Інвестиції в Інтернеті від 100 рублів — як правильно інвестувати з малими ризиками + ТОП-7 надійних варіантів онлайн-інвестування

Що таке інвестиції в Інтернеті і як заробити на інвестуванні? Як інвестувати в інтернеті з малими ризиками? Які інтернет-проекти здатні збільшити ваш заробіток?

Здрастуйте, дорогі друзі! На зв'язку Денис Кудерин, фахівець у сфері інвестицій.

Наша нова тема – прибуткові та надійні інвестиції в інтернеті. Матеріал буде корисний всім, хто хоче заробляти з допомогою найактуальніших на сьогодні інвестиційних інструментів.

Все більше людей вкладають гроші в перспективні онлайн-проекти і багаторазово збільшує свої доходи, навіть не виходячи з дому.

Хочете приєднатися до їх числа? Тоді – вперед!

Інвестиції в інтернеті

Зміст
  1. Особливості інвестування в Інтернеті
  2. З чого почати інвестування в Інтернеті – 5 вимог до починаючому інвестору
  3. Куди інвестувати в Інтернеті – самі надійні варіанти
  4. 6 основних помилок початківців інтернет-інвестора
  5. Міфи про інвестування в Інтернеті
  6. Висновок

1. Особливості інвестування в Інтернеті

Інтернет – простір безмежних можливостей для підприємливих, думаючих і енергійних людей. В мережі можна не тільки розважатися, спілкуватися та отримувати інформацію. Тут можна заробляти і заробляти багато.

Хочете, щоб всесвітня павутина стала джерелом вашої фінансової незалежності? Тоді вкладайте свої кошти онлайн у перспективні інвестиційні інструменти.

Зробивши грамотні вкладення, ви отримаєте пасивний дохід – до такого типу заробітку прагнуть всі розумні люди. Гроші можна пустити в оборот і збільшити їх кількість: у результаті такого маневру ви отримаєте фінансову незалежність і свободу від важкої найманої праці.

Грамотні інвестиції в інтернеті це:

  • заробіток, який не залежить від затрат праці;
  • впевненість у завтрашньому дні;
  • вільний час для життя та реалізації своїх планів.

Час – головний актив людини. Якщо у вас немає часу на себе, значить, життя проходить даремно. Хочете подорожувати, спілкуватися з сім'єю, творити, відпочивати, самовдосконалюватися?

Тоді зробіть так, щоб ваші доходи як можна менше залежали від витрачених на заробіток людино-годин. Якщо ви не багатий спадкоємець, то інвестиції – найбільш доступний і ефективний спосіб створення пасивного доходу.

Головна умова успіху – правильний (я б навіть сказав – академічний) підхід до процесу інвестування. Не можна вкладати гроші «навмання».

Щоб створити пасивний дохід завтра, треба активно попрацювати сьогодні. Всі фінансові операції повинні бути продуманими, прорахованими і максимально безпечними.

Хоча ризик залишається в будь-якому випадку – така специфіка будь-яких операцій з грошима, включаючи банківські вклади.

Детальніше про механізми і принципи інвестування у статті «Вигідні інвестиції в ».

2. З чого почати інвестування в Інтернеті – 5 вимог до починаючому інвестору

Головна мета початківця інвестора – досягти фінансової свободи з найменшими матеріальними (і моральними втратами. Справа прибуткових вкладень вимагає деякої підготовки.

Справа навіть не в наявності достатньої суми для інвестицій: потрібні базові знання та навички. В мережі повно шахраїв і аферистів, готових поживитися чужими грошима. Потрібно вміти розпізнавати обман і обходити такі пропозиції за версту.

Крім того, не всі інвестиційні напрямки підійдуть для новачків – деякі з них вимагають певного досвіду у фінансовій сфері.

Для більш поглибленого вивчення цієї теми читайте нашу статтю – «Інвестування для початківців».

А тепер – основні вимоги до початківцям вкладникам.

Вимога 1. Наявність виходу в Інтернет

Перша умова для проведення успішних фінансових операцій – наявність стабільного і по можливості швидкого інтернету. Можна було і не говорити про цю вимогу, але від якості зв'язку та її сталості часто залежить доля ваших грошей.

Крім власне інтернету, інвесторами активно використовуються електронні платіжні системи, а також будь-які інші надійні способи грошових переказів в мережі. І пам'ятайте, що будь-який незахищений акаунт створює загрозу ваших фінансів.

Вимога 2. Базові економічні знання

Інвестувати без базової економічної підготовки – усе одно, що лізти у воду, не вміючи плавати. Не варто вкладатися в перший-ліпший проект, не вивчивши основ грамотного інвестування.

Займіться самоосвітою. Часу на це піде небагато, зате вам будуть зрозумілі принципи і механізми роботи прибуткових вкладень.

Почніть з тематичних блогів і форумів, потім переходьте до читання спеціальної літератури. Є маса корисних і написані доступною мовою книг, які допоможуть розібратися, що до чого, протягом тижня-двох.

Рекомендую книгу Роберта Кийосаки «Керівництво Багатого Тата по інвестуванню». Про те, хто такий Роберт Кійосакі, на ресурсі є окремий матеріал.

Вимогу 3. Стресостійкість

Правильний психологічний настрій і стресостійкість – обов'язкові якості успішного інвестора.

Розлучитися зі своїми грошима і не відчувати занепокоєння з цього приводу нормальній людині вкрай важко. Але потрібно, щоб це занепокоєння не заважало вам приймати тверезі і зважені рішення.

І будьте готові до того, що інвестиції – це не миттєвий прибуток. Слід заздалегідь налаштувати себе на довгостроковий очікування. Реальні результати з'являться лише через кілька місяців, а то й років. Чим довше термін вкладень, тим вище доходи.

Вимога 4. Готовність до фінансових втрат

Управління фінансовими ризиками – складне завдання. Будь-який новачок може втратити частину грошей, це неминучий побічний ефект інвестиційного процесу.

Фінансові ризики

Пам'ятайте: успіх не буває постійною. З фінансовими втратами стикаються навіть досвідчені інвестори. Головне, не втрачати холоднокровності в таких ситуаціях і будь-які рішення приймати виключно після всебічного аналізу.

Вимога 5. Об'єктивність

Мається на увазі твереза оцінка своїх можливостей. Не можна отримати прибуток понад того, що може дати конкретний фінансовий інструмент.

Заздалегідь визначте для себе терміни та мети інвестування і тільки після цього починайте поетапне розмірений рух вперед.

3. Куди інвестувати в Інтернеті – самі надійні варіанти

Переходимо до практики. Пропоную увазі читачів найнадійніші напрямки для інвестування коштів через інтернет.

Деякі варіанти перевірені на власній практиці, інші включені в огляд за рекомендаціями професійних експертів.

Варіант 1. Форекс

Слово «Форекс» чув кожен, але мало хто розуміє, як працює цей інвестиційний інструмент.

В двох словах, Форекс – це міжнародний валютний ринок (біржа). Заробляти на різниці в курсах валют може кожен, у кого є час, кошти і бажання. Потенційний дохід від торгівлі не лімітований. Можна отримувати від 25% до 50% річних і вище.

Найбільш безпечний і доступний спосіб роботи на Форекс для неофітів – використання брокерів. Найнадійніші форекс-брокери Альпарі, InstaForex, АльфаФорекс.

Хочете подробиць про цей вид пасивного доходу – читайте статтю нашого журналу «Форекс Брокери».

Варіант 2. ПАММ-рахунки

Абревіатура ПАММ походить від англійського словосполучення Percent Allocation Management Module, що в перекладі означає «модуль управління процентним розподілом». Звучить складно, але якщо пояснити, все встане на свої місця.

ПАММ-рахунок – механізм, що дозволяє передавати в довірче управління грошові рахунки для проведення прибуткових операцій на фінансових ринках. Тобто ви віддаєте свої гроші в руки професіоналів, вони займаються їх множенням за певну винагороду.

Один з варіантів – передача коштів для торгівлі на згаданому ринку Форекс. Гроші вкладаються також біржові ринки та інші прибуткові напрямки. Ваше завдання – грамотно вибрати посередника і чекати, поки на ваші рахунки почне «капати» прибуток від успішних фінансових операцій.

До кращим проектам, які пропонують сотні перевірених ПАММ-рахунків, відноситься компанія Альпарі. Загляньте на сайт – у розділі «інвестиції» представлена вичерпна інформація та перелік рахунків для вкладення грошей.

Читайте також на сайті докладну статтю про ПАММ-рахунках.

Варіант 3. Інвестування в дорогоцінні метали через ОМС

Золото та інші дорогоцінні метали (срібло, платину, паладій) теж можна купувати віртуально. Знеособлений металевий рахунок (ОМС) не обкладається податком і гарантує надійний дохід, оскільки ціна на дорогоцінні метали з часом завжди підвищується.

Суть такої операції наступна: клієнт відкриває рахунок у банку, на якому міститься певна кількість золота (або іншого металу) в грошовому еквіваленті. Рахунок відкривається на рік і продовжується за вашим бажанням.

Прибутковість залежить від зміни цін на дорогоцінні метали на внутрішньому і міжнародному ринку. Довгострокові інвестиції в золото у вигляді ОМС майже гарантують примноження капіталу. Дорогоцінні метали рідко падають в ціні.

Приклад

За останні 5 років вартість 1 г золота збільшилася на 25%, срібла – на 26%. Характерно, що економічна криза не знижує вартість металів, а навпаки.

Вкладникам з фахівці радять скористатися послугами однієї з 2 компаній, що спеціалізуються на роботі з ОМС.

Ультима«Ультима» – бренд, відомий на російському ринку з 1996 року. Величезний асортимент інвестиційних продуктів, в числі яких – вкладення в золото, кращі торгові і біржові майданчики. Всі вклади клієнтів в обов'язковому порядку страхуються.

Компанія має доступ на російські та світові ринки, надає інформаційну та аналітичну підтримку інвесторам, гарантує повну прозорість фінансових операцій та надає звіти за вкладами в будь-який момент.

Соцагрофинанс«СоцАгроФинанс» – виробничо-фінансова організація. Профіль компанії – інвестиції в дорогоцінні метали і золотодобувну промисловість. Фірма пропонує інвесторам вклади з фіксованим коефіцієнтом річного прибутку.

Розвиває власні високорентабельні проекти, залучаючи гроші інвесторів у реальні виробничі галузі. Молодий, але перспективний гравець фінансового ринку РФ.

Варіант 4. Вони

Слово «хайп» походить від англійської абревіатури HYIP: High Yield Investment Program – високоприбуткова інвестиційна програма. Це проекти з високим коефіцієнтом ризику, але які обіцяють своїм вкладником привабливі відсотки чистого прибутку.

Багато хто вважає хайпи чистої води шахрайством, але це не заважає тисячам вкладників отримувати зі своїх інвестицій реальний прибуток. Головне – вибрати з сотень різних проектів найбільш відкриту фірму з прозорим механізмом обігу коштів, що надійшли.

Хайпи

Термін життя хайпи обмежений, і найчесніші компанії прямо заявляють про це відразу після початку роботи в мережі.

Кілька порад для тих, хто бажає збагатитися швидко і на велику суму:

  • вкладайте в хайпи на початковому етапі їх існування;
  • не інвестуйте всі вільні гроші в один проект, розділіть їх хоча б на три частини;
  • виводите прибуток порційно;
  • попередньо уважно вивчіть принципи роботи компанії.

Заробляти на хайпи цілком реально, головне – грати за певними правилами.

Варіант 5. Микрозаймы

Мікрокредити – затребувана фінансова послуга, якою щодня користуються тисячі людей. Однак МФО мають потребу в капіталах, щоб задовольняти апетити позичальників, інакше їх доходи знизяться.

Тому компанії такого типу пропонують всім бажаючим відкрити депозит і отримувати відсотки за використання своїх коштів в якості обігового активу. Відсотки тут більше, ніж у банку, але і ризики досить високі.

Варіант 6. Інтернет-магазини

Сьогодні в інтернеті можна торгувати чим завгодно – товарами, послугами, сайтами, інтелектуальними та інформаційними продуктами.

Багатьом власникам онлайн-майданчиків не вистачає коштів, щоб просунути і розкрутити свій ресурс. Такі люди (або компанії) залучають кошти інвесторів, щоб запустити свій продукт і отримувати з нього доходи від торгівлі. Своїм вкладникам власники платять хороші відсотки.

По темі інвестицій в бізнес на сайті є окрема стаття.

Для наочності уявімо популярні фінансові інструменти у вигляді таблиці:

Варіанти інвестування Передбачувана прибутковість Особливості
1 Форекс Від 20% до 50% Вимагаються базові знання ринку
2 ПАММ-рахунки Від 20% Потрібен грамотний підхід до вибору рахунки
3 Знеособлені металеві рахунки Залежить від типу вкладу Надійність, низькі ризики
4 Хайпи Від 15% до 30% і вище Відносяться до ризикованих інвестицій
5 Микрозаймы Від 15-20% і вище Високий дохід в короткі терміни
6 Інтернет-магазини Визначається в рамках індивідуального договору Значення має профіль компанії та поточна ситуація на ринку

4. 6 основних помилок початківців інтернет-інвестора

Перерахуємо головні помилки початківців інвесторів. Знаючи про те, як НЕ треба діяти, ви знизите ризик втратити капітал і попутно збережете власні нерви.

Помилка 1. Вкладення великих сум в один проект

Народна мудрість говорить – не кладіть всі яйця в одну корзину. Щодо інвестицій це особливо актуально: поділ заощаджень за кількома напрямками на порядок знижує фінансові ризики.

Помилка 2. Зневажливе ставлення до безпеки

Забуваючи про безпеку, новачки ризикують не тільки прибутком, але і самим капіталом. Зломи акаунтів з низьким рівнем надійності зустрічаються часто-густо.

Додатково захистити ваші вклади допоможе страхування, яке часто пропонують клієнтам самі інвестиційні компанії.

Помилка 3. Жадібність

Жадібність у фінансових справах ще нікому не приносила користі. Не прагніть до максимального прибутку відразу, будьте терплячими, розумні і послідовні.

Для інвестора-початківця головне – не отримати все і відразу, а розібратися в механізмах і перспективи інвестиційних напрямів. Досвід і знання – вкладення з найбільш високим ступенем окупності.

Помилка 4. Інвестування в неперевірені проекти

Тут все ясно – не можна вкладати гроші в проект, про який ви не маєте достовірної інформації.

Якими б привабливими не здавалися вам умови інвестування, потрібно витратити час на перевірку партнера. Оцініть рівень безпеки сайту, почитайте відгуки в мережі, перевірте ліцензії і сертифікати і тільки потім переводите на свої рахунки гроші.

Помилка 5. Бажання вивести відразу велику суму

Не всі проекти (у особливою мірою це стосується хайпів) із захопленням ставляться до висновку клієнтами великих грошових сум. Виводити вклади з високоризикових рахунків компаній краще по частинах, через певні проміжки часу.

Помилка 6. Відсутність стратегії інвестування

Без стратегічного плану інвестування нагадує американські гірки. При цьому падіння бувають більш хворобливими, ніж злети. Продумана стратегія – це їзда по рівній автостраді: мінімум ризику, максимум надійності.

5. Міфи про інвестування в Інтернеті

Є найпоширеніші міфи, які заважають вкладникам починати свої проекти. Страхи і стереотипи перешкоджають тверезого погляду на інвестування і не дозволяють розумно оцінити особисті фінансові перспективи.

Міф 1. Інвестування доступно тільки для багатих

Можливо, років 100 тому отримувати пасивний дохід дійсно могли лише власники солідних станів. В наш час інвестуванням можна займатися, маючи скромні заощадження. Просто потрібно грамотно підійти до питання перерозподілу коштів.

Міфи про інвестування в Інтернеті

Поріг входження інвесторів в сучасні інтернет-проекти нерідко становить чисто символічні суми. Зробити перші кроки можна, маючи в кишені всього $10. На $100 і зовсім можна створити цілий інвестиційні портфель, вклавши гроші, скажімо, в ПАММ-рахунки.

Міф 2. Інвестування пов'язане з великими ризиками

Ризики є в будь-яких справах, пов'язаних із фінансами. Навіть депозит в швейцарському банку не гарантує стовідсоткового збереження вкладу. Небезпека втратити гроші зростає, коли ви порушуєте правила інвестування або робите дурні помилки.

Це як їздити на автомобілі на червоне світло і перевищувати швидкість. Небезпечно? Так, безумовно. Чи можна уникнути? Уважно дивіться по сторонах і дотримуйтесь ПДР.

Міф 3. Інвестування для розумників

Прибуткові вкладення робити не складніше, ніж щодня віддавати важкої одноманітної роботи по 8 годин. Інвестування – це навик, який можна і треба освоювати.

Спеціальної освіти для цього не потрібно. Єдине, що від вас вимагається, це зрозуміти, що гроші – актив, який можна змусити працювати на себе.

Рекомендую подивитися корисний ролик на тему інвестування від Роберта Кіосакі.

6. Висновок

Час підсумувати сказане. Інвестиції в мережі – розвивається фінансова галузь, напрямок, у який вкладається з кожним роком все більше і більше коштів.

Чим раніше ви задумаєтеся про створення пасивного доходу, тим менше часу будете витрачати на це питання надалі. Стабільні надходження від вкладень – це шлях до мрії, шанс кардинально поліпшити життя і повністю змінити уявлення про власні можливості.

Сайт бажає читачам незмінного успіху в грошових справах! Чекаємо оцінок статті, коментарів і ваших ділових пропозицій.


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Інвестиції » Інвестиції в Інтернеті від 100 рублів — як правильно інвестувати з малими ризиками + ТОП-7 надійних варіантів онлайн-інвестування