Сервіс DASMS   ефективна зворотній зв'язок по sms: знайте, що дійсно думають про вашому бізнесі клієнти!

Микола надає послуги сервісу sms зворотного зв'язку DASMS, який допомагає контролювати і впливати на репутацію будь-якого закладу. Як за допомогою смс-сервісу підвищити ефективність власного бізнесу?

Привіт, друзі. На зв'язку один з авторів бізнес-журналу .ru, Олександр Бережнов. Сьогодні у нас інтерв'ю з реальним успішним підприємцем, засновником власного малого бізнесу, Миколою Саганенко.

Микола надає послуги сервісу sms зворотного зв'язку DASMS (сайт dasms.ru), який допомагає контролювати і впливати на репутацію будь-якого закладу.

Погодьтеся, один з важливих факторів, які допомагають бізнесу розвиватися — правильна оцінка і адекватна реакція на зауваження. Це можуть бути відгуки та рекомендації партнерів і клієнтів, проте далеко не кожен вміє правильно висловлювати критику або пред'являти претензії відкрито.

Зауваження конкурентів і професіоналів — не менш важливий показник: далекоглядному керівнику вони допомагають правильно розставити акценти, а тимчасовим — максимально швидко покинути зайняту нішу. Як ефективно використовувати критичні посили, використовуючи сучасні технології, Микола розповів в нашому інтерв'ю.

Микола Саганенко сервіс dasms

Початок інтерв'ю


Доброго дня, Микола. Розкажіть про себе, як все починалося і чому вирішили зайнятися цим проектом?
добрий День. Якщо коротко: я закінчив школу з поглибленим вивченням англійської мови і університет за фахом «юриспруденція».У перервах між школою і університетом завжди працював. Основний напрямок — розробка програм та бізнес-проектів для мережі. У бізнесі я трохи більше 10 років.

Нинішнє і найактуальніше моє дітище — сервіс зворотного зв'язку ДАСМС: він повністю відповідає тим масштабами і обсягами ринку, в яких мені хочеться працювати.

У другій половині 2015 року зареєстрований товарний знак, пройшов вдалий старт продажів нового продукту, і проект розвивається далі: плануємо запустити близько 70 партнерів по всій .

Задоволений клієнт сервісу

Розкажіть детальніше про сервіс ДАСМС: що це таке, кому потрібно і навіщо?
Все досить просто: у приватній або державній організації (профіль діяльності значення не має), де потік відвідувачів стабільно високий (кількість — від 30 чоловік в день), завжди виникають нерозуміння споживача і продавця.

Багато хто пам'ятає «Куточок споживача» та обов'язкову «Книгу скарг і пропозицій». Більшість громадян переконані: книга — для різних перевіряючих і лише в останню чергу — для керівництва підприємства.

Низька ефективність «Книги скарг» зрозуміла: керівництво її або не читає, або читає неуважно.

А відвідувачам витрачати час на писанину не хочеться: вони або не хочуть псувати відносини з організацією (але змушені в ній обслуговуватися), або не хочуть виглядати склочниками (що в корені неправильно, але це не вина відвідувача — такий у нас менталітет).

Сервіс DASMS спрощує процедуру донесення претензій до керівництва і обробку цих претензій. На стійках в барах і банках, на столах в ресторанах та автосалонах, в медичних і навчальних закладах, біля віконець кас стоять таблички з телефонами, на які ви можете відправити у будь-який момент свою претензію або пропозицію у вигляді SMS-повідомлення.

Приклад позиціонування сервісу на території клієнта (банк):

Приклад реклами сервісу на точці

І наш сервіс ДАСМС вирішує головне завдання — дати можливість клієнтові (відвідувачу, покупцю, замовнику — називайте як завгодно) дати зворотний зв'язок безпосередньо керівництву. Уявіть ситуацію, наприклад, в банку: при неякісному обслуговуванні відвідувач влаштовує скандал (в будь-якому разі, саме він в першу чергу буде виглядати в поганому світлі) або залишає негативні пости про заклад, що йому не сподобалося, на різних ресурсах.Колектив і керівник компанії у таких випадках навіть не дізнаються про те, що відбувається, а репутація, тим не менш, буде здорово зіпсована. При наявності нашого сервісу результат буде абсолютно іншим: з незадоволеним клієнтом зв'яжуться (не обов'язково — моментально), коли він трохи заспокоїться і зможе адекватно оцінити те, що відбувається; всередині колективу зроблять висновки і приймуть заходи для недопущення подібних ситуацій; репутація закладу не постраждає.
тобто, сервіс ДАСМС — це мобільна подушка для тих, кому хочеться поплакати?
У якомусь сенсі — так. І такий сервіс більше потрібен керівництва (власника) підприємства, ніж відвідувачам. По-перше, самі працівники можуть надсилати свої побажання. По-друге, в епоху «великого пальця» (мобільних телефонів і швидкого набору SMS) люди звикли до відправлення повідомлень зі своїх гаджетів, а не до рукописних текстів.Чому саме керівнику потрібен наш сервіс? Тому що він зможе в будь-який момент контролювати в особистому кабінеті відбувається (на підставі обліку статистики будуються графіки) або перечитуючи повідомлення.

Незалежно від змісту послань, мислячий керівник побачить ті недоліки, на які око вже «замилилося» — це актуально в першу чергу для приватного бізнесу (ніхто не критикує, власник — сам собі начальник, і так далі).

Якщо говорити про інтернет як про «подушці для поплакатися від душі», то вона виявилася затребуваною: продукт запущений у продаж в грудні 2015 року, і кількість покупців послуги щоденно зростає.
Микола, а як Ви бачите розвиток проекту в майбутньому?
Проект актуальний: ринок подібних послуг охоплений максимум на 2% (в масштабах РФ). Сервіс універсальний і цікавий як для мережевих (маркетів, автосалонів, банків, автозаправок, точок громадського харчування), так і для відокремлених підприємств (з 1-2 філіями).

Зустріч з клієнтом

Сьогодні статистика така: на 168 міст з населенням від 100 000 чоловік буде потрібно мінімум 170 000 підключених абонентів, щоб ринок наданої послуги був насичений на 80%. Зараз цей показник — не більше 2%, і то — за рахунок міст-мільйонників.А в плані перспектив — планую продаж франшизи: у мене налагоджений випуск власного обладнання (воно в 10-15 разів дешевше імпортного), зареєстрований товарний знак, готова вся документація. І найголовніше — обкатана схема надання послуги. Тому 2016 рік для мене і проекту — оптимальний час для залучення нових партнерів, які будуть заробляти з нашою допомогою в інших місцях .
Останнє запитання: наскільки ДАСМС дороге задоволення для покупця?
Все залежить від кількості підключених номерів та терміну дії договору: чим більше номерів і строк контракту (максимум — 3 роки), тим дешевше.В середньому — це 3 000 руб./міс. для двох номерів (мається на увазі 2 точки обслуговування) протягом півроку (більш детальний тарифний план та перелік додаткових послуг — на сайті (http://dasms.ru/price.php — прим. ред.). Але ми пропонуємо нашим користувачам можливість безкоштовної «обкатки» сервісу протягом 1 тижня: це дозволить оцінити функціонал і необхідність вибору найбільш відповідного рішення для свого підприємства.

Якщо вас зацікавила можливість стати одним з партнерів Миколи — зверніться до нього особисто з будь-яких питань прямо зараз:

Миколая також легко знайти Вконтакте або Facebook   пишіть з будь-яких питань, відповісти обіцяв всім.


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Інтернет » Сервіс DASMS   ефективна зворотній зв'язок по sms: знайте, що дійсно думають про вашому бізнесі клієнти!