Заробіток на рекламі в Інтернеті   інструкція для новачків + реальний приклад заробітку 150 000 рублів на місяць на контекстній рекламі без вкладень грошей

У чому полягає заробіток на рекламі в Інтернеті? Чи можливо без вкладень вийти на дохід 150 000 руб/міс з контекстної реклами Google та Яндекс? Як створити свій прибутковий інформаційний сайт?

Вітаємо вас, дорогі друзі! З вами засновники бізнес-журналу .ru Олександр Бережнов і Віталій Циганок.

Якщо ви хочете почати заробляти на рекламі в Мережі, то у вас є велика кількість можливостей для цього. Вам залишається тільки дізнатися, що потрібно робити і як.

У цій статті ми розповімо, як самі заробляємо більше 150 000 рублів на своєму сайті .ru і розглянемо з прикладами найпопулярніші і справді робочі способи заробітку на рекламі в Інтернеті.

А ви вже готові заробити на рекламі свої перші гроші?   тоді вперед!

Заробляємо в Інтернеті на рекламі з сайтом і без сайту

1. Реклама в Інтернеті: як і скільки можна заробити

Заробіток на рекламі в Інтернеті – один з найбільш доступних і ефективних способів отримання прибутку в мережі. Нижче ми докладно розглянемо всі особливості, нюанси і різновиди заробітку на рекламі з конкретними прикладами. Даний метод отримання доходу є особливо актуальним при наявності власного Інтернет-ресурсу, однак і рядові користувачі можуть спробувати свої сили в такому «рекламному бізнесі».

Відразу скажемо, що мова піде в основному про заробіток на рекламі за допомогою свого сайту (блогу). І це не чергова теоретична стаття, а наш реальний досвід запуску бізнесу в Інтернеті (свого сайту і заробітку на ньому пристойних грошей (на сьогодні 3000$ місяць).

Кілька слів про рекламу в цілому

Сучасну цивілізацію складно уявити без реклами. Вона супроводжує людину всюди – в магазинах, на вулицях, у ЗМІ, у транспорті.

В телевізійному ефірі рекламний контент займає місця не менше, ніж інформаційні та розважальні передачі. Повно реклами в Інтернеті.

Практично всі відвідувані нами сайти, особливо популярні (високовідвідуваними), що містять рекламу, банери, посилання, зображення, натиснувши на які можна перейти на сторонні ресурси.

Реклама багатьох дратує, однак якщо підійти до цієї проблеми більш прагматично, то замість негативних емоцій реклама зможе приносити нам позитивні емоції – у вигляді постійного грошового доходу.

Реклама в Інтернеті різного типу

Реклама – необмежений ресурс для заробітку в Інтернеті. Рядовим користувачам, власникам блогів і сайтів реклама може забезпечити стабільні прибутки – треба тільки знати, як почати заробляти.

Найбільшу прибуток на рекламі можуть отримати, звичайно, власники відвідуваних сайтів.

Просто розміщуючи банери і посилання від рекламодавця, можна отримувати дохід від 50 до 10 000$ в місяць і вище. Звичайно, вийти на рівень доходів в кілька тисяч доларів відразу не вийде – потрібно кілька місяців (від 6 до 12) наполегливої праці і часто деяких грошових вкладень.

Як тільки відвідуваність вашого сайту почне рости, почнуть з'являтися все більш вигідні пропозиції від рекламодавців, а з ними виростуть і ваші прибутку.

Сьогодні реклама в Інтернеті набирає обертів з кожним днем і невипадково.

Пропонуємо порівняти її з класичною «вуличної» або іншої медійною рекламою і виділити явні переваги.

Переваги Інтернет-реклами (порівняльна таблиця):

Критерій порівняння Звичайна реклама
(радіо, ТБ, зовнішня реклама, друковані ЗМІ)
Інтернет-реклама
1 Точність попадання в цільового клієнта Низька (-) Висока (+)
2 Можливість об'єктивної оцінки ефективності рекламної кампанії Оцінюється з працею (-) Оцінюється «до кожної витраченої копійки» (+)
3 Темпи росту в рік До 20% (-) Більш 50% (+)
4 Зручність управління рекламною кампанією (мобільність) Незручно (-) Зручно (+)
5 Прозорість витрачання рекламного бюджету Непрозоро (-) Прозоро на 100% (+)
6 Ступінь довіри Висока (+) Середня (±)

Ступінь впливу (довіри) залежно від віку аудиторії

Вікова група Звичайна реклама
(радіо, ТБ, зовнішня реклама, друковані ЗМІ)
Інтернет-реклама
1 Молодь і підлітки (14-30 років) Низький вплив (-) Високий вплив (+)
2 Люди середнього віку (30-55 років) Помірний вплив (±) Помірний вплив (±)
3 Пенсіонери та літні (55-80 років) Високий вплив (+) Низький вплив (-)

2. З чого почати новачкові заробляти на рекламі в Інтернеті

Але що робити, якщо власного мережевого ресурсу і коштів на його створення і розкручування немає? Чи можна заробити на рекламі в Інтернеті без вкладень? Так, така можливість є: вона зажадає від вас не фінансових витрат, а також витрат часу. Час, як відомо, ті ж гроші – тільки не всі вміють даний ресурс переводити. Нижче ми навчимо, як це зробити.

1) Без свого сайту і вкладень

Власники комерційних веб-ресурсів зацікавлені в максимальній кількості відвідувань своїх сайтів. Для цього вони організовують замовлення відвідувачів на спеціальних порталах. Ці портали пропонують всім бажаючим взяти участь в Інтернет-серфінгу: перегляду рекламного контенту за гроші. Це один з найпростіших способів заробітку в мережі.

Отримати дохід таким способом може людина без спеціальної підготовки – школяр, студент, безробітний і пенсіонер. Єдина умова – наявність доступу в мережу і бажано безлімітний тариф по трафіку.

Існують десятки спеціалізованих ресурсів, які пропонують зайнятися Інтернет-серфінгом всім, хто в цьому зацікавлений.

Відразу попередимо, що оплата за перегляд реклами – невисока: заробити таким чином можна 50-300 (максимум 500) рублів в день, при цьому тимчасові витрати вельми відчутні.

Краще оплачуються так звані «завдання»   більш ускладнений спосіб Інтернет-серфінгу, передбачає заповнення анкет чи написання відгуків до товарів або послуг.

Ще один різновид заробітку – отримання прибутку з допомогою свого сайту або блогу. Це спосіб для просунутих користувачів з більш стабільним і великим заробітком.

Для створення сторінки в ЖЖ або в Твіттері не потрібні попередні вкладення: це цілком реальний спосіб заробити на рекламі без сайту.

Блог – це свого роду онлайн-щоденник, куди можна заносити свої спостереження, думки, статті на будь-які теми.

Якщо ви створюєте актуальний контент, вас буде читати не лише пара-трійка друзів, але й сотні інших користувачів. Іноді записи робить ціла група людей (наприклад, представники якої-небудь компанії) – такий блог називається корпоративним або груповим.

Відмінність блогу від інформаційного ресурсу – особливий формат, що передбачає присутність особистого ставлення автора до створюваного їм контенту. Будь-який читач може задати власнику блогу питання, познайомитися з ним ближче.

Власник блогу не тільки інформує, а й розважає відвідувачів.

Поступово читачі починають прислухатися до думки власника ЖЖ-щоденника або аккаунта в Twitter і цінувати його точку зору. І коли господар блогу рекламує (можливо, побічно) якийсь бренд або компанію, сотні, а то й тисячі читачів журналу стають споживачами такої реклами.

Цей підхід до заробітку на рекламі в Інтернеті дуже поширений серед власників блогів. І неважливо, рекламується чи приховано товар, послуга, людина або якусь подію, в будь-якому випадку всі залишаються задоволені: рекламодавець   результатом, власник сайту   оплатою за рекламні послуги, а відвідувачі веб-ресурсу отриманою інформацією.

Тут варто сказати, що блоги бувають 2 типів:

  1. Створені на блог-платформі. Наприклад livejournal.com або blogger.com Цей варіант підійде для людей, хто хоче почати писати вже сьогодні і не горить бажанням «морочитися» з створенням окремого сайту. Перевагою такого типу створення блогу є простота і наявність інших блогерів «неподалік». Адже вони всі знаходяться в одному будиночку ім'я якого «блог-платформа».
  2. Блог на окремому домені. Так званий стенд елон («stendalone» від англійського «стоїть окремо»). Якщо ви вирішили розвивати свій власний великий проект і мати більшу гнучкість в його управлінні, то цей варіант для вас. Наприклад, .ru як ви вже зрозуміли відноситься саме до такого типу блогів.

Чим вище відвідуваність блогу, тим пильніше увагу рекламодавців до його власнику. Наприклад, нам рекламодавці пишуть самі, ми їх навіть активно не шукаємо і звернень з проханням розміщення платної реклами вистачає.

Створити свій блог ви можете за пару днів, навіть якщо ви новачок в цій темі, скориставшись порадами Максима Зайцева, які він розкрив у своїй методиці WordPress 4.3. Готовий блог за 72 години.

2) Зі своїм сайтом

Якщо у вас є свій власний ресурс, можливості для отримання доходу, у тому числі пасивного, зростають багаторазово. Заробіток на рекламі на своєму сайті – один з найвигідніших видів бізнесу в Інтернеті.

Заробіток на рекламі в Інтернеті зі своїм сайтом

За допомогою сайту можна заробити на наступних видах реклами:

  • Контекстної та банерної реклами;
  • Продажу посилань;
  • Партнерських програмах;
  • Розміщенні на своєму ресурсі оплачених рекламодавцем постів і статей.

Нижче всі ці різновиди відносно простий монетизації* свого сайту заробітку будуть розглянуті більш докладно.

Монетизація   процес перетворення відвідувачів сайту в гроші (покупців реклами, клієнтів).

Веб-майстра (власники сайтів) кажуть, що сайт замонетизирован так, наприклад, партнерськими програмами або рекламними банерами.

Окремими складними способи монетизації сайту є Інфобізнес   продаж своїх знань у вигляді навчальних курсів і «прикручування» до сайту різних сервісів.

Якщо говорити про сервіси, то найпростішим з них є «іпотечний калькулятор».

Така можливість розрахунку процентів і платежів онлайн по іпотеці часто використовується на сайтах, які потім передають дані користувача, який зробив розрахунок в банк-партнер.

Звідки гроші, Зін?

У випадку, якщо заявка на розгляд іпотеки підтверджується, то банк виплачує власникові такого сайту агентський відсоток, наприклад 500 рублів за контакти одного потенційного клієнта.

Монетизацію свого сайту за допомогою інфобізнес і «прикрутки» до нього сервісів ми не будемо тут розглядати. Надалі цього ми присвятимо окрему статтю, так як це дуже широкі теми.

Щоб швидко монетизувати свій сайт, можна скористатися спеціальними сервісами, які дозволяють заробити на рекламі початківцям і досвідченим манімейкер (підприємцям, які займаються бізнесом в Мережі). Найвідоміші сервіси такого роду – Yandex Direct і Google AdSense.

Щоб почати отримувати прибуток, вам необхідно зареєструватися на згаданих ресурсах і вступити з ними партнерські відносини. Умовами для укладення контракту є певне число відвідувачів вашого сайту в день і належний рівень якості самого Інтернет-ресурсу.

Наприклад, зараз, щоб укласти угоду з Рекламною Мережею Яндекса, необхідно, щоб на вашому сайті було мінімум 500 відвідувачів на добу. У Гугла тут вимоги менш жорсткі.

3. Наша реальна історія по заробітку в Інтернеті на рекламі від 150 000 рублів на місяць на своєму сайті .ru

Це реальна історія про Інтернет-стартап, який живе вже 3-ій рік і пройшов шлях від ідеї до заробітку в кілька тисяч доларів у вигляді пасивного доходу.

Як створювався бізнес журнал .ru

Як все починалося або всьому свій час

Все почалося з того, що ми, Олександр Бережнов і Віталій Циганок вирішили близько 4-х років тому заробляти на створенні сайтів під замовлення. Починаючи з нуля, маючи тільки базові знання в області Інтернету на той момент нам вдалося заробити близько 500 000 рублів за 2 роки на створенні та просуванні сайтів.

Поступово ми стали розуміти, що сайти, створені нами, приносять нашим клієнтам хорошу прибуток і ми вирішили вийти на більш просунутий рівень і створити сайт (а в подальшому декілька сайтів), які будуть приносити нам прибуток, причому нам вже не доведеться виконувати замовлення, а гроші будуть надходити до нас у вигляді пасивного доходу.

Так і було прийнято рішення створити в кінці 2012 року сайт «.ua». Протягом 3-х років ми займалися проектом близько 1 року. Тобто, хоча проект і існує майже 3 роки, протягом цього часу щільно ми їм займалися тільки 365 днів. У той час ми ще робили сайти на замовлення і «Бобром» займалися час від часу.

Наприклад, 2 місяці ми робимо сайти за гроші, а місяць приділяємо проекту . В той час, як ми працювали над проектом, це була щоденна робота з 7 ранку і часто до 11 вечора. Ми були захоплені своєю справою і сподівалися, що в один прекрасний день наш «Бобер» буде приносити нам на двох гроші, порівнянні з рівнем середньої зарплати у нашому місті Ставрополі, де ми живемо.

Зараз сайт заробляє на рекламі, у тому числі пасивні інструменти складають 70% від всього прибутку проекту.

За вересень 2015 року сайт .ru відвідало 240 000 чоловік і чистий прибуток проекту перевалила за 200 000 рублів.

Подивимося, що буде далі.

Проект створювався як комерційний і в нього ми вклали весь свій досвід і знання, отримані в оффлайн-бізнесі за 5 років, а також залучили друзів і знайомих підприємців для фахового висвітлення тем, в яких ми недостатньо розбираємося.

Чому така назва   .ru


Олександр Бережнов   співзасновник бізнес-журналу .ua:

Коли ми загорілися ідеєю створення прибуткового інформаційного сайту, то, природно, необхідно було вибрати запам'ятовується назва і перетворити його в впізнаваний бренд.

Тоді ми виписали 73 варіанта — це був «мозковий штурм» та порівняли їх з виділеними нами критеріями:

  1. Звучність і запам'ятовуваність. Варіанти на кшталт «БизнесКонсалтИнфо» ми відразу відкинули, оскільки воно занадто складне і буденне, його важко запам'ятати і вимовити.
  2. Відсутність аналогів в ніші. Ми проаналізували Інтернет на предмет наявності бізнес тематики під таким брендом, і зрозуміли, що ця ніша абсолютно вільна, незважаючи на таке стійке народне вираз як «хитрий бобер».
  3. Наявність вільного доменного імені для сайту (hiterbober.ru). До нашого здивування цей домен виявився вільним і ми ще раз переконалися у правильності свого рішення.
  4. Можливість створення мультибренда на основі назви. Так як назва проекту є звучним і нейтральним, ми припустили, що під цією назвою можна розширювати види діяльності в Інтернеті і не тільки".

Для когось така назва може здатися абсурдним, не відповідним бізнес-ніші або взагалі дитячим, але велика компанія «Apple» теж не є по суті апофиозом оригінальності. :)

Віталій Циганок   співзасновник бізнес-журналу .ua:

«Коли ми дійшли до такого варіанту назви, ми довго сміялися над ним, буквально валялися на підлозі, адже воно нам здавалася настільки абсурдною, що на початку ми його навіть не розглядали як майбутній варіант назви проекту.

Але без емоцій оцінивши його об'єктивно за обраними критеріями, вирішили взяти його в якості назви і за 3 роки існування проекту жодного разу не пошкодували про це!»

Куди тепер ми тримаємо шлях і які плани будуємо

В наших планах   розширювати проект і збільшувати два його основних показника, на яких ми фокусуємося — це:

  1. Кількість цільових відвідувачів. Чим воно більше, тим краще. Хочемо довести проект до відвідуваності 100 000 людина в добу. Це 3 000 000 користувачів, які цікавляться бізнесом в місяць.
  2. Дохід на 1-го відвідувача (середній чек). Зараз дохід на одного відвідувача становить 98 копійок (0,98 руб.). Хочемо, щоб цей показник стабільно зростав і становив 2-3 рубля на одного відвідувача.

Дохід на відвідувача вираховується за формулою:

Загальний дохід за місяць / кількість відвідувачів за місяць.

Також в перспективі (листопад 2015 року) планується запустити ще один проект. Це буде також інформаційний сайт і швидше за все знову в ніші «бізнес».

4. Огляд способів заробітку на рекламі в Інтернеті – 5 кращих варіантів отримання прибутку з допомогою свого сайту

Чим краще розкручений ваш сайт, тим більший прибуток він може дати. Як розкрутити сайт – питання окремої статті. В двох словах – ваш ресурс повинен бути цікавий користувачам і займати вищі позиції в пошукових системах. А тепер про безпосередніх способи заробітку на рекламі за допомогою сайту.

Способи заробітку на рекламі

Варіант 1. Контекстна реклама

Контекстна реклама – найбільш простий і зрозумілий варіант заробітку для власників мережевих ресурсів. Ви розміщуєте рекламний код, отриманий від партнерської мережі в текстах на вашому сайті. Якщо користувач бачить цікаве оголошення йому і натискає на нього, то ви отримуєте приблизно 50% від вартості кліка, яку вказав рекламодавець.

Дізнатися всі нюанси і подробиці про контекстної реклами ви можете з нашої статті.

Другу частину (в середньому ті ж 50%) забирає собі компанія посередник (Яндекс або Гугл), за те, що вона надала вам рекламодавця.

Вартість одного кліка варіюється – вона може бути від 30 копійок до 1000 рублів (0,01$ — 15$), і більше в залежності від рівня конкуренції для рекламодавців в цій ніші і якості вашого сайту.

Від вас в даному випадку не потрібно майже нічого – тільки наявність майданчика для розміщення контекстної реклами, і прибуток в теорії не обмежена.

Відвідуваність сайту залежить від цільової аудиторії, функцій вашого ресурсу та інших факторів.

Посередницькі компанії (Google AdSense, Яндекс Директ, Begun і інші) приймають партнери далеко не всі сайти і висувають їх власникам певні вимоги.

Наприклад, не можна користуватися «некоректними» способами накрутки лічильника відвідуваності, розсилати спам.

Кілька порад для досягнення найкращого результату по заробітку на контекстній рекламі:

  • тематика сайту повинна бути цікава як можна більшому колу осіб – потенційних споживачів послуг і продуктів;
  • добре, якщо ви розбираєтеся в темі свого сайту або вона вам близька;
  • дотримуйтесь правил розміщення рекламних (блоків) посилань на сторінках вашого ресурсу – реклама повинна максимально гармонійно вписуватися в дизайн, тематику і контекст вашої інтернет-майданчики;
  • не зловживайте посиланнями, інакше відвідувач просто злякається великої кількості реклами і покине ваш ресурс в перші кілька секунд після відвідування.

Не бійтеся експериментувати – міняйте кольору, розташування, загальну концепцію подачі реклами.

Варіант 2. Банерна реклама

Розміщення банерів – ще один простий спосіб «стригти купони» з реклами на своєму власному сайті. Суть такої реклами в розміщенні банерів – статичних або анімаційних картинок, що містять посилання на просувний ресурс, товар або послугу.

Банерна реклама, як і контекстна, працює повністю в автоматичному режимі: тобто ви отримуєте справжній пасивний дохід, не приймаючи безпосередньої участі в процесі заробітку.

Приклад банерної реклами

Знову ж таки, вартість банерної реклами залежить від відвідуваності вашого ресурсу. Якщо ви генеруєте постійний актуальний контент (наповнюючи сайт цікавими матеріалами), читачів буде більше. Чим більше відвідувачів, тим більше кліків (відповідно, прибутку вище).

Відразу попередимо, що зробити сайт цікавим для рядових користувачів непросто. Конкуренція серед ресурсів досить висока – треба робити дійсно цікавий в плані змісту сайт, або залучати юзерів іншими способами.

Банери бувають самі різні:

  1. Іміджеві. Професійно оформляються в стилі певної компанії. Їх завдання – просування вже існуючого бренду, підтримка інтересу до нього і впізнаваності;
  2. Інформаційні (товарні). Містять конкретну пропозицію з закликом купити певний товар або скористатися послугою;
  3. Flash-банери. Використовують звукове та анімаційне супровід, іноді містять відразу кілька посилань. Часто використовуються для просування мультимедійного контенту, наприклад онлайн-ігор.

Розміщення банерів вигідно як для власників ресурсів, так і для рекламодавців. Така реклама добре помітна і теоретично може зацікавити кожного відвідувача, що заходить на сайт.

Навіть якщо користувач не «клацає» на банер, він просто прочитує назву бренду або інформацію – а це вже підвищує впізнаваність компанії або пробуджує інтерес.

Особливий вид реклами в мережі – тизери.

Даний термін означає інтригуючу рекламу, яка подається користувачам у формі загадки. Тизер влаштований таким чином, що повідомляє глядачам лише частину інформації.

Така реклама займає проміжне положення між банерної та контекстної.

Варіант 3. Партнерські програми з оплатою за продажі і з оплатою за дії – CPA)

Наступний вид заробітку на рекламі – партнерські програми («партнерки»).

Даний спосіб передбачає отримання прибутку за конкретні дії споживачів. Тобто власник сайту, бере участь у партнерській програмі, має гроші тільки в тому випадку, якщо відвідувач проявив конкретний інтерес до просуває продукту своїми діями або купив пропонований продукт.

Детальніше про те, як заробити на партнерських програмах, ми вже писали раніше.

Англомовна абревіатура CPA означає «ціна за дію» (Cost Per Action) – це найбільш зручний і економічно ефективний для рекламодавця спосіб оплати реклами.

Оплачувані дії бувають наступними:

  • відвідування цільових сторінок сайту, що просувається;
  • enter відвідувачами контактних даних (оплата за ліди);
  • завантаження юзерами файлу;
  • перегляд ролика;
  • заповнення форми зворотного зв'язку;
  • перегляд прайс-листа.

Цей спосіб більше підходить для реклами конкретних товарів і послуг для ресурсів, які займаються прямими продажами через Інтернет.

Варіант 4. Продаж посилань

Продаючи посилання, можна заробити навіть на низкопосещаемых сайтах.

Посилання бувають постійними і тимчасовими. Вічні розміщуються на вашому сайті раз і назавжди, тимчасові мають певний термін життя.

Оренда посилань продовжується до тих пір, поки рекламодавець оплачує місце для реклами. Продаж/купівля посилань здійснюється на спеціальних біржах посилань, яких на даний момент в Інтернеті вже десятки.

Сильно впливають на вартість розміщення посилання на такі показники як ТІЦ (тематичний індекс цитування   показник Яндекса) і PR (Page Rank   показник Гугла).

Параметри ТИЦ і PR ще називають «пузомеркамі».

Повторимося, що ці параметри не впливають безпосередньо на дохід сайту, вони важливі в разі продажу посилань за більш високою ціною і показують побічно загальний рівень авторитетності сайту для пошукових систем.

Варіант 5. Розміщення платних постів (оглядів, статей) на сайті

Якщо ваш ресурс щодо популярний, рекламодавці будуть або самі пропонувати вам розмістити рекламні пости, огляди та статті на вашому сайті, або відгукнуться на ваші пропозиції щодо партнерства.

Звісно, щоб завоювати довіру потенційних споживачів, рекламний текст повинен бути якісним і цікавим. Плата за такі статті варіюється від 1000 до 10 000 рублів і вище (на популярних і відвідуваних Інтернет-майданчиках).

Ви можете пропонувати рекламодавцеві написати текст самостійно або попросити готовий матеріал. Так, наприклад у нас на сайті розміщення статті з вартості варіюється від 100$ до 250$ в залежності від того, хто її пише, чи там є посилання і наскільки вона відповідає тематиці нашого сайту.

5. Відповіді на часті запитання

Ми зібрали найпопулярніші питання, які нам задають і вирішили дати на них відповіді. Сподіваємося, що вам, шановний читач, вони допоможуть дізнатися про заробіток на рекламі в Інтернеті більше.

Відповіді на питання

1) Скільки можна заробити на своєму сайті і через деякий час з'являться перші гроші?

По-перше, потрібно розуміти, що ваш сайт — це ваш бізнес і ставитися до нього треба серйозно. Підхід до роботи у вас повинен бути відповідний. Якщо ви приділяєте 3-5 годин в день роботи над своїм проектом, дотримуючись певної технології і чітких правил, то через 6-12 місяців ваш сайт буде приносити 10 000 рублів до 50 000 рублів в місяць.

При цьому з плином часу ваш заробіток буде рости швидше. Так що золотих гір і швидких грошей очікувати не варто.

Деякі веб-майстри заробляють від мільйона рублів на своєму сайті. В цьому випадку у вас вже будуть кілька помічників, адже і обсяг роботи над таким проектом істотно зросте.

2) Скільки можна заробити на рекламі в Інтернеті без свого сайту?

Зазвичай без сайту заробити вийде трохи   до 1 000 доларів при хороших знаннях і наявності мінімум половини вільного робочого дня. У нас пішло близько 2-х років на одержання перших 5000 рублів на місяць, зате з цього рівня на дохід більш ніж в 200 000 рублів в місяць ми вийшли вже через рік.

3) Куди виводяться зароблені в Інтернеті гроші і як їх перевести в готівку?

Зароблені гроші в залежності від виду прийому оплати за рекламу виплачуються на електронні гаманці Webmobey, Яндекс.Гроші, Qiwi, на платіжні системи на зразок «Rapida». Якщо ви працюєте з прямими рекламодавцями і продаєте рекламу у вигляді банерів і платних оглядів, то в цьому випадку вам доведеться брати гроші за безготівковим розрахунком, відкривши ІП або зареєструвавши ТОВ.

4) чи Потрібно платити податки і офіційно реєструватися при отриманні доходу з Інтернету?

Як показує практика, деякі веб-майстри реєструють офіційно свою комерційну діяльність. Це пов'язано в основному з тим, що їх доходи часто не перевищують 300$-500$. У нас відкрито ТОВ і ми працюємо офіційно. Навіть багато великі компанії вже вирішили за нас це питання.

Наприклад, компанія Яндекс є податковим агентом і самостійно утримує і відраховує до бюджету прибутковий податок на доходи фізичних осіб у розмірі 13%.

Рекомендуємо вам платити податки і працювати офіційно, адже це страхує вас від небажаних проблем і підвищує статус в очах клієнтів і рекламодавців.

5) Що робити, якщо я не технар і не дизайнер, але хочу створити свій сайт і почати заробляти на ньому?

Все просто. Вам потрібно знайти хлопців, веб-студію або звернутися на сайти work-zilla.ru йди fl.ru де вам зроблять сайт, а вам залишиться лише наповнювати його унікальними матеріалами і продумувати стратегію заробітку на рекламі в Інтернеті.

6. Висновок

Тепер ви знаєте, як власники сайтів, блогів і всі інші користувачі Інтернету можуть заробляти на рекламі. Даний спосіб може стати основним або додатковим джерелом отримання прибутку: все залежить тільки від вашого бажання, наполегливості і терпіння!

Рекомендуємо вам подивитися відео про заробіток на блозі «bigpicture.ua» від 1 000 000 рублів на місяць.

Інтерв'ю з власником bigpicture.ru Сергієм Баришниковим:

А ви вже пробували заробляти на рекламі в Інтернеті, або можливо у вас є свій відвідуваний сайт?

Діліться своїм досвідом в коментарях і ставте лайки, якщо наша стаття була для вас корисною.


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Інтернет » Заробіток на рекламі в Інтернеті   інструкція для новачків + реальний приклад заробітку 150 000 рублів на місяць на контекстній рекламі без вкладень грошей