Як виграти в лотерею — 5 робочих методів + приклади найбільших виграшів в історії

чи Можна виграти в лотерею і як це зробити? В які лотереї грати вигідніше? Як показує життєва практика, виграш в лотерею – подія, яке може статися з будь-якою людиною.

Доброго часу доби, шановні читачі бізнес-журналу .ru. З вами Олександр Бережнов і Віталій Циганок.

Самі виграючи в деякі місцеві лотереї та «інтелектуальні казино» ми узагальнили тему виграшу в лотерею, поспілкувалися зі знайомими, які регулярно піднімають хороші гроші на цьому бізнесі і представили своє бачення цього питання.

Щоб виграти, не потрібно володіти вищою освітою, бути сином багатих батьків або закінчувати школу з золотою медаллю. Для виграшу потрібно лише везіння і віра у власну удачу. Саме віра змушує людину купувати лотерейний квиток.

Деяким щасливчикам для виграшу варто придбати квиток лотереї лише одного разу, інші купують лотереї регулярно (іноді по кілька років поспіль), поки нарешті не отримують нагороду за терпіння і наполегливість.

Ці питання цікавлять багатьох – не тільки завзятих гравців і любителів азарту   читайте в нашій статті про робочих методиках і прибуткових технологіях гри в лотерею, а також про найбільші виграші в історії.

Як виграти в лотерею - інструкція

1. Чи можна виграти в лотерею і що для цього слід знати

Скептики вважають, що у виграші залишаються виключно організатори лотерей, оптимісти вірять, що «Спортлото», «Держлото» та інші популярні лотереї – реальний спосіб знайти справжнє фінансове благополуччя.

Відразу скажемо, що виграти в лотерею, звичайно, можна, і ймовірність взяття джек-поту є у кожного гравця. Теорія ймовірностей і математика з основами статистики допускають можливість виграшу будь-якого лотерейного квитка в будь-який час.

Однак у теорії гри існує ще і таке поняття як дистанція, і саме дистанція є головною перешкодою на шляху пересічних гравців до омріяного багатства. Іншими словами, з моменту очікування виграшу і до самого виграшу може пройти чимало часу. Грати в лотерею можна день, місяць, рік, десять років – ймовірність перемоги завжди буде приблизно однаковою.

У статті ми постараємося не зачіпати «містичний» аспект гри, але згадати про нього все ж слід.

Є гравці, які вірять в замовляння на удачу, в серії перемог, в щасливі дні і номери, у кролячі лапки і ритуали. Приклади неймовірної вдачі присвячено безліч фільмів, книг і телепередач. Проте в реальності все виглядає більш прозаїчно: граючи в лотерею, ми маємо справу з математичною теорією гри і не більше.

Безумовно, віра у власні сили і здоровий оптимізм – умови, що працюють швидше в плюс, ніж в мінус. Людина, яка вірить в удачу, частіше виявляється прав, ніж безнадійний песиміст.

В даний час стали дуже популярні онлайн лотереї, які майже не відрізняються від звичних нам "паперових" і оффлайнових лотерей.

TheLotter.tv – цікавий лотерейний сервіс, що пропонує можливість офіційно купувати квитки світових лотерей, заснований у лютому 2002 року.

Компанія виступає в ролі незалежного посередника, який здійснює купівлю квитків через більш 20 локальних офісів, розташованих по всьому світу! Місцеві агенти купують квитки в офіційних пунктах продажу від імені учасників, що оформили заявку на сайті.

Про те, як це працює, дивіться невелике відео:

Великий виграш у на закордонній лотереї онлайн

до Речі, не так давно — у лютому 2016 року   чоловік з Підмосков'я, С. К., який працює персональним водієм, виграв з допомогою подібної онлайн лотереї 824 000 євро!

Переможець лотереї з

За словами чоловіка   переможця лотереї, він грає відносно недавно, всього кілька місяців. Але це не стало перешкодою, удача посміхнулася йому і джек-пот лотереї «Австрія-лото» успішно перекочував до батька трьох дітей з .

За зрозумілих причин щасливчик вирішив не показувати свого обличчя, а ми можемо лише привітати його і побажати вам, шановні читачі, також опинитися в числі володарів круглих сум.

Великий виграш

А ми продовжуємо... Які способи виграшу в лотерею існують, ви дізнаєтеся, дочитавши статтю до кінця.

У свій час було проведено багато наукових досліджень, присвячених теорії гри. Вчених зацікавило питання: чи є якісь закономірності, на основі яких можна створити стратегію або систему для збільшення ймовірності виграшу?

Реально, наприклад, при теоретично безлімітному кількості коштів отримувати більше, ніж витрачати на придбання квитків?

Результати досліджень виявилися досить невтішними, але цілком закономірними з точки зору науки. Їх можна викласти в кількох пунктах:

  1. Ймовірність випадання будь-яких номерів суворо рівномірна;
  2. Не існує способів збільшити ймовірність вгадування номерів в порівнянні з чисто випадковим вибором;
  3. Абсолютно виграшних стратегій не існує.

Іншими словами, вирок математиків був такий: став випадково і жди успіху.

Проте дослідження теорії ігор на цьому не припинилися. Точні науки приводів для оптимізму не вселяли, тому за справу взялися психологи.

Підставою послужив той факт, що на розмір виграшу впливає не тільки математика, а й мислення учасників лотереї. Чим більша кількість людей вибере однакову ігрову комбінацію, тим менше грошей вони отримають, якщо ця комбінація виявиться виграшною.

Таким чином, мета будь-якого гравця – в самій «маленької компанії»: тобто вибрати такі номери, які з найменшою імовірністю виберуть інші учасники тиражу.

Ідея прибічників психологічної теорії полягала в наступному: грати треба не проти лототрону (раз його обіграти не можна), а проти інших гравців.

Для цього треба «лише» вивчити психологію типового учасника лотереї та враховувати їх при складанні виграшної комбінації.

Справді: в тому, як учасники вибирають (закреслюють) числа в лотереях, є певні закономірності. Завдання гравця з науковим підходом – уникати стереотипів мислення при виборі «щасливих» номерів.

2. Види і особливості виграшних лотерей – як виграти багато

Існує безліч різновидів лотерей: новачкові дуже просто розгубитися від цього різноманіття. Основна порада всім новачкам – грати краще в найбільш популярні і масштабні лотереї, найкраще вітчизняні.

  • По-перше, в найпопулярніших лотереях, як правило, дуже солідний джек-пот;
  • По-друге, у разі виграшу у вітчизняній лотереї, вам не потрібно буде занадто далеко їхати за отриманням чесно зароблених грошей.

Відразу попередимо, що ніяких особливих секретів у лотерей немає. Так що якщо вам пропонують за гроші якісь суперсистеми, чудові стратегії, вас, швидше за все, просто «розводять». Не варто витрачати фінанси на придбання диво-методик, краще придбати зайвий квиток.

Виграш 189 мільйонів-доларів

Існує кілька різновидів лотерей:

1) Миттєвій лотереї

Це найпростіша різновид лотерей. На придбаному квитку вам потрібно стерти закрите поле: про виграш ви дізнаєтеся безпосередньо після процесу видалення скретч-шару. Деякі лотереї моментального типу мають інший принцип: ви просто відриваєте частина квитка, а потім розгортаєте його. Невеликі виграші можна отримати в місці придбання білета, великий куш» вимагає звернення безпосередньо до організаторів.

2) Тиражні лотереї

Це самий популярний і затребуваний вид лотерей. Тиражні розіграші поділяються, в свою чергу, ще на 2 різновиди.

Перший варіант передбачає самостійний вибір чисел, другий являє собою вже готовий квиток, має унікальний номер. Найбільш популярні ті лотереї, в яких гравець вибирає числа самостійно.

Існують також локальні лотереї: промо-акції, вікторини, рекламні розіграші.

Як правило, це разові події, які проводяться організаторами в комерційних цілях.

Зазвичай в таких акція не розігруються грошові призи, а товари. Бувалі гравці радять не нехтувати такими подіями – іноді ймовірність виграшу в них досить велика через обмеженого числа учасників.

Інша справа, що не всім в господарстві може стати в нагоді кавомолка або сушарка для білизни, але, наприклад, автомобіль або ноутбук навряд чи будуть зайвими.

3. Як виграти в лотерею – 5 робочих методів і технологій виграшу

Способів і методів виграшу в лотерею, напевно, стільки ж, скільки самих гравців. Одні закреслюють числа, складові дату їх народження (знавці не радять поводитися подібним чином), інші керуються суто випадковим вибором, треті дотримуються найскладніших математичних стратегій.

Тим не менш, існують методи, які підвищують (хоча і не на багато) ймовірність виграшу. Ці методи знаходяться у відкритому доступі: можливо один з них допоможе вам стати мільйонером вже сьогодні.

Способи виграшу

Метод 1. Психологічний

Умовно назвемо цей метод «Геть стереотипи!». Технологія заснована на описаному вище психологічному підході. Вибираючи щасливі номери, умовно розділіть їх на 3 рівні (або приблизно рівні частини. Сенс в тому, що більшість гравців вибирає з числа перших 60-75% пропонованих варіантів. Наприклад, у лотереї «6 з 49» люди набагато частіше вибирають числа від 1 до 31.

Цього феномену є просте пояснення – значна частина учасників лотереї при виборі чисел орієнтуються на знайомі їм дати – дні народження, весілля, інші пам'ятні події, а так як кількість днів у місяцях не перевищує 31, числа за межами цього значення зустрічаються при заповненні купонів в кілька разів рідше. Цим можна скористатися, якщо виграють числа, які йдуть після 31, сума вашого прибутку буде більше зважаючи меншого числа виграшних варіантів.

Метод 2. Лотерейний синдикат

Участь у організації. Лотерейний синдикат – група гравців, які купують квитки загальним банком і розподіляють отриманий прибуток згідно внесеним коштам. Така система дозволяє робити численні і великі ставки, при цьому вкладення конкретного учасника залишаються в межах розумного.

Збільшення кількості комбінацій – реальний спосіб збільшити ймовірність виграшу.

Синдикат дозволяє здійснити покриття більшої кількості варіантів у таких лотереях, як «Держлото 5 з 36» або «6 з 49».

Якщо ви граєте в «Російське лото» або інші лотереї, ви можете купити більшу кількість квитків. При цьому, звичайно, потрібно домовитися заздалегідь, що який би квиток з «пулу» не виграв, виграш розподіляється рівномірно між усіма учасниками.

Залізні правила для любителів синдикатів:

  • не вносите кошти за своїх друзів;
  • не беріть гроші на ставку в борг (краще пропустіть тираж, на який у вас не вистачає засобів);
  • не залучайте членів групи насильно або обманним шляхом;
  • не запрошуйте в групу песимістів і невдах.

І пам'ятайте – позитивний настрій: запорука успіху. Нехай гра буде в радість!

найпоказовіший приклад ефективності даної стратегії – виграш $315 млн. сімома службовцями лос-анджелеської лікарні в 2005 році. Є й інші приклади переваги гри загальним банком.

Метод 3. Многотиражность

Метод називається «Многотиражность». Це самий простий і надійний спосіб залишатися в тривалій грі з мінімальними зусиллями.

Ви складаєте кілька ігрових комбінацій, що складаються з улюблених вами чисел, оплачуєте вибране кількість тиражів і чекаєте результатів. Вам не потрібно роздумувати над числовими комбінаціями і «гріти голову», розробляючи нові стратегії гри для кожного тиражу: вам треба просто чекати, поки ваше поєднання чисел і виграшне співпаде.

Метод 4. Розподільчий тираж

Обов'язково беріть участь у розподільних тиражах, в яких накопичився великий джек-пот.

Розподільчий тираж – розіграш, у якому суперприз, що накопичився за час кількох ігор, ділять між усіма переможцями. Періодичність такого тиражу регламентується правилами лотереї, але за законом розподіл повинно проводитися не рідше одного разу на рік.

Розподіл реально збільшує розмір виграшу. Мільйонерами часто стають люди, які беруть участь саме в таких тиражах. Що стосується джек-поту, то іноді він досягає величезних розмірів, при цьому ймовірність його «зняття» залишається колишньою. Іншими словами, ви можете отримати набагато більший виграш за ті ж гроші.

Метод 5. Розгорнута ставка

Гра розгорнутої ставкою. Розгорнута ставка – це ставка, що містить більше однієї числової комбінації в ігровому полі. Така технологія застосовується в лотереї, де гравець може сам вибирати щасливі номери.

Природно, вартість розгорнутої ставки набагато вищі, але і ймовірність виграшу і виплат по виграній комбінації зростає.

4. Найпопулярніші лотереї в , СНД і в світі

Найбільш популярні і прибуткові вітчизняні лотереї в це:

  1. Держлото («5 з 36», «6 із 45», «7 з 49»);
  2. Спортлото Кено;
  3. Русское Лото;
  4. Лотерея Золотий Ключ;
  5. Житлова лотерея;
  6. Спортлото «6 з 49».

У всіх лотереях з перерахованих вище траплялися і трапляються великі мільйонні виграші. В даних змаганнях часто накопичуються найбільші джек-поти або проводяться розподільні тиражі з солідним розміром суперпризу.

Найбільш популярні і відомі зарубіжні лотереї – Euro Jackpot, New York Lotto, Euro Millions, Mega Millions (США).

По суті, будь-які національні лотереї європейських країн періодично накопичують божевільні джек-поти. Наприклад, на момент написання статті можна виграти 74 млн. «єврогрошей» в іспанську лотерею La Primitiva.

Сьогодні за допомогою Інтернету ви можете грати в найкращі лотереї світу не виходячи з дому!

наприклад, ви можете брати участь у лотереї EuroMillions.

EuroMillions – це лотерея, що проходить по п'ятницях, в якій беруть участь гравці по всій Європі. У грі беруть участь гравці з дев'яти країн, включаючи Австрію, Бельгію, Францію, Ірландію, Люксембург, Португалію, Іспанію, Швейцарію та США.

Приз складається з ставок, поставлених у кожній з цих дев'яти країн, і головний виграш починається з 15 мільйонів євро. Якщо джекпот не виграється протягом тижня, приз переноситься на наступний тиждень.

Найбільший зареєстрований виграш на одну особу становив 115 мільйонів євро, а найбільший джекпот – 183 мільйони євро. Ці величезні джекпоти перетворили лотерею EuroMillions в одну з найбільш успішних і захоплюючих лотерей в усьому світі.

5. Приклади людей із самими великими виграшами в історії лотерей

Прикладів людей, які отримали найбільші і великі виграші в лотерею, безліч. Якщо існують джек-поти, значить, є і люди, які їх періодично виграють.

Великий виграш

Знайомтеся: найбільші виграші в історії світових і вітчизняних лотерей.

Серед вітчизняних лотерей п'єдестал пошани займає Альберт Бегракян, який зірвав джек-пот Держлото у розмірі 100 млн. рублів в 2009 році.

Лотерейні квитки щасливчик купував регулярно. До виграшу Альберт працював охоронцем в магазині.

найщасливішими «закордонним» гравцями в лотерею є на сьогоднішній день подружжя Месснер з Нью-Джерсі і водій вантажівки з Джорджії Ед Нейборс.

Саме ці люди порівну розділили між собою джек-пот у розмірі $390 млн. лотереї Mega Millions в 2007 році.

В Європі найбільший виграш – 185 млн. євро в лотерею EuroMillions: приз отримала в 2011 році ще одна подружня пара (Крістен і Колін).

Ще один щасливчик – Євген Сидоров, який виграв у 2009 році 35 млн. рублів. До виграшу уродженець Москви був завзятим любителем лотереї.

Отриманими грошима чоловік розпорядився з розумом – організував бізнес на селі і придбав автомобіль.

6. Відео від Першого каналу про те, як виграти в лотерею

Отже, виграти в лотерею може кожен. Головне питання – чи вистачить у окремо взятого гравця терпіння і коштів регулярно купувати квитки.

Майже всі щасливі гравці брали участь в розіграші тиражів постійно, стало бути, регулярність – одна з необхідних умов перемоги. Переваги лотереї перед іншими методами моментального збагачення очевидні: максимум можливого прибутку при мінімумі витрат.

Однак не забувайте, що надмірне захоплення грою – різновид психологічного розладу.

Наостанок, подивіться відео від Першого каналу «Секрети лотерейної удачі», в цьому сюжеті реальні люди розповіли, як виграти в лотерею кількома способами, придатними для них:

На цьому у нас все.

P. S. Друзі, а ви вигравали в лотерею? І як це зробити на ваш погляд? Оцінюйте статтю та діліться своїми думками нижче в коментарях!


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Гроші » Як виграти в лотерею — 5 робочих методів + приклади найбільших виграшів в історії