Дональд Трамп – коротка біографія, політична кар'єра, історія успіху + огляд книги Трампа «Мистецтво укладати угоди», а також цитати, аудіокниги та відео

Яка біографія Дональда Трампа і його історія успіху? Про що розповідається в його бестселері «Мистецтво укладати угоди» та інших книгах?

Здравствуйте, шановні читачі онлайн-журналу для підприємців-початківців ! З вами Дмитро Шапошников!

Сьогодні я хочу поговорити про людину, ім'я якого стає з кожним днем все більш відомим і популярним у нашій країні. Це Дональд Трамп – бізнесмен, політик, медіамагнат і відомий письменник.

Ви дізнаєтеся, яка біографія Дональда Трампа і історія успіху, а також про що розповідається в його бестселері «Мистецтво укладати угоди» та інших книгах.

Дональд Трамп - біографія і книги

1. Хто такий Дональд Трамп – біографічні дані вікіпедії, політична кар'єра, історія успіху

Легка для сприйняття і дійсно корисна література по теорії і практиці бізнесу – велика рідкість. Саме такого роду книги – цікаві і мають незаперечну практичну цінність – пише Дональд Трамп.

Ім'я цієї людини останнім часом стає все більш популярним за його політичною кар'єрою з цікавістю стежать не тільки американці, але і громадяни . Що не дивно: Трамп має всі шанси стати майбутнім президентом США.

Чому росіянам так цікавий Трамп, і що буде, якщо цей політик дійсно стане президентом штатів – питання, які виходять за рамки нашої статті. Мета цієї публікації – ближче познайомити читачів з цією людиною як з письменником, бізнесменом і політичним діячем.

Виступ Дональда Трампа на трибуні

Дональд Трамп (Donald Trump) – особистість різнобічна та багатогранна.

Ось лише кілька його амплуа:

  • автор бестселерів;
  • президент найбільшої будівельної корпорації Trump Organization;
  • засновник компанії «Трамп Ентертайнмент Ресортс», що спеціалізується на азартних іграх і готельному бізнесі;
  • продюсер і ведучий реаліті-шоу «Кандидат»;
  • політик, член республіканської партії;
  • гравець у гольф і любитель рестлінга;
  • мільярдер.

Але почнемо по порядку – з біографії цієї унікальної людини.

Біографія Дональда Трампа

Народився в 1946 році в Куінсі, (штат Нью-Йорк). Мати – родом з Шотландії, батько – уроджений американець, будівельник за професією. Дитинство і юність Дональд провів тут же – в Куінсі, тут і вчився в школі.

У 13 років із-за виниклих проблем з поведінкою батьки вирішили відправити сина в Військову академію Нью-Йорка, сподіваючись направити енергію підлітка у позитивне русло. Рішення було вірним – Дональд взяв активну участь у спортивному та громадському житті і став регулярно отримувати нагороди від академії.

Закінчивши заклад з відзнакою, Трамп продовжив освіту в Фордемском університеті. Недовго провчившись там, перевівся до бізнес-школи при університеті Пенсільванії, бо відчув в собі задатки успішного підприємця.

На фото Дональд Трамп в юності і молодості:

Трамп в юності і молодості

Одержавши ступінь бакалавра в 1968 році, він був прийнятий власним батьком в сімейний будівельний бізнес. Саме тоді Дональд Трамп млладший серйозно зацікавився нерухомістю.

Захоплення будівництвом нерухомості для Дональда Трампа стало справою всього життя.

Перший же проект – будівництво житлового комплексу в Огайо – приніс сімейного бізнесу дохід у розмірі $6 млн. Ця сума вдвічі перевищила витрачені на будівництво гроші, але Трамп не збирався «спочивати на лаврах». Його наступні проекти були ще більш дорогими і прибутковими.

У пошуках спонсорів він звертався до банкірам, магнатам, менеджерам вищого рівня: коло знайомств молодого підприємця поступово зростав і поповнювався найвпливовішими людьми Америки.

Перший по-справжньому великий проект Трампа – відновлення напівзруйнованої готелю «Commodore» в Нью-Йорку. Сумне нежитлова будівля за кілька років було перетворено в 25-поверховий моноліт із сталі і скла.

Наступні віхи великого шляху:

  • найвищий на момент споруди хмарочос Нью-Йорка «Трамп Тауер», що приніс Дональду дохід в $200 млн.;
  • «Замок Трампа» вартістю в $320 млн.;
  • розважальний мега-комплекс Trump Plaza Hotel;
  • найбільший готель-казино на планеті «Тадж-Махал».

Це лише найбільш значущі об'єкти Трампа, а скільки було менш масштабних і локальних проектів, не знає, напевно, навіть сам їх власник.

Незважаючи на настільки значні успіхи, 90-ті роки пройшли для Дональда під знаком занепаду. Трамп кілька разів опинявся на межі грошового краху, але дивом вибрався з боргів і до початку тисячоліття відновив слабку репутацію.

Трамп ШОУМЕН

У 2002 він запустив проект «Кандидат» на ТБ, популярний досі, викупив компанію, що займається організацією конкурсів «Міс Всесвіт», попутно знімався в кіно (його можна побачити, наприклад, в картині «Один вдома-2»), почав успішну політичну кар'єру.

2. У чому секрет популярності бестселера Трампа «Мистецтво укладати угоди»   опис книги і практична цінність

Дональд Трамп - книга мистецтво укладати угодиКрім бізнесу та кар'єри телеведучого, Трамп займався і письменницькою діяльністю. Його перу належать кілька бестселерів на тему підприємництва і політики.

Ця книга   реальне наочна допомога і керівництво для тих, хто мріє досягти граничних висот у кар'єрі бізнесмена і керівника.

Автор докладно і докладно розповідає про найбільш ефективних стратегій ведення справ, спираючись на особистий досвід і наводячи приклади з життя.

Додатковий бонус – гумор і позитивний настрій автора.

Скачати книгу Дональда Трампа «Мистецтво укладати угоди».

Ця праця навчить вас:

  • правильно вести переговори з партнерами;
  • укладати угоди на максимально вигідних умовах;
  • приймати правильні рішення;
  • діяти продуктивно в ситуаціях, що вимагають миттєвої реакції;
  • здійснювати правильні телефонні дзвінки, що стосуються бізнесу;
  • ефективно мотивувати підлеглих і співробітників;
  • не боятися помилок і неправильних рішень.

«Мистецтво укладати угоди»   найвідоміша книга Трампа та сама корисна книга для початківців бізнесменів.

Книга має неймовірно мотивує і надихає дією. Іронія і здорова самовпевненість Трампа перетворюють читання в суцільне задоволення.

3. Інші книги Дональда Трампа – ТОП-5 найпопулярніших

Трамп написав не одну книгу, а добрий десяток. Не всі книги присвячені виключно підприємництва й економіки: наприклад, «Покалічена Америка»   більше політична книга на актуальні і злободенні теми, цікаві кожній мислячій людині.

Книга 1. Як стати багатим

Дональд Трамп - книга як стати багатим
Купити книгу

Книга буде вам корисна і здасться цікавою, якщо вас цікавлять наступні питання:

  • чому одні люди щасливі в будь-яких починаннях, а інші живуть на «прожитковий мінімум»;
  • як досягти багатства, не маючи значного початкового капіталу;
  • як правильно вкладати гроші, щоб вони приносили стабільний профіт;
  • у чому секрет мільярдерів.

У книзі величезну кількість практичних рад і рекомендацій, які підвищать вашу фінансову грамотність і допоможуть стати більш компетентними в питаннях бізнесу.

Також про те, як стати багатим з нуля, ми писали в одній з наших статей.

Книга 2. Думай як мільярдер

Дональд Трамп - книга думай як мільярдер
Купити книгу

Щоб стати багатим, потрібно мати звички і думки багатих. Зміни своє мислення-і світ зміниться сама собою. Думай як мільярдер, і ти обов'язково ним станеш.

Книга зробить із звичайного людини потенційного багатія. Дональд Трамп вчить правильному ставленню до грошей і пояснює, як грамотно розпоряджатися грошима, щоб постійно збільшувати, а не зменшувати їх кількість. На цю тему з практичними прикладами ми вже писали в статті як примножити гроші і збільшити капітал.

Автор говорить не тільки про гроші, але також про особисті таланти і здібності кожної людини. Цими активами, як і власним часом, теж потрібно вчитися керувати з граничною ефективністю.

Грамотне і реально корисне «керівництво споживача», яка вчить мистецтву володіти і розпоряджатися матеріальними і духовними благами.

Книга 3. Чому ми хочемо, щоб ви були багаті

Дональд Трамп - книга чому ми хочемо щоб ви були багаті
Купити книгу

Корисна і вельми захоплююча література, справжній подарунок усім, хто мріє радикально примножити свої доходи. Книга написана у співавторстві з іншим успішним бізнесменом – Робертом Кійосакі, про який в нашому журналі є окрема публікація.

Взагалі-то мільярдери неохоче видають секрети свого збагачення, але наші автори – не з таких. Їм абсолютно нічого приховувати, адже їх нажиті капітали чесно і виключно власними зусиллями.

Два найвідоміших людини сучасності об'єднали свої уми, щоб допомогти всім нам не просто вирішити фінансові питання, а стати по-справжньому багатими. Пропустити читання такої книги ніяк не можна.

Книга 4. Думки по великому і не гальмуй!

Дональд Трамп - книга думки по-крупному, і не гальмуй

У цій книзі автор розвінчує обивательські міфи про світ бізнесу і робить це блискуче і з незмінним гумором. Успіх і багатство, пише Трамп, доля сильних і здатних, а сумніви і тривалі роздуми – доля невдах.

Автор готує бізнесменів-початківців до жорстокої сутички і пояснює, чому кожен підприємець повинен вміти прораховувати всі прийняті рішення і відповідати ударом на удар.

Особлива увага приділяється відносинам з конкурентами і ролі вольових якостей у досягненні успіху.

Книга 5. Покалічена Америка: як зробити Америку знову великої

Рік написання книги – 2015. Всі питання і проблеми, які автор намагається вирішити у своєму дослідженні, актуальні і сьогодні. Сфери уваги Трампа як політика: нелегальна еміграція, зовнішня і внутрішня політика США, відносини з Росією, позиція Америки в світі. Підзаголовок книги «Як зробити Америку знову великої».

Дональд розуміє, що зараз Америка в якомусь сенсі знаходиться в кризі і це стосується не тільки держборгу США, який обчислюється трильйонами доларів, але і загальними настроями американського народу до діючої влади.

4. Цитати Дональда Трампа

Афоризми, цитати, висловлюючи Дональда Трампа з книг і публічних виступів:

  1. До тих пір, поки у вас є здатність мислити — мисліть масштабно!
  2. Щоб досягти успіху, вам потрібно відокремити себе від 98% населення планети.
  3. Для мільярдерів робота і задоволення — це одне і те ж.
  4. Другий за значимістю подія в житті кожного чоловіка — це день, коли він купує яхту, а найвеличніша подія в його житті — той день, коли він її продає.
  5. Завжди намагайтеся зрозуміти причину свого гніву: часом він цілком обгрунтований і навіть необхідний для справи, але іноді служить індикатором нерозуміння вами ситуації.
  6. Найбільший успіх приходить тоді, коли пливеш проти течії.
  7. Погані часи часто дають прекрасні можливості.
  8. Як правило, самий простий підхід виявляється найефективнішим.
  9. Я впевнений, що потрібно витрачати стільки, скільки вважаєш за потрібне. Але я також упевнений в тому, що не можна витрачати більше, ніж можна.

5. Читайте, дивіться, слухайте – книги, відео, аудіокниги Дональда Трампа

Інформації про Трампа надзвичайно багато в мережі, що свідчить про його популярність.

Пропонуємо почитати (скачать книги Дональда Трампа), послухати аудіокниги автора, а також подивитися фільм про нього:

6. Висновок

Підведемо підсумки, друзі! Яким би не було ваше особисте ставлення до Дональду Трампу, це без сумніву, успішний і улюблений багатьма людина і видатний підприємець сучасності.

Книги цього автора, присвячені бізнесу та економіці, заслуговують самого уважного ставлення. Бізнесменам-початківцям вони можуть бути рекомендовані як настільні.

Практична користь подібної літератури для новачків бізнесу і всіх людей, що бажають поліпшити своє життя, досить висока. Читайте, вивчайте і застосовуйте на практиці отримані знання!

З нетерпінням чекаємо ваших думок, порад і коментарів по темі публікації!


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Діловий світ » Дональд Трамп – коротка біографія, політична кар'єра, історія успіху + огляд книги Трампа «Мистецтво укладати угоди», а також цитати, аудіокниги та відео