Проект Добро – чесні вклади з щоденної прибутком 0,777%: інвестиції в езотеричні школи і навчальні духовні проекти по всьому світу

що Проект Ласкаво вкладає гроші інвесторів? Що дають інвестиції в езотеричні школи та інститути? Які поточні завдання і найближчі перспективи Проекту Добро?

Здрастуйте, шановні читачі! Вас вітають постійні автори проекту «.ru».

Тема чергової публікації – прибуткові інвестиції. Об'єкт вкладення коштів, який ми пропонуємо вам сьогодні, не зовсім звичайний.

Це унікальний для російського (та й для світового ринку) проект під назвою «ДОБРО», в якому грошовий дохід гармонійно поєднується з духовним саморозвитком людини.

Тепер про все по порядку.

Проект Добро

1. Центр духовної трансформації «Сила Світла» і його унікальний Проект Ласкаво

Для початку про те, що собою являє Центр «Сила Світла». І назви видно, що організація – не просте і має відношення до езотеричних дисциплін.

І це абсолютно вірне враження: центр зміни особистості «Сила Світла» являє собою унікальний проект, який займається більше 10% всіх езотеричних шкіл в Європі.

Для тих, хто не знає, що означає слово «езотеричний» дамо коротку довідку. Езотерика – це сукупність дисциплін, що поєднують духовні і магічні практики.

Центр «Сила Світла» працює вже 5 років: за цей термін тисячі учнів у школах та інститутах Асоціації вже знайшли свій шлях внутрішньої трансформації. З кожним роком кількість бажаючих навчатися зростає: ефективні езотеричні практики стають все більш затребуваними в усьому світі.

Сила світла

Головні напрями діяльності організації «Сила Світла»:

  • цілительство;
  • передбачення (ясновидіння);
  • консультації;
  • екстрасенсорика;
  • навчання практик;
  • магічна допомога.

Засновники і керівники Центру – впливові і сильні маги. Проте не всі школи, семінари та вебінари, які вони курирують, працюють під вивіскою головною Асоціації. Багатьом підрозділам і заборонено використовувати назву «Сила Світла», оскільки ця організація – неформальна.

Методики, практики і вправи, розроблені майстрами Центру, дійсно працюють – про це свідчить зростаюча популярність навчальних програм в , Білорусі, Україні, Казахстані та інших державах.

Все більше сильних практикуючих магів і майстрів приєднується до Асоціації. В у Центру «Сила Світла» особлива місія: відродження слов'янських коренів, принципів довіри між людьми і Сили Слов'янського Роду.

Гармонійний розвиток людини впливає не тільки духовний план, але відбивається на всіх аспектах його життя. Матеріальний добробут – свідоцтво його внутрішньої сили індивіда і його впевненості в собі.

Для розширення сфери впливу на території та інших держав, Центр запустив абсолютно унікальний у своєму роді інвестиційний Проект Добро, покликаний втілити ідеї Асоціації в реальність.

Відразу були озвучені основні принципи проекту:

  • чесність;
  • відкритість;
  • довіра;
  • взаємодопомога;
  • добре ставлення.

Довгострокова місія проекту – популяризація езотеричних навчань і практик духовної трансформації людини. Що стосується фінансової сторони, то цей аспект опрацьований у Проекті Ласкаво максимально прозоро і чітко.

Щоб більш ясно зрозуміти принципи роботи компанії, подивіться презентаційний ролик:

2. Як працює Проект Добро – напрями та принципи інвестування

Творці проекту не обіцяють вкладникам золотих гір, але гарантують стабільний дохід з кожного вкладеного рубля. А саме – 0,777% щодня, що складає приблизно 24% кожен місяць.

Чому саме 0,777%? Творці вірять у магію цифр, що відображається в дизайні проекту і його легендою. Запуск програми відбувся 7 квітня, на сайті в Першому Колі Сили працює 7 майстрів, і взагалі цифра 7 – символ духовної досконалості.

Крім того, такий показник прибутковості найбільш оптимальний для довгострокової діяльності програми, в якій немає крадіжок і дешевих маркетингових прийомів.

Детальніше про всі аспекти роботи проекту можна дізнатися з відео:

Як бачите, Центр гранично відкрито і чесно говорить про механізм своєї роботи: гроші інвесторів вкладаються в езотеричні школи і навчальні програми, які працюють на платній основі.

На даний момент інститути езотеричного напрямку, крім духовного розвитку і просвітлення, приносять реальні (і досить непогані) прибутку. Чим більше шкіл і нових програм вдасться запустити творцям Центру, тим більше грошей надійде на рахунки вкладників.

Доходи чесно розподіляються між інвесторами та адміністрацією. У інвестиційного проекту Добро і самого Центру – масштабні і перспективні плани, про яких вони відкрито заявляють на своєму сайті.

Важливий нюанс

Самі Білі Маги, керівники Центру «Сила Світла» — не беруть участь у комерційних справах Проекту Добро. Займаються цим адміністратори, фахівці з економічних питань.

Тепер – цифри і показники, для зручності представлені у вигляді таблиці:

Параметри Показники Примітки
1 Виплати на день і на місяць 0,777% і 24% відповідно
2 Мінімальний внесок $7 Можна робити вклади в інших валютах в еквівалентній сумі
3 Максимальний внесок $777
4 Термін депозиту Один рік Можливо продовження співробітництва
7 Висновок засобів Ручної щоб уникнути помилок автоматичний висновок не використовується
8 Максимальний час виводу 48 годин Подавати заявку можна в будь-який час, але обробка починається з 12.00 МСК
9 Партнерська програма 7% від першої лінії
10 Платіжні системи Ощадбанк, Perfect Money, ADVCash В майбутньому планується додавання способів введення/виводу

Забрати тіло вкладу інвестор може в будь-який момент (за вирахуванням відсотків).

3. Основні переваги для вкладників і гарантії безпеки

Участь у прибутковому інвестиційному проекті – це саме по собі вигідне вкладення коштів. Якщо проект при цьому не має аналогів в російській і навіть світовій економічній практиці, то пайова присутність у ньому можна вважати великою удачею.

Більш конкретні переваги для вкладників:

  • інвестиції працюють в перспективному секторі економіки;
  • ця ніша поки вільна від конкурентів, що мінімізує ризик зниження прибутковості;
  • проект працює за максимально спрощеною схемою – вплив людського фактора на результати виключено;
  • відсотки нараховуються щодня і щодня доступні для виведення з системи;
  • для виключення помилок всі операції виведення здійснюються операторами в ручному режимі;
  • на ресурсі працює DDOS захист;
  • для гарантованої безпеки з'єднання використовується SSL-сертифікат;
  • контактність адміністрації – в будь-який момент співробітники готові відповісти на питання інвесторів;
  • привабливий і душевний дизайн сайту з інтерактивною структурою;
  • простота і доступність в управлінні операціями в особистому кабінеті вкладника.

Статистика проекту оновлюється кожного дня і відображається на головній сторінці. Адміністрація чесно показує, скільки грошей надходить на інвестиційні рахунки, скільки йде на виплати, у Фонд адміністрації та на добрі справи.

Доступна також партнерська програма, що дозволяє отримувати прибуток взагалі без вкладень. Для цього вам потрібно просто запросити інвестора в проект за своїм реферальним посиланням. На його доходів це ніяк не відіб'ється, зате ви будете отримувати 7% комісійних.

4. Програма допомоги від Проекту Добро, благодійність і підтримка нужденних

Творці проекту підкреслюють, що економний і стійкий відсоток 0,777% щодня гарантує стабільність проекту і свідчить про чесність намірів проекту.

Адміністрація не збирається витрачати гроші на роздачу призів у вигляді машин і телефонів, на проведення «показушних» маркетингових акцій і буржуйських тусовок.

Замість цього частина інвестицій буде спрямована на реальну допомогу тим, хто її дійсно потребує.

Це дійсно безпрецедентний крок для комерційних інвестиційних проектів, і він багато говорить про наміри та духовному рівні організаторів програми.

Проект Ласкаво планує проводити наступні заходи:

  1. Допомога людям, що потрапили у важкі ситуації – зокрема, тим, хто втратив позикові гроші в інших проектах, або просто гостро потребують матеріальної допомоги.
  2. Підтримка неблагополучних сімей. Допомога сім'ям, які потрапили у складні ситуації – втрата годувальника, втрата всіх коштів у результаті шахрайства або обману.
  3. Допомога проектам, пов'язаним з духовним розвитком і здоровим способом життя.
  4. Допомога інвалідам.
  5. Допомога дитячим будинкам.

Подивіться відео, взяте з офіційного сайту проекту, де розповідається про його соціальної спрямованості:

Суми вкладень у ці напрямки будуть помітні на головній сторінці офіційного сайту. Будь благодійний захід учасники проекту зможуть перевірити на чесність.

Інвестори будуть приймати безпосередню участь у виборі найбільш гідних об'єктів матеріальної допомоги. Люди, які будуть обрані для надання допомоги, отримають $100 для відкриття вкладу у Проекті Добро.

Кошти відраховуються з адміністративного фонду без шкоди для доходів учасників.

Механізм допомоги розроблений з особливою ретельністю, щоб захистити кошти від шахраїв і надати підтримку тим, хто її реально потребує.

Рішення про переведення коштів на рахунок приймаються тільки після індивідуальної бесіди з конкретною людиною (використовуються інтернет-канали) і надання їм документальних доказів своєї особистості і свого статусу.

5. Як взяти участь у Проекті і вкласти гроші в реальний сектор економіки

Стати учасником інвестиційного проекту може кожен повнолітній громадянин, незалежно від політичних переконань і віросповідання.

Реєстрація на головному сайті не займе більше кількох хвилин. Операції введення, виведення грошей, моніторинг стану рахунку також займають мінімальну кількість часу.

Співпрацю з Проектом Добро не завадить вашим основним заняттям. Більш того, стабільний пасивний дохід з великої суми навіть позбавить від необхідності добувати гроші найманою працею.

Тепер – детальна інструкція для бажаючих стати партнерами програми.

Крок 1. Реєстрація на сайті

На барвистій ідилічною зображенні головного сайту проекту ви знаходите інтерактивну кнопку «Реєстрація» і изъявляете бажання стати новим учасником проекту.

Поля реєстрації виглядають наступним чином:

Реєстрація

>> Зареєструватися в Проекті Ласкаво

Поле «Вас запросив» заповнюється лише в тому випадку, якщо ви прийшли в проект по реферального посиланням. Після закінчення реєстрації на e-mail нового партнера надсилається підтвердження процедури від команди Проект Добро.

Крок 2. Угода

Обов'язково ознайомтеся з тестом Угоди, яка автоматично укладає з адміністрацією кожен учасник програми.

Розуміння своїх прав і загальної концепції Проекту позбавить від нерозуміння деяких нюансів роботи і стане вашим керівництвом в будь-яких спірних ситуаціях.

Сподіваємося, що такі не виникнуть у користувачів Проекту, оскільки обов'язки, можливості і перспективи учасника визначені в Угоді з граничною ясністю.

Зверніть увагу на пункт «Ризики». Адміністрація чесно попереджає, що всі фінансові операції проводяться клієнтом з доброї волі і особистим бажанням. Юзер приймає на себе всю повноту відповідальності за можливі матеріальні втрати.

Крок 3. Поповнення рахунку

Поповнити рахунок дуже просто: обираєте розділ «Поповнити рахунок» і прямуєте інтуїтивно зрозумілою інструкції.

Доступний баланс

Користувач має право вибрати валюту рахунку та спосіб поповнення депозиту.

Крок 4. Відстеження вкладів

Стежити за станом власного рахунку та іншими транзакціями дуже зручно. Є спеціальні розділи «Операції» і «Мої вклади», які дозволяють моніторити баланс і розміри доходів.

Моиоперации

Крок 5. Висновок засобів

Виплати комісійних з вкладу учасник має право замовити в будь-який час з моменту зарахування коштів на рахунок.

Неважко підрахувати, що вкладення окупляться і повернуться власнику приблизно через 4 місяці (якщо враховувати, що виплати в місяць становлять приблизно 24%). Досить непоганий показник і ефективний спосіб змусити свої фінансові активи працювати.

Замовляти висновок партнер має право в будь-який час, однак оператори починають працювати з заявками щодня з 12.00 за московським часом.

6. Унікальна опція – програма страхування вкладів

Страхування вкладів – ще одна інновація Проекту Добро. Адміністрація готова піти назустріч учасникам, щоб стати ближче до них і заслужити їх довіру. Система страхування не надає ніякого навантаження на проект і не вимагає додаткових вкладень.

Як це працює?

Інвестор вводить 50% від бажаного вкладу з обов'язковим коментарем про участь у страховій угоді. Другу половину Проект додає зі своїх власних коштів. А особисті гроші вкладника (50%) зберігаються у нього у вигляді додаткової страховки.

Термін зберігання страхової суми – 2 місяці. За цей час вкладник повинен прийняти рішення – залишитися в програмі або покинути її.

Якщо користувач залишається, він переводить на депозит половину коштів – знову ж таки, з відповідним коментарем – і його внесок стає повним. Тобто працює ще 10 покладених місяців, приносячи щоденну прибуток власнику.

Якщо рішення негативне, то внесок анулюється, але свої гроші інвестор до того часу вже поверне, отримавши вкладені в проект кошти у вигляді відсотків.

Погодьтеся, таких гарантій інвестиційні компанії ще не давали. Це ще один доказ чесності компанії і серйозності її намірів.

7. Перспективи та напрямки розвитку – творці Проекту Ласкаво про найближчих планах

Засновники проекту зайняті постійним вдосконаленням програми і націлені на довгострокову і тривалу роботу.

Розміреним темпом, але впевнено і твердо Проект Ласкаво завойовує регіони і залучає нових учасників.

Нам відомі найсвіжіші новини про стан програми, що називається «з перших рук»   найближчим часом Проект Добро стане повністю офіційним Суспільством з відповідними юридичними документами.

Планується налагодити ще більш активну і швидку зв'язок з інвесторами і учасниками партнерської програми. Адміністрація обіцяє прислухатися до кожного раді та побажанням своїх вкладників.

У планах Асоціації «Сила Світла» – освоєння європейського ринку, відкриття ремісничої майстерні та багато інших перспективних проектів.

8. Особистий досвід інвестування

Проект не зацікавлений у масовій рекламі і в своїй роботі проповідує і практикує принципи Добра і Чесності. Це, безумовно, підкуповує і вигідно відрізняє організацію від багатьох інших інвестиційних ресурсів.

Ми зацікавилися перспективами співпраці і відкрили в Проекті Ласкаво депозит на максимально можливу суму $777.

Скріншот вкладу:

Мої вклади

Відповідно до концепції проекту – це щасливе число, яке гарантовано принесе прибуток. Переконаємося в цьому самі!

>> Реєстрація в Проекті Ласкаво

Хлопці, увага!

Кожен місяць ми будемо писати звіти про успіхи нашого інвестування в проект. У кінці серпня чекайте наш перший звіт.

Тому, заходите частіше на сайт .ru та залишайте свої коментарі нижче.

Бажаємо вам успіхів у справах, Добра і прибуткових інвестицій!


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Інвестиції » Проект Добро – чесні вклади з щоденної прибутком 0,777%: інвестиції в езотеричні школи і навчальні духовні проекти по всьому світу