Заробіток на скайпі — 5 способів заробітку через Skype на продажі своїх знань

У цій статті я хочу поділитися з вами популярним сьогодні напрямком заробітку з допомогою комп'ютера та Інтернету, а саме заробітком на консультації та навчання по скайпу.

Здрастуйте, дорогі читачі бізнес-журналу .ru. З вами його засновник   Олександр Бережнов.

Це вигідно викладачеві (консультанту) і дуже зручно для споживача (учня), адже для отримання інформації від експерта тепер не потрібно їхати до нього за сотні кілометрів, а зручний графік відеоконференцій дозволяє ефективно використовувати свій час і оптимізувати робочий день.

Рік тому мені вдалося самому практично з нуля оволодіти англійською мовою, а допомогла мені в цьому індивідуальне навчання англійської мови по скайпу.

Нижче я розповім про найбільш поширені види послуг, які можна надавати через skype.

Варіанти заробітку в Інтернеті через скайп

1. Як почати працювати через скайп і що для цього потрібно

З кожним днем все більше людей використовують цей вид комунікації для отримання або передачі знань.

Все що вам потрібно для роботи   комп'ютер з програмою скайп, Інтернет і ваші затребувані знання, якими можна поділитися за певну плату.

Як бачите, я не даремно роблю акцент на затребуваності тієї інформації, яку ви збираєтеся передавати.

Адже можна мати знання, наприклад в області стародавнього мертвого мови або розведення восьминогів на дому, але навряд чи знайдеться велика кількість людей, яким буде це цікаво.

Надання інформаційних послуг по скайпу

Проаналізуйте свої компетенції, зіставте їх з поточним ринковим попитом і тоді ви зможете заробляти пристойні гроші, ставши затребуваним професіоналом в області консультування і навчання через Інтернет.

найцікавіше, що ваш стать, вік і соціальний статус не впливає на успіх вашого невеликого бізнесу.

Неважливо, хто ви: студент, пенсіонер або навіть школяр, якщо ваші знання затребувані   просто знайдіть свого клієнта і попросіть гідну оплату за свою працю.

2. Переваги роботи через скайп

У такого виду діяльності як робота через скайп, є ряд переваг перед класичною офісною роботою або роботою на виробництві.

Давайте перерахуємо їх:

  1. Відсутність прив'язки до місця. Так як вам потрібен лише комп'ютер з виходом в Інтернет, ви можете працювати з будь-якої точки світу, будь то ваш будинок або мальовничий «райський куточок».
  2. Гнучкий графік роботи. Ви самі домовляєтесь зі своїми клієнтами про час проведення консультацій. Це зручно як вам, так і вашим замовникам.
  3. Низькі витрати на забезпечення діяльності. У вас немає витрат на проїзд, дорогий одяг і обов'язкові корпоративні заходи. Це сильно підвищує рентабельність роботи через скайп.
  4. Гарна оплата праці. У затребуваних фахівців одну годину часу їх може вимірюватися кількома сотнями доларів. Якщо ви тільки починаєте заробляти за допомогою скайпу, то ваш дохід може коливатися від 3 до 20 доларів в годину.
  5. Необмежений ринок збуту ваших послуг. Так як ви не обмежені рамками свого міста, то свої послуги при належному знанні іноземних мов ви можете продавати по всьому земній кулі.

Переваги роботи через скайп точно також відчують і ваші клієнти, тобто споживачі ваших послуг.

Адже для них також немає необхідності кудись їхати, отримувати інформацію вони можуть у зручний для себе час, а результати індивідуальних занять завжди більш якісні, ніж результати групових.

3. Як заробити за допомогою скайпу — 5 популярних напрямків передачі своїх знань

Тут я коротко описав кілька основних напрямів, які на мій погляд є найбільш затребуваними і прибутковими.

Спосіб 1. Репетиторство по скайпу

Даний вид заробітку є найбільш поширеним і затребуваним серед потенційних клієнтів. Використовуючи скайп, репетитор зв'язується з учнем і передає знання відповідно до потреб того, хто навчається.

Віртуальний урок, як і в школі реального відвідування, також організовується, спираючись на навчальний план і викладання з використанням додаткових навчально-методичних посібників.

Великою перевагою репетиторства по скайпу є доступність, врахування індивідуальних особливостей учня, ефективність засвоєння знань, комфортні умови процесу навчання.

Вивчення англійської мови по скайпу

Пошук клієнтів здійснюється самостійно або через спеціальні сервіси-посередники, наприклад, online-teacher.ru. Віртуальні викладачі і репетитори мають всі необхідні документи, що підтверджують їх професійну придатність та майстерність володіння предметом.

Спосіб 2. Юридичні консультації по скайпу

Послуги юристів різних напрямків є другим за популярністю спосіб заробітку через скайп. Клієнт з легкістю обмінюється необхідною інформацією з адвокатом або юристом, вирішуючи всі питання, що виникають у режимі реального часу.

Виключаючи можливі черги, попередні записи і відвідування адвокатських або юридичних контор, віртуальні консультації юристів стрімко завойовують Інтернет-простір.

Відрізняється даний спосіб юридичної допомоги адекватними розцінками на послуги юриста та вільним графіком роботи, це зручно як для клієнта, так і для практикуючого юриста.

Спосіб 3. Консультації психолога по скайпу

Далі по популярності у клієнтів слід психологічна онлайн-допомогу.

Завдяки можливості візуального контакту допомогою веб-камери психолог і клієнт можуть вільно спілкуватися, передаючи один одному необхідну інформацію.

При цьому для клієнта дуже важливо, що він знаходиться в комфортній для себе обстановці, що виключає всі можливі зовнішні подразники.

Одна з переваг таких консультацій — це оперативність отримання допомоги психолога незалежно від часу доби, відстані і інших факторів.

Спосіб 4. Спортивні та дієтологічні консультації по скайпу

З усіх можливих способів заробітку по скайпу даний вид є найбільш доступним, так як не вимагає диплома про спеціальну освіту та інших підтверджують професіоналізм документів.

Як правило, кращим засвідчує професійну кваліфікацію «документом» у даному випадку є особистий результат, показує виконану роботу тренером, яка привела до якихось істотних трансформацій у спортивному або дієтичному плані.

Найбільш поширеними, крім різних дієтологічних програм, є тренування з ушу, йоги, бодібілдингу, фітнесу.

Спосіб 5. Кулінарні консультації і майстер-класи по скайпу

З появою в сучасному суспільстві інтересу до всіляких кулінарних шоу однією з актуальних професій став кухар-універсал по скайпу.

Майстер кулінарної справи, використовуючи веб-камеру і скайп, проводить онлайн тренінг або майстер-клас, в якому вчить клієнтів не тільки готувати смачну і корисну їжу, але і правильно сервірувати стіл і надавати готовим стравам красивий привабливий вигляд.

В даному випадку наявність диплома про освіту також не є обов'язковим. Уміння створити кулінарний шедевр найбільш наочно демонструє ступінь професіоналізму фахівця.

незалежно від обраного способу заробітку не варто забувати, що головним двигуном торгівлі є не тільки реклама, але і зовнішній вигляд спеціаліста, культурне дружнє ставлення до клієнта, терпимість і зацікавленість у подіях робочому процесі.

4. Висновок

Як бачите, з допомогою skype дійсно можна заробляти, причому абсолютно без фінансових вкладень.

Інтернет вже давно перестав бути засобом для розваг і тепер всесвітня павутина – це унікальний інструмент, що дозволяє не тільки заробляти гроші, але й знайти себе в улюбленій справі.

Незважаючи на безліч різних способів заробітку в Інтернеті, більшість з них не приносять добрих доходів або є відвертим обманом.

Справжній інтерес представляють різні послуги фахівців з використанням програми для спілкування Skype (скайп).

Для організації своєї справи необхідно мати, крім навичок володіння обраною професією, комп'ютер, веб-камеру або інші пристрої зв'язку, підключення до мережі Інтернет.

На завершення теми пропоную вам подивитися, як на практиці відбувається робота через скайп на прикладі уроку англійської мови:

На цьому все.

А ви вже пробували заробляти через скайп? Залишайте свої коментарі по темі нижче і не забувайте ставити лайки до статті.

Удачі вам, хороших заробітків і задоволених клієнтів!


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Гроші » Заробіток на скайпі — 5 способів заробітку через Skype на продажі своїх знань