Електронна рекламна майданчик "Социос"   покрокова інструкція як отримати перший прибуток на "Социосе"+ огляд способів поповнення і виведення коштів

Чому "Социос" - це ідеальна віддалена робота на дому, для студентів? Як розпочати роботу в інтернеті на майданчику "Социос"? Як поповнити рахунок чи вивести кошти, зароблені в Інтернеті?

Здрастуйте, дорогі друзі! Журнал вітає своїх читачів.

Тема нової публікації   заробіток в соцмережах з допомогою нового онлайн-сервісу «Социос».

Що для вас соціальні мережі? Спосіб спілкування з друзями, колегами? Можливість стати популярним, впізнаваним? Один з елементів іміджу та просування по соціальній або кар'єрних сходах?

Яким би не був відповідь, зрозуміло наступне: для відкритого публічного людини соцмережі – майданчик для підвищення довіри до своєї персони. Для тих, хто любить спілкуватися, — це можливість розширити коло знайомств. Не забуваємо також, що сьогодні соціальні мережі породжують і нових медіа-персон — зірок віртуального світу. І у всіх цих випадках важливу роль відіграє рейтинг користувача.

Раз-два-три   поїхали!

Социос

1. Соціальний вага у віртуальному світі

В реальності у кожної людини є свій соціальний вагу. І часто він не збігається з віртуальним. Можна стати супер-знаменитістю завдяки інтернету, хоча до певного часу про людину могли не знати навіть сусіди по сходовій площадці. І в той же час деякі публічні особи уникають користуватися соціальними мережами.

І цьому є причини:

  • або вони не вміють ними користуватися;
  • або остерігаються непопулярності в мережі.

адже в останньому випадку не пустиш пил в очі, наприклад, виборцям (якщо справа стосується кандидата в депутати будь-якого рівня), тому що соціальний вагу людини в мережах досить наочний і доступний для всіх.

Соціальний вагу можна порівняти зі статусом в реальному житті: чим вище цей показник, тим легше пройти співбесіду на престижну роботу простіше отримати будь-який кредит. І все з причини, що кредит довіри до людині з високим соціальним статусом спочатку підвищений.

2. Будь-який соціальний вага однаково монетизують

Соціальний вагу в інтернеті — справа наживна. І особливо цей процес спростився з появою нової площадки «Социос», що надає можливість користувачам соціальних мереж заробляти без спеціальних навичок.

Для цього потрібно лише активний обліковий запис на одному з ресурсів або декількох:

  • ВКонтакте;
  • Facebook;
  • Instagram;
  • Twitter.

Варіант реєстрації одночасно на всіх перерахованих майданчиках відразу дасть кращі шанси на хороший социос-рівень.

Про нас

ТОВ «СОЦИОС», власник електронного майданчика «Социос» (рік і місце реєстрації – 2011, Москва) офіційно співпрацює з чотирма вищезазначеними соціальними мережами.

Аналіз і підрахунок социоса ведеться на основі відкритих даних з профілів користувачів, з використанням тільки API соціальних мереж. Це гарантує прозорість всієї схеми і конфіденційність даних.

Однак алгоритм і формула тримаються в таємниці, щоб уникнути накруток і маніпуляцій зі значеннями социос. Звернемо увагу, що система не відстежує дії користувача в інтернеті, в тому числі і на його сторінках.

3. 4 кроки до першого доходу «Социос»

Підвищення віртуального авторитету і заробіток на соціальних мережах з програмою «Социос» починаються з реєстрації на майданчику.

Процедура стандартна: у відповідному рядку вказується адресу електронної пошти. На неї приходить запрошення перейти за посиланням для підтвердження реєстрації. Після цього користувач виявляється в своєму особистому кабінеті.

3 кроки

Подальші дії на майданчику складаються з 4 кроків.

Крок 1. Підрахунок социоса

Для цього задіємо свої соціальні мережі в особистому кабінеті. Природно, відразу всі чотири, з якими офіційно співпрацює ця електронна майданчик, щоб збільшити ваш сукупний социос.

Після цього слід натиснути на кнопку «Порахувати социос». В результаті у розділі «Мій социос» буде вказаний ваш соціальний вага окремо по кожній з мереж і ваш сукупний показник, або социос користувача.

Крок 2. Суперпозиції

Це статус користувача-виконавця. Він присвоюється всім користувачам-замовникам, коли вони натиснуть на кнопку «Моя суперпозиція».

Зазначимо, що перша суперпозиція — подарунок від майданчика. Для цього потрібно виконати перший крок, після чого користувач один раз автоматично поміщається в чергу/стек суперпозиций (10 секунд).

Можливо, вам надійде завдання. В іншому випадку можна буде зайняти інші вступники суперпозиції, якщо тільки створити завдання на підвищення свого социоса. Для цього потрібно поповнити свій баланс на 30 рублів (саме таку суму складає мінімальна розцінка за виконання завдання виконавцем).

Таким чином, принцип суперпозиції полягає в тому, що спочатку створюєш завдання на підвищення свого социоса, тільки після цього стаєш виконавцем для підвищення социоса іншим (виняток для новачків, якщо ними зацікавляться).

Крок 3. Завдання

При вступі завдання його потрібно прийняти на виконання не пізніше двох діб натисканням відповідної кнопки на сторінці «Мої завдання». В іншому випадку кошти повертаються користувачеві, який оформив цю роботу.

Завдання

Повідомлення про нових завданнях надсилається на електронну пошту, вказану при реєстрації. Після прийняття завдання в роботу потрібно виконати його через свій аккаунт у соціальній мережі на сторінці замовника. Це може бути коментування поста, його репост, проставлення лайків, додавання замовника в друзі або фоловерів і т. п.

Крок 4. Висновок засобів

До висновку доступні кошти від 150 рублів. Якщо сума перевищує 1000 рублів, то проходить перевірка електронного майданчика. Час контролю становить до двох діб. Після цього певний час може піти на обробку операції платіжною системою або банком. Але таке відбувається дуже рідко.

4. Особливості завдань на «Социосе»

Як вже було згадано вище, для роботи з системою і виконання завдань не потрібні особливі навички та знання. Користувач може продовжувати звичайне життя на своїй сторінці: чим активніше його діяльність і вище соціальний вага, тим істотніше буде дохід в системі «Социос».

При цьому виконавець продовжить звичну діяльність в інтернеті: буде відзначати сподобалися тексти та фотографії, коментувати записи, додаватися в друзі (або додавати друзів) тощо.

Якщо багато користувачів, то завдання надходять кожну секунду: треба лише встигати брати їх на роботу. Не виключено, що виконавець отримає відразу до 50 завдань. При обліку, що одна робота оцінюється мінімум в 30 рублів, підсумкова сума складе 1500 рублів! Погодьтеся, здорово вести активну діяльність в соціальних мережах і при цьому заробляти.

5. Про фінансову сторону співпраці з «Социос»

Фінансові трансакції здійснюються через платіжну систему Яндекс.Каса, згідно з договором між ТОВ «СОЦИОС» і ТОВ НКО «Яндекс.Гроші».

При поповненні користувачем свого рахунку стягується наступна комісія:

  • через Яндекс.Гроші — 5,5%;
  • за допомогою банківських карт — 3,5%;
  • QIWI Wallet і WebMoney — 6%.

При виведенні коштів з системи потрібно буде передбачити наступні відсотки комісії:

  • Яндекс.Гроші і банківський рахунок — 1%;
  • оплата послуг операторів зв'язку «Мегафон», «МТС», «Білайн», «Tele2» — 4%;
  • банківські карти Visa і MasterCard — 30 рублів і 2,8%.

Варто відзначити, що агентська винагорода електронного майданчика одне з найнижчих порівняно з іншими платформами для заробітку в інтернеті і складає всього 5% і тільки від суми, що виводиться.

6. Підвищуємо социос — отримуємо дохід — вигода користувача соціальних мереж

У чому ж полягають переваги користувача соціальних мереж від співпраці з електронним майданчиком «Социос»?

Перерахуємо всі плюси:

  • Це легко і доступно. Потрібно лише бажання: можна почати прямо зараз – за умови, що ви користуєтеся соціальними мережами.
  • Кількість завдань не обмежена. Значить, не обмежена і сума заробітку. «Социос» може стати основним джерелом вашого доходу, так і вторинним, у вільний від роботи час.
  • Ви не тільки підвищуєте социос інших користувачів, але і побічно покращуєте свій, завдяки активності.
  • Високий віртуальний социос зробить, при вашому бажанні, вплив на соціальну вагу в реальності, в повсякденному житті.
  • Унікальне найменування «Социос — мій соціальний вага» офіційно запатентований. Ви будете користуватися брендованої майданчиком!

7. Висновок

«Социос» — не просто майданчик для підвищення свого соціального ваги і заробітку реальних грошей. Це трендові явище, яке тільки-тільки набирає популярність. І ви будете причетні до нового процесу, запущеного в мережі інтернет.

Робота з социосом дозволить вам досягти успіху не тільки у віртуальному просторі, але і в реальному.

Повірте, мине зовсім небагато часу, і ваш соціальний вага принесе вам істотні дивіденди. Як сказав один із класиків: спочатку ми працюємо на ім'я, а потім ім'я — на нас. Вже зараз ви можете рекламувати товари і послуги, писати відгуки, впливати на репутацію брендів. І для цього потрібен лише ваш социос.

Сподіваємося ця стаття була корисною для вас! Пишіть коментарі і ставте оцінки! Колектив нашого журналу бажає вам відмінних заробітків в мережі!


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Інтернет » Електронна рекламна майданчик "Социос"   покрокова інструкція як отримати перший прибуток на "Социосе"+ огляд способів поповнення і виведення коштів