Ставки на спорт онлайн — як зробити ставку в рублях з телефону: покрокова інструкція для новачків + огляд ТОП-3 букмекерських контор

Я розповім які бувають види ставок на спорт, де зробити ставку на спорт онлайн, а також як зробити ставку з телефону в рублях.

Журнал вітає своїх читачів! Ми продовжуємо знайомити вас із цікавими і перспективними способами заробітку. На зв'язку експерт порталу   Денис Кудерин.

Я особисто знаю декілька людей, для яких ставки на спорт – основний заробіток. Їх доходи у багато разів перевищують середню зарплату по країні, при цьому їм не потрібно ходити на роботу, звітувати перед начальством і рахувати дні до відпустки. Відпустку вони влаштовують собі самі, коли захочуть.

Якщо ви добре розбираєтеся у футболі, тенісі або інших видах спорту, у вас теж є шанс конвертувати свої знання в живі гроші. Потрібно лише зареєструватися в букмекерській конторі і почати робити ставки. Більшість гравців робить ставки через інтернет. Це зручно, швидко і просто. Про те, як це відбувається на практиці, я розповім в новій статті.

В кінці статті на вас чекає огляд найбільш надійних в плані виплат російських контор, а також поради, як заробляти на ставках більше.

Ставки на спорт онлайн

Зміст
  1. Що таке ставки на спорт
  2. Які бувають види ставок на спорт – ТОП-7 головних видів
  3. Як зробити ставку онлайн з телефону – 7 простих кроків
  4. Де робити ставки на спорт онлайн – огляд ТОП-3 букмекерських контор
  5. Як добитися успіху, роблячи ставки на спорт – 5 корисних порад для новачків
  6. Висновок

1. Що таке ставки на спорт

Люди роблять ставки з часів гладіаторських боїв і давньогрецьких Олімпійських ігор. Їх спонукає до цього жага азарту, ризику і легких грошей. Але щоб перетворити ставки на спорт в стабільний заробіток, потрібно змінити саме ставлення до процесу. Якщо розглядати ставки не як гру, а як специфічний вид високоризикових інвестицій, зміниться і результат.

Дійсно, ставки на спорт в букмекерських конторах в перспективі здатні дати більш високі прибутки, ніж, скажімо, банківський депозит або інвестиції в акції. Що стосується ризику, то він присутній у будь-якої діяльності, пов'язаної з фінансами.

Для початку запам'ятайте перше правило ставок для новачків: грайте в букмекерській конторі тільки на вільні гроші. Виділіть для ставок цілком певну суму, яку можна витратити без ризику для власного добробуту, і робіть ставки тільки на ці гроші.

Ніколи, ні за яких обставин не грайте в борг або на кошти, взяті з сімейного бюджету.

І ще одне – якщо ви дуже азартний, емоційний, захоплюється людина, то ставки на спорт – не для вас. У цій справі головне – тверезо співставити ступінь ризику з можливим прибутком і діяти в точній відповідності з холодним математичним розрахунком.

Перші букмекерські контори з'явилися в Англії в XIX столітті. У цій країні досі найбільше букмекерських закладів на душу населення. Однак за грошовим оборотом перше місце сьогодні тримають азіатські букмекери.

Точну кількість фінансів, задіяних у цьому бізнесі, підрахувати неможливо. Ясно одне – це десятки мільярдів доларів в рік і божевільні букмекерські прибутку.

Більшість сучасних букмекерів працює через інтернет. Це зручно, просто і швидко: гравці роблять ставки, не виходячи з дому, а виграші перераховують на свій банківський рахунок. Більш того, кожна поважаюча себе контора має мобільний додаток, що дозволяє робити ставки через телефон з кафе, з черги в поліклініку або прямо зі стадіону під час матчу.

Люди, які постійно заробляють на ставках, називаються гандикаперами. Але стати професіоналом в цій справі далеко не просто.

Щоб стати профі, недостатньо прекрасно розбиратися в спорті – інакше всі спортивні журналісти, коментатори і колишні гравці були б мільйонерами. Потрібно розуміти принципи та механізми, за якими працюють букмекерські контори (БК), і хоча б на базовому рівні розбиратися в математиці і теорії ймовірностей.

Кілька базових умов:

  • постійний доступ до мережі;
  • кілька годин вільного часу в день (або хоча б на тиждень);
  • уважність і вміння контролювати емоції;
  • початковий капітал, якого вистачить хоча б на 50-100 мінімальних ставок;
  • розуміння принципів роботи букмекера і формування коефіцієнтів.

Новачки вибирають для ставок найпопулярніші види спорту – футбол, хокей, баскетбол. Професіонали вважають, що найбільш перспективним для прогнозування теніс, але якщо цей вид спорту вам не по душі, почніть з самого популярного і видовищного виду спорту – футболу.

Що таке ставки на спорт

См. окрему статтю про ставки на футбол.

Як працюють букмекерські контори

Букмекери щодня пропонують для ставок сотні різних подій. Навіть другорядні й третьорядні ліги не вислизають від уваги аналітичних відділів. На кожен результат спортивного змагання виставляється конкретний коефіцієнт – показник ймовірності, розрахований букмекером.

Цей же показник визначає виграш гравця в разі успіху. Сума, яку поставив гравець, множиться на коефіцієнт і зараховується на особовий рахунок. По суті, контора виступає посередником між гравцями, які ставлять на різні результати. За свої послуги установа бере певний відсоток. Цей відсоток називається «маржа».

Приклад

Ймовірності результату рівноймовірно подій (скажемо, у тенісному поєдинку) рівні 50 на 50. Але в конторі таких показників ви не зустрінете. У перекладі з мови коефіцієнтів імовірності будуть визначені аналітиками як 47 на 47 або навіть 45 на 45 – в залежності від того, який посередницький відсоток бере собі контора.

Куди поділися 6 або 10%? Пішли букмекера за його послуги. Таким чином, контора отримує прибуток незалежно від того, виграли ви чи програли. Свій відсоток вона візьме незалежно від результату.

Але це не єдина стаття доходу букмекера. Заклади отримують прибуток ще й за рахунок корекції коефіцієнтів згідно з громадською думкою і ставочными фінансовими потоками.

Інакше кажучи, БК знає, куди поставить гроші середньостатистичний клієнт і штучно занижує коефіцієнт на одні наслідки і підвищує на інші. У підсумку більшість гравців ставить на події, ймовірність яких занижена. На дистанції така стратегія обертається прибутком для контори та збитками для гравця.

Навіть якщо вгадувати близько 53-55% ставок, це, на жаль, не дозволить стабільно заробляти. Потрібно навчитися перебивати маржу і не ставити на завідомо занижені коефіцієнти. Саме таке вміння відрізняє професійних гандикаперов від любителів.

Здавалося б, це свідомо утопічна ідея – визначати ймовірність краще бука, у розпорядженні якого потужні аналітичні ресурси і дороге програмне забезпечення. Але фішка в тому, що гандикаперу не потрібно ставити на все підряд події. Він вибирає лише ті випадки, в яких бачить для себе цілком конкретні математичні перспективи.

Закони Мерфі для ставок

Якщо ви на 100% впевнені, що ваша ставка виграє, вона обов'язково програє.

зазвичай Програє та ставка, на яку ви поставили максимальну суму грошей.

Ви успішно передбачаєте результати спортивних подій до тих пір, поки не робите на них ставки.

Більше інформації по темі успішного прогнозування ви знайдете у статті «Прогнози на спорт».

2. Які бувають види ставок на спорт – ТОП-7 головних видів

Є безліч видів ставок – десятки і сотні.

Майже для кожного змагання букмекери складають докладну розпис з подій, які можуть відбутися протягом матчу.

Гравці ставлять на кількість червоних карток у футболі, кількість штрафних ударів, навіть на видалення тренера. Під час чемпіонату світу з футболу 2014 одна з контор пропонувала таку ставку: «вкусить чи гравець збірної Уругваю луїс Суарес кого-небудь із суперників?»

Така ймовірність розцінювалася як 175 до 1. Що найцікавіше, знайшлися люди, які ризикнули і збагатилися на цій ставці.

Укус Суареза

Розглянемо основні види ставок.

1 Вид. Результат спортивного заходу

Цей тип ставок найбільш близький більшості гравців. На результат ставлять і новачки, і досвідчені гандикаперы. Тут все ясно: ви відповідаєте на питання, хто переможе, і ставите на цей результат.

наприклад, належить футбольний матч ЦСКА-Зеніт. Ймовірності оцінюються букмекером наступним чином. Перемога ЦСКА (П1) – 3.3, нічия (Х) – 3.7, перемога Зеніта (П2) – 2.2. Це означає, що поставивши на перемогу ЦСКА 100 рублів, ви отримаєте 330 рублів в разі успіху. З них 230 буде вашою чистим прибутком.

Ставки з виходом на 3 результату називаються «трехисходками». Типові трехисходки – це прогнози на футбол. Ставки на події, де нічия неможлива (теніс, баскетбол) іменуються «двухисходками».

Вигляд 2. Тотал

Ще один популярний варіант ставок. Гравець прогнозує, яка кількість шайб, м'ячів і буде набрано очок у матчі. Ставлять як на кількість, так і на кількість очок, набраних однієї з команд.

Кажучи простіше, тотал відповідає на питання «скільки?» Скільки голів заб'ють у футбольному матчі Росія-Коста-Ріка? Скільки шайб буде покинуто в грі НХЛ «Питтсбургские Пингивны» — «Акули з Сан-Хосе»? Букмекери оформляють такі наслідки як ТБ і ТМ. Наприклад, ТБ 2,5 на футбольний матч означає, що в грі буде забито більше 2 м'ячів.

Є гандикаперы, які спеціалізуються виключно на тоталах. Вивчають статистику, аналізують ігрову і фізичну форму нападників, звертають увагу на погодні умови та стан поля і т. д.

Вигляд 3. Подвійний шанс

Ставка на 2 результату відразу – на перемогу і нічию однієї з команд, на перемогу або поразку (проти нічиєї). Виглядає це як 1Х – ставка на перемогу або нічию першої команди, 2Х – ставка на перемогу або нічию другий, 1-2 – ставка проти нічиєї.

Вигляд 4. Фора

Цей вид парі розробили з метою врівноважити шанси на перемогу в поєдинках нерівних за силами суперників.

Приклад

Гра іспанського чемпіонату з футболу Барселона-Сельта. У більшості гравців немає сумнівів в результаті матчу. Але ймовірність перемоги Барси оцінюється букмекерами в 80-90%, відповідно коефіцієнт на такий результат буде мінімальним. Багато на такому прогнозі не заробиш.

Щоб стимулювати гравців ставити на цей матч, вводиться ставка з форою. Наприклад, +2 або +2,5 м'ячі для аутсайдера, і мінусова фора для сильної команди. Це означає, що, поставивши фору +2,5 на Сельту, гравець буде у виграші, якщо його команда не програє з різницею більш ніж в 2 м'ячі.

Букмекери вважають за краще давати на матчі не цілочисельні, а половинчасті фори, що виключає ймовірність повернення коштів. Адже половину м'яча у футболі забити неможливо.

Використовується також «нульова» фора (фора 0). В цьому випадку гравець страхує свою ставку на випадок нічиєю. Якщо поєдинок не виявив переможця, гравцеві повертають його гроші.

Вигляд 5. Тайм-матч

Гравець намагається визначити і сам результат матчу і перемогу команди в одному з таймів.

Приклад

Ставимо на перемогу Барселони в 1 таймі і у всьому матчі. Спрогнозувати такий результат буде складніше, оскільки навіть аутсайдерам в першому таймі цілком по силах стримати натиск суперника. Але і прибуток у разі успіху буде відчутним.

Вигляд 6. Азіатський тотал

Мова йде про ставки з нецелочисленными показниками – скажімо, тотал більше 2,75 м'ячів. В цьому випадку ставка як би розбивається на дві. Гравець ставить на тотал більше 2,5 і тотал більше 3. Такі ставки дають гравцям подвійну страховку від небажаних для нього результатів.

Азіатськими бувають не тільки тотали, але і фори.

Вигляд 7. Точний рахунок

Ставки для тих, хто вміє з високою точністю оцінювати шанси команд. Гравцеві належить вгадати точний рахунок поєдинку. Коефіцієнти на такі події пристойні, особливо якщо мова йде, наприклад, про хокей.

Таблиця дозволить закріпити інформацію про види ставок:

Вид ставок Що означає
1 Вихід Ставки на результат гри – перемога однієї з команд, нічия
2 Тотал Кількість набраних очок, голів, шайб
3 Подвійний шанс Ставки на 2 результату відразу
4 Фора Ставки з форою в користь однієї з команд
5 Тайм-матч Перемога в таймі, перемога в матчі
6 Азіатський тотал Ставки зі страховкою
7 Точний рахунок Підсумковий результат події

См. «Ставки на хокей».

3. Як зробити ставку онлайн з телефону – 7 простих кроків

Основна маса сучасних гандикаперов робить ставки з комп'ютера або телефону. Це зручно, безпечно і дозволяє вибрати найбільш вигідну у плані коефіцієнтів пропозицію, вивчивши лінії відразу декількох букмекерів.

При цьому ставка робиться миттєво, а фактор часу при грі в «лайв» (безпосередньо під час події) відіграє найважливішу роль.

Переходимо до практики, панове,   робимо ставки згідно покрокового алгоритму.

Крок 1. Вибираємо букмекерську контору

Грамотний вибір букмекера – тема для окремої публікації. Вкрай важливо вибрати надійну БК, яка не ріже максимуми успішним гравцям і справно виплачує чесно зароблені гроші.

Кілька загальних порад з вибору контори:

  • шукайте заклад з бездоганною репутацією і тривалим досвідом роботи (деякі зарубіжні БК працюють на ринку ставок більше сотні років);
  • ставте в конторах, які мають ліцензію, видану в РФ, а не в офшорній зоні;
  • вибирайте заклад з мінімальними посередницькими відсотками і максимальними коефіцієнтами.

Для надійності варто зробити акаунти в 2-5 установах, щоб було з чого вибирати.

Крок 2. Викачуємо і встановлюємо додаток на мобільний пристрій

Якщо хочете завжди бути в курсі своїх справ в конторі, обов'язково скачайте мобільний додаток. Це не займає багато часу і дає доступ до ставок незалежно від місцезнаходження. У конторах є версії додатків для пристроїв з будь-якими популярними мобільними платформами.

Крок 3. Поповнюємо особистий рахунок

Є десятки способів поповнити особистий рахунок.

Відкриваю сторінку «поповнення рахунку» в першій-ліпшій конторі і вивчаю варіанти переказу грошей:

  • електронні системи – Вебмані, ЯндексДеньги, Moneta, Comepay, Skrill, Neteller;
  • оплата через мобільних провайдерів МТС, Мегафон, Білайн;
  • банківські карти;
  • магазин «Зв'язковий»;
  • поштовий переказ;
  • платіжні термінали.

Вибирайте найбільш зручний і вигідний варіант. Але пам'ятайте, що деякі системи беруть за послуги посередницькі відсотки. До недавнього часу я особисто користувався Вебмані, тепер перейшов на перекази з картки.

Крок 4. Запускаємо додаток і вибираємо необхідне подія

Стан рахунку змінюється після поповнення практично миттєво. Тепер залишилося тільки вибрати подію і вивчити коефіцієнти. У більшості контор достатньо 2-3 кліків, щоб знайти потрібну подію і результат.

Крок 5. Вибираємо кращий коефіцієнт

Коефіцієнти – величина непостійна. Вони починають змінюватися відразу, як тільки контора виставляє щоденну лінію. Зміни коефіцієнтів залежать від грошових потоків, аналітичних розрахунків букмекерів та інших факторів.

Якщо ставите на фаворита, краще робити це якомога раніше, поки коефіцієнт не просів. А ось «кеф» на аутсайдера (андердога) має звичай злегка підростати до початку події.

Крок 6. Робимо ставку і чекаємо результатів змагань

Ставимо і чекаємо, поки закінчиться подія. Гравці – народ забобонний. Є такі, які з принципу не дивляться матч, на який ставлять.

Професіонали стежать за можливості за кожним подією, на яку ставлять. Але роблять це не заради азарту, криків «гол» і гострих відчуттів, а з метою аналізу можливих помилок.

Крок 7. Виводимо отримані гроші

Отже, довгоочікувана перемога! Виводимо гроші і насолоджуємося тріумфом. Я рекомендую проробляти цю операцію – виведення грошей – як можна частіше. Це дозволяє «в живу» відчути результат своїх праць.

Професіонали рідко виводять з контори всі гроші. Якщо вони зберігаються на ігровому депозиті в доларах, то це майже так само надійно, як банківський вклад.

4. Де робити ставки на спорт онлайн – огляд ТОП-3 букмекерських контор

Де робити ставки? Є гравці, які віддають перевагу іноземні букмекерські контори. Вони вигідніше в плані коефіцієнтів і надійніше в плані виведення грошей. Так було до недавнього часу, але з 14 року приймати онлайн-ставки в РФ мають право тільки сертифіковані організації.

Тому, щоб уникнути неприємностей зараз краще ставити у вітчизняних конторах, доступ до яких не заблокований провайдерами.

1) 1xstavka

БК 1xstavka1Xstavka розпочала свою роботу в 2007 році. Для російської контори 10 років – термін пристойний. За кілька років інтенсивної роботи установи пройшло шлях від новачка букмекерського ринку до визнаного лідера. Певну роль в становленні контори зіграла грамотна маркетингова політика.

Свою місію компанія бачить у розвитку букмекерського справи в . Контора практикує цивілізований підхід до ставок, націлена на постійну взаємодію з клієнтами і дотримується у своїй роботі принципів абсолютної прозорості.

БК «1Хставка» пропонує непогані коефіцієнти, широку лінію і зручний функціональний сайт. Контора приймає ставки як через інтернет, так і в наземних пунктах прийому. Розробники створили зручний мобільний додаток, що дозволяють гравцям залишатися на зв'язку в режимі 24/7.

Кількість подій у щоденній лінії – понад 1000. Більшість важливих спортивних змагань має детальну розпис з десятками і сотнями варіантів випадків на 1 матч.

Компанія 1xstavka полягає в саморегулівній організації букмекерів, тобто діяльність контори на російському ринку абсолютно легальна.

2) Фонбет

ФонбетНайстаріша БК на пострадянському просторі. Заснована в 1994 році. Однією з перших почала приймати ставки у населення в онлайн-режимі. Працює з гравцями з РФ, країн ближнього і далекого зарубіжжя. Доступно відкриття рахунку в 17 національних валютах. Має близько 1000 наземних офісів з прийому ставок тільки в .

Незважаючи на цілком середні коефіцієнти і не занадто багату на результати розпис, «Фонбет» користується величезною любов'ю у російськомовного населення. Причина тому – надійність і лояльне ставлення контори до плюсовим гравцям. І ще тут найпопулярніший в РФ тоталізатор. Джек-пот досягає часом 50-60 млн рублів, а пул (загальна сума ставок на тоталізатор) 7-10 млн.

3) Leon

ЛеонФірма має офіційну ліцензію з організації та проведення азартних ігор на території і полягає в СРО «Асоціація Букмекерських контор». Діяльність контори повністю законна. Це означає прозорість умов і гарантовані виплати.

Сайт БК «Леон» має функціональний сайт з привабливим інтерфейсом. Працює швидка і зручна мобільна версія. Компанія славиться своїми бонусами і системою нарахування призових балів гравцям незалежно від результатів зроблених ними ставок.

5. Як добитися успіху, роблячи ставки на спорт – 5 корисних порад для новачків

Обіграти букмекера на тривалій дистанції – подвиг, гідний захоплення. За статистикою, лише 2-3% гравців грають в плюс. Інші або програють, або залишаються при своїх. Я не кажу про разових виграші: зірвати банк в окремо взятій грі має шанси будь-який новачок. Зараз ми говоримо про довгостроковій грі.

Кілька базових порад для початківців гандикаперов.

Порада 1. Робіть ставки на той вид спорту, в якому добре розбираєтеся

Рада очевидний, але багато їм чомусь нехтують. Навіть якщо ви прекрасно розбираєтеся в коефіцієнтах і ймовірності, не варто ставити, наприклад, шахи, якщо ви нічого не розумієте в цьому виді спорту.

Як робити ставки

Кращий варіант для прогнозиста – діяти у вузькій ніші. Є гравці, які ставлять тільки на англійську прем'єр лігу або, скажімо, виключно на крикет. Вузька спеціалізація підвищує ваші шанси багаторазово.

Порада 2. Тестуйте різні стратегії

Ще недавно найприбутковішою вважалася стратегія під назвою «Value betting»   ставки на недооцінені букмекером події. Однак чим хитріше гравці, тим розумнішим букмекери. Сьогодні все важче знаходити в лінії букмекерські промахи і помилки.

Новачки тестують різні стратегії – фінансові, ігрові, комбіновані. Спробуйте кілька варіантів і зупиніться на те, що приносить вам максимальну прибуток (або мінімальні збитки). І пам'ятайте, що фінансовий менеджмент в ставках набагато важливіше вміння робити правильні прогнози.

Корисна посилання — «Стратегії ставок на спорт».

Порада 3. Слідкуйте за платними і безкоштовними прогнозами від аналітиків

В інтернеті купа сервісів і сайтів, на яких аналітики та успішні гандикаперы викладають свої прогнози. Не буду рекламувати ці сервіси, ви їх знайдете самі.

Скажу лише, що сліпо ставити за прибутковими гравцями – це цілком безпечно і іноді навіть прибутково, але не завжди перспективно. Гандикапер припинить розсилку, і що залишиться робити вам – починати з нуля? Шукати іншого «гуру»?

Порада 4. Вибирайте тільки перевірених і надійних букмекерів

Не варто грати в нікому невідомих конторах з сумнівною репутацією. В таких установах бувають привабливі коефіцієнти, щедрі бонуси і фантастичні акції, але є один мінус – вони не люблять платити за рахунками.

Порада 5. Виводите першу прибуток

Про це я вже говорив. Заробіток на ставках — це не цифри на рахунку в особистому кабінеті БК, а реальні гроші. Корисно і з фінансової, і з психологічної точки зору частіше виводити кошти з контори, витрачати їх з користю для себе і своєї сім'ї і періодично відпочивати від гри. А програючи, потрібно вміти вчасно зупинятися. Навчившись говорити «ні» власним бажанням відігратися прямо зараз, гравець-любитель перетворюється у професіонала.

Подивіться цікаве відео на тему букмекерського бізнесу.

6. Висновок

Отже, друзі, давайте підведемо підсумки. Ставки на спорт онлайн – перспективний, але достатньо складний вид заробітку, який підходить далеко не всім. Перш ніж приступити до гри в букмекерській конторі, варто вивчити механізми та особливості її роботи.

Питання до читачів

На ваш погляд, що необхідно для сталого заробітку на ставки на спорт?

Журнал бажає вам успіху у всіх фінансових починаннях! Будемо вдячні за думку про статтю в коментарях, оцінки і лайки в соцмережах. До нових зустрічей!


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Гроші » Ставки на спорт онлайн — як зробити ставку в рублях з телефону: покрокова інструкція для новачків + огляд ТОП-3 букмекерських контор