Робота в Інтернеті на дому без вложений   ТОП-10 вакансій + історія нашого власного досвіду в якості віддалених працівників і роботодавців

Сьогодні ми розповімо про віддалену роботу в Інтернеті, її види та вакансії, актуальні в 2017 році, а також як знайти роботу в Мережі без вкладень і обману і отримувати вище середньої зарплати в вашому місті.

Вітаємо вас, шановний читачу! З вами засновники бізнес-журналу .ru Олександр Бережнов і Віталій Циганок.

Вже більше 7 років ми заробляємо через інтернет, зараз у нас своя команда, ми маємо вільний графік і працюємо на дому.

Але так було не завжди.

У нас не було багатих батьків, на самому початку ми ледве-ледве зводили кінці з кінцями і не раз стикалися з обманом.

У цій статті ми вирішили поділитися своїм багатим досвідом віддаленої роботи в Інтернеті як працівників, так і в ролі віддалених роботодавців.

Зі статті ви дізнаєтесь:

  • У знайти реальну роботу на дому і не нарватися на шахраїв?
  • Які вакансії роботи в Інтернеті актуальні 2017?
  • З чого варто починати свій шлях в Інтернеті новачкові?

Сідайте зручніше і закрийте всі вікна на вашому екрані! Ви не пошкодуєте, прочитавши статтю до кінця!

Робота в Інтернеті - огляд вакансій з відгуками

1. Робота в Інтернеті на дому   що потрібно знати початківцям

Робота в Інтернеті на дому дає людині можливість забути про графіки, підйом в 7 ранку і відпустку за розкладом. Почавши отримувати дохід через всесвітню мережу, ви знайдете фінансову стабільність, і головне – будете працювати тільки на себе.

В останні роки ринок віддаленої роботи і фріланса зростає в середньому на 30% в рік.

За даними провідних російських аналітичних агентств в 2015 році загальної обсяг коштів, зароблений фрілансерами і віддаленими співробітниками, склав ~ 1 мільярда доларів!

Навіть якщо спочатку ваші прибутки будуть невисокі, поступово ви будете вдосконалювати свої вміння і незабаром обов'язково досягнете задовольняє вас рівень доходу.

Однак, у багатьох людей виникають побоювання, коли мова заходить про роботу в Інтернеті, адже для більшості — це вигадка. Їм здається, що працюючи на дому, неможливо заробити гроші без вкладень і обману з боку роботодавців. Люди, які не раз зіткнулися з шахраями, насторожено ставляться до нових можливостей.

Ми ж стверджуємо, що Інтернет-діяльність — це реальна перспектива, доступна практично всім бажаючим.

Рівень доходу різних груп прилансеров

Щоб отримувати дохід з допомогою комп'ютера, зовсім не обов'язково бути крутим «айтішником» або програмістом. Достатньо мати постійний доступ в мережу, вільний час, електронний гаманець, наприклад, WebMoney або Яндекс.Гроші і бажання працювати.

Переваги роботи в Інтернеті

Давайте розглянемо основні переваги, які дає нам робота в Мережі:

  • Не потрібно формальне (спеціальна) освіта. Незалежно від того, скільки класів ви закінчили, який у вас соціальний статус і ким ви є, в Інтернеті є робота, яку ви зможете виконати і отримати за це гроші;
  • Необмежений розмір доходу. Тут немає верхньої планки в ваш заробіток. Якщо ви досить талановита людина і здатні швидко навчатися новому, то без проблем досягнете успіху в цій справі;
  • Можливість керувати своїм часом. Працюючи в мережі, ви самі встановлюєте свій розклад. Ви можете робити перерви, коли захочете, починати свій робочий день після обіду, призначати вихідний в будь-який день тижня. Люди, що працюють в офісі або в цеху «від дзвінка до дзвінка» можуть про такому графіку тільки мріяти.

Слід відразу попередити новачків, що високих прибутків в перші тижні і навіть місяці роботи в мережі очікувати навряд чи варто, особливо якщо ви шукайте заробіток без вкладень і ризику. Робота в Інтернеті для початківців — це зазвичай копітка й одноманітна діяльність: заробіток на виконання різного роду дешевих завдань.

Така робота більше підходить для студентів і школярів, які хочуть заробити трохи грошей на канікулах чи у вільний від навчання час.

Сюди ж відноситься заробіток на іграх, платні опитування в Інтернеті. Існує навіть такий вид заробітку, як набір тексту: пропонується просто перевести аудіо-або відеоконтент в текстовий файл. Оплачується така робота, треба сказати, бідно.

Головне – не зупинятися на цьому рівні надовго, інакше у фінансовому та особистісному плані вас чекає застій. Починаючи працювати в електронному просторі, завжди думайте про перспективи: якщо ваші доходи постійно збільшуються, а час, витрачений на працю, навпаки, зменшується, значить, ви знаходитеся на вірному шляху.

Чим відрізняється робота в Інтернеті від стандартної роботи в офісі — 10 головних відмінностей

Пропонуємо вам наочно порівняти переваги і недоліки віддаленої роботи в Інтернеті зі стандартною офісною роботою на виробництві.

Уважно вивчіть таблицю нижче:

Критерій порівняння Стандартна робота в офісі та на виробництві Віддалена робота
і фріланс
1 Гнучкий графік Немає
(майже завжди)
Є
2 Розмір доходу Обмежений
(в більшості випадків)
Необмежений
(прогресуючий)
3 Динаміка зростання доходу Низька Висока
4 Офіційне працевлаштування Так
(у випадку офіційного оформлення по трудовому кодексу)
Так
(при офіційно реєстрації діяльності   ІП або ТОВ)
5 Залежність від замовника (начальника) Є
(більшою мірою)
Є
(меншою мірою)
6 Характер доходу Прогнозований
(стабільний)
Плаваючий
(нестабільний на початку)
7 Ступінь відповідальності Середня Висока
8 Форма винагороди За процес
(в більшості випадків оклад)
результат
(завжди)
9 Трудовитрати до перших грошей Високі Високі
10 Географічна прив'язка до місця Є Немає

Ось ми і розібралися з поняттям «Робота в Інтернеті», побачили наочно її переваги і недоліки.

2. Віддалена робота і Фріланс: особливості та переваги

Фріланс і віддалена робота – майже аналогічні поняття.

«Фрілансер» означає в перекладі з англійської – «позаштатний співробітник», тобто людина, що працює віддалено без жорсткого графіка.

Якщо ви вибрали цей шлях, то клієнтів вам доведеться шукати самому. Знайшовши замовника, ви виконуєте роботу і отримуєте за це гонорар. Фріланс можна розглядати як початок своєї справи (бізнесу).

Віддалена робота — це практично та ж сама робота в її класичному розумінні, тільки в цьому випадку ви територіально не перебуваєте з роботодавцем в одному офісі або приміщенні. Наприклад, ви бухгалтер, який працює вдома і веде облік фінансів і документообіг певної компанії.

У мережі віддалену роботу можна знайти представникам сотень професій – журналістів, дизайнерів, програмістів, викладачів, перекладачів, менеджерів, інженерів. Будь-які навички і вміння, які не вимагають вашої безпосередньої присутності на місці роботи, можуть бути реалізовані через Інтернет.

Сьогодні через мережу можна писати статті, вчити людей англійської мови та йоги, малювати картини, створювати бізнес-проекти і робити ставки на футбольні матчі, що відбуваються в Новій Зеландії. Будь-який вид діяльності, яким ви володієте досконало, може при розумному підході приносити вам стабільний прибуток.

Робота на дому в Інтернеті – шанс заявити про себе і перетворити свій талант в гроші.

Фрілансерами стають сьогодні і представники творчих професій, і вузькі технічні фахівці.

Порівняльна таблиця фрілансерів і працівників

За статистикою, люди, що працюють віддалено, заробляють 1,5-2 рази більше своїх офісних колег, при цьому витрачають на роботу менше часу (сюди входить і час, який витрачається на дорогу до роботи).

Середній заробіток фахівця, що працює в мережі становить приблизно 30 до 100 тис. рублів щомісяця.

При класичній віддаленій роботі замовник та виконавець не зустрічаються один з одним особисто, а спілкуються виключно через засоби зв'язку – Інтернет, телефон, скайп або через електронну пошту.

Проте деякі фрілансери можуть знаходити клієнтів в рідному місті і спілкуватися з ними особисто, в цьому випадку робота не буде віддаленої.

Для віддаленої роботи неважливо, де ви живете – в селищі з населенням в 2 000 осіб або в мегаполісі. Інтернет дасть вам можливість миттєво зв'язатися з будь-якою точкою земної кулі.

Працюючи копірайтером, перекладачем, спеціалістом з IT-технологій, можна спілкуватися з клієнтами з різних країн: головна умова успішного співробітництва – взаєморозуміння і справедлива оплата праці.

5 головних плюсів (+) віддаленої роботи і фріланса

тепер Розглянемо основні переваги віддаленої роботи і фріланса:

  1. Економія часових та грошових ресурсів. Ви не витрачаєте гроші на проїзд, машину, офісну одяг і час на дорогу до роботи;
  2. Стабільність і перспективи. Працюючи в офісі або на виробництві, ви маєте тільки одного роботодавця, від якого залежить ваша зарплата. Якщо ви працюєте в мережі, число замовників потенційно не обмежена: ви можете самі вибирати найбільш щедрих і адекватних партнерів. Втрата одного із замовників – це не звільнення;
  3. Гнучкий графік. Наприклад, у вас є діти, яких не можна залишити без нагляду, або вам фізично складно вставати в 6 ранку: всі ці проблеми легко вирішуються, якщо ви вибираєте роботу на дому;
  4. Відчуття внутрішньої свободи. У фрілансера немає безпосереднього начальника і прив'язки до місця роботи: він вільна людина, що живе там, де він хоче.
    Деякі види фрілансу передбачають оплату за роботу кожен день: це зручніше, ніж отримувати зарплату раз на місяць або раз в 2 тижні;
  5. Можливість поєднувати роботу з подорожами. Ви можете жити в теплих країнах, продовжуючи працювати за власним графіком: замовнику не важливо, звідки ви надсилаєте зроблену роботу, головне – дотримання термінів і якість.

Але не думайте, що стати фрілансером – значить, отримувати гроші практично задарма. Така робота має і певні мінуси. Головний з них – відсутність соцпакета. Якщо ви не оформили свою діяльність, як індивідуальний підприємець, або не зареєстрували своє ТОВ, ви не маєте тих благ, які є в офіційно працевлаштованих людей.

Наприклад, вам доведеться самому оплачувати послуги лікарні, якщо ви захворієте. Відпустки теж доведеться оплачувати з своєї кишені.

На форумах, у блогах і на спеціальних сайтах для фрілансерів можна знайти відгуки про роботу в Інтернеті тих, хто реально пробував цей вид діяльності або практикує його досі. Нижче, ви також знайдете наші коментарі та відгуки наших друзів про роботу в Інтернеті.

Є й ті, кого категорично не влаштовує «повна свобода»: ніхто не говорить тобі, як і що робити, до всього доводиться доходити власним розумом. Але, якщо ви влилися в цей бізнес вельми вдало, то швидше за все вже не побажаєте ніякої іншої роботи, крім фріланса.

3. Робота в Інтернеті на дому без вложений – ТОП-10 вакансій

Якщо вас зацікавила перспектива роботи в Інтернеті без вкладень, пропонуємо вам ознайомитися із самими затребуваними і популярними вакансіями.

Одразу хочемо попередити, що робота в мережі – це праця, що передбачає дисципліну, відповідальність і витрати часу. Якщо ви ледачий, необов'язковий і безвідповідальна людина, то навряд чи у вас буде багато замовників.

Фріланс

Однак якщо ви любите свою справу, маєте мету, точно знаєте, чого стоїте і на що здатні, то Інтернет надасть вам масу можливостей реалізувати свій потенціал найкращим чином.

1 Вакансія. Дизайнер

Дизайнер – дуже затребувана в мережі професія, проте й конкуренція в цій області достатньо висока. Щоб влитися в цей бізнес з нуля, потрібно чимало часу і сил: спочатку доведеться працювати за копійки, проте поступово оплата вашої праці буде зростати.

Для будь-якого дизайнера найважливішою умовою успішної роботи виступає наявність портфоліо. Якщо у вашій папці (або на сайті) є приклади вдалих авторських проектів, ймовірність отримати замовлення багаторазово зростає.

Треба сказати, що у цієї спеціальності безліч різних напрямків, і для кожного з них існує своя власна аудиторія замовників. Найбільш популярна спеціальність даної категорії – веб-дизайнер. По суті, це людина, що зробить ваш сайт красивим, впізнаваним і функціональним.

Розробнику дизайну для Інтернет-ресурсу потрібно бути фахівцем відразу в декількох областях, але зате оплата може бути вельми гідною. Ціна за один проект варіюється 100$ до 3000$ і вище.

Популярні напрямки дизайну:

  • поліграфічний дизайн (створення макета упаковки, журналів, буклетів);
  • 3D-дизайн;
  • дизайн відеоігор;
  • створення флеш-графіки;
  • створення ілюстрацій;
  • технічний дизайн;
  • графічний дизайн (створення логотипів, фірмового стилю тощо).

Як бачите, поле діяльності більш ніж обширно, і для людини з творчими здібностями існують тисячі варіантів для самореалізації.

Вакансія 2. Копірайтер

Копірайтер, SEO-копирайтер, рерайтер – по суті, це різні напрями однієї професії.

Суть роботи копірайтера – створення унікального текстового контенту для Інтернет-ресурсів. Це найбільша класична віддалена робота через Інтернет: письменники майже ніколи не зустрічаються зі своїми замовниками особисто.

Спеціальність копірайтера вимагає від людини терпіння, посидючості і головне – віртуозного володіння словом. Творець текстового контенту повинен вміти написати технічну інструкцію по ремонту холодильника, зробити працюючу рекламу для СПА-салону або переписати будь-яку статтю так, щоб навіть сам автор її не впізнав.

Професія не з легких: вдалими творцями тексту стають далеко не всі. Допомагає в цьому досвід роботи журналіста, викладача літератури, філологічну освіту. Якщо ви навчитеся словом продавати товари та послуги або створювати унікальний, цікавий для читачів контент, ваші послуги стануть затребуваними і дорогими.

Хороший копірайтер може заробити в місяць 45 до 100 тисяч рублів (500$   1500$).

Для талановитих авторів з ім'ям і популярністю в мережевому просторі верхнього стелі не існує. Якщо власник ресурсу розуміє, що від текстового змісту безпосередньо залежать доходи сайту, він готовий платити хорошому копірайтеру ту ціну, яку той призначає сам.

Основна область доходів копірайтера – або рекламні тексти, що продають. Вміти продавати товари і послуги, просто розповідаючи про них, це ціла наука.

Діяльність копірайтера схожа на роботу креативного та талановитого продавця – від його вміння продати товар залежить рівень його доходу.

Вакансія 3. Менеджер Інтернет-проекту

Фахівець даного напрямку займається створенням концепції, стратегії, структури Інтернет-проекту (сайту). Така людина розробляє технічні завдання, проводить маркетингові дослідження, займається оптимізацією сайту, розкручуванням і просуванням в пошукових системах.

Фахівців з Інтернет-менеджменту поки не готують у вишах, але сам напрямок діяльності вже досить затребуване.

Власники сайтів, Інтернет-магазинів і інших мережевих ресурсів комерційних готові платити менеджерам своїх проектів 30 тис. рублів (500$) в місяць і вище.

Вакансія 4. Особистий помічник підприємця

Функції особистого помічника підприємця в Інтернеті ті ж, що і помічника в реальному житті – організація поточних справ, оптимізація графіка «боса», робота з документацією.

Відмінність в тому, що робота ведеться через Інтернет. Ця спеціальність вимагає уважності, творчого підходу, гнучкості мислення, вміння приймати нестандартні рішення.

Часто від помічника підприємця вимагається високий рівень комунікабельності. Адже він часто взаємодіє з клієнтами і партнерами свого керівника.

Віддалений помічник бізнесмена повинен:

  • добре володіти IT-технологіями, комп'ютером;
  • вміти ввести звітність;
  • складати ділові плани;
  • працювати з фрілансерами і ставити перед ними технічні завдання;
  • мати гнучке мислення і високий рівень ділового спілкування.

Щомісячний заробіток хорошого фахівця в цій справі необмежений: все залежить від щедрості підприємця.

Вакансія 5. Фахівець колл-центру

Оператор call-центру – людина, що допомагає отримати інформацію, розповідає про послуги, консультує з того чи іншого питання через Інтернет.

В основному ці фахівці працюють за двома напрямками:

  1. Обробка вхідних звернень;
  2. Продажу або інформування клієнтів (вихідні повідомлення).

Одна з функцій таких віддалених співробітників - спілкування через онлайн-чат.

Фахівець перебуває у прямому ефірі і відповідає на текстові повідомлення, аудиозвонки, а іноді і відеодзвінки.

Робота в даній області передбачає глибоке знання тематики, з якої оператор працює, плюс вміння спілкуватися з людьми.

Вакансія 6. Програміст

Хто такий програміст, знають всі.

Програміст — це розробник і творець унікальних комп'ютерних програм.

Реальна робота в Інтернеті для хорошого спеціаліста з цифровим технологіям завжди знайдеться. Якщо ви володієте англійською мовою, ви можете працювати з закордонними замовниками, там оплата набагато вище. Щоб стати програмістом на віддаленій роботі, потрібно або мати вищу технічну освіту, або бути талановитим самоуком.

Зараз особливо популярне напрямок для програмістів   розробка додатків. Фахівці в цій області заробляють до 10 000 доларів.

Вакансія 7. Приватний консультант

Фахівець у будь-якій галузі може консультувати інших людей онлайн – через електронну пошту, чат, скайп та інші електронні засоби зв'язку.

Така діяльність не вимагає оренди спеціального приміщення, жорсткого графіка роботи та інших атрибутів роботи в «реалі».

Все, що від вас вимагається – це ваші знання і вміння спілкуватися з людьми.

Вакансія 8. Викладач іноземних мов

Сотні тисяч людей хочуть вивчити іноземну мову. Це потрібно студентам, школярам і всім, хто бажає повноцінного обігу, наприклад, з англомовним сегментом Інтернет-простору.

Якщо ви є фахівцем у цій області, ви можете навчати мовам інших по Skype і іншим засобам відео або аудіозв'язку.

Відстані більше не є перешкодою: теоретично ви можете, проживаючи у Воронежі, навчати російській мові жителя Аляски, якщо, звичайно, маєте відповідними знаннями.

Вакансія 9. Інтернет-маркетолог

Маркетолог – фахівець, чия мета – збільшення обсягу продажів компанії.

Інтернет-маркетологи вивчають споживчі ринки і намагаються з'ясувати, які товари користуються підвищеним попитом, і в яких продуктах потребують споживачі.

Відповідно, ці фахівці вивчають інструменти реклами в Інтернеті, її ефективність, працюють з сайтами і такими показниками як «конверсія», «ctr», «cpm».

Це одна з найважливіших професій у сучасному бізнесі. В умовах надлишку пропозиції пріоритетне завдання будь-якої компанії – переконати споживача, що йому потрібен саме цей товар, а не продукт конкурентів.

Від грамотного маркетингу залежить, в кінцевому рахунку, комерційний успіх фірми.

Інтернет в цьому сенсі надає широкий простір для діяльності, оскільки потенційна аудиторія мережевого ринку обчислюється мільйонами учасників.

Щоб стати Інтернет-маркетологом, бажано мати профільну освіту і розбиратися в психології, дизайні та продажу.

Також вам знадобиться вміння статистичної обробки інформації, знання спеціальних програм та вміння розробляти грамотні презентації і рекламні кампанії.

Вакансія 10. Адміністратор сайтів і груп у соцмережах

Діяльність мережевого адміністратора схожа на роботу контент-менеджера сайту. Групи у соцмережах – потенційна споживча аудиторія: завдання адміністратора – створення рекламних постів, текстів, проведення конкурсів та інша організаційна робота.

Адміністратор сайту (групи) займається також модерацією коментарів та підтримує належний рівень роботи адміністрованого проекту.

4. Наш власний досвід роботи в Інтернеті

Ми також не перший рік займаємося Інтернет-діяльністю з метою отримання доходу. Починали з «оффлайн» і фріланса, де створювали сайти під замовлення і поступово дійшли до власного бізнесу в Інтернеті. Зараз маємо досвід як постійних віддалених співробітників компанії, так і роботодавців. Нижче коротко розповімо про кожному напрямку окремо.

1) В якості віддалених співробітників

Олександр Бережнов, співзасновник бізнес-журналу .ua:

Все почалося з того як 3-4 роки тому одні мої знайомі попросили мене створити сайт для їх компанії. У той час я захоплювався дизайном і на комп'ютері міг намалювати графічний макет майбутнього мережевого ресурсу. Тоді я вирішив, що це новий досвід і мені він буде цікавий, але для мене це було досить складно в той момент. Тоді я малював тільки рекламні банери, логотипи.

Вирішив, що треба діяти і запропонував моєму знайомому Віталію, нині партнера по спільному Інтернет-бізнесу, створити сайт спільно. Віталій володів потрібними технічними знаннями і об'єднавшись, ми створили досить непоганий продукт (сайт).

Побачивши, що у нас виходить непогано, звернулися до знайомих хлопцям-підприємцям і запропонували їм свої послуги. Майже всі відразу ж погодилися, так як у них або не було сайту, або ті веб-ресурси, які були, потребували серйозної переробки.

Так і почалося наше захоплюючу подорож у світ сайтобудування.

З цього все і почалося. Тільки через кілька років наполегливої праці ми дійсно розібралися в Інтернет-технологіях, маркетингу, просування в Інтернеті.

Віталій Циганок, співзасновник бізнес-журналу .ua:

створення сайтів під замовлення ми заробили близько 500 000 рублів (7000$). Спочатку замовлення приймали виключно у своєму місті, пізніше підключили Інтернет-канали пошуку клієнтів. Чималу роль зіграло і сарафанне радіо   задоволені клієнти рекомендували нас своїм знайомим і вже не ми шукали замовлення, а замовники хотіли працювати з нами як з якісними виконавцями.

Окреме спасибі хочеться сказати нашої з Олександром роботи в Школі Бізнесу та Особистісного розвитку Алекса Яновського, там ми займалися питаннями просування, маркетингу і позиціонування бренду Бізнес-школи.

Паралельно створювали свій бізнес в мережі, і ось ми залишили роботу в Інтернеті, а Інтернет-бізнес нам став приносити набагато більше і ми вирішили не розпорошуватися, а розвивати лише свою справу.

На мій погляд, все сталося так, як повинно було. Ми йшли від простого до складного: навчання, потім перші проекти, потім робота і постійні замовлення, а вже потім свій Інтернет-бізнес, зараз він приносить нам кілька тисяч доларів на місяць.

Тому, я на власному досвіді переконався, що працювати в Інтернеті не тільки можна, але і потрібно, було б бажання, а гроші прийдуть.

2) В якості роботодавців

Зараз ми вже не беремо виконання замовлень, хоча можемо порадити хлопців-своїх друзів, які їх якісно виконають.

В даний момент ми розвиваємо свій бізнес по створенню і монетизації інформаційних сайтів в Інтернеті. На одному з таких сайтів ви зараз читаєте цю статтю.

Тепер ми самі на регулярній основі користуємося послугами віддалених співробітників, насамперед копірайтерів (автори текстів), а також час від часу співпрацюємо з дизайнерами та програмістами.

Побувши в «шкурі» віддалених працівників, ми навчилися правильно відбирати фахівців, ціна і якість послуг, які максимально задовольняють потреби наших проектів.

якщо ви працюєте в Інтернеті, займаючись фрілансом, то знайте, при бажанні вам буде набагато простіше відкрити власний бізнес, ніж класичного офісного співробітника.

Адже фрілансер — це і є підприємець!

5. Відгуки реальних людей про роботу в Інтернеті

Нижче ви знайдете відгуки про роботу в Інтернеті. Це реальні люди, усі вони   наші друзі і знайомі. Ми не стали далеко ходити, а попросили поділитися своїми враженнями про віддалену роботу з перших вуст.

Євген Бобишев
підприємець

Розвиваю свій бізнес в Інтернеті і збираюся йти з основної роботи

Працюючи заступником директора в проектному інституті, і займаючись держзакупівлями кілька років, паралельно відкрив свій сайт, який поступово став моїм домашнім бізнесом. Зараз вже подумую йти з роботи, так як більше перспектив бачу в Інтернет-діяльності.

Мій профіль у ВК: https://vk.com/ebobyshev
Олександр Христенко
дизайнер-фрілансер

Будучи студентом зрозумів, що робота в Інтернеті — це точно моє!

Люблю свободу і гнучкий графік. Втілюю креативні ідеї, займаючись улюбленою справою.

Створюю дизайни сайтів, лэндингов, сторінок ВК, розробляю рекламні макети.

Зараз вже переходжу від фріланса до створення власної веб-студії.

Мій профіль у ВК: https://vk.com/id282330440
Лусіне Снхчян
дизайнер-верстальник

Спочатку сумнівалася — чи потрібно мені це...

Займаюся дизайном і версткою сайтів електронних підручників. Спочатку хотіла працювати не в Інтернеті, а в офлайні, продовжуючи кар'єру оператора колл-центру. Але, оцінивши всі переваги діяльності в мережі, вирішила продовжувати заробляти тут.

Зараз планую створювати свої інформаційні курси і сайти, розширюючи свій бізнес.

Мій профіль у ВК: https://vk.com/lady_lusia
Олексій Зорькін
підприємець

За останні пару років об'їздив півсвіту!

Люблю поєднувати заробіток з далекими подорожами. Був на о. Балі, в Таїланді, Китаї та інших країнах.

Під час подорожей навчився професійно заробляти в Інтернеті.

Зараз живу в і займаюся продажами фізичних товарів через Інтернет.

Мій профіль у ВК: https://vk.com/id171604209
Олександр Бережнов
підприємець

Від виконавця бізнесмени...

Займався близько 3-х років веб-дизайном, копірайтингом і створенням сайтів на замовлення. Працював як з постійними замовниками, так і брав разові проекти.

Паралельно створював свій бізнес в Інтернеті в області інформаційних сайтів. Тепер вже не приймаю замовлення, а сам є замовником.

Мій досвід роботи у фриласне, а також безпосередньо з клієнтами дуже допомагає в нинішньому бізнесі.

Всім рекомендую спробувати роботу в Інтернеті, вона реально може змінити ваше життя!

Мій профіль у ВК: https://vk.com/aberezhnov
Віталій Циганок
підприємець

Для мене бізнес в Інтернеті — це високоприбуткове хобі!

Інтернет-технологіями захопився близько 7-ми років тому, тоді й створив свій перший сайт на кулінарну тему. Це був пілотний проект.

Зараз з Олександром активно розвиваємо напрямок дохідних інформаційних сайтів, і на мій погляд, це, можливо, стане справою всього мого життя.

Дуже небайдужий до тем маркетингу і менеджменту, прихильник практики та постійного саморозвитку.

Якщо ви шукаєте додатковий заробіток в Інтернеті, то, впевнений — ви на правильному шляху!

Мій профіль у ВК: https://vk.com/vitaliy_tsyganok

Сподіваємося, що ці чесні відгуки про роботу в Інтернеті допоможуть вам заробити гроші сучасним і прогресивним способом.

Сьогодні робота у всесвітній павутині — це не лише модний тренд, але і можливість самореалізації і основне джерело доходу для деяких людей.

6. Висновок

Тепер ви знаєте, що для стабільного заробітку зовсім не обов'язково працювати з 9 до 18 годин в офісі - Інтернет дозволяє управляти власним часом і здібностями набагато ефективніше. Головне – не бояться труднощів і просто почати, все інше, включаючи стабільні прибутки, – справа часу і досвіду!

Володіючи здатністю до швидкого навчання та інтересом до нових технологій, ви можете відкрити в мережі свій бізнес.

На завершення, рекомендуємо вам подивитися найкращий на наш погляд фільм про роботу в Інтернеті і фрілансі:

Бажаємо вам успіхів у підкоренні нових вершин і великих заробітків!

Питання до читачів

На ваш погляд, чи всім підходить робота в Інтернеті, і якщо так, чому до цих пір багато хто не заробляють через всесвітню Мережу?

p.s. Сміливо діліться своїми думками і відгуками в коментарях до статті! Також, якщо сподобалася стаття, не забувайте ставити лайки в соц. мережах. Спасибі!


Путівник у світі фінансів і бізнесу » Фінанси » Інтернет » Робота в Інтернеті на дому без вложений   ТОП-10 вакансій + історія нашого власного досвіду в якості віддалених працівників і роботодавців