненні заявки. Після цього вже через півгодини на електронний гаманець Ківі Васі прийшла необхідна грошова сума.

5. 4 способи погашення мікропозик на Ківі-гаманець

Якщо вам вдалося знайти підходящу мікрофінансову компанію і питання про те, як взяти мікрозайм у Ківі-кошелке було позитивно вирішено, то слід заздалегідь подбати про те, як ви будете повертати гроші. Даний етап співпраці є не самим приємним, але необхідним.

Спосіб 1. Через електронну систему Qiwi

Цей спосіб є найбільш зручним, тому що при проведенні платежу з позичальника стягується додаткова комісія. Щоб погасити заборгованість за мікрокредити, ви повинні заздалегідь поповнити гаманець і здійснити платіж при використанні реквізитів компанії-кредитодавця.

Поповнити баланс електронного гаманця Ківі ви можете різними способами — через термінали або за допомогою банківської карти. Обов'язкова умова — наявність доступу до Інтернету.

Спосіб 2. Банківським переказом

Такий спосіб хороший тим, що для проведення оплати немає необхідності мати вихід в Інтернет. Однак вам доведеться відвідати найближче відділення будь-якої фінансової установи. Для здійснення платежу не забудьте прихопити з собою реквізити компанії-кредитодавця і номер договору позики.

Наявність або відсутність комісії визначається виключно умовами конкретного банку.

Зверніть увагу:

Для зарахування коштів на рахунок МКО може знадобитися близько доби, без урахування вихідних днів. Обов'язково враховуйте цей момент при плануванні погашення позики через банк!

Спосіб 3. Через платіжну систему Contact

До цього варіанту погашення рекомендується вдаватися тільки в тому випадку, якщо немає іншого способу. Механізм погашення тут має багато спільного з використанням банківського переказу.

Платіж за микрозайму вноситься готівкою в одному з відділень компанії. З особливостями діяльності такої компанії ви можете ознайомитися на її офіційному сайті — contact-sys.com.

Спосіб 4. Банківською картою

При проведенні платежу з використанням банківської картки ви повинні дізнатися номер банківського рахунку компанії-кредитодавця. Саме на нього згодом буде вироблено зарахування коштів.

Існує два варіанти погашення кредитної заборгованості таким способом — безпосередньо у відділенні банку або за допомогою системи інтернет-банкінгу.

6. Наслідки невиплати заборгованості по мікропозик

Погоджуючись на співпрацю з мікрофінансової компанією, ви приймаєте умови кредитодавця.

Невиконання платіжних зобов'язань для кожного позичальника може бути чревате наслідками.

Наслідки невиплати заборгованості по кредиту

 

Санкції компанії-кредитодавця будуть залежати від розміру заборгованості та поведінки позичальника:

  1. Нарахування штрафних санкцій. Наслідком невиплати кредитної заборгованості може стати нарахування штрафу за прострочення. Якщо позичальник відразу ж після цього закриє кредитний рахунок, то проблема втратить своєї актуальності.
  2. Підвищення процентної ставки. Якщо позичальник після нарахування штрафу не вжив жодних дій, то за кожен наступний день буде проводитися нарахування пені у розмірі до 0,10% від загальної вартості кредиту.
  3. Передача справи в колекторські агентства. Повне ігнорування вимог щодо погашення заборгованості призводить до того, що справа платника передається колекторським агентствам. Останні спеціалізуються на поверненні банківських коштів будь-якими способами. Іноді вони навіть не зовсім законними.
  4. Звернення до суду. Якщо колектори не зуміли переконати позичальника в необхідності виконання своїх зобов'язань за договором, то кредитодавець може передати справу в суд.

Будь-яка прострочення по кредитній заборгованості призводить до того, що ваша справа буде передана до реєстру боржників або бюро кредитних історій. Наявність вашого прізвища в такому списку істотно ускладнить завдання по оформленню кредиту в майбутньому.

Слід зазначити, що практично всі мікрофінансові компанії пропонують своїм клієнтам опцію пролонгації, відповідно до якої можливий варіант відстрочки платежу за умови попереднього звернення позичальника в МКО.

7. Якщо немає чим повертати мікрозайм Qiwi – 3 простих кроки до вирішення проблеми

При погашенні кредитної заборгованості може трапитися всяке. Однак навіть у самій складній ситуації не варто намагатися приховати проблему і пускати все на самоплив.

Чим раніше ви повідомите кредитодавцю про своє становище, тим з більшою ймовірністю до вас підуть назустріч. За умови виникнення складної фінансової ситуації, досить виконати 3 простих кроки.

Крок 1. Поставте до відома кредитодавця

Повідомивши про свою проблему, ви входите в довіру до кредитодавцю. Таким чином ви підтверджуєте факт наявності проблем з погашенням, але не відмовляєтеся від наявної заборгованості. Велику роль при вирішенні цього питання може зіграти простий людський фактор.

Можна звернутися в компанію з усним зверненням, але краще всього, якщо додатково буде докладено звернення в письмовому вигляді. Воно може знадобитися при подальших розглядах.

Крок 2. Змалюйте своє матеріальне становище

В якості підтвердження труднощів вашого матеріального становища можна використовувати довідки з місця роботи, документ з лікарні або інші документи.

Наявність таких паперів буде підтвердженням того, що ви не просто відмовляєтеся від виплати кредиту, а дійсно не можете внести платежі з-за складної фінансової ситуації.

Крок 3. Доведіть, що шукайте шляхи вирішення проблеми

Надаючи всі ці довідки також не слід забувати, що основне завдання — довести кредитодавцю, що ви займаєтеся пошуками рішення тимчасової проблеми з фінансами.

Переконавши в цьому МКО, кредитодавець піде вам назустріч і з великою часткою ймовірності дозволить взяти кредитні канікули.

Ринок мікрофінансових послуг не підпорядковується законодавству у сфері банківської діяльності, тому взаємовідносини між учасниками угоди можуть виходити за рамки кредитного договору.

8. Висновок

Мікрозайм на Qiwi дозволяє позичальнику відмовитися від необхідності відвідувати кредитні організації та укладати договори в письмовому вигляді.

Такий спосіб кредитування дозволяє отримати необхідну грошову суму в максимально стислі терміни, не залишаючи меж власного будинку.

У представленому відео ви можете ознайомитися з механізмом оформлення мікропозик на Ківі гаманець на прикладі роботи з системою CashRussia.

Якщо ви хочете уточнити які-небудь питання по даній темі, то можете сміливо залишати свої коментарі нижче!


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Гроші » Мікрозайм на Ківі гаманець (Qiwi) — 5 кроків для отримання позики онлайн + огляд ТОП-7 МКО з вигідними пропозиціями